• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
1 اینکه به نظرم قیمت ها می خواد بیاد پایین چون ایران خودرو 206 تیپ 5 و پارس elx رو 15 روزه گذاشته و می خواد سریع ماشینا رو قیمت بالا رد کنه بره(تا حالا سابقه نداشته 206 15 روزه!)
2 اینکه در وهله اول من مزدا 323 رو پیشنهاد می کنم
3 اینکه دور زانتیا رو خط بکش پون ایمنی خوبی نداره (حتی در حد 405 نیست!) و قطعاتش گرون
4 پارس ای ال ایکس هم خوبه الان نوش کارخونه ای 37 تومنه
5 من خودم ماشینای چینی رو قبول ندارم
6 با45 تومن فک کنم بتونی مگان 1600 دست 2 بگیری
7 دور mvm x33 رو خط بکش
8 دیگخ نمیدونم:p

dr akbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1 اینکه به نظرم قیمت ها می خواد بیاد پایین چون ایران خودرو 206 تیپ 5 و پارس elx رو 15 روزه گذاشته و می خواد سریع ماشینا رو قیمت بالا رد کنه بره(تا حالا سابقه نداشته 206 15 روزه!)
2 اینکه در وهله اول من مزدا 323 رو پیشنهاد می کنم
3 اینکه دور زانتیا رو خط بکش پون ایمنی خوبی نداره (حتی در حد 405 نیست!) و قطعاتش گرون
4 پارس ای ال ایکس هم خوبه الان نوش کارخونه ای 37 تومنه
5 من خودم ماشینای چینی رو قبول ندارم
6 با45 تومن فک کنم بتونی مگان 1600 دست 2 بگیری
7 دور mvm x33 رو خط بکش
8 دیگخ نمیدونم:p

ممنونم عزیز
اگه دوستان راجع به mvm530 و لیفان 620 نظر تخصصی بدن ممنون میشم ( صرفنظر از اینکه بگیم اینا چینی هستند )

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان تازه فهمیدم اون لامپی که طرف بسته رو ماشینام کول بلو بوده
یعنی اصن ی وضی

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
نمیشم بگی چینیها ماشینهای بدی هستن . مگه تا چند سال پیش کیا و هیوندای چی بودن ؟ مطمئن باشین بزودی یه ذره چینیها کیفیتشون رو ببرن بالا دیگه این اختلاف قیمت بین چینی و کره ای وجود نخواهد داشت . کیا رو فورد ساپورت میکنه دوو رو جی ام و هیوندای رو یه شرکت دیگه آمریکایی خوب چینی ها رم شرکتهای آلمانی و ژاپنی ساپورت میکنن . مثلا همین لیفان 620 موتور بی ام و روشه .

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
باید حتما سطح بودجه ای که میخواین برای اینکار بذارین تعیین کنین
برای مثلا رسیدن به ظاهر خشن و صد البته ساده و تو دل برو میشه روی مثلا E30 یا E36 هم مانور داد
میشه روی لنسر به طور مثال خیلی کار کرد
از بنز ها هم من w201 رو به شدت میپسندم
حتی w123 هم میتونه یکی از گزینه ها باشه
گلف نسل 1 و 2 هم بد نیستن برای این موضوع فقط به نظر من نباید زیاد دستخوش تغییرات بشن
این رو هم بگین میخواین ماشین رو از ظاهر اولیش خیلی دور کنین؟

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان تازه فهمیدم اون لامپی که طرف بسته رو ماشینام کول بلو بوده
یعنی اصن ی وضی

رنگ خوشگلی داره کول بلو
چند گرفتین؟
اگه با لامپ ها کوچیک به اصطلاح چراغ شب و مه شکن ها هم ستش کنین جلوه خوشگلی به ماشینتون میده

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
رنگ خوشگلی داره کول بلو
چند گرفتین؟
اگه با لامپ ها کوچیک به اصطلاح چراغ شب و مه شکن ها هم ستش کنین جلوه خوشگلی به ماشینتون میده

نه دوست عزیز من نور زرد رو ترجیح میدم

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام

دوستان من نزدیک 20 تا 25 میلیون دارم و قصد خرید 206 تیپ 6 دست دوم دارم چون اصلا حاضر نیستم تو ترافیک تهران سوار ماشین کلاژ دار بشم....چند تا مورد هم پیدا کردم حتی اما :

یکی از دوستام گفت میتونم برم یه شرکت لیزینگ و اونا اون ماشین رو میخرن و من با اونا قسطی حساب میکنم :blink:......نمیدونم راست میگه یا نه چون یکی دیگه از دوستام هم گفت شرکت های لیزینگ فقط نو رو اقساطی میفروشن....

کسی اطلاعی داره ؟ چون دلم نمیاد یهو بیام همه ی پولم رو بدم بره و قسطی خیلی خوبه برام.........بعد اگه همچین چیزی هست شرایط قسط چجوریه ؟

پیشاپیش ممنون....

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
درود..

احسنت ب این اندک هموطن های فهیم:D..

کدوم عقل سالمی باور میکنه اینا چیزی نکشن روش و اقساط ندن!....خیلی ساله ک دیگه کسی سمت لیزینگ نمیره..چون میدونن همیشه یه کاسه زیرشون هست...........
دنبال ماشین اتومات میگردی بگو از آمریکایی دهه 60 میلادی تا ژاپنی دهه 90 میلادی نام ببرم بریزم اینجا برات:D..

ماشین آمریکایی نگو بلا بگو :D اون که یه دونه باشه اما نمیخوام بخرم چون من خودمو میشناسم و مثل بنز میخوام خرجش کنم تا یه هیولا از آب در بیاد....ترجیحا 206 میخوام که هم کوچیکه و هم ماشین خوبیه برا من.........

پس یعنی آخر همچین کاری نمیکنن ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
در جستجوی یه ماشین دنده اتوماتیک هستم که
[SUP]1.[/SUP]گیربکسش گیر و گور نداشته باشه [SUP]2.[/SUP]طراحیش بیریخت نباشه
صفر نمیخوام بخرم & بودجه در حدود 35 یا 40. (اگرم کمتر شد که چه بهتر)

نظرم رو هیوندای ورنا بود چون از نظر کیفیت سواری و کیفیت جعبه دنده عالیه. ولی ضاهرش تو ذوق میزنه
weirdsmiley.gif
همین شکل بدش باعث شد توجهم به سورن و 206 جلب بشه
سورن ELX ، دنده اتوماتیکشم هست؟ 206sd v9 وقتی دنده عوض میکنه یه ضربه ای به ماشین میزنه که هم حس بدی ایجاد میکنه هم استهلاک خودِ ماشینو بالا میبره . سورن (البته اگه اتوماتیکش باشه) هم همینجوریه یا بهتره؟
در مورد ریو از یه تعمیرکار پرسیدم، میگفت گیربکسش خیلی مشکل داره. دائم باید تعمیرگاه باشی

نظرتون چیه & کلاً هر تجربه ای در مورد ماشینهای دنده اتومات دارید بفرمایید.

Last edited:

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام،من جن 2 اتومات رو روندم،موتورش نسبتا ضعیفه ولی احساس نمیشه،خیلی زیباس و اصلا ضربه در موقع تعویض دنده نمیزنه!
به نظرم اول یکیش رو امتحان کنین و به عنوان یکی از گزینه ها مورد بررسی قرارش بدین.
ماشین خوبیه :)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام،من جن 2 اتومات رو روندم،موتورش نسبتا ضعیفه ولی احساس نمیشه،خیلی زیباس و اصلا ضربه در موقع تعویض دنده نمیزنه!
به نظرم اول یکیش رو امتحان کنین و به عنوان یکی از گزینه ها مورد بررسی قرارش بدین.
ماشین خوبیه :)
ممنون
rose3.gif
رفت تو گزینه ها. الان داشتم تو سایتا نقدهای فنی‌شو میخوندم، اکثراً گفتن خیلی هم کم مصرفه. اگه موقعیتش پیش اومد یه چرخی باهاش بزنیم ببینیم چجوریه
فقط چراغ جلوش آدمو یاد پراید 132 و تیبا میندازه :D که اونم خودم با فتوشاپ درستش کردم
collapse_40b_collapsed.png

12.jpg

49418974583520289633.jpg

میشه واقعاً همچین کاری کرد؟
34y5mvr.gif
دو تا برش میخواد فقط :دی

سلامت کو گلم؟(استارتر):D
سلام

منظورت از هیوندا ورنا همون آوانته ست؟....با این بودجه ای ک شما داری نمیتونی بخری همچین ماشینی که..کارکردشو(3الی4سال کارکرد) روزیره 60-55 تومن نمیدن!>.
نه. منظورم همون ورنا بود که بسته به وضعیت و کارکردش بین 25 تا 45 هست

با این بودجه باید بری سراغ خارجی های دهه نودی.......
با 40-45فک کنم بتونی آکورد 97 گیر بیاری..اتومات موتور 3000 فول انژکتور.-ABS-AIRBAGو........از همه مهم تر سفارش آمریکا...از همه مهمتر کسی داشته باشه نمیفروشه:D...
ماشین اینقد قدیمی نمیخوام. دوره ی اینا دیگه گذشته

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
mersi haji

چرا؟

پ ن : اصن جن2 اتومات سالم و تمیز توی این محدوده ی قیمتی که گفتم گیر میاد؟
312jtp0.gif
نوکرتم.

مثن جان من دو یا سه ماه پیش یکی از گزینه های خریدم همین جن تو بود و خیلی دربارش تحقیق کردم.
ازش خوب تعریف نمیکردن و میگفتن زود خراب میشه و هزینه تعمیرات و قطعات بالاست و ...

با 40 تومن میتونی 2008 - 2009 پیدا کنی اگه خوب و حسابی بگردی

من پیشنهاد میکنم ورنا و اگه هم تونستی آوانته بگیری

مسلماً هیوندا با پروتون زمین تا آسمون فرقشه!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
٢٠٦ سالم گير بياري خوبه.
گفتم که. سوارش شدم، دنده رو که عوض میکنه لگد میزنه (حالا نمیدونم همش همینجوریه یا فقط اون اینجوری بود) بعدم سیستم تعویض دندش برای زمان بندی و سبک و سنگین کردن دنده ها خیلی خنگه. اگرم تو خرج بیفته (که زیاد هم میفته) دیگه مصیبته. اصن یه وضی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نوکرتم.

مثن جان من دو یا سه ماه پیش یکی از گزینه های خریدم همین جن تو بود و خیلی دربارش تحقیق کردم.
ازش خوب تعریف نمیکردن و میگفتن زود خراب میشه و هزینه تعمیرات و قطعات بالاست و ...

با 40 تومن میتونی 2008 - 2009 پیدا کنی اگه خوب و حسابی بگردی

من پیشنهاد میکنم ورنا و اگه هم تونستی آوانته بگیری

مسلماً هیوندا با پروتون زمین تا آسمون فرقشه!
اوچیکتم :دی

ورنا و آوانته طراحیشون به دلم نمیشینه. یه جورایی بد فرمه
حالا باز در مورد جن2 پرس و جو میکنم ببینم نظر مصرف کننده ها و تعمیرکارا چیه. آخه فاکتورهای خوبی داره که سخته ازش بگذریم. ظاهر زیبا - دنده ی اتوماتیک رضایتبخش و کم دردسر (به گفته ی دوستمون) . مصرف کم . هندلینگ مناسب (توی یه سایتی نوشته بودن بهتر از مزدا 3 ! تا پشتش نشینم مشخص نمیشه) ...

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
گفتم که. سوارش شدم، دنده رو که عوض میکنه لگد میزنه (حالا نمیدونم همش همینجوریه یا فقط اون اینجوری بود) بعدم سیستم تعویض دندش برای زمان بندی و سبک و سنگین کردن دنده ها خیلی خنگه. اگرم تو خرج بیفته (که زیاد هم میفته) دیگه مصیبته. اصن یه وضی
سلام. مدل این های این چند سال اخیر اینجوری شده. در ابتدا گیربکس ش فرانسوی بود واقعا دنده ها نرم عوض میشد (مثل مدل 83)
اما این چندسال اخیر میگن گیربکس هندی روش نصبه.

بالا