• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

shahriyar13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بین بنز کلاس سی مدل 2008 و بی ام و سری 5 مدل 2005 کدوم مخارج تعمیراتش پایین تره؟ میشه چندسال نگهش داشت؟

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
بین بنز کلاس سی مدل 2008 و بی ام و سری 5 مدل 2005 کدوم مخارج تعمیراتش پایین تره؟ میشه چندسال نگهش داشت؟
تجربه من اينه كه بنز كم اصطهلاك تره، و قطعات هردوشون يه قيمتش تقريبا، ولي موتور و سواري ب ام و خيلي بهتره و نياز به نگهداري بيشتري هم داره، در كل سري پنج با اي كلاس مقايسه ميشه،
از نظر نگه داشتن هم بستگي به تميزي و صاحب قبليش داره و خودتون، اگه همه شرايط خوب باشه حداقل ده سال ديگه ماشين هاي بي ازاري هستن

Sent from my iPad using Tapatalk

hosseinfsf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تقریبا 12 ت پول دارم. میخوام ماشین بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم. از ماشین های به اصطلاح یوقور و بزرگ مثل سمند خوشم نمیاد و چون رانندگی و دست فرمون خوبی ندارم میخوام ماشین جمع و جوری باشه. با ماشین ها هم آشنایی ندارم و نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم
خودم انتخابم پراید یا ام وی ام 110 . که باز ام وی ام رئ ترجیح میدم. به خاطر فرمون نرم و راحتی که داره و جمع و جور بودنش

پیشنهادتون چیه؟؟؟

teen-idles

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود دوست عزیز
اگه تا بحال ماشین نداشتید خرید ماشین از "بنگاه" یکم سخت میشه اونم به دلیل نداشتن تجربه ...
اشغال رو جای مرسدس بنز قالب میکنن، یه روز آفتابیم که تصمیم میگیرید یه تفریح تشریف ببرید اونموقس که عیباش میزنه بیرون !!!
"به عینه بارها و بارها شاهد بودم که عرض میکنم"
( به نظر من "اکثرا" کسی تا با ماشینش مشکلی پیدا نکنه نمیفروشه " به جز کسانی که قصد ارتفا دارن که با این وضع قیمتا بعید میدونم...
پیشنهاد من به کسانی که ماشین از بنگاه خریداری میکنن اینه که علاوه بر نهایت دقت در خرید، بعد خرید هم کل ماشین رو پیاده کنن و از اول توسط مکانیک خبره ... )
اینهارو عرض کردم چون اینطور که پیداس با این مبلغ " البته تو این مملکت که پراید 8600000 تومنی که ارزشش بیشتر از 3 تومان نیست تو 3 سال به 23 24 میلون میرسه" قصد خرید از بنگاه دارید...
واقعا برا کسی قدرت انتخاب نمونده الان با 12 13 تومن جز پراید انتخاب دیگه ای نیست داداش.
دوست عزیز رانندگی با ماشینهای جمع و جور هم سختی خودشو داره بخاطر سبکی، تیز بودن فرمان و ... " پس اگه عشق جاده و تخته گاز روندنید پیشنهاد نمیشه "
امیدوارم تونسته باشم مفید واقع بشم، هر سوالیم داشتید من در خدمتم

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پیشنهاد مال موقعی ک مثلا صد ملیون داری واسه ماشین بعد بیای بگی سلیقم ماشین کوچیک شتابش اینجور قیافش اونجور تا بشه کلی پیشنهاد داد,حالا شما 12 تومن داری پراید و و ام وی ام میمونه دیگه راهنمایی نداره

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید، یه ماشین میخواستم تو رنج17-20 تومن،خودم نظرم روmvm110ه ولی پرایدم خیلیا پیشنهاد کردن.مصرف کم،خرج افتادن کم وقیمت کم قطعات مهمه.مهم نیس که بزرگ باشه یا صندوق داشته باشه.دونفر بیشترسوارش نمیخوان بشن.داخل شهرم تردد داره فقط.
پراید فقط دست به نقد بودنش وسوسه میکنه.نظرتون چیه؟یکی بیاد به ما کمک کنه،کسی اینجا mvmداشته باشه عالی میشه.عیب و ایرادشو قشنگ میتونه دربیاره.بعضیا میگن به راحتی خراب نمیشه بعضیاهم کاملا برعکس!

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
درود بر ملت پیتی
میخواستم نظر شما رو بدونم در مورد اینکه سمند بهتره یا پرشیا ؟ :general507: از هر نظری که به ذهنتون میرسه :general507:
پیشاپیش تشکر

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
تا اونجایی که میتونی پول بالا ماشینایه وطنی نده که خیانت بزرگی به ملتت میکنی

بیایید تحریم رو از همینجا شروع کنیم

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
پرشیا
از نظر من بهتر میشه ظاهری اسپرتش کرد
سمند بیشتر حس رسمی داره اصلا باش حال نمیکنم باز سورن یه چیزی
جفتشون بعد از 5 سال لش میشن ولی خب امنیت سمند بالاتره
به ماشین نرسی بعد دو سال لش میشه حالا میخواد سمند باشه یا پرشیا یا چیزه دیگه:D

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
از نظر موتور و قطعات شتاب ک یکین سمند جادارتر و میگن ک امنیتش بیشتر تازه سمند از پارس ارزونتر مدلهای پایه گازسوز سمند هم از لحاظ مصرف سوخت بهتر چون با گاز استارت میخوره و خورندگی قطعاتش توسط گاز کمتر بخاطر تغییرشکل تو سرسیلندر و بقیه قطعات موتور

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170

دلت خوشه داداش همه تو این مملکت حرف میزنن بذار 3 ملیون ماشین ارزون شه ببین چطور صف میکشن

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
كلا سمند بهتر و مطمئن تره
ولي اگه واسه دخي بخواي پرشيا جوابش بيشتره :D

تو اون حدود چي بگيره؟؟؟
ماشينه چيني هم شايد بزور بتونه بگيره تو اين مملكت!
ماشيناي دست دو مثله ميتسوبيشي يا مزدا و ... هم كه مدلاي ١٩٩٦-٩٧ هستن و ديگه عمري ازشون گذشته زياد انتخابه خوبي نيست الان

بالا