• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
اینا همشون اینجین چین هستن و مونتاژ ایران خوده کمپانی هوندا هم اینو نمیدونه ک هنوز داره از اون مدل 40سال پیشش تو ایران تولید میشه:D یکی اسمشو کویر میذاره یکی شهباز کی اکبر یکی اصغر بسته گی داره کوجا مونتاژ شده باشه......

اقساط ارزششو نداره بهره میکشن روش کمرت میشکنه

چون ایرانی آشغال سوارـه و لیاقت ش در همین حده..از اون وَرَم حق انتخاب نداره دقیقا مثل قضیه پراید.........الان یه موتور ساده استاندارد تو دنیا CBR 250--NINJA 250 و ایناست ک قیمت جهانیشون 4هزار دلار بیشتر نی..ولی اینجا میدن 35تومن...ب نظرت چند نفر میتونن مگه یه موتور استاندارد بخرن تو ایران!

اینم یه نیگاه بنداز قیمتش خوبه (اینا هم اینجین چین و مونتاژ ایران ـه ولی کیفیت قطعات ش بهتره چون قطعات ش چینی ـه نه ایرانی )

http://forum.persiantools.com/t431253.html

با این جور موتورا حال نمی کنم شبیه اسباب بازی اند!
الان قیمت آپاچی و پالس چنده؟(می خوام ببینم میتونم برای افزایش بودجش صبر کنم یا نه)

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
با این جور موتورا حال نمی کنم شبیه اسباب بازی اند!
الان قیمت آپاچی و پالس چنده؟(می خوام ببینم میتونم برای افزایش بودجش صبر کنم یا نه)
داداش من یه عالمه موتور داشم هوندا برای مصارف معمولی خوبه ولی اپاچی خیلی بهتره نسبت به پولی که بیشتر میدی.الان فکر کنم با 3/5 یا 4 تومن یه اپاچی خوب بتونی بخری.موتور هوندا 125 هم اینجوری نیست که بعضیا میگن برای مصارف عادی خیلی هم خوبه.بعدشم من خودم یدونه دارم 87 استارتی هم هست 700 تومن دارم میدم.منظورم اینه که خیلی هم گرون نیست میتونی بگردی قیمتای خیلی خوبی پیدا کنی.
کویر هم نوش 1640 هست.

Dark-Prince

Registered User
لایک‌ها
108
پالس و آپاچی واسه شما توصیه نمیشه
چون تازه کارید فعلا با همین 125 ها باید شروع کنید
سنگینی و شتاب و دندهای مورتورهای هندی از 135 سی سی به بالا واسه رانندش نیاز به تجربه داره که شما فعلا ندارید
سلامت باشید.

Dark-Prince

Registered User
لایک‌ها
108
سلام
زیر خاکی بالا آوردی جوان ! :D
206 شما ترو تمیزه ؟ قیمت ؟
کجا هستید

shkeyvan

Registered User
لایک‌ها
8
با اجازه استارتر گل و با عرض معذرت
اگه یه 323 کارکرده تا 22 تومن کسی پیدا کرد یا داشت به منم یه ندا بده. تصادف نداشته باشه. هرچیش نیاز به تعویض و تعمیر داشته باشه خودمون ژاپنیشو از قدیم داریم. بدنه اش هم تا حد امکان سالم باشه.

I-5-64

Registered User
لایک‌ها
12
سلام حلال چسب قطره ای ماده ای است به نام دیباندر قبلا توسط چسب رازی تولید میشد الان اگر دیدیش سلام منو بهش برسون .
این لینک هم سر بزن ضد چسب رازی
من اگر جای شما بودم با پشت چاقو میوه خوری شروع میکردم به تراشیدن چسب از روی ماشین بعد از این که چسب رو تراشیدی با پشت سمباده اون قسمت رو مات کن بعدش یه پولیش و تمام .

اینا که بهت گفتم تجربه خودم بود که در اختیارت گذاشتم چسب قطره ای رو گذاشته بودم روی داشبورد 206 صفر افتاب زده بود بهش طوری که انگار شرکت این 206 رو این مدلی زده چسب و داشبورد یکی شده بود زنگ زدم چسب رازی گفت حلالش دیباندره که گیر نمیاد
منم یه داشبرد ضایعاتی گیر اورده بودم کارم شده بود این که هر چی گیر میاوردم میریختم رو این داشبورد برای تست اخرشم با رنگ بر پاکش کردم ولی شما رنگ بر نزنی رنگ ماشینت رو میبره ؟

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
لزومی نداره که حتما از دیباندر رازی استفاده کنید !! من خودم از پاک کننده چسب سراج استفاده میکنم و کاملا هم جواب داده ! محصول شرکت نانو بهشاد یزد:rolleyes:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود من خریدم ولی اسمش یادم نیست

دقیقا شبیه اسپری 1.2.3 میمونه ولی درش قرمزه

خیلی عالی عمل کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گازوئیل

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
- دوستان کسی خبر نداره الان دست دوم رو موتور فروشی ها چند میدن؟ تهران هستم. - سهمیه بنزینش چقدره؟

locki

Registered User
لایک‌ها
34
سلام.
می خوام 206 بگیرم امروز یه 206 تیپ 6 مدل 83 به پستم خورد کم و بیش چیزایی که شنیدم یکی میگه گیربکس خوبه توی این مدل یکی میگه خوب نیست ... کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه ؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
حیف پول نی بده ب این!!!!

کلا سمت 206 و پژو نرید ک تا چند وقت خط تولیدش جمع خواهد شد ب دلیل قطع همکاری فرانسوی ها با ایران

206 و پژوها همینجوریش آشغال ند وای ب حال کارکرده هاش

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
اين مدل با اينكه جنس قطعاتش خوبه ولي نه سال كاركرده
دنده اتوماتش هم خيليا راضي نيستند و هزينه تعميرش بالاست و كار هركسي هم نيست

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
واسپاری ملت ، تو مرداد ماه طرح فروش پراید 131 رو هم بصورت لیزینگی گزاشته ، 45 روز هم وقت گزاشته ، ولی برای خرید سمند طرح جدیدی نداره

saipa920501.jpg

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

Matin64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
اخه چرا ......
چقدر خوشحال شده بودم ا :(

بالا