• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ماشینم منم گاهی وقت ها همین مشکل براش ایجاد میشه .. الیته الان 2 ماهی میشه دیگه اینجور نشده -- خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد .. برق هم می اورد تو صفحه...یا باید صبر می کردم یا طبق پست زیر عمل می کردم و این فیش ها رو در می اوردم میزدم جا تا درست شه ..

نزدیکای باتری ماشین یه قسمتی هست که سه تا فیش خم شده وجود داره.. مطمئن شید که اتصالاتشون درسته و سیم ها لق نیستن !!!! 99% اوقات مشکل از همینجاست..
توی عکس مشخض کردم براتون.. البته اینجا توی عکس یکی از سیم ها نیستش...

پ ن : اگه وایرشمع جرقه نزد باید ببریدش پیش برق کار دیگه :|

---

دوست عزیز مشکلتون رفع شد به ما هم بگین

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
اینجور مشکلات رو که چندین قطعه درگیری دارن توش و معلوم نیست از کدوم قسمته بهتره ببرین یه تنظیم موتوری
اگه کاربراتوری باشه که با تجربه و سواد , و اگه انژکتوری باشه با یه دیاگ مشکل حل میشه

حالا نکته اینجاست که کدوم تنظیم موتوری
چون خود تنظیم موتوری ها هم انسانهای دزد بسیار دارن توشون و خیلی ها بدون دمو دستگاه با یه پیچگوشتی دارن کار میکنن
یه جای شناخته شده و معتبر بر ین که دستگاه و دیاگ کامل داشته باشه
اگر تهرانید پخ بدین یکی از قدیمی ترین تنظیم موتوری های ایران رو بهتون ادرس بدم
در کل اینجور سرویس سنتر ها رو من در نظر دارم و هر ماشینی داشتم سالی دوبار بردم برای چکاپ کامل
15 تومن میدم تمام موتور رو چک میکنن و تمییز و تنظیم میکنن و ایراداشم یا اونجا برطرف میشه با خرید لوازم و یا اینکه میگن کجا برو و چی کار کن .

from Lg

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
همشون جنساشون مزخرفه
جنس خوب و اصلی خیلی خیلی کم پیدا میشه و اگه هم پیدا بشه قیمتش خیلی خیلی بالاست

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان نظرتون در مورد خرید خودروی دست دوم ریو چیه؟
ظاهرا مصرفش پائینه
فقط اینکه به خاطر تحریم آیا قطعاتش راحت پیدا میشه و خرج و مخارجش به چه صورته ؟
والا من که از همون اول هم از ریو خوشم نمیومد چون حس میکنم زیادی فاصلش با زمین کمه!
ولی شنیدم مصرفش خوبه و نرمتر از پژو و سمنده
در کل ماشین سوسولیه به نظر من
مثل پژوها ماشینی نیست که بشه ازش کاااااار کشید

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
اگر ماشین دانشجویی و کم خرج میخوای،ریو ماشین خیلی مناسبیه برات،البته سواری پژو رو نداره،اما در مقابل بی خرج و کم مصرفه،
اگر نرمی و فضای بزرگ اتاق میخوای،و از هندلینگ و لایی بازی صرف نظر میکنی،ال ۹۰ از ریو مناسب تره

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
وایییی داداش از هندلینگ ال 90 نگو
ال 90 هندلینگش افتضاحه اگه کسی یکمی کلش باد داشته باشه و ال 90 رو کپ نکنه سریع چپ میکنه
توی یه گاراژ رفتم 8 تا ال 90 چپی داشت ، تعمیرکاره میگفت از 206 هم بیشتر چپ میکنه چون خیلی تیزه و کمکهاش هم خشکه

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان پراید ماشین بدی نیست یه 87 داریم که از صفر دست خودمون بوده و تا حالا هیچ اذیتی نداشته(مصرف هم فوق بالا -->تو 5-4 سال 300000کیلومتر یا شایدم بیشتر)

البته باید توجه داشت که 405 سالاره و اصلا قابل مقایسه باپراید نیست
405 مدل 88 یا 89 اگه بگیری عالیه

basshunter

Registered User
لایک‌ها
163
والا من که از همون اول هم از ریو خوشم نمیومد چون حس میکنم زیادی فاصلش با زمین کمه!
ولی شنیدم مصرفش خوبه و نرمتر از پژو و سمنده
در کل ماشین سوسولیه به نظر من
مثل پژوها ماشینی نیست که بشه ازش کاااااار کشید

اتفاقآ برعکس بلا هایی که من سره ریو اوردم فشاراهی من بش اوردم عمرن هیچ ماشین دیگه ای تو رنج قیمت توان تحملش می کرد بر عکس ظاهرش خیلی سگه !!! فقط به نظر من ظاهرش جذاب نیست یکمم لوازمش کم یابه اما خیلی ماشین خوبه . یه سال ریو داشتم الان slx اما به نظرم ریو یه چیز دیگست...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوستان چند وقتی میشه که بوی بنزین میاد تو اتاق و بد چند دقیقه از بین میره . شاید تو هفته 1 بار اینجوری بشه و یا تو چند روز 2 یا 3 بار بشه

به نظرتون مشکل از چیه . چیکار کنمش ؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
اگر ای اف سون میخواید بخرید فقط مدل های 88 و یا 89 ایم ماشین رو بخرید یا نهایت مدل های تا برج 3 سال 90 ، بقیشون اکثرا افتضاحن و یه مشکلی دارند

فروش سمند EF7

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
من ef7 مدل نود دارم و به هیچ وجه راضی نیستم خیلی زود به خرج افتاده و خرجش هم سنگینه قطعاتش کمه و چندین برابر سمند lx معمولی قیمت قطعاتشه
اما در مورد قدرتش هیچ شکی نیست کند و شتاب نسبتا خوبی هم داره البته به شرطی که ماشین سرحال باشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام میخواستم ماشینمو تعویض کنم

یعنی از ماشین خوب بیام به ماشین متوسط
چون تقریبا 1 سال نیاز به استفاده از ماشین ندارم . خواستم حداقل برای خالی نبودن عریضه پراید بخرم

چه موقع به نظرتون ماشین رو بفروشم و بعد بخرم

مرداد بفروشم و بعد شهریور بخرم ؟

ممنون

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
اتفاقآ برعکس بلا هایی که من سره ریو اوردم فشاراهی من بش اوردم عمرن هیچ ماشین دیگه ای تو رنج قیمت توان تحملش می کرد بر عکس ظاهرش خیلی سگه !!! فقط به نظر من ظاهرش جذاب نیست یکمم لوازمش کم یابه اما خیلی ماشین خوبه . یه سال ریو داشتم الان slx اما به نظرم ریو یه چیز دیگست...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
میشه بیشتر توضیح بدید در موردش؟
از چه نظر ریو رو برتر میدونید؟
اینطور که من شنیدم ماشین نرمیه ولی من خودم نداشتمش که دقیقا بررسیش کنم

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
یه سمند LX مدل اسفند 87 دارم 85000 تا رفته می خواستم بفروشم سورن ELX بگیرم.گفتم یه مشاوره از دوستان داشته باشم.سوالام اینا هستش :
1.این سمند رو الان حدودا چند می خرند؟
2.سورن ELX انتخاب خوبیه؟
3.الان شرایط فروش ایران خودرو چطوره؟قسطی هم می فروشه؟ (سمند رو اون زمان قسطی گرفتم توی 3 قسط 5 میلیون)حوصله شرکت های لیزینگ رو ندارم اصلا.از کارخونه می خوام بگیرم.
مرسی دوستان.

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
سلام آقا . خوبی :) . من دیروز ماشین رو تحویل گرفتم ! 57 هزار تا کارکرد داره. اول 90 هست ! خدارو شکر عالیه. بردم پیش چند تعمیر کار حرفه ای هیچ مشکلی گزارش نشده . هیچ گونه از ایراداتی که بقیه دارن رو هم نداره !

یکی از مهندس های خط تولید این خودرو از آشناهامون هست گفتش که تا اول 90 هیچ مشکلی ندارند . نیمه دوم 90 تا نیمه اول 91 افتضاح بودند ! همین . دیروز جاتون خالی تا 210 تا باهاش رفتم آخ نگفت

patoghina.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قصدت فقط خرید سمند هست؟!
EF7 ها موتور های خوبین ، البته اونطور که مثلا 110 و خورده ای اسب قدرت دارن راه نمیرن ولی خوب نسبتا کم مصرف و خوب پایه گاز سوز هستن
اوایل که اومده بودن مراجعشون به نمایندگی ها زیاد بود ولی الان تا جایی که اطلاع دارم خیلی از ایراد هاشو رفع کردن
مثلا سوزوندن واشر سر سیلندر یکیشون بود
فکر میکنم سیستم بهبود یافته ی ترمزی هم که ایرانخودرو پیاده کرده و عملکرد قابل قبولی هم داره رو فقط روی EF7 ها استفاده میکنن
به هر حال صد در صد بهتر از XU7 پر مصرف هست به غیر از در دسترس نبودن قطعات و گرونی به نسبت گرون تر قطعاتش

سلام دوست عزیز ef7 ها ماشین های خوبین از نظر شتاب و راه رفتن شون هم من تضمین میکنم اگه فردی راننده باشه میتونه حتی پا به پا پارس elx هم بره چون درون موتورش سیستمی هست به نام cvvt که قدرت موتور رو افزایش میده

بنده خودم دارمش و راضیم و تا حالا با ماشین های زیادی رقابت کردم و از نظر راحتی حرف نداره نسبت به سمند قبلیم که lx معمولی بود خیلی راحت تره این نظر من بود دوستان

موفق باشید

2gholooha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از همه دوستان خودم الان سمند ef7 دوگانه دارم مدل نود اصلا راضی نیستم ازش
پس همون 405 مدل پایین بگیرم بهتره

----------------
اگه توی جاده رفت و امد داری و تعادل ماشین برات مهمه سمند رو پیشنهاد میکنم بنده خودم سمند دارم مدل lx ef7 و ازش هم خیلی راضیم وسر پیچ ها 1 لاستیکش به 100 تا 405 می عرضه بنده خودم یکی از دوستانم با 405 سر پیچی که سمند با 140 تا پیچید به راحتی یکی از دوستام با 405 سر همون پیچ چپ کرد

نظر من بود

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
----------------
اگه توی جاده رفت و امد داری و تعادل ماشین برات مهمه سمند رو پیشنهاد میکنم بنده خودم سمند دارم مدل lx ef7 و ازش هم خیلی راضیم وسر پیچ ها 1 لاستیکش به 100 تا 405 می عرضه بنده خودم یکی از دوستانم با 405 سر پیچی که سمند با 140 تا پیچید به راحتی یکی از دوستام با 405 سر همون پیچ چپ کرد

نظر من بود
اینو نمیشه ملاک قرار داد چون نحوه پیچیدن خیلی تاثیر داره در ضمن دور از جون دوست شما هیچ آدم سالمی سر پیچ با 140 تا اونم با این آشغالای ایرانی نمیپیچه

بالا