• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید خودرو (ال نود - پارس - 206)

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
نه نه تیپ 3.2 به نسبت قیمتشون نمیارزن
تیپ 5 ک میگیری همه چیش اوکیه ولی تیپ 3 موتورش ضعیفه تیپ 2 ک هم موتورش ضعیفه هم آپشن بی آپشن
بعد مثلا یه چیزای ریزی هست ک تا سوار نشی نمیفهمی
مثلا موتور tu5 بی صدا تر از موتور tu3 تیپ 2 3 هست! یا مثلا کلاچ تیپ 5 بخاطر فنری ک داره نرم تره ! ولی اونا فنر ندارن سفت ترن!!!
قسمت نشده تیپ5 سوار شم تیپ 6 سوار شدم جدای از هزینه گیربکسش که واقعا زیاده انصافا ترمزای قبل سال 90 این مدل خوب بوده

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما که نظرتون را ازهمون اول دادین دیگه نظر بقیه بدرد چی میخوره!!!ولی اگر میخای مدل بالا با بیشترین افت قیمت بخری،برو دنبال رانا که هیچ فرقی با 206 نداره بجز چهارتا آپشن و اسم پژو...زیر 90 هم بدرد کسی میخوره که عشق چهار تا آپشن و مولتی پلکس و گیربکس قدیمی هست و گرنه کسی ماشین سالم مدل پایینش را به من و شما ارزون نمیده،باید پول خوب بدهی ولی مدل پایین بخری که فردا روزی کارکردت رفت بالا،قیمت ماشینت افت میکنه،206 ای که رفت بالای 150 تا کارکرد بعد از 10 سال خریدش منطقی نیست...بهترین انتخاب از لحاظ کم دردسری هم ال 90 هست که معلومه اصلا چشم دیدنش را نداری...من که اصلا پارس معمولی را قبول ندارم ولی اگر میخای پارس بخری برو دنبال ELX که 16 سوپاپه وگرنه موتور xu7l3 اصلا دوزار نمیارزه نه شتاب داره و نه قدرت درست حسابی،زرتی هم واشر میزنه و همیشه باید حواست به آمپر آب باشه،برعکس پارس ELX که بهترین صندلی را هم داره...فقط تایم کردن موتورش کار هرکسی نیست!!!!در مورد ترمز هم بنظرم از 206 تیپ5 بدتر نباشه+سورن هم گزینه بدی نیست ولی پولت فکر نکنم به صفر توربو شارژ و مدل بالاهای EF7 برسه

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
بیخیال بابا رانا شتر گاو پلنگ از اس دی بهتره از نظرت نه ؟ عیب و ایراد های اشغالای ایرانی همه جمع شده تو رانا اینو همه میدونن . ال لگن یا ال ممد شما چیش به پای تیپ 5 یا وی 8 میخوره ؟ این ال لگن که کولر بزنی لگن بودن خودشو ثابت میکنه خدا نکنه با کولر روشن بری سر بالایی همون جا قید ال لگنتو میزنی ... . کجای دایره ذهنیت 206 تیپ 5 مدل پایین 10 ساله هس ؟ اگه نمیدونی بدون 206 تا سال 90 206 بوده مخصوصا تیپ 5 و وی 8 ... . صد تا ال لگن پارس و شتر گاو پلنگ رانا با هم جمع کنی به تیپ 5 نمیخورن هیچیشون همشون توی ایراد های اساسی گیر کردن بهترین گزینه ایرانی تیپ 5 206 سالم تاکید میکنم سالمش هس

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
رانا اگر شترگاو پلنگ هست،SD جدید هم هست،چون عملا زیاد تفاوتی نداره،وقتی با 25 میشه رانا 92-93 هم خرید(به شرط سلامت با بررسی تعمیرات و مراجعه به سوابق ماشین)،206 که کلی مدل افت کرده و دراکثر موارد صاحب قبلیش رس ماشین را کشیده بیام گرونتر بخرم...رانا TU5 هم مثل پارس XU7 زود واشر میزنه؟یا بالای صدی10 میسوزونه که میگین همه مشکلات ماشینای دیگه را داره؟همون ال لگن حداقل توی صفرش مطمئنم از 206 و پارس سرتره،چندسال قبل هم همونزمان خرید منطقیتری نسبت به 206 بود،زمانی که v8 حدود16.5 بود همین ال لگن را میشد14 خرید یعنی 15%ارازانتر!!405 مسخره هم 13.5 بود..برتری ال90 مشخصه چه موتوری و گیربکس چه کیفیت ساخت و مونتاژ...206 تیپ5 از مدل82 هست تا 91 که مولتی پلکس قدیمه(با وقفه تولید حدودا بین 86 تا 89 )!!!.گفتم شما نیاز به نظرسنجی نداری،ظاهر پارس دلت را برده،برو همون را بخر،دیگه نظر بقیه بدرد چی میخوره...اینو که من نگفتم مدل 85
اگه 206 تیپ5 مدل 85 تمیز بی رنگ سالم گیر اوردم بخرم خوبه ؟ در اینده دچار دردسر نمیشم ؟
در مورد تیپ 5 هروقت تونست پارس ELX L4 و زانتیا سالم رابگیره بعد بفرمایید،هزار تا ماشین را میخوره،هرچند که برای من یکی شتاب مهم نیست و مهم راحتی و کمتر مراجعه کردن به مکانیک بی سواد و قطعه فروش کلاش هست وگرنه روی پراید هم میشه موتور بست که ماکسیما3 لیتری را قورت بده

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
رانا اگر شترگاو پلنگ هست،SD جدید هم هست،چون عملا زیاد تفاوتی نداره،وقتی با 25 میشه رانا 92-93 هم خرید(به شرط سلامت با بررسی تعمیرات و مراجعه به سوابق ماشین)،206 که کلی مدل افت کرده و دراکثر موارد صاحب قبلیش رس ماشین را کشیده بیام گرونتر بخرم...رانا TU5 هم مثل پارس XU7 زود واشر میزنه؟یا بالای صدی10 میسوزونه که میگین همه مشکلات ماشینای دیگه را داره؟همون ال لگن حداقل توی صفرش مطمئنم از 206 و پارس سرتره،چندسال قبل هم همونزمان خرید منطقیتری نسبت به 206 بود،زمانی که v8 حدود16.5 بود همین ال لگن را میشد14 خرید یعنی 15%ارازانتر!!405 مسخره هم 13.5 بود..برتری ال90 مشخصه چه موتوری و گیربکس چه کیفیت ساخت و مونتاژ...206 تیپ5 از مدل82 هست تا 91 که مولتی پلکس قدیمه(با وقفه تولید حدودا بین 86 تا 89 )!!!.گفتم شما نیاز به نظرسنجی نداری،ظاهر پارس دلت را برده،برو همون را بخر،دیگه نظر بقیه بدرد چی میخوره...اینو که من نگفتم مدل 85

در مورد تیپ 5 هروقت تونست پارس ELX L4 و زانتیا سالم رابگیره بعد بفرمایید،هزار تا ماشین را میخوره،هرچند که برای من یکی شتاب مهم نیست و مهم راحتی و کمتر مراجعه کردن به مکانیک بی سواد و قطعه فروش کلاش هست وگرنه روی پراید هم میشه موتور بست که ماکسیما3 لیتری را قورت بده
فقط سوال کردم ببینم 85 چن قیمت میخوره ولی منتفیه چون بودجمو واسه خرید مدل 89 میتونم تا زمان مر نظر افزایش بدم این از این
والا بدترین ایراد همین افت شتاب و سرعت وحشتناک ال لگن شدن ال ممد یکی حتی پارس معمولم همینطوریه تا حدودی که تیپ 5 اینطور نیس پارس ای ال ایکس هم از بودجم میزنه بالا ...
درسته از سال 86 تا 88 تیپ5 عملا حیاتی نداشته در ایران ... .
از نظر منم این تاپیک خاتمه پیدا کردس

بالا