ahmadhmzv
Registered User
- نوشتهها
- 562
- لایکها
- 125
به حق چیز های ندیده و نشنیده!3 تا 2.5 میگرن( البته قیمت دقیقش رو نمیدونم)
یعنی کاری میکنن که ادم خودش پشیمون شه!
به حق چیز های ندیده و نشنیده!3 تا 2.5 میگرن( البته قیمت دقیقش رو نمیدونم)
الان اکسنت 14 هزارتاس اوردن شده 84 میل.. البته ماشین های زیر 2000 ارزون تر در میاد .. الان تو باما قیمت تا 20 تومان با اسان موتور تفاوت داره ... واقعا ادم نمیدونه چی بگه خرید یه ماشین وارداتی رو کردن رویا .. 155 میدی وای اف . 158 میدی اپتیما .. هرچقدر گرون تر فروش بیشتر مردم واقعا پولدار شدنا ما خبر نداریمخب هرکسی میتونه بره بیاره از کجا و با چه ارزی و با چه درصد گمرکی؟
مثلا یه سوناتا با قیمت 24000 دلار حدودا که به تومن میشه 72 میلیون و با حساب 50 درصد گمرک میشه 108 میلیون!!
و اینکه میگم از کجا اگه بشه دست دو اورد مثلا یه بنز سی کلاس 2007 فوق کم کار کرد حدود 12000 دلار که در میاد حدود 54 میلیون درصورتی که همینو بالای 100 میدن!
اگه حقیقت داشته باشه و بشه دست دو اورد چون اونجا دست دو قیمتش خیلی خیلی کمه عالیه.
که البته بعید میدونم بذارن...
کاملا موافقم!!!در این مملکت قیمتها هیچ وقت شکسته نمیشه :general208:
اونی که شکسته میشه کمر مردمه :general107:
تا جایی که من یاد دارم همیشه بازار یکم قیمتا پایین تر از نمایندگی هست.http://maxcar.ir/?جدیدترین-قیمت-انواع-خودروهای-هیوندای-جدول,33
جالبه بازار از نمایندگی ارزون تر شده
الان اسان موتور i20 رو زده 80 .. جالبه پیکانتو شده 70... واقعا دیگه فوق العاده مسخره بازی شده ..ماه پیش دقیقا 56 تومان بودتا جایی که من یاد دارم همیشه بازار یکم قیمتا پایین تر از نمایندگی هست.
واسه ی خدمات گارانتی که وظیفشون هست دارن پول میگیرن! هیچکس هم نمیتونه بگه بالای چشمتون ابروالان اسان موتور i20 رو زده 80 .. جالبه پیکانتو شده 70... واقعا دیگه فوق العاده مسخره بازی شده ..ماه پیش دقیقا 56 تومان بود
اگه پوسیدگی باشه که هیچی حتما باید صافکاری بشه. اگه بدنه خوبه فقط خط داره میشه به کل رنگش کرد و فکر نمیکنم انقدر هزینه ش بشه.سلام دوستان شرمنده بابت ایجاد همچین تاپیکی![]()
یه خودرویی داریم که یکم خط و زدگی داره رفتم پرسیدم گفتن یه صافکاری نقاشی حدود 1500 تا 1800 برات آب می خوره
حالا سوالم از ماشین باز های رفه ای سایت اینه که شما اگه بودید از چه راهی استفاده می کردید برای حداقل کردن دید اون خط و خوط ها ؟!!؟!؟!؟!؟!؟!!!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!
چون فعلا بودجه اونقد برای تعمیر و صافکاری نقاشی ندارم
پیشنهاد شما دوستان چیه برای این نوع ماشین ها که یکم از ریختشون افتاده
یکی گفت برو چند تا برچسب آتیشی چیزی بزن که کم بشه
دنباله پیشنهادات دیگم
ممنون
خودرو هم 405 هستش
منتظرم.......
احتمالش هست تا چند هفته دیگه بازار بهتر بشه ولی بیشتر از یکی دو میلیون روش حساب نکن نهایتا.سلام دوستان
می خواستم بدونم ماشین در طی چند ماه آینده ارزون تر میشه یا گرون تر؟
قصد دارم مگان یا ماشینی در حد اون بگیرم
وضعیت بازار چجوریه؟
مگان چطور ماشین خوبی هست؟
ال 90 عقبش خوبه - صندلی رانندش چطوره؟البته ال90 ما 3 نفریم بالای 190 کاملا راحتیم توش