• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

My LG Optimus

Registered User
لایک‌ها
14
قیمت عادی: 20 میلیون
اتومات: 22 میلیون
به نظر من بین این دو تا ماتیز تمیز بهتره اما می تونی بجای ماتیز به سیلو که هم قیمت هست هم فکر کنی.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ماتیز اشغال mvm اشغالتر عمویی این ماشینها مثل ناقص الخلقه ها میمونن چطور روتون میشه سوار اینا بشین ؟ صد رحمت به پراید به رنو 5 و حتی مینی ماینر (ماشین مستر بین) لا اقل یه قیافه ایی دارن

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
داداش شما مطمئنی واسه هر مبلغی که وام بگیریم بازپرداختش 4 ساله اس ؟
ضمنا نگفتین ایا این مهر بسیجیان همین موسسه مالی اعتباری مهر هست ؟
مهر بسیجیان الان که این مهر ها زیاد شدن اسمش مهر اقتصادی شده

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
يه كارواش بخر با يه ريكا حله

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان بعد از مدتها تلاش و استفاده از تجربیات شما آخرش ال 90 ای 2 فول مدل 1390 گرفتم و امروز هم قیمتش باز بالا رفت ممنون از همه دوستان خوبم(انصافا ماشین بی سرو صدا محکم و شتابدار و راحتی هست)

aking

Registered User
لایک‌ها
49
مبارکه باشه
چند خریدی ?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
سلام
من یه پراید مدل 85 دوگانه کارخانه دارم
این ماشینو من در حدود 3 سال دارمش همون اول که گرفتم کیت گاز سوزش سوخت دادمش برام دستیش کردن البته اینم بگم من فقط برا مسافرت از گاز استفاده میکنم تو شهر از بنزین استفاده میکنم.
الان چند وقتیه که ماشین تو حرکت خاموش میشه بعد هر چی استارت می زنم روشن نمیشه(استارت میخوره برق پشت آمپر هم هست) ولی بعد از 5 دقیقه با اولین استارت روشن میشه بنظر دوستان مشکلش از چی میتونه باشه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
پمپ بنزین و سیستم جرقه زنی رو چک کنید :

برای چک کردن سیستم جرقه زنی هروقت که ماشین خاموش کرد یکی از وایر شمع هارو در بیارد و به بدنه نزدیک کنین بعد استارت بزنید..ببیند جرقه میزنه یا نه!!

برای چک کردن پمپ بنزین هم شیلنگ خرجی بنزین.. (اون بالاتی یه) رو در بیارید و ببینید موقع استارت زدن از موتور بنزین خارج میشه یا نه!!1

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
مرسی از پاسخ دوستان از پمپ نیست چون موقع خاموش کردن چک کردم با باز کردن سوءیچ صداش در میاد.
ولی تا حالا وایرو تست نکردم اگه جرقه نزد باید چار کنم یا پیش چه تعمیر کاری ببرم.
به نظره شما غیر از این دو مورد امکان داره مورده دیگه ای داشته باشه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
نزدیکای باتری ماشین یه قسمتی هست که سه تا فیش خم شده وجود داره.. مطمئن شید که اتصالاتشون درسته و سیم ها لق نیستن !!!! 99% اوقات مشکل از همینجاست..
توی عکس مشخض کردم براتون.. البته اینجا توی عکس یکی از سیم ها نیستش...

پ ن : اگه وایرشمع جرقه نزد باید ببریدش پیش برق کار دیگه :|

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
گفتیدمعمولا از بنزین استفاده میکنید داخل شهر ،
موقعیکه خاموش میشه معمولا آمپر بنزین روی چنده ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ایرانی بخر خیلی خوبه. تولید ملی افتخار ملی.

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk 4 Beta

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
با سلام دوست عزیز
اول بگم من ماشین چینی ندارم اما چین دوست دارم از شیر مرغ بگیر تا جون آدمیزاد توسط برادران چینی تولید میشه وکمک بزرگی برای تمام کارخانه ها وشرکت ها بزرگ برای حداقل شدن هزینه هاودر نهایت کاهش قیمت .این ازچینی ها
برمیگردیم به کشور عزیزمون ایران که جون ادمیزاد الی شیر مرغ درش وارد میشه ودر این را ه یرای رسیدن به شیر مرغ عمرها زیادی تلف میشه .در مورد ماشین ایرونی که میگن تخم مرغ شانسی یا لپ لپ یاچیز دیگه ما کاری نداریم چون شتری که تو پارگینگی هر ایرونی خوابیده (خدایا این شترو بیرون وبجاش یوزپلنگ بیاور) . به نظر من اگه تو لیستت یه نگاهی به تندر 90 ای 2 بندازی بد نیست ماشین راحت جادار کیفیت قابل قبول وخیلی بهتر از رقباهمرده خود قطعاتش با اینکه نسبت به پارس گرونتره اما میرزه .چه گفتم از کجا رسیدیم به کجا باتشکر از توجه شما

Last edited:
بالا