• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بچه ها به نظرتون واقعا لازمه 3-4 میلیون بیشتر بدیم به خاطر ایربگ و ترمز abs ؟
1000% ارزش داره . مطمئن باش
در مورد صندوق دار و بدون صندوق هم به نظرم صندوق دارش بی ریخته . البته چون شما واسه خانواده میخواین خوب دیگه نباید به ظاهر کار داشته باشین

در مورد گازسوز بودن هم خوب حق با پدرت هست . الان هیچی معلوم نیست . پس فردا همین چند لیتر رو هم نمی دن به ملت.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سلام
روا بگیر خیلی بهتر از پراید یا پژو دست دوم است
مخصوصا روای سال که خیلی بهینه شده است مصرف ان هم حدود 8.5 است که از پژو خیلی کمتر است موتور جدیدش هم 1700 است که قدرت خوبی دارد
هر کسی که مدل های جدید این ماشین را خریده است ظاهرا راضی است
بشدت مخالفم
لاشه 405 از روا بهتره

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
بچه ها به نظرتون واقعا لازمه 3-4 میلیون بیشتر بدیم به خاطر ایربگ و ترمز abs ؟

فرق تيپ 2 و 3 با اين همه امكانات حدود 1 تومنه كه دست دومش خيلي كمتره.

ارزش داره مخصوصاً وقتي پليس راهنمائي رانندگي هم اجباري بكنه كه بايد بري دنبال نصب تجهيزات ABS

ولي بلحاظ امنيت عاليه. هركي ABS دار داشته ديگه صلاح نيست بدون ABS بگيره چون عملكردش واقعاً متفاوت است.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
اگه ملاکتون جاداربودنه و ترس از قیمت بنزین در آینده دارید بهتره بجای 206 صندوقدار یه ماشینی بخرید که اقلاً دنیا قبولش داشته باشه و استاندارد باشه.اگه فقط میخواید Airbag داشته باشه و ترمزهاش هم ABS باشن بنظر من 206 تیپ 5 حرف نداره.البته یه کم مانور رانندگیش ضعیفه ولی یه ماشین عالیه.(حیف که گازسوز نمیشه:()

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
فرق تيپ 2 و 3 با اين همه امكانات حدود 1 تومنه كه دست دومش خيلي كمتره.

ارزش داره مخصوصاً وقتي پليس راهنمائي رانندگي هم اجباري بكنه كه بايد بري دنبال نصب تجهيزات ABS

ولي بلحاظ امنيت عاليه. هركي ABS دار داشته ديگه صلاح نيست بدون ABS بگيره چون عملكردش واقعاً متفاوت است.
آخه میدونی چیه؟ من فکر کردم این همه آدم پراید دارن. خوده ما هم چند سال داشتیم. بدون abs هست دیگه! ولی مشکلی نداشتیم باهاش که...! ترمزها همیشه به خوبی کار میکرد و هیچ مشکلی نبود و نیس. حالا این abs نمیدونم چه کاری انجام میده

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ظاهرا خانوادذه که برعکس حرف شما عمل میکنه! ولی معلومه که ارزش داره چون پای جون در میونه که با هیچی جبران نمیشه. ایربگ و ای بی اس خیلی کمک میکنه تو مواقع حساس
البته این نظر شخصیه منه. تصادفی که ایربگ بخواد جون شما رو نجات بده شانس پیش آمدش در حد شانس برنده شدن ماشین 200 میلیونی در بانک هست!

یعنی به خاطر همچین درصد احتمالی باید ایربگ داشته باشه ماشین؟ یا اینکه من درصد احتمالش رو اشتباه گفتم؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
البته این نظر شخصیه منه. تصادفی که ایربگ بخواد جون شما رو نجات بده شانس پیش آمدش در حد شانس برنده شدن ماشین 200 میلیونی در بانک هست!

یعنی به خاطر همچین درصد احتمالی باید ایربگ داشته باشه ماشین؟ یا اینکه من درصد احتمالش رو اشتباه گفتم؟

دوست من مدت زيادی بود رانندگی ميکرد ،درست فرمونش هم خيلی خوب بود،شايد تو در مدت 4 ،5 سال رانندگی هيچ تصادفی هم نداشت!
اما 1 دفعه يه تصادف کرد که لوگان 15 تومانی رو بعد از تصادف 3 تومان ازش خريدن
خوشبختانه خودش آسيب جدی نديد ،با اين کمربند هم نبسته بود،تنها چيزی که نجاتش داد ايربگ بود.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
آخه میدونی چیه؟ من فکر کردم این همه آدم پراید دارن. خوده ما هم چند سال داشتیم. بدون abs هست دیگه! ولی مشکلی نداشتیم باهاش که...! ترمزها همیشه به خوبی کار میکرد و هیچ مشکلی نبود و نیس. حالا این abs نمیدونم چه کاری انجام میده

مشابه اين موضوع كه گفتي، آيا به موضوع بيمه فكر كردي؟ مردم همگي سالانه ميليونها تومان پول بيمه ميدهند كه ممكنه در طول سال اصلاً ازش استفاده نكنند.

آمار تصادفات و تلفات پرايد رو نگاه كن. وحشتناكه! بالاترين آمار و بدترين تصادفات رو داره. با اين وزن سبك و اين شتاب احتمال خطر و عدم عملكرد مناسب ترمز بسيار بالاست.
وقتي جون آدم و مهمتر از اون خانواده و سرنشينان مطرحه، احتياط شرط عقل است.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
دوست من مدت زيادی بود رانندگی ميکرد ،درست فرمونش هم خيلی خوب بود،شايد تو در مدت 4 ،5 سال رانندگی هيچ تصادفی هم نداشت!
اما 1 دفعه يه تصادف کرد که لوگان 15 تومانی رو بعد از تصادف 3 تومان ازش خريدن
خوشبختانه خودش آسيب جدی نديد ،با اين کمربند هم نبسته بود،تنها چيزی که نجاتش داد ايربگ بود.

من هم مورد مشابه رو داشتم. 206 تيپ 5 دوستم با 4 سرنشين مستقيماً رفت تو ديوار. ماشين رو اوراق كردند چون تا زير شيشه جمع شده بود. اما هيچكدوم هيچيشون نشده بود. هفته بعدش 2 نفر از همين بچه ها تو جاده چالوس هنگام عبور از عرض جاده با سمند خاموش مي كنند و پرايدي كه به اينها مي زنه علاوه بر اين دونفر 5 سرنشينش هم كشته مي شوند.

من يكبار تو اتوبان بابائي 206 شركت دستم بود. چون ABS نداشت تو بابائي هنگام ترمز سر خورد و كوبيدم به ماشين جلوئي.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
بشدت مخالفم
لاشه 405 از روا بهتره

اتاق 405 و امكانات داخل همه 405 است. فقط موتور و گيربكسش فرق مي كنه كه الان بهينه شده و قطعاتش از خارج وارد ميشه.
هركي برده راضي بوده. مصرفش هم گاهي تا 6-6.5 مي رسه. تو اين قيمتها عاليه!

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
سوناتا سيستم خنك كننده روغنش مشكل داره. دو تا از دوستام موتور سوزوندند. هر دوشون الان ماكسيما دارند.
يكي از اونها كه اين بين مزدا 3 داشت اصلاً راضي نبود. از ماكسيما خيلي راضيند.

تو يه نمايندگي پارس خودرو ماكسيمائي رو ديدم كه طرف تو عين عدم هشياري تو سرعت 120 دستي كشيده بود و ماكسيما ملق زده بود. اما 4 ستون و سقفش هنوز روپا بود و به سرنشناش كه مست بودند آسيبي نرسونده بود.

اما من با توجه به هزينه و قيمتش، آوانته رو ترجيح مي دهم.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
اتاق 405 و امكانات داخل همه 405 است. فقط موتور و گيربكسش فرق مي كنه كه الان بهينه شده و قطعاتش از خارج وارد ميشه.
هركي برده راضي بوده. مصرفش هم گاهي تا 6-6.5 مي رسه. تو اين قيمتها عاليه!
نمیدونم والا شاید اینطور باشه
اخه همه از موتور و گیربکس روا مینالن که شما میگی بهینه شده

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
نمیدونم والا شاید اینطور باشه
اخه همه از موتور و گیربکس روا مینالن که شما میگی بهینه شده

البته تو ايران همه چي شانسيه. دو تا آب معدند هم بگيري مزه هاشون با هم فرق مي كنه!
اما من مي دونم كه خيلي بهتر شده. دوتا از دوستام داشتند خيلي راضي بودند. از اونهائي كه دارند حتماً بپرس.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
تو اينهائي كه گفتي پارس خيلي زيبا و مردم پسنده. لوگان و ريور خيلي بي ريختند. از لحاظ شتاب و قدرت هم پارس بالاتره و تو جاده هاي ايران كافيه.
راحتي و زيبائي داخل اتاق و جنس داشبورد (فوم نرم) كلاس پارس بالاتر است.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
اين ديگه از اون حرفها بود !:blink:

با پژو پارس كه خانمها هم خيلي از كلاسش خوششون مياد;) مي توني با كولر راحت 140-150 تا رو پركني. بيشتر از اين ديگه چي مي خواهي. كجا مي توني تندتر بري؟ البته اين در مقايسه با دو خودروي ديگه (ريو و لوگان) بود.

بالا