لینک ندارم خودم دوچرخه شو که برادرم داشت بچگیم سوار میشدم . به همین شکل الان نوشته بود kia و made in koreaآقا جدی کیا دوچرخه تولید میکرده؟ میشه لینک بدی ازین حرفت ؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
نزدیکای باتری ماشین یه قسمتی هست که سه تا فیش خم شده وجود داره.. مطمئن شید که اتصالاتشون درسته و سیم ها لق نیستن !!!! 99% اوقات مشکل از همینجاست..
توی عکس مشخض کردم براتون.. البته اینجا توی عکس یکی از سیم ها نیستش...
پ ن : اگه وایرشمع جرقه نزد باید ببریدش پیش برق کار دیگه :|
فرقی نداره باره آخر که خاموش بود باک نصفه بود.گفتیدمعمولا از بنزین استفاده میکنید داخل شهر ،
موقعیکه خاموش میشه معمولا آمپر بنزین روی چنده ؟
مرسی از پاسخ دوستان از پمپ نیست چون موقع خاموش کردن چک کردم با باز کردن سوءیچ صداش در میاد.
ولی تا حالا وایرو تست نکردم اگه جرقه نزد باید چار کنم یا پیش چه تعمیر کاری ببرم.
به نظره شما غیر از این دو مورد امکان داره مورده دیگه ای داشته باشه.
سلام به نظر من405هم از ریخت نمیفته هم کم خرج تره هم از مد تقریبا میشه گفت نمیفته و تقریبا میشه گفت از همه لحاظ نرماله
طبق تحقیقاتی که انجام شد 405 رو ماشینی پر مصرف و پرسرو صدا معرفی کردند و مجبور شدم L90 بخرم و خداییش خیلی عالیه
چرا دوست عزیزفقط مواظب باش با کولر روشن ترمز ناگهانی نگیری که اگه گرفتی و پلک زدی میبینی یکی را کشتی یا زدی به یه ماشین و باید یه کپون بیمه تقدیم کنی![]()
راست میگین یعنی ترمزش نمیگیره ؟ مشکل داره ؟فقط مواظب باش با کولر روشن ترمز ناگهانی نگیری که اگه گرفتی و پلک زدی میبینی یکی را کشتی یا زدی به یه ماشین و باید یه کپون بیمه تقدیم کنی![]()
آقا هر چقدر بذاری 3 برابرشو بهت سر 30 روز میده خود پولیم که گذاشتی پس میگیری ! سر یک ماه که میگم دقیقا سر ماه هستا ! ضامن هم یک نفر بیشتر نمیخواد. الان به فرهنگیان وام میده با سود کم. یک ضامن فرهنگی ببری کافیه !