• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من که خودم بدون فکر سمندو انتخاب میکنم خدایی هیچ ماشینی جای این لگن نمیگیره نظر شوما میخواستم ببینم چیه!؟واقعا جای تقدیر تشکر داره که بعد بیشتر از 10 سال با دو ایربگ و abs و داشبورد تو کرم تحویل ما میدن خدا خیرشون بده هر کی به فکرمون نباشه ایران خودرو که هست[emoji3] هر کی حاضره بره سمندشو با بنز عوض کنه سر بگیره البته فک نکنم همچین کسی پیدا بشه[emoji23]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من یه پارس lx تحویل تیر دارم .پشیمون شدم دعوتنامه ش که اومد میفروشمش ...
کیفیت خودرو از سال ۹۱ به بعد فوق العاده پایین اومده ...
یه مسیر ۱۰ کیلومتری رو با پارس سال مدل ۹۴ با ۲۰۰۰ کیلومتر کارکرد رانندگی کردم .پژو ۲۰۰۰ مدل ۱۳۷۷ صد شرف داره به این جدیدا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من یه پارس lx تحویل تیر دارم .پشیمون شدم دعوتنامه ش که اومد میفروشمش ...
کیفیت خودرو از سال ۹۱ به بعد فوق العاده پایین اومده ...
یه مسیر ۱۰ کیلومتری رو با پارس سال مدل ۹۴ با ۲۰۰۰ کیلومتر کارکرد رانندگی کردم .پژو ۲۰۰۰ مدل ۱۳۷۷ صد شرف داره به این جدیدا
پارس سال که عاشغال واقعیه هم هیچی نداره نه صندلی درست درمون ن ترمزی داشبورد و پلاستیک عاشغال اه اه
راستی پارس lx هنوز پلاک میشه که تحویل بدن؟
خر بخر از ایران خودرو نخر دنا زده پنجاه میلیون!!!! اخه کدوم احمقی بابت همچین ماشینی اینقد پول میده!!!!!!

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
پارس سال که عاشغال واقعیه هم هیچی نداره نه صندلی درست درمون ن ترمزی داشبورد و پلاستیک عاشغال اه اه
راستی پارس lx هنوز پلاک میشه که تحویل بدن؟
خر بخر از ایران خودرو نخر دنا زده پنجاه میلیون!!!! اخه کدوم احمقی بابت همچین ماشینی اینقد پول میده!!!!!!

اره بابا چرا پلاک نشه ....
شانس ما الان زمان افتش هست .شورا رقابت هم قیمت کارخونه رو برده بالا
دنا صفر تو بازار ۴۶ تومنه .یه ۱۰۰۰ تا کارکرده‌ش بود میگفت ۴۲ تومن .
من نمیدونم چرا اینقدر از mg550 خوشم میاد ! لامصب عاشقشم ....
یه تمیز ۲۰۱۲ ش رو میشه با ۷۰ تومن خرید .الان ال ۹۰ اتومات ۵۸ تومنه !

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
من پارسال یه پارس سال نوشتم. وقتی تحویل گرفتم از نمایندگی دماوند تا خونه خیابون پیروزی نشستم پشتش حالم از هرچی ماشین بهم خورد. فــــــــــــوق العاده بی کیفیت. از پست ترین متریال قطعات داخلیش ساخته شده بود. قطعات پلاستیکی داخل کابین در حد پلاستیک آفتابه! :general108: اونقدر ضد حال خوردم که سوار نشدم همون 7 کیلومتر کارکرد صفر آگهی کردم فروختم 35.5 (30.6 ثبت نام کرده بودم تحویل دو هفته ای)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
بنز 230 میخوام بردارم ، فقط مرددم شدید ، نمی دونم چطوره فقط از ریختش خوشم میاد ولی از داخلش سر در نمی یارم یه طرف ، میگن خرج و مخارجشم زیاده ، نمی دونم میارزه یا نه

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
بنز خرجش زیاده و قطعاتش کم تو ایران (دهه 90یی و امروزی هم نداره)

تو فروشش هم باید کلی صبر کی طالبش بیاد بعد کلی بزنه تو سرش بعد ببره!

کولن ماشین تو ایران=خریت(ایرانی خارجی هم نداره) هر قرونش داره میره تو جیب سیاسیون بعد شما بنگرید که این خوبه یا اون!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
بنز خرجش زیاده و قطعاتش کم تو ایران (دهه 90یی و امروزی هم نداره)

تو فروشش هم باید کلی صبر کی طالبش بیاد بعد کلی بزنه تو سرش بعد ببره!

کولن ماشین تو ایران=خریت(ایرانی خارجی هم نداره) هر قرونش داره میره تو جیب سیاسیون بعد شما بنگرید که این خوبه یا اون!

به هر حال متاهل شدی نیاز داری 4 روز دیگه باید بین فاجعه و حادثه اتمی هیروشیما یکی رو انتخاب کنی

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
من که پلاید لگن دارم فعلا دور دور می کنیم کار راه میندازه. جالبته این پلایده 8-9 تومن میارزه بعد یه دوچرخه خریدم 6 تومن :D:general404: البته یکم فرصت پیدا کنم میرم دنبال یه ماشین خوب. مزدا دو کابین دوست دارم با سیستم زندگی من جور در میاد گازسوز هم میشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
محصول ایرانی عاشغاله هی بگین ایران پتانسیل داره نمونه عرض میکنم
یه sd دارم لاستیکای جلوش یزد تایره عقب میشلن که میشلن عمرشو کرده ولی باور کنید این یه بار پنچر نشد حالا یزد تایر تا دیروز یکیشو چند بار بردم پنچر گیری هی از ی جاییش باد میزد بیرون که دیروز اون یکی دیگه پاره شد یدفعه بادش خالی شد :|
همین 206 از وقتی گرفتم همش ی جاییش عیب میکنه یا پول دیسک صفحه میدم یا شمع یا لامپاش میسوزه یا روغ ریزی میفته اه اه
این تازه محصول با کیفیته ایران خودرویه به نسبت عاشغالی دیگش البته
خدایی ماشینای خارجی ی عمر کار میکنن بعد خراب میشن چینی - ایرانی فقط میده بقیشو کار نداره

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
به این میگن ماشین شخصیتی :general206: لذت میبره آدم نگاش کنه. همین دهه 90ی از هرچی ماشین تو ایران ساخته میشه بهتره. اینا تا 3-4 سال پیش سالم و تمیزش 15 الی 25 بود. الان حتما 50 تومن هست دیگه. چهار سال پیش C200 سال رو میشد 75 خرید حالا باید 200 باشه! کاش همون موقع یه C200 خریده بودم

Mercedes%20Benz%20W124%20%282%29.jpg

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
به این میگن ماشین شخصیتی :general206: لذت میبره آدم نگاش کنه. همین دهه 90ی از هرچی ماشین تو ایران ساخته میشه بهتره. اینا تا 3-4 سال پیش سالم و تمیزش 15 الی 25 بود. الان حتما 50 تومن هست دیگه. چهار سال پیش C200 سال رو میشد 75 خرید حالا باید 200 باشه! کاش همون موقع یه C200 خریده بودم

من فکر میکردم با 35- 45 میشه یه تر و تمیزش رو برداشت رفتم دیدم اصفهان یه تر و تمیز بدون رنگش رو داره میده 62500000 ولی خیلی تمیز بود
ذهنم رو درگیر کرده لامصب ، ولی خرج تعمیراتش بالاست ،یه رسیدگی به موتوروش سالانه 700 رو شاخشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

خداییش ارمش به کل هیکل ایران فرغون میارزه
لامصب چه ابهتی داره
بخدا دارن از ما میدزدن چرا نباید این ماشینا سوار شیم؟؟؟ اون همه اختلاف پول این وسط کجا میره؟؟؟

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
من فکر میکردم با 35- 45 میشه یه تر و تمیزش رو برداشت رفتم دیدم اصفهان یه تر و تمیز بدون رنگش رو داره میده 62500000 ولی خیلی تمیز بود
ذهنم رو درگیر کرده لامصب ، ولی خرج تعمیراتش بالاست ،یه رسیدگی به موتوروش سالانه 700 رو شاخشه

خوبه که! من الان سالی 900 تومن میریزم تو شکم مخابرات برای یه اینترنت! 700 تومن چیزی نیست. موتور اینارو به تعمیر اساسی کنی 4-5 سال راحتی اگه بهش فشار بیخود نیاری. الان دوتا کمک 206 فکر کنم 500 تومن باشه. لوازمش اونقدری که میگن نایاب نیست. میشه پیدا کرد ولی پولش باشه حله

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
فقط مساله اینه که ماشین به سر و صدا نیافتاده باشه. ماشین که بیافته لش میشه دیگه حال نمیده بنز هم که باشه روی اعصاب میره. ماشین بی صدا یه جاش به صدا بیافته آدم می گرده رفع میکنه ولی ماشین وقتی 50 تا صدا بده دیگه نمیشه عیب یابی کرد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی سال پیش یه e230 داشت بابام مدل 92.
یعنی هرچقد از خوبی این ماشین بگم کم گفتم، 5-6 سال داشتیمش، آخ نگفت،
سواری که میداد، راحتیش تو جاده، همه چی عالیی.
تازه بابای من اصلاً به ماشین نمیرسید، 6 سال استفاده کرد تمومش کرد بعدم فروختش :p
سالمش پیدا شه فوق العادس! حتی همون 90 25 سال پیشش!

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223

بنز فقط یه جلو پنجره ست هی اتاقش عوض میشه:D چراغ عقب c200 ـه 95 رو هر کی تو ایران ببینه مزدا323 صدات میکنه:p بنزهای دهه نودی(مخصوصا این W124یی که گذاشتی) در مقابل رقبای آمریکایی اروپایی و ژاپنی همون دهه ش حرفی بره گفتن ندارند .

فنی هم ارزش این قیمت رو نداره! 4سیلندر ـه 2300سی سی وهمش 136اسب قدرت!!!!(از هوندا آکورد 93 ـه 2هزار سی سی هم کمتر!)ظاهر هم که در دهه نود جلو دهه نودهی های مثل سیلور شدوو و کاپریس تخم مرغی و جگوار و...اصن به چشم نمییاد

با این پول عقل سلیم در ایران میگه= الدزمبیل کاتلاس 90 (6سیلند فول انژکتور اینجین 3700 سی سی! 210 اسب! اتومات و مابقی امکانات رفاهی . قیمت هم 40-50 با یک سوم همین 50تومن میشه 4سیلندرهاشم خرید) یا آکورد 97 یا اپل امگا6سیلندر!

در کل منطور این است منطق رو فدای احساسات تحمیل شده نکونید :p

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
الان e240 ها مزایده ای نیرو انتظامی با کارکرد متوسط ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار کیلومتر رو حدود ۵۰-۷۰ میشه خرید !
فوق العاده سگ جونن .ولی دیگه رسش رو کشیدن ... هر سیلندرش ۲ تا شمع داره !!
ولی خدایی ادم یه ۱۲۰-۱۵۰ تومن داشته باشه یه بی ام و E90 مدل ۲۰۰۷ یا ۲۰۰۸ بگیره صفای دنیا رو بکنه !

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنز فقط یه جلو پنجره ست هی اتاقش عوض میشه:D چراغ عقب c200 ـه 95 رو هر کی تو ایران ببینه مزدا323 صدات میکنه:p بنزهای دهه نودی(مخصوصا این W124یی که گذاشتی) در مقابل رقبای آمریکایی اروپایی و ژاپنی همون دهه ش حرفی بره گفتن ندارند .

فنی هم ارزش این قیمت رو نداره! 4سیلندر ـه 2300سی سی وهمش 136اسب قدرت!!!!(از هوندا آکورد 93 ـه 2هزار سی سی هم کمتر!)ظاهر هم که در دهه نود جلو دهه نودهی های مثل سیلور شدوو و کاپریس تخم مرغی و جگوار و...اصن به چشم نمییاد

با این پول عقل سلیم در ایران میگه= الدزمبیل کاتلاس 90 (6سیلند فول انژکتور اینجین 3700 سی سی! 210 اسب! اتومات و مابقی امکانات رفاهی . قیمت هم 40-50 با یک سوم همین 50تومن میشه 4سیلندرهاشم خرید) یا آکورد 97 یا اپل امگا6سیلندر!

در کل منطور این است منطق رو فدای احساسات تحمیل شده نکونید :p
الان با 30 تومن چیزی میشه خرید که سرش به تنش بیارزه؟ یا بودجه باس بیشتر بشه؟

بالا