• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چرا خطرناک هست .

من یدونه 405 دیدم از عقب زده بودنش جوری که تا صندلی عقب کامل جم شده بود . و سقفش کاملا کنده شده بود ( در اصل کنده بودنش که سرنشینا رو در بیارن ) که در کل میشه گفت به تمام معنا عقبش نابود شده بود . کپ هم بودو اسپرت اما دو گانه سی ان جی بود هیچش نشده بود .
من باشم سی ان جی میگیرم که راحت برم گاز بزنم بدونه دقدقده توی هر شهری . البته جیاگاه پیشه خونه ما همیشه خلوطه شاید این دلیل مهمی باشه خلوطی و شلوغیش !

همون CNGیش هم بمب ساعتیه! اون کلیپه که ملت تو آتیش میسوختنو یادته؟ نع. نمی تونم کنار بیام باهاش :D

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
LPG اگر ماشین بنزین سوز هستش مناسبه چون چرب تره.
اما CNG خشک کار می کنه و موتور داغون می شه، البته LPG هم در دراز مدت سیلندر ها رو گشاد می کنه.
بهترین گزینه خرید ماشین پایه گاز سوز CNG هستش.

تایید میشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوست عزیز با طرز پست دهیتون شخصیت روانشناسانتون خیلی مشخص هستش .
من پراید سوار دیدم از خیلی از بنز سوار ها هم بهتر رانندگی می کنن . شما دارید 10 درصد از مردم ایران رو با 90 درصد مقایسه می کنید . مشخصا تو 90 درصد امکان اینکه رانندگیشون بد باشه خیلی بیشتره چون جمعیت بیشتره . وقتی مردم بیشتری از ما پراید و پیکان و پژو دارن خوب معلومه تخلفات هم بیشتر از این نوع ماشین ها سر می زنه .
و اما در مورد بی ام دابلیو :lol: سوارها که شما حتما خودت داری که خیلی هم طرفدارشی . من خودم تو دانشگاه دیدم یه یارو اومد موهاش شبیه پشم گوسفند بود و با دمپایی و با وضعیت ظاهری عجیبی از یه بی ام دبلیو پیاده شد و موقع رفتن هم تیکاف کشید و به ما نگاه کرد . حالا چون من این آدم و دیدم با این شخصیت بیام بگم همه پولدارا مشکل مغزی دارن ؟

نه داداش اینطور نیست . پیکان سوار و پراید سوار متشخص زیاد هست ولی شما متاسفانه نمی بینی. عینک بدبینی رو البته اگه از روی افراد متوسط جامعه برداری بیشتر می بینی .
سمت ما یاد دادن شخصیت افراد و از روی خودشون درجه بندی کنیم نه به مدل ماشینشون که انگار سمت شما برعکس ماست .

در مورد سرعت هم بگم که لایی کشیدن با بی ام دبلیو و آزرا خیلی کمتر خطر آفرینه تا پراید پس تصادفات شدید بیشتر روی پراید اتفاق میوفته . همین شما بشینی پشت پرایدی که نه کولر درست و حسابی داره نه صندلی دوست داری یه جوری خودت و سرگرم کنی . چون تو پراید که بشینی دهنت سرویس می شه .

با این طرز فکری که شما دارید معلومه که مردم هم می رن دنبال چشم و هم چشمی که افرادی مثل شما در موردشون قضاوت ناعادلانه نکنن .
در مورد ماشین و قسط هم دوستم قبل از من جوابتون رو داد .
یه جمله برات دارم که بزنی تو مطب روانشناسیت شاید به درد خیلی از دوستان و خود شما بخوره .

پول هیچوقت شخصیت نمیاره .

درود،

با حرفِ شما هم من موافقم کِ پول بهیچ وجه مِن الوجوه شخصیت نمیاره. من اصلا حالم از قشرِ مرفحِ بی دردِ جامعه بهم میخوره.

بگذریم.

متاسفانه اشخاصی کِ بالا ذکر کردم، اصلا نمیدونن کِ موقعِ فروشِ خودروشون، نو بودنِ دسته ی راهنما، ملاکی برای قیمتِ خودرو نیست. اکثرا حتی پلاستیکِ روش رو هم نمیکنن. (شوخی و جنبه ی طنز داشت)

متاسفانه من فقط با اون قشرِ 10 درصد، زیاد وراوده داشتم. یعنی بیشتر اونا رو رویت کردم. شاید 90 درصدِ دیگه، این طور نباشن.

بهیچ عنوان منظورِ من اشخاص و شخصیتِ افرادی کِ سوارِ پراید میشن رو موردِ اهانت قرار ندادم. اونا و حتی همون 10 درصدی کِ من دیدم، از 98 درصدِ پولدارایی کِ دیدم با معرفت تر هستن. من فقط منظورم اینه کِ پراید سوارا اصلا قوانینِ راهنمایی و رانندگی رو رعایت نمیکنن. این حرفِ اصلیِ منه ولاغیر. من اصلا بِ خونواده و لباس و درامد و ... چیزایی کِ شما و دوستان اشاره کردن، مدِ نظرم نبوده، شاید پستم و نوشته ام، کمی نا مفهوم بوده بدلایلی.

ویراژ + لایی + نزدنِ راهنما، اینا رو مدِ نظرم بوده. کِ اون "بی ام دابلیو" سوار، اینا رو راعایت میکنه در هر صورتی، برعکسِ "پراید سوار" (البته نه تمامِ شون. تعدادِ محدودی. حدودِ 60 درصدشون)

پ. ن. قصدِ بی احترامی بِ هیچ شخص و یا یک گروهِ مشخصی از اشخاص رو نداشتم و ندارم.

erfan_sbs2

Registered User
لایک‌ها
1
موتور نیسان وانت . سوار‌ی خشک و هندلینگ پائین !
من ساله ۸۳ بد از پراید دومین ماشینم بود که واقعا افتضاح بود ! ۱هفته نشد فروختم پژو خریدم !
البته پژو هم که واقعا ماشین به درد نخوردی هست در کّل ولی‌ بهتر از پاترول بود !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پاترول تمیزو باید حد اقل 3 ماه دنبالش بگری تا شاید بتونی پیدا کنی

کسی پاترول تمیزشو نمیفروشه مگه پول لازم باشه یا اینکه یه مشکلی براش پیش اومده باشه

زیر 10 تومنم پاترول تمیز اصلا پیدا نمیشه

کسی گفت 8.5 یا 9 بدون اصلا تمیز نیست

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
ماشین مد نظر خودم اول 2002 بود ولی دوستان ردش کردن بعد هم نظرم رفت روی 320 .
ولی با چند نفر که صحبت کردم گفتن واسه جمع کردن کامل ماشین نزدیک 15 تا 20 تومنی لازمه اونم اگه وضع دلار بهم نریزه و قطعات رو راحت وارد کنی و تعمیر کار ماهر سراغ داشته باشی.
ما که دیدیم هیچکدوم رو نداریم فعلا پشیمون شدم.
الان بیشتر دنبال ماشین جمع کرده هستم ولی گیر نمیاد

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
من یک چیزی بگم و فرار کنم.
206 نگیر.
لوگان بگیر.(تندر)
یا 323 تمیز پیدا کن

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
همون رنگ آبی کبودش فکر کنم از بقیه بیشتر بهش میاد . ماشین رو با ابهت می کنه . البته همیشه باید تمیز باشه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
روی پونتیاک ترنس کار کن

هم موتور فوق العاده قوی داره هم ارزونه هم قطعاتش تا جایی که اطلاع دارم موجوده

اما برای تقویت نمیدونم چی مد نظرته

به نظر من برای دریفت کافیه که رینگش رو کوچک تر بزاری و ماشین هم ارتفاع بزنی اساسی و فنر بندی رو خشک کنی و اهن کشی داخل اتاق

برای تقویت موتور بیشتر از تقویت روی قسمت برقی و شمع موتور نمیتونی کاری بکنی

نهایتش یه سوپر شارژر هست که نمیدونم بتونی چنین کاری روش انجام بدی یا نه

برای مسابقات با توجه به حجم موتور بالایی که داره نمیتونی استفاده کنی

فدراسیون هم پول میگیره و پول نمیده خیالت راحت

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
روی پونتیاک ترنس کار کن

هم موتور فوق العاده قوی داره هم ارزونه هم قطعاتش تا جایی که اطلاع دارم موجوده

اما برای تقویت نمیدونم چی مد نظرته

به نظر من برای دریفت کافیه که رینگش رو کوچک تر بزاری و ماشین هم ارتفاع بزنی اساسی و فنر بندی رو خشک کنی و اهن کشی داخل اتاق

برای تقویت موتور بیشتر از تقویت روی قسمت برقی و شمع موتور نمیتونی کاری بکنی

نهایتش یه سوپر شارژر هست که نمیدونم بتونی چنین کاری روش انجام بدی یا نه

برای مسابقات با توجه به حجم موتور بالایی که داره نمیتونی استفاده کنی

فدراسیون هم پول میگیره و پول نمیده خیالت راحت
اول باتشکر از راهنماییتون.
ولی ماشین های امریکایی به درد مسابقات دریفت پارک نمیخورن چون خیلی حجیمن مخصوصا مدلهای قدیمی مثل ترانس ام و کامرو و....
ولی واسه فرمولا دریفت گزینه جالبی هستن.
الان دارم پول جمع میکنم به امید خدا یک اتاق 320 با یک موتور 1j یا m40-m50 اگه بتونم جمع کنم البته اگه اتفاق بدی فعلا برام نیوفته

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
همون CNGیش هم بمب ساعتیه! اون کلیپه که ملت تو آتیش میسوختنو یادته؟ نع. نمی تونم کنار بیام باهاش :D

بنظرم اینایی که میسوزن دست سازن ! یعنی گارگاهی ! اگه درست کار بشه نباید اتفاقی بیافته .

اما در کل نسبت به بنزین که قابل قیاس نیستن دوستاشون . اما بیه سی ان جی و ال پی جی . سی ان جی ایمنتره !

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
مشاوره در انتخاب ماشین با بودجه 25 تا 35

سلام

برای خرید ماشین در حد نو یا دسته دوی تمیز از دوستای عزیزم کمک می خوام

مجردم و سفر زیاد نمیرم شاید فصلی یکبار اونم در حد شمال بیشتر استفاده برای درون شهره برای همین زیاد به شاسی بلند فکر نمی کنم

ماشین میخوام جوون پسند و بیرون و توی اتاقش ظاهر خوبی داشته باشه

از نظر خرج و مخارج گرون نباشه منظورم هزینه تعمیرات و لوازم مصرفی ، لوازمش گیر بیاد

ماشین آپشن داشته باشه یا قابل نصب باشه

مصرف بنزینش خیلی بالا نباشه

رنج قیمتی هم بین 25 تا 35 میلیون

نظر خودم رو مزدا 3 هست اما هرچی بیرون میبینم دست جووناس و 90% ماشین وضعیت خوبی نداره

ماکسیما همدیدم اکثر افرادی که ماسین بازن و خرید فروش می کنند دارن، یعنی ماشین خوبیه اما ظاهر بیرونیشو و مصرف بنزینشو نمی پسندم

ظاهر جن 2 هم بد نیست البته اتاقشو ندیدم و مخارجشم نمی دونم چطوره

ظاهر مگانو دوست ندارم البته داخل اتاقشو ندیدم و از دیگران هم شنیدم ماشین خوبیه

بالا