• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید عینک آفتابی

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
دوستان من یه عینک آفتابی تهیه کردم. الان از کجا میتونم بفهمم صد در صد استاندارد هست این؟
البته خود فروشنده تست uv زد منتها به تست اونا اعتباری نیست.
الان من میتونم این رو ببرم پیش یه چشم پزشک برا تایید کنه یا مثلا اتحادیه عینک سازان؟
میخوام مطمئن بشم که این عینک صد در صد محافظت میکنه از چشم هام.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اولين راه براي تشخيص اين است که زير شيشه عينک فتوکروميک يک مقوای تيره گذاشته و عينک آفتابی را روی شيشه بگذاريم به نحوي که سطح آن را کاملا بپوشاند و در حدود 30 ثانيه در مقابل نورآفتاب قرار دهيم؛ همچنين در کنار آن يک شيشه مشابه قرار داده و بعد از مدت ذکر شده ميزان تيرگی دو شيشه را مقايسه کنيم كه اگر تفاوتی بين آنها مشاهده نشود؛ نتيجه مي گيريم که عينک آفتابی جاذب پرتوهاي ماوراء بنفش نيست و نبايد از آنها استفاده کرد.
آزمايش ديگر اين است که از داخل عدسي و فاصله 40 سانتی متري به اشياء نگاه مي کنيم و آن را به حالت دورانی تکان مي دهيم؛ در صورتي كه هر گونه چرخش، جابجايي و يا تغيير شکل در اشياء مشاهده شود، نشان دهنده نامناسب بودن عدسي عينک آفتابي است.

راه دیگه که البته از پزشک نشنیدم :

با استفاده از یک ریموت کنترل مانند کنترل تلویزیون یا بخاری برقی یا کولر گازی یا ... می‌توانید از اصلی بودن عینک خود و درجه محافظتی آن اطمینان حاصل کنید.
کنترل را روبروی عینک آفتابی قرار داده و یکی از دکمه ها را فشار دهید .
در عین حال که یکی از دکمه های کنترل را پایین نگهداشته اید اکنون با دوربین موبایل که در طرف دیگر عینک قرار دارد به کنترل در پشت عینک توجه نمایید .
اگر اشعه مادون قرمز ریموت کنترل را توانستید از پشت عینک به وسیله دوربین موبایل یا دوربین های دیگر تماشا کنید عینک شما در برار اشعه مادون قرمز خورشید محافظت نخواهد داشت.

mehdiops

Registered User
لایک‌ها
5
تهران هستم
بگما بيشتر از ٢٠ تا ننيخوام خرج كنم براش

mehdiops

Registered User
لایک‌ها
5
یه امار بدین بالاخره از کجا بریم بگیریم عینک آفتابی تو تهران

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
همون طور که میدونین آستانه ی تحمل هم در عینک مهم هستش یعنی مدت زمانی که میشه عینک روی بینی و گوش ها باشه و بشه تحملش کرد و ادم خسته نشه. این نکته رو فقط می تونین در عینک های اورجینال پیدا کنید مثلا معمولا در برند tagheuer این موضوع رعایت میشه. به نسبت هم قیمت بالایی دارن.
نکته بعدی این که عینک های اصل حتما قیمت های بالاتری نسبت به قیمت جهانی دارند به علت تعرفه واردات. پس اگه اختلاف قیمت غیره منتقی زیر قیمت جهانی دیدن حتما به اصل بودنش شک کنید.
بورس عینک در تهران خیابان فلسطین (همون خیابان کاخ ) از انقلاب به بالا هستش . از بین اونها هم من عینک تک رو بهتون پیشنهاد می کنم.
موفق باشید.

terion

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من جمعه دارم میرم تایلند و میخوام از اونجا برای خودم عینک ببخرم حالا از کجا بفهمم عینکی که میخوام بخرم اصلیه یا نه؟

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
داداش تايلند كه ميري مغازه هايي كه نمايندگين تابلوي بزرگ همون مارك رو دمه درشون زدن ..... همشون هم اصلن چون اگه بخوان الكي تابلوي يه ماركو بزنن به عنوان fake فروشي پدرشون رو در ميارن . ايران كه نيست قانون كپي رايت داره. معمولا هم اين مغازه ها فقط يه مارك ميفروشن نه مثل ايران 50 تا برند مختلف تو يه مغازه باشه

راستي من يه عينك پليس 8417s ارجينال دارم با جعبه و كارت گارانتي و فاكتور خريد و يه بار هم تعويض لنز داره از يغما اپتيك تو فلسطين خريدم خيلي تميزه اگه كسي خواست پ.خ بده چون عينك ديگه خريدم استفاده نميكنم كلا هم 50 بار نزدمش ميدونم اينجا جاش نيست ولي گفتم شايد بدرده كسي بخوره . ببخشيد

terion

Registered User
لایک‌ها
15
داداش تايلند كه ميري مغازه هايي كه نمايندگين تابلوي بزرگ همون مارك رو دمه درشون زدن ..... همشون هم اصلن چون اگه بخوان الكي تابلوي يه ماركو بزنن به عنوان fake فروشي پدرشون رو در ميارن . ايران كه نيست قانون كپي رايت داره. معمولا هم اين مغازه ها فقط يه مارك ميفروشن نه مثل ايران 50 تا برند مختلف تو يه مغازه باشه

راستي من يه عينك پليس 8417s ارجينال دارم با جعبه و كارت گارانتي و فاكتور خريد و يه بار هم تعويض لنز داره از يغما اپتيك تو فلسطين خريدم خيلي تميزه اگه كسي خواست پ.خ بده چون عينك ديگه خريدم استفاده نميكنم كلا هم 50 بار نزدمش ميدونم اينجا جاش نيست ولي گفتم شايد بدرده كسي بخوره . ببخشيد

ممنون دوست عزیز
ولی شنیدم اونجا هم کلی فیک هستش میخوام ببینم راهی داره که بفهمم یه عینک قیمت پائین حدود 100 تومن فیک هست یا اورجینال آف خورده هستش.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز fake كه همه جاي دنيا هست ولي فكر نمي كنم fake رو مثلا تو يه مركز خريد معروف كه نمايندگيه پليس يا ري بن يا تگ هوئر و ....... توش هست بفروشن معمولا تو بازارچه هاي كوچيك يا مغازه هايي كه مشخصه نمايندگيه خاصي نيستن دارن . حالا من تايلند رو نميدونم ولي اگه سعي كني بري يه مركز خريد معروف مطمئنا فروشگاههايي كه مثله نمايندگي هاي اديداس خودمون تو تهران هستن و بزرگن وو كاملا مشخصه كه نمايندگي هستن بخري 100 درصد ارجيناله با 100 تا 120 دلارم راحت از بين خيلي از برندا ميتوني خريد كني

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
دوستان اگه عینکی داشته باشیم ببریم بدیم بیرون در ازای چقدر هزینه تست uv میکنن

taghdir89

Registered User
لایک‌ها
7
چقده خوبه که اینقده به فکر چشماتی
احسنت:D

ariajoker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه عینک افتابی مردانه از برندی معتبر به جز Rayban و Police میخواستم بخرم .
بودجه هم 300-350 هست . با این بودجه فریمی با کیفیت از یه برند معتبر میشه گیر اورد یا نه ؟
اگر پاسخ مثبته چه برند هایی رو پیشنهاد میکنین ؟

اگر نه کلا چه پیشنهادی دارین ؟

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
یه امار بدین بالاخره از کجا بریم بگیریم عینک آفتابی تو تهران

بيا از محله ما بگير البته عينك فروشيش يكم گرونه ولي خيلي مدلهاش قشنگ و فشنه ( سعادت آباد پله مديريت خ علامه جنوبي نبشه 40 شرقي عينك فروشي شانديز)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان یه عینک افتابی میخام یکی دیدم ارم اسب فراری بود خیلی قشنگ بود کسی میدونه چه قیمته؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
دکتر از تابستون پیش گفته کهuv400بزنم
حال میدونید بهترین مارک تورنج متوسط
چیه مردانه باشه حدالمکان شیشه بزرگ باشه؟
از کجا بدونم اصل یه وقت نندازه؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان،یکی ار رفقای ما میخواد یه عینک آفتابی خوب بگیره و اصل هم باشه براش اول از همه کارایی و خوبیه عینک مهمه بعد قیافه پولشم حدودد 500-600 هست!! میخواستم بدونم عینک آفتابی بجز پلاریزه بودن چیا باید داشته باشه؟!! و آیا پیشنهادی دارین خودتون؟
و نظرتونو درباره این3 مدل بدید لطفا
پوشاک، کفش و جواهر :: لوازم شخصی :: عینک :: عینک آفتابی CR188Pilot - چاره: فروشگاه اینترنتی

[url]http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=72407

[/URL]http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=49257

بالا