• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید دوربین و عکاسی

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
سلام دوستان عزیز
من میخوام شروع به کار عکاسی کنم و از معمولی به سمت حرفه ای برم... ،نا گفته نماند که الان عکاسی تقریبا خوبه (ایده و روش) با موبایل بیشتر عکس میگرم گاهی هم دوربین خانگی ... ،فتوشاپ تسلط دارم و بیشتر زمان بر روی عکسام کار میکنم خوبم میشن...
اول میخواستم دوربین حرفه ای(+1.500) بگیرم اما با مشاور های که انجام دادم و وبگردی تصمیم گرفتم یه دوربین متوسط بگیرم و شروع کنم
چند تا پیدا کردم اما هنوز نتوانستم تصمیم بگیرم کدام بهتر هست...
ممنون میشم دوستان معرفی کنن که فقط برای خرید دوربین(فقط دوربین) تا قیمت 900 تومان چی مناسب هست برای یادگیری و حرکت از عکاسی معمولی به حرفه ای(البته زیاد هم معمولی نیست)
میخوام عکسی خوبی داشته باشه ،اما فیلم برداریش در حد متوسط باشه که بشه کلیپ های متوسط تهیه کرد(تهیه فیلم و بعد هم افکت بزارم روشون یا مثلا اهسته کنم...) ،بیشتر میخوام عکاسیش خوب باشه ....
ممنون میشم دوستان معرفی کنن تا وارد کسب و کار تازه عکاسی بشویم و اینکه دوستانی که در این زمینه تجربه دارن(عکاسی) ممنون میشم راه نمایی کنند درآمد به چه صورت هست...

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوست گرامی . . .
راستش منم تقریبا شرایط مشابه شما رو دارم و به نتیجه نرسیدم چون اون چیزی که من میخواستم قیمتش برام زیاد درمیومد. دلیلش هم اینه که زیاد به مسائل حاشیه ای غیر عکاسی ( مثل فیلمبرداری ، جی پی اس و وایرلس و . . .) توجه کردم و میکنم. اگر قرار باشه فیلمبرداری و امکانات جانبی رو کنار بذاریم بنظرم یکی از بهترین دوربین هایی که میشه برای عکاسی و تمرین و حرفه ای شدن با قیمت مناسب کرد دوربین دی-90 نیکون هست که فوق العاده عالیه و یه سرو گردن از دوربین های سری انتری لول بالاتره. بخاطر داشتن موتور فوکوس داخل بدنه هم میتونید از لنز های بدون موتور فوکوش قدیوی تر و ارزونتر هم استفاده کنید

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
سلام دوست گرامی . . .
راستش منم تقریبا شرایط مشابه شما رو دارم و به نتیجه نرسیدم چون اون چیزی که من میخواستم قیمتش برام زیاد درمیومد. دلیلش هم اینه که زیاد به مسائل حاشیه ای غیر عکاسی ( مثل فیلمبرداری ، جی پی اس و وایرلس و . . .) توجه کردم و میکنم. اگر قرار باشه فیلمبرداری و امکانات جانبی رو کنار بذاریم بنظرم یکی از بهترین دوربین هایی که میشه برای عکاسی و تمرین و حرفه ای شدن با قیمت مناسب کرد دوربین دی-90 نیکون هست که فوق العاده عالیه و یه سرو گردن از دوربین های سری انتری لول بالاتره. بخاطر داشتن موتور فوکوس داخل بدنه هم میتونید از لنز های بدون موتور فوکوش قدیوی تر و ارزونتر هم استفاده کنید

درود دوست عزیز
والا من زیاد این چیز برام مهم نیست ،فیلم برداری هم میخوام داشته باشه خوب یا متوسط چون فیلم برداری ندارم اگر داشته باشم برای تست و تمرین افکت گذاری خودم هست،بیشتر عکاسی میخوام کنم یه مدت تا شروع از منظره و... عکس بگیرم و بعد هم برای مجله ها و عکاسی از افراد ،البته بیشتر به عنوان علاقه و بعد هم به کسب کار میخوام وارد شم ،چون شغلم خوبه اما اینقدر درگیر درس میشم که نمیرسم دیگه مجبورم برم سمت این کار(کار طراحی و ای تی هستم) خوب چون طراحی بلدم و عکاسی هم اوکی هستم با گجت ها مطمئنن پیشرفت خوبی دارم فکر کنم...
لینک دوربین را میشه بدی،پیدا نکردم...
لنز که فعلا نمیخوام بگیرم اما بعد ها یواش یواش شاید گرفتم

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
منم کار و تخصصم طراحی و ای تی هست اما بیکارم و به شدت به عکاسی علاقه دارم . . .
این هم لینک بررسی تخصصی و کامل این دوربین فوق العاده ( البته در حد و اندازه و رنج قیمت خودش ):
http://www.dpreview.com/reviews/nikond90

Products23849-1300x1300-173640.jpg

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220

cybertux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوربین Dslr ارزون تا ۱۳۰۰ پیدا میشه‌. دست دوم هم ممکنه ارزونتر پیدا کنید. به هر صورت خرید دوربین غیر DSLR اصلا توصیه نمیشه.

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
آکش که فکر نکنم پیدا بشه . . .
من یدونه بادی تمیز با لنز 18-135 گرفتم 1.300 که بخاطر یه مشکل ریزی که بعدا ازش متوجه شدم و خود فروشنده (خونگی) هم بود و ازش اطلاع نداشت پسش دادم. همه قیمتیش پیدا میشه . . .

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
تا900 تومان میخوام...
نو فکر کنم بهتر باشه ،دست دوم خیر ندیدم زیاد

kyo.ir

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان با چیزهای که نوشته اید بنظرم این مدلها بکارتون بیاد
دوربین دیجیتال عکاسی کانن مدل SX520