• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
خدایا چرا هیچکی منظور منو متوجه نمیشه!؟!؟!؟:grrr:

چي شده. نكنه منظورت يه خودرو جديده كه هنوز ما نديديم!!!:lol::lol:;)

آقا اصلاً شما درست ميگي! اصلاً هرچي شما بگي! اصلاً ايران خودرو بايد خودشو با شما هماهنگ كنه!:p

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
فکر کن هیکل گنده پارس با موتور ۱۶۰۰ پژو۲۰۶ اونم اتومات اینا فکر میکنن مثلا شتاب ۲۰۶ اتومات خوبه لابد روی پارس هم جواب میده / تا کی این ایران خودرو میخاد ماشین ژنتیکی بندازه به مردم خدا داند

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
ببين دوست عزيز، اين موضوع اونقدر هم پيچيده نيست اينطورى گير داديد. پژو پارس معمولى يا همون 405 موتور 1800 سى سى دارن با قدرت حدودا 100 اسب چه گيربكس معمولى چه اتومات. خب، حالا ايرانخودرو اومده پارس اتومات مدل جديد زده با موتور 206. باز هم تاكيد ميكنم، قبلا هم اتوماتش بود، همون پارس معمولى موتور 1800 سى سى رو گيربكسشو اتومات ميذاشتن(سفارشى). اما حالا تو اين مدل جديدش نه تنها گيربكسش عوض شده، بلكه موتورشم عوض شده. آيا اين خيلى گنگ بود؟ ضمنا من 405 دارم، خانمم هم پارس معمولى اما گيربكس اتوماتيك، يعنى سفارشى. پس نگران نباشيد كه كسى منظور شما رو متوجه نميشه.

تاريخچه پارس اتومات از ابتدا تا كنون:blink:

ممنون

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
فکر کن هیکل گنده پارس با موتور ۱۶۰۰ پژو۲۰۶ اونم اتومات اینا فکر میکنن مثلا شتاب ۲۰۶ اتومات خوبه لابد روی پارس هم جواب میده / تا کی این ایران خودرو میخاد ماشین ژنتیکی بندازه به مردم خدا داند

با توجه به طراحي قوي و جديد موتورهاي TU5 و گشتاور، توان و راندمان بالاي آنها كه گفته ميشود نسل جديدي از موتور مي باشد و قابل مقايسه با XU7 نمي باشد، نمي توان در اين خصوص براحتي قضاوت كرد.

از تمام كساني كه سمند موتور TU5 داشتند بپرسي راضيند. درسته كه نمي توان همان شتابي كه در 206 هست رو رو بدنه سنگين سمند و هيكل گنده!;) پارس گرفت، اما فكر مي كنم به نسبت XU7 بهتر باشه( نه خيلي عالي)

تو استهلاك و فشاري كه به موتور بواسطه وزن و وضعيت آيروديناميكي خودرو وجود دارد با شما موافقم اما نظر افرادي كه رانندگي كردند رو حتماً بايد بگيريم.;)

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
دقیقا باهاتون موافقم و ممنون از توضیحاتتون

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
شرمنده من بدون جوراب ميپرم وسط بحت
به نظرتون همون سيلو از اين 206 405 و روا بهتر نيس واسه يه دانشجو؟
واسه خودم ميگم چون منم همين وضعيت دارم

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
شرمنده من بدون جوراب ميپرم وسط بحت
به نظرتون همون سيلو از اين 206 405 و روا بهتر نيس واسه يه دانشجو؟
واسه خودم ميگم چون منم همين وضعيت دارم
کلا سیلو یه کلاس بالاتر از اون دوتاست
فقط مشکل قطعه هست که شما تهرانی مشکلی فکر نمیکنم باشه
البته اگه بتونی تمیزشو پیدا کنی که اونم جدیدا به قیمت فضایی میدن

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
کلا سیلو یه کلاس بالاتر از اون دوتاست
فقط مشکل قطعه هست که شما تهرانی مشکلی فکر نمیکنم باشه
البته اگه بتونی تمیزشو پیدا کنی که اونم جدیدا به قیمت فضایی میدن

ممنون از پاسختون
تو رنج 8 تومن ميشه سيلو مدل هاي 80 81 پيدا كرد به نظرتون اين مدلا خرجشون از يه 206 مدل 82 81 كمتره؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ممنون از پاسختون
تو رنج 8 تومن ميشه سيلو مدل هاي 80 81 پيدا كرد به نظرتون اين مدلا خرجشون از يه 206 مدل 82 81 كمتره؟
کلا سیلو یه خوبی که داره اینه که عمر قطعاتش بالاس و دیر به خرج میوفته و خرجش کمتر از 206 هست
البته ما تا حالا سیلو نداشتیم ولی فامیل و دوستان زیاد دارن .از مزایاش نرم بودن خود ماشین و فرمون و کولر عالی
شتاب مناسب و... هست .فقط تنها مشکلش که همه مینالن ترمزاش هست که اونم میگن با 200 تومن حل میشه
(تعویض بوستر )
من خودم الان 405 دارم فقط میتونم بگم گاریه به تمام معناست یعنی مفت نمی ارزه بازم به 206
شما هم بگرد یه سیلوی تمیز پیدا کن و حالشو ببر
موفق باشی ;)

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
کلا سیلو یه خوبی که داره اینه که عمر قطعاتش بالاس و دیر به خرج میوفته و خرجش کمتر از 206 هست
البته ما تا حالا سیلو نداشتیم ولی فامیل و دوستان زیاد دارن .از مزایاش نرم بودن خود ماشین و فرمون و کولر عالی
شتاب مناسب و... هست .فقط تنها مشکلش که همه مینالن ترمزاش هست که اونم میگن با 200 تومن حل میشه
(تعویض بوستر )
من خودم الان 405 دارم فقط میتونم بگم گاریه به تمام معناست یعنی مفت نمی ارزه بازم به 206
شما هم بگرد یه سیلوی تمیز پیدا کن و حالشو ببر
موفق باشی ;)

قطعات يدكي سيلو مثل 206 و 405 دم دست و ارزون نيست. 206 بهترين گزينه است اگر پولتو بيشتر كني وگرنه همون پرايد و روا نو بهتر از يك ماشين فرسوده سرطانه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
موافقم. 100% تائيد ميشه.

جديدهاش هم از لحاظ ظاهري (درب صندوق) را نميشه از 405 تشخيص داد. موتورش بهينه شده است و بين 6 تا 8 مي سوزونه. اتاقش هم عاليه.
دیفشم که مثله چی زوزه میکشه نه؟!
تا حالا توش نشستی مخوصصا عقب!
بعد از 6 ماه کار!
حالت به هم میخوره از این ماشین
یه سیه لو یا 405 کارکرده تمیز سگش شرف داره به روآ!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
قطعات يدكي سيلو مثل 206 و 405 دم دست و ارزون نيست. 206 بهترين گزينه است اگر پولتو بيشتر كني وگرنه همون پرايد و روا نو بهتر از يك ماشين فرسوده سرطانه.
قطعات که 206 همچین ارزون هم نیست فکر کنم تو مایه های همون سیلو باشه
در مورد 405 قطعاتش خیلی ارزون و البته بی کیفیته
پراید و روا هم که دیگه .... (بابا بنده خدا میخواد سوار ماشین بشه )
همون سیلو بهترینه و اصلا قابل مقایسه با اون دو تا نیست (البته اگه تمیز باشه )
دوستان دیگه هم نظر بدن :rolleyes:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
از همه دوستان كه جواب دادن سپاس گذارم
يه سوال ديگه
مصرف سيلو تقربا چقدره؟
با اين سهميه 60 ليتر در ماه بنزين سال 89 بايد بيخيال سهميه شد و به فكر بزنزين ازاد بود واسه اين ميپرسم مصرفشون چقدره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از همه دوستان كه جواب دادن سپاس گذارم
يه سوال ديگه
مصرف سيلو تقربا چقدره؟
با اين سهميه 60 ليتر در ماه بنزين سال 89 بايد بيخيال سهميه شد و به فكر بزنزين ازاد بود واسه اين ميپرسم مصرفشون چقدره
دوو کم مصرفه.
فک کنم حدود 6-7 بیشتر نباشه.
ریسر که 6 هست تقریبا
در ضمن هوندا آکورد هم اگه تمیزش گیر بیاد خیلی عالیه .... یه دونه واسه یکی دوستان خریدیم 8.600 بدون رنگ و کم کار . خیلی ماشین دلیه ...

Last edited:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دوو کم مصرفه.
فک کنم حدود 6-7 بیشتر نباشه.
ریسر که 6 هست تقریبا
در ضمن هوندا آکورد هم اگه تمیزش گیر بیاد خیلی عالیه .... یه دونه واسه یکی دوستان خریدیم 8.600 بدون رنگ و کم کار . خیلی ماشین دلیه ...
تایید میشه مصرفش همین حدوداس (ماله فامیلمون=8 )

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام خدمت دوستان
دانشجویی هستم در تهران:D
برای تدریس کردن نیاز به ماشین دارم
میخوام یه 405 یا 206 تا 8.5 میلبون بخرم
حالا واسه منه دانشجو کدوم اقتصادی تر هست؟؟؟
405 انژکتور 1800 چه قدر تو شهر میسوزونه؟206 تیپ 2 چی؟
قطعات کدوم ارزون تره؟؟
کدوم ماشین راحت تریه
یه مدت ماشین خونه که سیلو بود دستم بود حالا بعد این سیلو کدوم یکی از اینارو انتخاب کنم بیشتر احساس سیلو سواری بهم دست میده؟؟چون وجدانا ماشین خیلی نرمیه
در آخر اینکه شتاب گیری کدوم بهتره؟؟:D(از این یه قسمت نمیشه گذشت)
ممنون دوستان

روآ نصف نقد نصف اقساطي بگير خيلي اقتصاديه و دانشجوئي!

smit.doctor

Registered User
لایک‌ها
12
صندوقدار نرمی بیشتری داره چون کمک عقبش با هاچ بک فرق داره. ولی من بودم هاچ بک میگرفتم.

x58i7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابام که صندوق دار داره ازش راضیه
این فروم خیلی باحاله فوری ارسال جدید میاد:cool:

مارمولک

Registered User
لایک‌ها
3
سورن بهترین گزینه است
همم از لحاظ زیبایی هم امکانات و هم ایمنی

جوک 89 هست این ؟!

بابام میگه میخوایم یه 4-5 سالی نگهش داریم. واسه همین اوضاع بنزین و قیمتشم معلوم نیس! باید گازسوز بخریم خیالمون راحت باشه. بعد قیمت گازسوز هم میگه بالاتر میره بعدا..

منصور جان ، هاچ بک خیلی شیک تر و اورجینال تر. 206 دوگانه سوز ارزشی نداره به این دلایل:

1- تلف شدن وقت در صف گاز
2- بالا رفتن شدید استهلاک موتور
3- اضافه وزن ناشی از کپسول گاز

ارزش داره مخصوصاً وقتي پليس راهنمائي رانندگي هم اجباري بكنه كه بايد بري دنبال نصب تجهيزات ABS
.

اگر اجباری بشه فقط برای تولیدات جدید اجباری خواهد شد نه ماشین های موجود در خیابان ها.

.اگه فقط میخواید Airbag داشته باشه و ترمزهاش هم ABS باشن بنظر من 206 تیپ 5 حرف نداره.البته یه کم مانور رانندگیش ضعیفه ولی یه ماشین عالیه.(حیف که گازسوز نمیشه:()

من صندوق دار را توصیه نمی کنم. علاوه بر ظاهر زشت و بد ترکیبی که داره باید بگم که حجم صندوق عقبش اش چندان تفاوتی با نمونه هاچ بک ندارد. با توجه به اینکه پژو 206 تیپ 5 بهترین ماشین در رده زیر 30 میلیون بود و به علت مشتری نمداری ایران فرغون تولیدش متوقف شد تا صندوق دارها فروش بره .من نمونه جدید 207 رو توصیه می کنم که حدود 18 میلیون قیمتشه و از خرداد ماه در بازار خواهد بود. موتور قوی Tu-5 - ترمزهای دیسکی و مجهز به ABS - ایربگ و ... ( در اصل این همون 206 تیپ 5 هست که ایران فرغون می خواد دوباره تولید کنه )

البته این نظر شخصیه منه. تصادفی که ایربگ بخواد جون شما رو نجات بده شانس پیش آمدش در حد شانس برنده شدن ماشین 200 میلیونی در بانک هست!

اتفاق مرگبار فقط ممکنه یکبار در طول زندگی 60 ساله آدم اتفاق بیفته. اما همون یکبار می تونه کار آدم رو تموم کنه.

آمار تصادفات و تلفات پرايد رو نگاه كن. وحشتناكه! بالاترين آمار و بدترين تصادفات رو داره. با اين وزن سبك و اين شتاب احتمال خطر و عدم عملكرد مناسب ترمز بسيار بالاست.
.

به نظر من کسانی که با پراید در جاده های بین شهری تردد می کنن احمق هستند. شاید پراید برای رفت آمد داخل شهر قابل گذشت باشه اما در مسیرهای پر خطر بیرون شهری ، در صورت تصادف ، بدنه آن مانند قوط کبریت جمع خواهد شد. ایمنی پیکان خیلی بیشتر از این تابوت های متحرک است.

امروز ثبت نام کردیم برای v2

خیلی منتظر موندیم برای v10 که فول آپشن بود. اما کارخونه تولید نمیکنه فعلا. گفتن دارن روش کار میکنن یه تغییراتی بدن. ما هم دیگه خسته شدیم آخر همین v2 پایه گازسوز رو خریدیم. گفتن اسفند تحویل میدیم. مدلشم 89 میزنن

بابا حداقل V.8 می گرفتید . موتور v2 برای هیکل و وزن این دوگانه سوز خیلی ضعیفه.

شرمند دوستان هم شدیم. ولی چون پول از من نیس نمیتونم حرف آخر رو بزنم

در پایان می خواسم بگم این آواتار جدیدت خیلی خوبه برادر منصور . این خانم سپر جلوش حرف نداره . :happy:

مارمولک

Registered User
لایک‌ها
3
جفتشون یه گهن فقط باید ببینی از ظاهر کدوم بیشتر خوشت میاد

خیلی خوب مشاوره می دی عزیز ،

قطعاتش گرونتره ! ولی به ندرت پیش میاد اینجوری به خرج بیفته ! اگه یه تمیزشو پیدا کنی واقعا بی خرجه ! مصرفش کمتره !قشنگ تره ! خیلی نرم تره ! ترمزی داره که میدونی هر روز تا دم تصادف با ماشین جلویی نمیری ! رانندگی در تهران باهاش راحت تره ! جاپارک راحت تر گیر میاد ! تاکسی نیست ! کسی باهاش مسافر کشی نمیکنه ! 1000 تا دلیل دیگه !

کاملا تایید میشه. مخصوصا برای آمد و شد داخل ترافیک تهران عالیه ، جای پارک و شتاب خوبش خیلی کمک می کنه. در مورد اینکه ماشین مسافرکشی نیست هم موافقم . البته اگر برای کمک مخارج دانشجویی بخوای عصرها مسافرکشی کنی مشکل ساز میشه !

فقط برای جاده خیلی خوب نیست ! خیلی سبکه !

درسته که 206 تا 180 رو به راحتی میره ( تیپ 5 و 6 تا سرعت 220 هم میره ) اما به نظر من سرعت بیشتر از 130 با هر نوع ماشین هاچ بکی ( از هر نوعی که باشد ) خطرآفرین است.

206 : 1025 Kg
405: 1100 Kg
206 خیلی سبکه ؟

تایید میشه. اتفاقا 206 نسبت به جثه اش ، ماشین سنگینی است که علت آن هم پر بودن و استحکام بدنه اش است. اتاق 405 با وجود اندازه بسیار بزرگ ترش تفاوت زیادی در وزن ندارد. حتی پیکان حدود 980 کیلوگرم است !
البته وزن 206 تیپ 6 حدود 1100 کیلوگرم است.

ولی هنوز روی حرفم هستم !!!! تو اتوبان تهارن - ساوه کافیه کمی باد بیاد !!!! وقتی از کنار یه کامیون یا اتوبوس رد میشی و سبقت میگیری و بعدش باد به ماشینت میخوره ماشین در جهت باد منحرف میشه !!!! بارها این اتفاق برای من تو این جاده که زیاد میرم و میام افتاده !

این اتفاق برای 405 و بقیه ماشین ها هم وقتی که تک مسافر باشند می افتد. آیا تک سرنشین بودی ؟ سرعت ات چقدر بوده ؟

تو اتوبان ساوه با تيپ 5 من 200 تا رفتم. اونجا يه مقدار رو هوا بود. همين

تیپ 5 آقاست . الان هم تیپ 5 رو داری ؟

عموي من45 سالشه و الان زانتيا داره ولي همش ميگه 206 (تيپ 5) يه چيز ديگه بود.

شتاب و چالاکی تیپ 5 در میان ماشین های تا 35 میلیون دیده نمیشه .

روآ نصف نقد نصف اقساطي بگير خيلي اقتصاديه و دانشجوئي!

روآهای جدید خوب هستند و به نظر من نسبت به پراید خیلی بهتره. با توجه به پول شما من هم روآ رو پیشنهاد می کنم.

بالا