ahmadhmzv
Registered User
- نوشتهها
- 562
- لایکها
- 125
پلاک جدید نیستا دردسر داره تازه اونم اگه بذارن.
سلام دوستان میتونم خواهش کنم نظرتون رو در مورد پژو 205 و اینکه خریدنش چه دردسرایی میتونه داشته باشه به من بگید ؟!
یه 205 که خیلی ام تمیز نیست (خیلی داغونم نیست) بین چن تا پی کی که مد نظر داشتم توجهم رو جلب کرده فقط نمی دونم بعد از خریدنش چه سرنوشتی در انتظارمه ! ممنون میشم اساتید کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند تو این زمینه ..
اصلا چه بدنه چه موتوری زمین تا اسمون با 206 فرق داره. نه موتورش نه گیربکسش ربطی به 206 نداره. این حرف از اساس غلطهممنونم از دوستان ..من در واقع به پی کی علاقه ندارم ولی میزان اندوختم کفاف ماشین خاص دیگه ای رو هم نمی ده و به صورت اتفاقی با این 205 فروشی مواجه شدم و توجهم بهش جلب شد ولی واقعا توان پرداخت هزینه نگهداری غیر متعارف هم ندارم
فقط یه مورد اینکه من شنیده بودم 205 قطعات مشابه فراوان با 206 داره و فقط یه درصد پایینی از قطعات که اختصاصی متعلق به این خودرو هستن کمیاب هستن ( گفته فروشنده ) این چقد صحت داره ؟
پی کی گزینه بهتری نسبت به 205ممنونم از دوستان ..من در واقع به پی کی علاقه ندارم ولی میزان اندوختم کفاف ماشین خاص دیگه ای رو هم نمی ده و به صورت اتفاقی با این 205 فروشی مواجه شدم و توجهم بهش جلب شد ولی واقعا توان پرداخت هزینه نگهداری غیر متعارف هم ندارم
فقط یه مورد اینکه من شنیده بودم 205 قطعات مشابه فراوان با 206 داره و فقط یه درصد پایینی از قطعات که اختصاصی متعلق به این خودرو هستن کمیاب هستن ( گفته فروشنده ) این چقد صحت داره ؟
ای دل غافل ببین ایران خودرو مفسد فیالارض باعث شد جونای مردم برن پول روا بگیرنخیلی هام مجبور نیستن
مثلا من با 19 دنبال 405 میگشتم همه میگفتن 19 میخوای بدی بیا یه پراید صفر وردار
اگه زیر 15 بخوای ماشین بگیری تنها گزینت پرایده ولی بالای 15 انتخاب های بهتری داری ولی متاسفانه برای بالای 15 هم خیلی ها بازم میرن سراغ پراید
آدم روا هم که بگیره شرف داره به پراید![]()
داداش شما دو تا مسافر بزن من مسیر خونه تا میدون قدس رو رو 4 تا مسافر میزنمسلام خدمت داداشای گلم...
به نظر شما با بودجه اندک _8_تومن چه ماشینی میتونم تهیه کنم...؟
دانشجو هستم و بیشتر از این مقدار نمیتونم هزینه کنم..
خودم هرچی تو این هفته گشتم همش :
پراید تا سال 82-3
پژو RD مال قبل 82
405 قبل 80
پاترول 65-9
روا 86-87
که همشونم تک سوز بودن...بیشتر دوگانه مد نظرم هست...
:general511:در غیر اینصورت باید برای هزینه ی بنزینم سر چهاراه اسفند دود کنم....
ممنون ...
داداش شما دو تا مسافر بزن من مسیر خونه تا میدون قدس رو رو 4 تا مسافر میزنم
بعد تا دانشگاه بی مسافر میرم دوباره از میدون قدس تا ازادی 4 تا مسافر میزنم
رفت نفری 1200 میگیرم میشه 4800 + برگشت هم 1700 که میشه 6800 رو هم جمع کنی میشه 11.5
3 روز میرم میشه 33 تومن تو ماه میکنه 120
کل خرج ماشین + بنزین رو میده![]()
چی بهتر از پراید؟آره دادا ...
دمت گرم فکر خوبیه.منتها این خطیا رو دیدی وامیسن این شخصیا رو با شاتگان میزنن؟نزنن نا کارمون کنن؟:general701:
حالا چی بخرم که باش مسافرم بزنم؟
آره دادا ...
دمت گرم فکر خوبیه.منتها این خطیا رو دیدی وامیسن این شخصیا رو با شاتگان میزنن؟نزنن نا کارمون کنن؟:general701:
حالا چی بخرم که باش مسافرم بزنم؟
داداش با 8 تومن 111 میدن؟اگه مسافرت راحت میخوای داشته باشی و بودجش هست 206 بخر اگه نه که پراید 111 هیدرولیکش هم خوبه
من تاپیک رو نخوندم فقط پست آخرو خوندمداداش با 8 تومن 111 میدن؟
طبق تجارب من بدون شک بهترین ماشین تیانا هست توی این رنج. من فقط بهتون معرفی کردم اگه دنبال دلیلش هستید تحقیق کنید.سلام من پژمان هستم
بدلیل اینکه تصمیم گرفتیم با بودجه ای که داریک یه خودروی لوکس تهیه کنیم گفتم توی اینجا هم نظر بچه ها رو بپرسم البته با دلیل کاملا منطقی نه از روی احساسات
حدودا 120 الی نهایتا 140 تومان بودجمونه که حتی 141 میلیونم نمیخوایم ماشین بخریم . بین این دو عدد
چند تا ماشینو بررسی کردم از جمله
هوندا سیوسک 2013
هیوندای ix35 ( این ویژه هست چون شاسیش بلنده خارج از رقمیه که عرض کردم )
ماکسیما فول مدل 91
و البته تصمیم به عنوان کسی که نظرش تو خانواده اهمیت داره این دو گزینه پایینه
اپتیما 2014
سوناتا 2014
و البته الانترا هم هست که اونو فامیل خریدن دیگه نمیشه روی مانور داد
خوب نظر شما چیه؟ با ذکر دلیل بخصوص بین دو گزینه پایینی اپتیما و سوناتا و چرا؟
-----------------------------------------------------
البته عرض کنم کم و بیش تحقیق کردم .
برام مهمه ماشین بدرخشه . احساس راحتی داخلش بکنم . البته که این مهمه متفاوت باشه و لوکسی رو درش پیدا کرد.
مهمترین فاکتور برای خرید به جز سلیقه ظاهری که عرض کردم
کم خرج بودن و کم هزینه بودن ماشیه