hossputer7.8
Registered User
من بلشم مرسدس اولیه رو ...
چرا خطرناک هست .
من یدونه 405 دیدم از عقب زده بودنش جوری که تا صندلی عقب کامل جم شده بود . و سقفش کاملا کنده شده بود ( در اصل کنده بودنش که سرنشینا رو در بیارن ) که در کل میشه گفت به تمام معنا عقبش نابود شده بود . کپ هم بودو اسپرت اما دو گانه سی ان جی بود هیچش نشده بود .
من باشم سی ان جی میگیرم که راحت برم گاز بزنم بدونه دقدقده توی هر شهری . البته جیاگاه پیشه خونه ما همیشه خلوطه شاید این دلیل مهمی باشه خلوطی و شلوغیش !
LPG اگر ماشین بنزین سوز هستش مناسبه چون چرب تره.
اما CNG خشک کار می کنه و موتور داغون می شه، البته LPG هم در دراز مدت سیلندر ها رو گشاد می کنه.
بهترین گزینه خرید ماشین پایه گاز سوز CNG هستش.
دوست عزیز با طرز پست دهیتون شخصیت روانشناسانتون خیلی مشخص هستش .
من پراید سوار دیدم از خیلی از بنز سوار ها هم بهتر رانندگی می کنن . شما دارید 10 درصد از مردم ایران رو با 90 درصد مقایسه می کنید . مشخصا تو 90 درصد امکان اینکه رانندگیشون بد باشه خیلی بیشتره چون جمعیت بیشتره . وقتی مردم بیشتری از ما پراید و پیکان و پژو دارن خوب معلومه تخلفات هم بیشتر از این نوع ماشین ها سر می زنه .
و اما در مورد بی ام دابلیو :lol: سوارها که شما حتما خودت داری که خیلی هم طرفدارشی . من خودم تو دانشگاه دیدم یه یارو اومد موهاش شبیه پشم گوسفند بود و با دمپایی و با وضعیت ظاهری عجیبی از یه بی ام دبلیو پیاده شد و موقع رفتن هم تیکاف کشید و به ما نگاه کرد . حالا چون من این آدم و دیدم با این شخصیت بیام بگم همه پولدارا مشکل مغزی دارن ؟
نه داداش اینطور نیست . پیکان سوار و پراید سوار متشخص زیاد هست ولی شما متاسفانه نمی بینی. عینک بدبینی رو البته اگه از روی افراد متوسط جامعه برداری بیشتر می بینی .
سمت ما یاد دادن شخصیت افراد و از روی خودشون درجه بندی کنیم نه به مدل ماشینشون که انگار سمت شما برعکس ماست .
در مورد سرعت هم بگم که لایی کشیدن با بی ام دبلیو و آزرا خیلی کمتر خطر آفرینه تا پراید پس تصادفات شدید بیشتر روی پراید اتفاق میوفته . همین شما بشینی پشت پرایدی که نه کولر درست و حسابی داره نه صندلی دوست داری یه جوری خودت و سرگرم کنی . چون تو پراید که بشینی دهنت سرویس می شه .
با این طرز فکری که شما دارید معلومه که مردم هم می رن دنبال چشم و هم چشمی که افرادی مثل شما در موردشون قضاوت ناعادلانه نکنن .
در مورد ماشین و قسط هم دوستم قبل از من جوابتون رو داد .
یه جمله برات دارم که بزنی تو مطب روانشناسیت شاید به درد خیلی از دوستان و خود شما بخوره .
پول هیچوقت شخصیت نمیاره .
اول باتشکر از راهنماییتون.روی پونتیاک ترنس کار کن
هم موتور فوق العاده قوی داره هم ارزونه هم قطعاتش تا جایی که اطلاع دارم موجوده
اما برای تقویت نمیدونم چی مد نظرته
به نظر من برای دریفت کافیه که رینگش رو کوچک تر بزاری و ماشین هم ارتفاع بزنی اساسی و فنر بندی رو خشک کنی و اهن کشی داخل اتاق
برای تقویت موتور بیشتر از تقویت روی قسمت برقی و شمع موتور نمیتونی کاری بکنی
نهایتش یه سوپر شارژر هست که نمیدونم بتونی چنین کاری روش انجام بدی یا نه
برای مسابقات با توجه به حجم موتور بالایی که داره نمیتونی استفاده کنی
فدراسیون هم پول میگیره و پول نمیده خیالت راحت
همون CNGیش هم بمب ساعتیه! اون کلیپه که ملت تو آتیش میسوختنو یادته؟ نع. نمی تونم کنار بیام باهاش![]()
فکر کنم یکو دو زیاد داره . باید صبر کرد که 22 بهمنی چیزیبشه خودشون میدن این رنگارو اما سفاری و شش ماهیی صبر کردن اوکی میشه کردش فکر کنم !