bordobakht2
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
سلام. آقا منم ماشینم 405 . همین مشکل رو دارم. از وقتی باربند بستم. احتمالا ایراد از باربند غیر استاندارد. باربندت از این فلزی هاست یا از این آلو مینیومیها؟
اصلا نه سردرگمی داره و نه دوشواری
خودروهای وطن مثل 405 206 و RD سمند هم میتونی بگیری - خودروهای کره ایی هم میتونی بگیری دوو سیلو و دوو اسپرو - خودروهای ژاپنی مثل گالانت تویوتا کریسیدا 90-92 - خودروهای المانی مثل بنز 230 و بی ام و 518 - خودروهای امریکایی مثل بیوک و نوا جیپ
این همه تنوع خودرو چطور سردرگم شدی ؟
داداش 206 405 و این گزینه هایی که گفتی کجا با 11 تومن میدن؟!
خیلی ممنونم دوستان.
برام سوال پیش اومده بود که اگه خوب هست ماشین مادر رو اتومات کنم که بیخیال شدیم کلا:
با تشکر از پاسخ هاتون
دنده اتوماتیک با اینی که میگی فکرکنم فرق میکنه!! گیربکس اتومات وگرنه مشکلی نداره ها
چیه ماشینت؟ 206 ....
...لول...بی خیال ! یه برزیلیش رو داشتیم پدر در آورد
بین این 4 تا ماشین به ترتیب آوانته ، زانتیا ، ورنا ، 323 ...
تجربه رانندگی با 323 رو ندارم، نظر خاصی هم نمیدم ولی سه تا ماشینای دیگه رو یا خودم داشتم یا خونواده ...
آوانته : شتاب خوب( شتابش بیشتر از زانتیاس)، کیفیت سواری خوب ، هندلینگ عالی ، مصرف مناسب (بهتر از زانتیا) ، ماشین به روز تر، امنیت بیشتر و ...
زانتیا : شتاب خوب، سواری خوب، هندلینگ متوسط ، مصرف متوسط ، ستاره ی ایمنی 1.5 !! ...
شتاب و سواری زانتیا خیلی خوبه ، ولی اصلا ایمنی نداره، یه بار یه پراید زد به در عقب سمت راننده، سقفم تاب برداشت، و شاسیه ماشین جا خورد ...
و اینکه یکی از معایب زانتیا اینه که دستی ش واسه چرخای جلو ِ
ورنا : شتاب متوسط، سواری خوب، هندلینگ خوب، مصرف خوب ... فقط خودم به شخصه زیاد حالی نمیکنم با ورنا، نمیدونم چرا
اگه بخوام تو همین سبک ماشین ها ، و یه رقیب به آوانته و زانتیا اضافه کنم ... من مگان و پیشنهاد میدم