javadyazdani
Registered User
- نوشتهها
- 5,465
- لایکها
- 10,633
در این شرایط گرانی تنها ماشینی که نسبت به قیمتش میارزه سمنده،در حالی که پراید امروز شده ۱۵ و خورده ای
خوب ببینیم میتونیم ثبت نام کنیم پس شما این مدل را ترجیح دادینهیچ قیمتی پایین نمیاد !!!!!
بنده یک EF7 نوشتم ، والا از چند نفر پرسیدم راضی بودند ، مدل های جدید مشکلش رفع شده و الان مشکلی نیست . بخرید که به زودی گران میشود . چون تو نمایندگی بودم دیروز گفت دعا کن همینو بهت بدند !
ممنون
من هم قبول دارم ولی کدوم موتور بهتره کارکرده کدوم خوبهدر این شرایط گرانی تنها ماشینی که نسبت به قیمتش میارزه سمنده،در حالی که پراید امروز شده ۱۵ و خورده ای
اقا زحمت انداختیم چند وقته دارهسلام دوست گلم ! بنده آمارش و براتون گرفتم ! میگفتش که فعلا خوب بوده و مشکلی نداره
خوب ببینیم میتونیم ثبت نام کنیم
خواهش میکنم دوست گلم !اقا زحمت انداختیم چند وقته داره
دوست عزیز من نمایندگی بودم گفت تمام شده اکه میخوای امانی درخواست بدم برداری چون مدل 92 نمیده موندممن امروز ۳تا نمایندگی تو اراک رفتم گفتند ثبت نام تموم شده !!!
اگر ایشالا موفق شدید اینجا اعلام کنید بی زحمت
پس همه تقریبا با ef7 موافقندخواهش میکنم دوست گلم !
ماشین جدیدشو تقریبا 3-4 ماهه
دوست عزیز عجب حکایت ناراحت کنندی با این ماشین داشتین قبول دارم که خودرو سازای داخلی اصلا ارزشی به خریدار بی چاره نمیدن و هر جوری که امد سر هم میدن میدن دست مردمآقا ef7 نخری که پشیمون میشیاااااا
من یه ef7 پایه گازسوز ثبتنام کردم و بعد از کلی علافی حدود 5 ماه پیش بهم تحویلش دادن
اوایل کار خوب بود (دو سه هفته) یعنی عالی بود ، حس سواری زانتیا رو به آدم میداد... یه کاری واسم پیش اومد که باید میرفتم تهران... گفتم خب میرم باهاش تهران و بر میگردم... به همراه یکی از دوستانم رفتیم
وسطای راه دوستم گفت بزن کنار انگار در ماشین بازه
زدیم کنار درو باز و بست کرد و راه افتادیم، دوباره گفت یا در بازه یا شیشه ! دوباره زدیم کنار پیاده شدیم دیدیم نه در چفت میشه و شیشه هم که بالاست
دوباره راه افتادیم دیدم نه خیر فایده نداره از زیر در سمت شاگرد باد میاد داخل (توی سرعت بالا) بیخیال شدیم و به راهمون ادامه دادیم
رسیدیم تهران و ماشینو بردم نمایندگی ایرانخودرو گفتن در ماشین + لاستیکای در باید عوض بشه ( لولاهاش خراب بود ظاهرا فاصله داشت)
در رو عوض کردن، استارت زدیم دیدم روشن نمیشه ماشین!!!
یکی از کارکنای اونجا اومد استارت زد و یه دستی به موتور زد(من سر در نیوردم) روشن شد و رفتیم ، هنوز از در نمایندگی نرفته بودیم بیرون که دیدم آمپر رفت بالا، سریع زدم کنار و ماشینو خاموش کردم و 10 15 تا تک استارت زدم که جام نکنه یه موقع!
رفتم داخل نمایندگی قضیه رو گفتم ، ماشینو هل دادیم بردیم تو...
گفتن احتمال زیاد واشر ترسونده و باید بذاریش واسه تعمیر... (ماشین بنده حدود 3500 کیلومتر رفته بود!!!!)
گذاشتیمش واسه تعمیر و فردا رفتیم ماشینو تحویل بگیریم 420 هزار تومن واسه بنده فاکتور کرده بودن... دادو بیداد کردم که این مسخره بازیا چیه و رفتم پیش رئیس و قضیه رو گفتم ، زنگ زد پرسید و کارشناسشون تشخیص داده بود که مشکل از سر سیلندر بوده و صاحب خودرو بی تقصیره...(خدا پدرشو بیامرزه)
ماشینو برداشتیم و برگشتیم اصفهان ، نزدیک اصفهان بودیم که دیدم سر پیچ یه صدایی از زیر ماشین میاد...
رسیدیم اصفهان و بردمش پیش نمایندگی، گفتن پلوس ماشین داره میبره! :| و پلوس به صدا افتاده باید عوض بشه، عوضش کردن ، توی همون نمایندگی یه خریدار پیدا کردم حدود 3 میلیون روی ماشین ضرر دادم و همونجا فروختمش
یه 405 slx صفر دوگانه با موتور tu5 رفتم از بنگاه خریدم و الان 3 4 ماهه دارمش آخ نگفته و فقط یه بار روغن ازش عوض کردم (قبلا هم 405 معمولی داشتم)
با این خریدی که بنده انجام دادم و ef7 رو تجربه کردم از هرچی سمنده زده شدم... از چند نفر هم شنیدم به جز عیوب موتوری ، مونتاژش هم بی کیفیته
انرژی هسته ای مگه چشه ؟
راستی الکل سفید + روغن کرچک هم خوبه من میریخنم تو موتور ماشین سوختی
گازوعیلم خوبه + روغن کرچک. من زیاد روغن میریختم زیاد دود کنه![]()
داداش پرایدهم در اصل کره ایه ولی الان بنظرت به این پراید باید بگیم کره ای؟مانباید به اصل جنس نگاه کنیم باید نگاه کنیم ببینیم چی تحویلمون میدنخب بنظرم پژو بگیری بهتره چون هم قطعاتش بیشتر و راحت گیر میاد هم مشتری زیاد داره اگه بخوای بفروشی در ضمن پژو فک نکنم ایرانی باشه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2