دوست عزیز اگه تاپیک نزنه که اطلاعاتش باا نمیره!
مثلا ایشون فکر میکرد ترمز جنسیس مورد داره
در حالی که این به دف عقب بودنش ربط داره!
شاید همین راهنمایی من باعث شه جی تی بخرن و راضی هم باشن!
هر چیزی مشاوره میگیرن بعد میخرن!
مثلا یکی میگه تا 1800 گوشی بخرم!
خیلی ها فقط از روی اسم میگن ایفون بگیر یا S5
ولی در واقع باید از کسی که داشته بپرسی و در اخر خودت تست کنی!
مثلا من جی تی رو رد کردم!
که برم لنسر بگیرم خیلی ها گفتن خیلی علیه خیلی هم هم گفتن خیلی بده!
ولی من وقتی پشتش نشستم حس کردم جی تی خیلی بهتر بوده
ولی یکی هندلینگ براش مهم نی فقط گاز میده مستقیم میخواد درگ کنه!
خب معلومه جنسیس براش بهتره تا جی تی!
من که نمیگم تاپیک نزنه! من میگم راه های بهتری هم هست . . . .
مورد زیاد داشتم ک تاپیک میزد خرید ماشین تا سقف 200تومن بعد عکس پرایدشو میذاشت تو تاپیک ماشین اعضا

( من نمیگم خدایی نکرده تاپیک سرکاری و...هست)
مگه جنسیس کوپه گشتاور و دوران چرخش چقده ک میگن ترمزاش ضعیفه

موستانگ ک نیست! ولی با قدرتی ب مراتب کمتر از موستانگ دیر تر توقف میکنه جنسیس!( مقایسه شده تو هفته نامه دنیای خودرو جنسیس 2011 با موستانگ 2010 )
خوب دادا جی تی باید بهتر باشه نسبت ب لنسر

اصن کلاس دو خودرو متفاوت ـــــــــــه نمیدونم این دو رو چرا بهم ربط دادید شما!
99% لنسرهای موجود در ایران ها 1.6هستن (خیلی کم تیپهای 4 و EXI و اوولویشن دیده شده ک وارداتی بودن و یا گذر) از اون رو شما داری لنسر (سدان خانوادگی ) با مشخصات فنی 1.6لیتری رو با تویوتا جی تی (کوپه ) با مشخصات فنی 2لیتری مقایسه میکنی!!!( هم تو این صفه هم صفه قبل)
فقط با خط آخر موافقم ک بحث هندلیک میشه دیگه کسی نباید ب جی تی و جنسیس فک کنه

باید ب لنسر و سیویک ,و آکورد فکر کنه . . . :general710:
منظورم تیکه های منم تو صفه قبلی ناشی از تاسفم بود . . تاسف بابت این که همچین رقم هایی تو ایران باید داده بشه ب این ماشین های تو زنج ماشین های ارزون قیمت حتی تو کشور های عربی ب شمار مییان . . .
وقتی یه ایرانی 8برابر قیمت و ارزش واقعی یه ماشین داره پول میده تو ایران باید بیشتر از اینا افسوس بخوره . . اگه من همچین پولایی و ماشینایی داشتم از شدت تاسف اصن نمیتونستم سوار ماشین بشم
تمام این پول گمرکی و ها دلالی و .......که خیلی ها براشون مهم نیست صرف چی میشه میره جاهایی ک نباید بره . . کسایی قدرت میگیرن از این پولا ک نباید بگیرن . .خودمون با دست خودمون صاحبان قدرت رو با این ارقامی ک میپدازیم قدرتمند تر میکنیم آنها هم چماغ را برداشته از حماقت ما استفاده میکنند . . . . .
ب قول ـه این رمضانی پور تو مناظره

همه ی اینا داره میره تو جیب یقه سفید ها

حتی میگفت همه باید از رییس جمهور گرفته تا خودروسازا و گمرکی و....از مردم معذرت خواهیی کنن LOL