• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من ميخوام ADSL بگيرم سررشته ندارم همكارم ميگه shatel بگير پسر خالم ميگه صبا نت خوبه حالا شاتل خوبيش اينه كه مودم داره ميشه انتخاب كردش ارزونترينش 49 هزار تومن هستش ولي صبانت سرعت و دريافتش به صرفه هست فقط ترافيكش كمه و اينكه خودش يه مودم انتخاب كرده به قيمت 60000 تومن نميدونم چيكار كنم نميخوام زياد گرون هم تموم بشه
بعد سرعت 64 ميخواستم ببينم سرعتش خوبه . من كارم بيشتر دانلود نرم افزار اين چيز ها هستش

ممنون ميشم كمكم كنيد چي كار كنم . چرا صبا نت مودم هاي بيشتري ارائه نميده ارزون بگيريم مودم 49000 تومني شاتل خوبه اگه صبا هم داشتش خوب بودش

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

.......
DNS server را هم روی کاغذ یادداشت کن ولی تغییر نده.
........

ممنون آقا حامد. امتحان میکنم.
فقط یه سوال دیگه، این DNS Server که فرمودین همون آدرس DNS Server مربوط به ISP است?

با تشکر :cool:

Full

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من دارم تو شهرستان از یه شرکت ADSL می گیرم که می گه از لایزر این سرویس رو تهیه می کنه

می خواستم ببینم خدمات لایزر از نظر سرعت خوبه ؟

در ضمن این شرکتی که من ازش ADSL می گیرم مودم میکرونت با قیمت 24 هزار تومن نصب می کنه

آیا این مودم عمر و دوامی داره ؟

آخه من هر روز 3-2 ساعت تو اینترنت هستم

اگه این میکرونت مودم قابلی نیست با همین قیمت تا 30 هزار تومن چه مودمی خوبه ؟

تو رو خدا منو به چشم یه تازه وارد نبینید که ارزش جواب دادن نداره

دستتون درد نکنه

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله،
باید دقیقا همانطور که گفتم عمل کنید.​

حامد جان سلام ;)
همونطور که فرمودین عمل کردم. ولی همزمان کار نمیکنن! حتی در تنظیمات مودم نیز username/password و DNS Server رو وارد کردم که در این حالت نیز همزمان قابل استفاده نیست. ضمناً بدون ایجاد connections و فقط با تنظیمات اعمالی در مودم هیچکدام -حتی بصورت تکی- کارنمیکنن!
میتونی بیشتر راهنمایی کنی! :blush: :blush:

متشکرم :cool:

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دارم تو شهرستان از یه شرکت ADSL می گیرم که می گه از لایزر این سرویس رو تهیه می کنه

می خواستم ببینم خدمات لایزر از نظر سرعت خوبه ؟

در ضمن این شرکتی که من ازش ADSL می گیرم مودم میکرونت با قیمت 24 هزار تومن نصب می کنه

آیا این مودم عمر و دوامی داره ؟

آخه من هر روز 3-2 ساعت تو اینترنت هستم

اگه این میکرونت مودم قابلی نیست با همین قیمت تا 30 هزار تومن چه مودمی خوبه ؟

تو رو خدا منو به چشم یه تازه وارد نبینید که ارزش جواب دادن نداره

دستتون درد نکنه
سلام ;)
من درباره مودم میکرونت چیزی نشنیدم ولی مودمهای Asus AM 602 و Siemens C-110 مودمهای مناسبی هستند که بترتیب حدوداً 60 و 40 تومن هستن.هردو دو خروجی دارن (Lan , USB)
موفق باشید. :cool:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

من میخوام فردا برم مودم ADSL بخرم ولی نمیدونم چی خوبه. البته زنگ زده بودم به سپنتا و اونها گفتند یا زیمنس بخر یا Asus . حالا از این دو کدوم بهتره و چه مارکیش خوبه . گارانتی دارند یا نه. چه مدلیش رو میتونم بخرم که تو بازار باشه . اینها با ویستا مشکل دارند یا نه ؟
حدود قیمتشون چنده ؟

ممنون

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حامد جان سلام ;)
همونطور که فرمودین عمل کردم. ولی همزمان کار نمیکنن! حتی در تنظیمات مودم نیز username/password و DNS Server رو وارد کردم که در این حالت نیز همزمان قابل استفاده نیست. ضمناً بدون ایجاد connections و فقط با تنظیمات اعمالی در مودم هیچکدام -حتی بصورت تکی- کارنمیکنن!
میتونی بیشتر راهنمایی کنی! :blush: :blush:

متشکرم :cool:

سلام،

اول از همه، آیا ADSL را روی یک کامپیوتر به صورت تکی داری یا نه؟ یعنی Modem شما config شده یا نه؟ یا احتیاج به config داره؟

بعد، مدل Modem و سیستم هاتون چی هست؟

باید بیشتر توضیح بدی کلا چی کار داری میکنی. اگر مودم config شده باشه و روی یک کامپیوتر کار کنه نیاز به تغییر تنظیمات مودم نیست. وهمانطور که گفتم عمل کنی مشکلی نداره مگر اینکه مشکل از کارت شبکه یا کابلش باشه. منظورت را از اینکه بدون ایجاد connection کار نمیکنن را اصلا نفهمیدم. وقتی کارت شبکه روی سیستم باشه خودش یک connection ایجاد می کنه و وقتی modem ADSL را با USB نصب کنی هم مثل یک کارت شبکه یک connection تو network connections ایجاد میکنه که اون تنظیماتی که گفتم را باید رو این connectionها اعمال کنی.

IP ها هم بسیار مهمند تو تنظیم آنها خیلی دقت کن. فایل share کن ببین اون طرف فایل ها را میبینی یا نه. روی هر کدوم از کامپیوتر ها هم "setup a home or small office network" را هم اجرا کن و فقط next بزن تا یک network ایجاد کنه و بعد دوباره در network connections تنظیمات را اصلاح کن.

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
سلام

من میخوام فردا برم مودم ADSL بخرم ولی نمیدونم چی خوبه. البته زنگ زده بودم به سپنتا و اونها گفتند یا زیمنس بخر یا Asus . حالا از این دو کدوم بهتره و چه مارکیش خوبه . گارانتی دارند یا نه. چه مدلیش رو میتونم بخرم که تو بازار باشه . اینها با ویستا مشکل دارند یا نه ؟
حدود قیمتشون چنده ؟

ممنو

آقا یکی هم این سوال رو جواب بده
ممنون

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان،
حقيقت اين كه من تا حدود 1 ساعت پيش از روتر و مودم dsl و ميكروفيلتر و نحوهء‌اشتراك گذاري adsl چيزي نمي دونستم، حالا به لطف كمكتون يه چيزايي دستگيرم شده.
امروز صبح يه اشتراك adsl شركت پارس آنلاين سفارش دادم، اونام قرارداد ها رو فرستادن، حالا در مورد مودم ها تحقيق ميكنم. راستش مي خوام اين اشتراك adsl رو بين هر دو كامپيوترم share كنم. اولين راهي كه به نظرم رسيد اين بود كه مودم dsl رو به يه كامپيوتر وصل كنم و اينترنت رو از طريق شبكه share كنم، ولي ميدونين كه مشكل client و server و الزام مدام روشن بودن server وجود داره.
فكر كردم كه راهي جز هاب سوئيچ نباشه ولي با مطالبي كه تو اين فروم و چند فروم ديگه خوندم به اين نتيجه رسيدم كه مودم Asus AM602 كه هم پورت lan داره و هم usb ميتونه بهترين راه باشه. با توجه به اينكه راه هاي قبل هزينه Hub switch و يك كارت شبكه رو مضاف داره.

تصور ميكنم كه يه مودم Asus AM602 با يه كارت شبكه كافي باشه، دوستان Asus رو از مارك هاي خوب بازار عنوان ميكنن، اما جاهايي خوندم كه اين مودم كنسول تنظيمات به شدت پيچيده اي داره، تا جايي كه بعضي از نصاب هاي سپنتا هم نتونستن configش كنن علاوه بر اينكه سازگار با ويستا نيست. ناسازگاريش با ويستا براي من مهم نيست، ولي اينجا كسي هست بتونه در مورد تنظيمات Asus AM602 راهنمايي كنه، و اين كه قيمت‌ش تو بازار تو چه رنجيه؟ تفاوت قيمتش با مدل Asus AM604؟ اينكه Splitter همراه پكش هست يا نه؟ آيا علاوه بر اين چيزايي كه گفتم تجهيزات ديگه اي هم لازمه بگيرم يا نه؟ و اينكه برداشت و راه حل نهايي‌اي كه بهش رسيدم درسته؟!

از طولاني شدن پست عذر ميخوام، بيشتر سعي داشتم هر چيزي رو كه فهميدم بگم براي دوستاني كه وضعيت يك ساعت قبل خودم رو دارن.

قبلا" ممنونم.​

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام،

اول از همه، آیا ADSL را روی یک کامپیوتر به صورت تکی داری یا نه؟ یعنی Modem شما config شده یا نه؟ یا احتیاج به config داره؟

بعد، مدل Modem و سیستم هاتون چی هست؟

باید بیشتر توضیح بدی کلا چی کار داری میکنی. اگر مودم config شده باشه و روی یک کامپیوتر کار کنه نیاز به تغییر تنظیمات مودم نیست. وهمانطور که گفتم عمل کنی مشکلی نداره مگر اینکه مشکل از کارت شبکه یا کابلش باشه. منظورت را از اینکه بدون ایجاد connection کار نمیکنن را اصلا نفهمیدم. وقتی کارت شبکه روی سیستم باشه خودش یک connection ایجاد می کنه و وقتی modem ADSL را با USB نصب کنی هم مثل یک کارت شبکه یک connection تو network connections ایجاد میکنه که اون تنظیماتی که گفتم را باید رو این connectionها اعمال کنی.

IP ها هم بسیار مهمند تو تنظیم آنها خیلی دقت کن. فایل share کن ببین اون طرف فایل ها را میبینی یا نه. روی هر کدوم از کامپیوتر ها هم "setup a home or small office network" را هم اجرا کن و فقط next بزن تا یک network ایجاد کنه و بعد دوباره در network connections تنظیمات را اصلاح کن.
حامد جان سلام، ممنون که سوالمو پاسخ فرمودین ;)
اول از همه عرض کنم که مودم من از نوع Siemens C-110 هستش و تنظیمات Default مودم رو تغییری نداده ام. سیستم عامل هردو کامپیوتر XP هستش و بااستفاده از دو کارت شبکه و کابل ethernet و ایجاد Home Network مثل یک شبکه شدند و میتونم فولدرها یا فایلها رو share کنم. کامپیوتر شماره یک از طریق USB مودم به خط ADSL وصله. در همین کامپیوتر یک Broadband Connection ( غیر از اون Connection که بخاطر نصب USB در Network Connections زیر عنوان LAN or high-Speed Connectios ظاهر میشه) با استفاده از Username/Password که ISP بهم داده تعریف کردم و اونو برای کامپیوتر شماره دو Share کردم.در این روش کامپیوتر شماره یک مستقیماً و کامپیوتر شماره 2هم از طریق اولی میتونه به ADSL وصل بشه . اما عیب این روش اینه که برا ی اینکه کامپیوتر شماره 2 به اینترنت وصل بشه بایستی کامپیوتر شماره یک روشن باشه!:(
اون چیزی که من در واقع میخوام اینه که کامپیوتر شماره یک از طریق خروجی USB مودم و کامپیوتر شماره 2 از طریق خروجی LAN مودم بتونن بصورت همزمان به ADSL دسترسی داشته باشند( بصورت غیر همزمان مشکلی نداره!). طبیعی است که در این صورت، با خاموش بودن یکی از کامپیوترها، اون یکی بازهم قادر خواهد بود که به ADSL وصل بشه :happy:
ضمناً بدون ایجادBroadband Connection ( از نوعی که در چند سطر بالا عرض کردم) وبجای اون، وارد کردن Username/Password در تنظیمات مودم، حتی کامپیوتر شماره یک هم نمیتونه به اینترنتADSL وصل بشه!
با عرض پوزش از اطاله کلام :blush: منتظر پاسخ جنابعالی هستم
سلمت و پایدار باشید. :cool:

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکی هم این سوال رو جواب بده
ممنون

دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم هر دو مناسبند. ظاهراً ASUS AM602 اتصال نوع ADSL+2 ( حالا دقیقاً چه فرقی با ADSL داره نمیدونم :blush: )رو هم ساپورت میکنه.
هر دو مودم، دو خروجی دارن. lan و usb
قیمت Siemens C-110 حدود 40 تومن و ASUS AM602 حدود 60 تومن.

امیدوارم کمکی کرده باشم.;) :cool:

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشيد
اقا خواهشاً به بنده که هيچي از ADSL نمي دونم کمک کنيد اين مودم چه طوره و قيمت اش چنده:
SMC روتر دار
و به درد مي خوره
با تشکر

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم هر دو مناسبند. ظاهراً ASUS AM602 اتصال نوع ADSL+2 ( حالا دقیقاً چه فرقی با ADSL داره نمیدونم )رو هم ساپورت میکنه.
هر دو مودم، دو خروجی دارن. lan و usb
قیمت Siemens C-110 حدود 40 تومن و ASUS AM602 حدود 60 تومن.

امیدوارم کمکی کرده باشم.

آقا ممنون

فقط این رو می خواستم بدونم این ها با ویستا سازگار هستند یا نه. asus که فکر کنم با ویستا مشکل داره و روی ویستا نصب نمیشه ولی اون یکی رو نتونستم اطلاعاتی ازش کسب کنم

مورد دیگه اینکه من روی کامپیوتر lan ندارم. باید مدل USB رو بخرم ؟

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد جان سلام، ممنون که سوالمو پاسخ فرمودین ;)
اول از همه عرض کنم که مودم من از نوع Siemens C-110 هستش و تنظیمات Default مودم رو تغییری نداده ام. سیستم عامل هردو کامپیوتر XP هستش و بااستفاده از دو کارت شبکه و کابل ethernet و ایجاد Home Network مثل یک شبکه شدند و میتونم فولدرها یا فایلها رو share کنم. کامپیوتر شماره یک از طریق USB مودم به خط ADSL وصله. در همین کامپیوتر یک Broadband Connection ( غیر از اون Connection که بخاطر نصب USB در Network Connections زیر عنوان LAN or high-Speed Connectios ظاهر میشه) با استفاده از Username/Password که ISP بهم داده تعریف کردم و اونو برای کامپیوتر شماره دو Share کردم.در این روش کامپیوتر شماره یک مستقیماً و کامپیوتر شماره 2هم از طریق اولی میتونه به ADSL وصل بشه . اما عیب این روش اینه که برا ی اینکه کامپیوتر شماره 2 به اینترنت وصل بشه بایستی کامپیوتر شماره یک روشن باشه!:(
اون چیزی که من در واقع میخوام اینه که کامپیوتر شماره یک از طریق خروجی USB مودم و کامپیوتر شماره 2 از طریق خروجی LAN مودم بتونن بصورت همزمان به ADSL دسترسی داشته باشند( بصورت غیر همزمان مشکلی نداره!). طبیعی است که در این صورت، با خاموش بودن یکی از کامپیوترها، اون یکی بازهم قادر خواهد بود که به ADSL وصل بشه :happy:
ضمناً بدون ایجادBroadband Connection ( از نوعی که در چند سطر بالا عرض کردم) وبجای اون، وارد کردن Username/Password در تنظیمات مودم، حتی کامپیوتر شماره یک هم نمیتونه به اینترنتADSL وصل بشه!
با عرض پوزش از اطاله کلام :blush: منتظر پاسخ جنابعالی هستم
سلمت و پایدار باشید. :cool:

دوست عزیز، چرا خوب نمی خوانی؟؟؟؟:wacko:

من از همان اول هم گفتم نیازی نیست روی هر دو کامپیوتر کارت شبکه باشه!!!!!!! فقط کامپیوتر دوم نیاز به کارت شبکه داره و آن را مستقیم به مودم وصل کن یعنی هر دو به مودم وصلند یکی با LAN و دیگری با USB البته این مدل مودم را نمی دونم دقیقا چطور است ولی اگر روتر باشه حتما به این شکل کار میکنه. تنظیمات را هم به همان روش که گفتم انجام بده. خیلی ساده تر از این حرفها است. حالا یه بررسی روی مودمت هم انجام می دهم.

البته با روش دو کارت شبکه هم شدنی است ولی بسختی راه میافتد و حتی وقتی به کار میافتد معلوم نیست با خاموش روشن کردن کامپیوترها باز هم کار کند. در کل بیخیال آن روش شو. هر دو را مستقیم به مودم وصل کن در نتیجه برای داشتن اینترنت در کامپیوتر دوم نیازی نیست کامپیوتر اول روشن باشد که در این صورت به فایل های کامپیوتر اول دسترسی نداری. برای دسترسی به فایلها باید هر دو کامپیوتر روشن باشند.

موفق باشی

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
در حالت کلی مودم هایی که روی شبکه Lan اینترنت میدن به سیستم با ویندوز ویستا مشکلی ندارن .. مودم های که طریقه اتصال USB دارند باید مجهز به درایور سازگار با ویستا باشند تا بتونن روی ویستا جواب بدن .

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون

فقط این رو می خواستم بدونم این ها با ویستا سازگار هستند یا نه. asus که فکر کنم با ویستا مشکل داره و روی ویستا نصب نمیشه ولی اون یکی رو نتونستم اطلاعاتی ازش کسب کنم

مورد دیگه اینکه من روی کامپیوتر lan ندارم. باید مدل USB رو بخرم ؟

حقیقتش نمیدونم Siemens C-110 با ویستا سازگاره یا نه؟ ولی همونطور که عرض کردم هم Asus AM602 و هم Siemens C-110 دو نوع اتصال دارن یعنی هم LAN دارن هم USB . بنا بر این شما اگه کارت شبکه ندارین میتونین از اتصال USB استفاده کنین :happy:
یه نکته هم اضافه کنم که این مدل زیمنس جدیدترین مدلشون نیست و در چین (تحت لیسانس زیمنس سوئیس) تولید میشه و در بازار ایران قابل دسترسه و قیمت مناسبی داره!
برای اطلاع از آخرین مدلهای مودم زیمنس میتونی به سایت http://www.siemens.ch/adsl یا http://www.siemens.com مراجعه کنین.
موفق باشید.

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز، چرا خوب نمی خوانی؟؟؟؟:wacko:

من از همان اول هم گفتم نیازی نیست روی هر دو کامپیوتر کارت شبکه باشه!!!!!!! فقط کامپیوتر دوم نیاز به کارت شبکه داره و آن را مستقیم به مودم وصل کن یعنی هر دو به مودم وصلند یکی با LAN و دیگری با USB البته این مدل مودم را نمی دونم دقیقا چطور است ولی اگر روتر باشه حتما به این شکل کار میکنه. تنظیمات را هم به همان روش که گفتم انجام بده. خیلی ساده تر از این حرفها است. حالا یه بررسی روی مودمت هم انجام می دهم.

البته با روش دو کارت شبکه هم شدنی است ولی بسختی راه میافتد و حتی وقتی به کار میافتد معلوم نیست با خاموش روشن کردن کامپیوترها باز هم کار کند. در کل بیخیال آن روش شو. هر دو را مستقیم به مودم وصل کن در نتیجه برای داشتن اینترنت در کامپیوتر دوم نیازی نیست کامپیوتر اول روشن باشد که در این صورت به فایل های کامپیوتر اول دسترسی نداری. برای دسترسی به فایلها باید هر دو کامپیوتر روشن باشند.

موفق باشی

حامد جان مطالب شما رو خوندم. منم منظورم همون روشی که توصیه فرمودین. حالا اگه از تنظیماتی که باید در این نوع مودم اعمال کنم اگه اطلاعاتی کسب کردین منم در جریان بذارین.
اون جوری که در Quick Quide مودم نوشته Router هم هست.
فقط یک سوال، شما Username/Password که ISP به شما داده در تنظیمات خود مودم اعمال میکنین یا New Connection ایجاد میکنین؟

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد جان مطالب شما رو خوندم. منم منظورم همون روشی که توصیه فرمودین. حالا اگه از تنظیماتی که باید در این نوع مودم اعمال کنم اگه اطلاعاتی کسب کردین منم در جریان بذارین. اون جوری که نوشته روتر هم هست.
فقط یک سوال، شما Username/Password که ISP به شما داده در تنظیمات خود مودم اعمال میکنین یا New Connection ایجاد میکنین؟

من فکر نکنم اصلا مال من چیزی به اسم Username/Password داشته باشه چون من که چیزی وارد نکردن نصاب هم همینطور، ولی اگر هم باشه من connection ایجاد نمیکنم هر چه هست تو خود مودم است. حالا شما آن طور که گفتم وصل کردی؟؟ مشکل چیست؟ اگر connection است که روی هر دو کامپیوتر ایجاد کن.

پیشنهاد من به شما. کامپیوتر ها را یکی یکی به طور جداگانه وصل کن و اینترنت آنها را راه بنداز فقط تو کامپیوتر دوم حتما IP را 3 بده و کامپیوتر اول را 2. بعد هر دو را به مودم وصل کن. نباید مشکلی باشه مگر اینکه مودم این خاصیت را ساپرت نکنه که در آن صورت باید بری سراغ دو کارت شبکه و اگر نظر من را بپرسی 3 تا یعنی روی کامپیوتر اول دوتا ببند و دو کارت را bridge کن.

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من فکر نکنم اصلا مال من چیزی به اسم Username/Password داشته باشه چون من که چیزی وارد نکردن نصاب هم همینطور، ولی اگر هم باشه من connection ایجاد نمیکنم هر چه هست تو خود مودم است. حالا شما آن طور که گفتم وصل کردی؟؟ مشکل چیست؟ اگر connection است که روی هر دو کامپیوتر ایجاد کن.

پیشنهاد من به شما. کامپیوتر ها را یکی یکی به طور جداگانه وصل کن و اینترنت آنها را راه بنداز فقط تو کامپیوتر دوم حتما IP را 3 بده و کامپیوتر اول را 2. بعد هر دو را به مودم وصل کن. نباید مشکلی باشه مگر اینکه مودم این خاصیت را ساپرت نکنه که در آن صورت باید بری سراغ دو کارت شبکه و اگر نظر من را بپرسی 3 تا یعنی روی کامپیوتر اول دوتا ببند و دو کارت را bridge کن.

حامد جان ، خیلی ممنون. همونطور که فرمودین عمل کردم. اولی به USB و دومی به LAN.
بدون ایجاد Connection که اصلاً کار نمیکنه. با ایجاد Connection در هر دو کامپیوتر کار میکنه ولی نه همزمان!! یعنی وقتی شماره یک به اینترنت وصله اون یکی نمیتونه وصل بشه( همون جمله معروف ...Access denied...) و زمانی که دومی به اینترنت وصل میشه اولی نمیتونه از ADSL استفاده کنه :(
در هر صورت حامد جان من از لطف و محبتتون خیلی خیلی متشکرم.
سلامت و پایدار باشید.:cool:

بالا