ALPINER
Registered User
خدایا چرا هیچکی منظور منو متوجه نمیشه!؟!؟!؟:grrr:
چي شده. نكنه منظورت يه خودرو جديده كه هنوز ما نديديم!!!:lol::lol:
آقا اصلاً شما درست ميگي! اصلاً هرچي شما بگي! اصلاً ايران خودرو بايد خودشو با شما هماهنگ كنه!
خدایا چرا هیچکی منظور منو متوجه نمیشه!؟!؟!؟:grrr:
ببين دوست عزيز، اين موضوع اونقدر هم پيچيده نيست اينطورى گير داديد. پژو پارس معمولى يا همون 405 موتور 1800 سى سى دارن با قدرت حدودا 100 اسب چه گيربكس معمولى چه اتومات. خب، حالا ايرانخودرو اومده پارس اتومات مدل جديد زده با موتور 206. باز هم تاكيد ميكنم، قبلا هم اتوماتش بود، همون پارس معمولى موتور 1800 سى سى رو گيربكسشو اتومات ميذاشتن(سفارشى). اما حالا تو اين مدل جديدش نه تنها گيربكسش عوض شده، بلكه موتورشم عوض شده. آيا اين خيلى گنگ بود؟ ضمنا من 405 دارم، خانمم هم پارس معمولى اما گيربكس اتوماتيك، يعنى سفارشى. پس نگران نباشيد كه كسى منظور شما رو متوجه نميشه.
فکر کن هیکل گنده پارس با موتور ۱۶۰۰ پژو۲۰۶ اونم اتومات اینا فکر میکنن مثلا شتاب ۲۰۶ اتومات خوبه لابد روی پارس هم جواب میده / تا کی این ایران خودرو میخاد ماشین ژنتیکی بندازه به مردم خدا داند
کلا سیلو یه کلاس بالاتر از اون دوتاستشرمنده من بدون جوراب ميپرم وسط بحت
به نظرتون همون سيلو از اين 206 405 و روا بهتر نيس واسه يه دانشجو؟
واسه خودم ميگم چون منم همين وضعيت دارم
کلا سیلو یه کلاس بالاتر از اون دوتاست
فقط مشکل قطعه هست که شما تهرانی مشکلی فکر نمیکنم باشه
البته اگه بتونی تمیزشو پیدا کنی که اونم جدیدا به قیمت فضایی میدن
کلا سیلو یه خوبی که داره اینه که عمر قطعاتش بالاس و دیر به خرج میوفته و خرجش کمتر از 206 هستممنون از پاسختون
تو رنج 8 تومن ميشه سيلو مدل هاي 80 81 پيدا كرد به نظرتون اين مدلا خرجشون از يه 206 مدل 82 81 كمتره؟
کلا سیلو یه خوبی که داره اینه که عمر قطعاتش بالاس و دیر به خرج میوفته و خرجش کمتر از 206 هست
البته ما تا حالا سیلو نداشتیم ولی فامیل و دوستان زیاد دارن .از مزایاش نرم بودن خود ماشین و فرمون و کولر عالی
شتاب مناسب و... هست .فقط تنها مشکلش که همه مینالن ترمزاش هست که اونم میگن با 200 تومن حل میشه
(تعویض بوستر )
من خودم الان 405 دارم فقط میتونم بگم گاریه به تمام معناست یعنی مفت نمی ارزه بازم به 206
شما هم بگرد یه سیلوی تمیز پیدا کن و حالشو ببر
موفق باشی![]()
دیفشم که مثله چی زوزه میکشه نه؟!موافقم. 100% تائيد ميشه.
جديدهاش هم از لحاظ ظاهري (درب صندوق) را نميشه از 405 تشخيص داد. موتورش بهينه شده است و بين 6 تا 8 مي سوزونه. اتاقش هم عاليه.
قطعات که 206 همچین ارزون هم نیست فکر کنم تو مایه های همون سیلو باشهقطعات يدكي سيلو مثل 206 و 405 دم دست و ارزون نيست. 206 بهترين گزينه است اگر پولتو بيشتر كني وگرنه همون پرايد و روا نو بهتر از يك ماشين فرسوده سرطانه.
دوو کم مصرفه.از همه دوستان كه جواب دادن سپاس گذارم
يه سوال ديگه
مصرف سيلو تقربا چقدره؟
با اين سهميه 60 ليتر در ماه بنزين سال 89 بايد بيخيال سهميه شد و به فكر بزنزين ازاد بود واسه اين ميپرسم مصرفشون چقدره
تایید میشه مصرفش همین حدوداس (ماله فامیلمون=8 )دوو کم مصرفه.
فک کنم حدود 6-7 بیشتر نباشه.
ریسر که 6 هست تقریبا
در ضمن هوندا آکورد هم اگه تمیزش گیر بیاد خیلی عالیه .... یه دونه واسه یکی دوستان خریدیم 8.600 بدون رنگ و کم کار . خیلی ماشین دلیه ...
با سلام خدمت دوستان
دانشجویی هستم در تهران
برای تدریس کردن نیاز به ماشین دارم
میخوام یه 405 یا 206 تا 8.5 میلبون بخرم
حالا واسه منه دانشجو کدوم اقتصادی تر هست؟؟؟
405 انژکتور 1800 چه قدر تو شهر میسوزونه؟206 تیپ 2 چی؟
قطعات کدوم ارزون تره؟؟
کدوم ماشین راحت تریه
یه مدت ماشین خونه که سیلو بود دستم بود حالا بعد این سیلو کدوم یکی از اینارو انتخاب کنم بیشتر احساس سیلو سواری بهم دست میده؟؟چون وجدانا ماشین خیلی نرمیه
در آخر اینکه شتاب گیری کدوم بهتره؟؟(از این یه قسمت نمیشه گذشت)
ممنون دوستان
سورن بهترین گزینه است
همم از لحاظ زیبایی هم امکانات و هم ایمنی
بابام میگه میخوایم یه 4-5 سالی نگهش داریم. واسه همین اوضاع بنزین و قیمتشم معلوم نیس! باید گازسوز بخریم خیالمون راحت باشه. بعد قیمت گازسوز هم میگه بالاتر میره بعدا..
ارزش داره مخصوصاً وقتي پليس راهنمائي رانندگي هم اجباري بكنه كه بايد بري دنبال نصب تجهيزات ABS
.
.اگه فقط میخواید Airbag داشته باشه و ترمزهاش هم ABS باشن بنظر من 206 تیپ 5 حرف نداره.البته یه کم مانور رانندگیش ضعیفه ولی یه ماشین عالیه.(حیف که گازسوز نمیشه)
البته این نظر شخصیه منه. تصادفی که ایربگ بخواد جون شما رو نجات بده شانس پیش آمدش در حد شانس برنده شدن ماشین 200 میلیونی در بانک هست!
آمار تصادفات و تلفات پرايد رو نگاه كن. وحشتناكه! بالاترين آمار و بدترين تصادفات رو داره. با اين وزن سبك و اين شتاب احتمال خطر و عدم عملكرد مناسب ترمز بسيار بالاست.
.
امروز ثبت نام کردیم برای v2
خیلی منتظر موندیم برای v10 که فول آپشن بود. اما کارخونه تولید نمیکنه فعلا. گفتن دارن روش کار میکنن یه تغییراتی بدن. ما هم دیگه خسته شدیم آخر همین v2 پایه گازسوز رو خریدیم. گفتن اسفند تحویل میدیم. مدلشم 89 میزنن
شرمند دوستان هم شدیم. ولی چون پول از من نیس نمیتونم حرف آخر رو بزنم
جفتشون یه گهن فقط باید ببینی از ظاهر کدوم بیشتر خوشت میاد
قطعاتش گرونتره ! ولی به ندرت پیش میاد اینجوری به خرج بیفته ! اگه یه تمیزشو پیدا کنی واقعا بی خرجه ! مصرفش کمتره !قشنگ تره ! خیلی نرم تره ! ترمزی داره که میدونی هر روز تا دم تصادف با ماشین جلویی نمیری ! رانندگی در تهران باهاش راحت تره ! جاپارک راحت تر گیر میاد ! تاکسی نیست ! کسی باهاش مسافر کشی نمیکنه ! 1000 تا دلیل دیگه !
فقط برای جاده خیلی خوب نیست ! خیلی سبکه !
206 : 1025 Kg
405: 1100 Kg
206 خیلی سبکه ؟
ولی هنوز روی حرفم هستم !!!! تو اتوبان تهارن - ساوه کافیه کمی باد بیاد !!!! وقتی از کنار یه کامیون یا اتوبوس رد میشی و سبقت میگیری و بعدش باد به ماشینت میخوره ماشین در جهت باد منحرف میشه !!!! بارها این اتفاق برای من تو این جاده که زیاد میرم و میام افتاده !
تو اتوبان ساوه با تيپ 5 من 200 تا رفتم. اونجا يه مقدار رو هوا بود. همين
عموي من45 سالشه و الان زانتيا داره ولي همش ميگه 206 (تيپ 5) يه چيز ديگه بود.
روآ نصف نقد نصف اقساطي بگير خيلي اقتصاديه و دانشجوئي!