• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Rozbeh_haz

Registered User
لایک‌ها
8
دو ماه پیش یدونه 530 ثبت نام کردم،تحویل 30 روزه. هنوز که هنوزه امروز و فردا میکنن. کسی قبلا تحویل 30 روزه گرفته؟ چقدر طول کشید؟

mta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امروز یه پراید 141 مدل 88 پیدا کردم می گفت 6 تومن الته سالم بود ها پرسیدم چرا ارزون گفت کسی نمیخره مجبو.رم ارزون بدم که فروش بره
بخرم یا نه

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
بله فروخته شده متاسفانه
منم دیر پولم جور شد
مبارک صاحب جدیدش

راهی

Registered User
لایک‌ها
1
بله فروخته شده متاسفانه
منم دیر پولم جور شد
مبارک صاحب جدیدش
با سلام
تأییید میشه
راستی جناب دلفین پولتون چقدر شد!؟ اگه بخواین یکی دوتا از بچه ها دارن ، بگین در چه حدی میخواین تا براتون شرایطو بپرسم
ختم تاپیک

Last edited:

mta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از راهنمایی بی دریغ دوستان ممنونم با این راهنمایی ها من رو شرمنده کردید خیلی ممنون
با استفاده از راهنمایی های شما یه پراید صندوق دار 87 نوک مدادی گرفتم 7.300 که بی رنگ بود
مدیران لطفا این پست رو قفل کنید

hamed999

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان چند روزی هست که داخل نت خیلی از این تبلیغات که باعث کاهش مصرف سوخت میشه دیدم حالا هر کدام هم یه درصد میگن از 10 درصد بگیر تا 33 درصد
بعضی از اونا نوشته های داخل محصولشون از لحاظ علمی درسته (البته اگه واقعا اونجوری کار کنه ) اما مسئله اینجاست که ادم نمیدونه راسته یا دروغ
واسه همین میخواستم از دوستانی که اینجور تبلیغات رو امتحان کردن رو ماشینشون یا بالاخره ازش اطلاعاتی دارن یه راهنمای کنن مارو
در ادامه چنتا از لینک های این تبلیغات رو میزارم دوستان خواهشا اگه 100 درصد مطمئن هستن نظر بدن نه اینکه بیان بدون هیچ دلیل بگن مثلا عالیه یا همش دروغه

پکیج " کاهش مصرف سوخت " و " افزایش توان "
کیت کاهش مصرف سوخت اسپیرال مکس
قرص كاهش مصرف سوخت ( STAANN )
پودر کاهش مصرف سوخت ( 30 درصد )
و جالبه اخری ایرانیه و حتی گواهی ثبت اختراع هم داره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستش در مورد اینا که اطلاع دقیقی ندارم
اما چیزی که در مورد وحصولاتی که در اینترنت مخصوصا بفروش میرسه قلو زیاد کردن و تعریف و تمجید های بعضا بیخودی یا خیلی فراتر از واقعیت هست!
بازدهی شاید داشته اما اینقدر ... ؟

mta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

hamed999

Registered User
لایک‌ها
18
حرف شما درست دوست عزیز -- همیشه تبلیغات اینترنت بیشتر از بازده اواقعی اون محصولات هست ولی اگه همین 10 درصد هم باعث کاهش مصرف و افزایش قدرت بشه نسبت به هزینه کاملا به صرفه هیت
دادا همشون رو که نباید تو موتور ریخت بعضیاشون فرق دارن مکانیکی هستن بعضیاشون قرص و پودر

همچنان منتظر یکی از دوستان که این محصولات رو تست کرده باشه

Ramines

Registered User
لایک‌ها
9
من یکی از دوستان برام اصلش رو از کره آورد، ولی استفاده نکردم. باید داخل رادیاتور ریخته میشد.

hamed999

Registered User
لایک‌ها
18
یعنی هیچکی از دوستان این محصولات رو تست نکرده که نظرشو در مورد اینا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
یک دستگاه تیبا اس ایکس ثبت نام کرده بودم که چند روز پیش تحویل گرفتم و الان تو حیاطه.
خودم مایل به سوار شدنش نیستم.به نظر دوستان من اینو ردش کنم یه سمند یا 405 یکی دو مدل پایین تر مثلا 90 ترتمیز بردارم بهتر نیست؟هم از لحاظ قطعات و تعمیر و هم از لحاظ خود ماشین و اینکه بازار هم بیشتر زیر بار اونا میره تا تیبا اگه یه زمانی قصد فروش کردم؟(برای تیبا الان مشتری دارم)
کلا میخوام یه مشاوره بهم بدین.
ممنون.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من اگه بودم به دوو سیلو بر میداشتم حال میکردم اگه با قدیمی حال نمیکنی
ال 90 مدل قبل 87 خیلی خوبن یعنی اگه از اون آدما باشی که میگن از قیافه ال90 خوشم نمیاد باید بگم برات متاسفم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
پولت که احتمالا دیگه به ال 90 یکی دو مدلتر نمیرسه

به نظر من 405 بردار . بهتره سمنده

ماشین هم وقتی صفر تیبا نوشتی اصلا دلت نمیاد دیگه ماشین مدل 87 برداری و صلاح نیست کلا اینروزا ماشین بیش از سه سال یا چهارسال کارکرد گرفت جز موارد خاص

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگه بتونی L90 بخری گزینه بهتریه نسبت به بقیه
بعد از اون سمند و 405 ...

بالا