mojtaba2600
Registered User
- نوشتهها
- 341
- لایکها
- 285
خواهش میکنم داداش عزیز هرچند تا سوال داشته باشی در خدمتم فقط اگه جوابشون رو بلد باشمآقا مجتبی یه سوال دیگه کنم . ببخشید . ایا مادربورد من 1060 رو ساپورت می کنه ؟ چون یه نفر گفت ساپورت نمی کنه .
و اینکه نظرتون در مورد AMD چیه ؟ Nvidia بخرم یا AMD
ببینید اون دفعه (در پستهای بالاتر )بهتون گفتم بله مادربورد شما این گرافیک رو ساپورت میکنه ولی از حداکثر کارت گرافیک نمیتونید استفاده کنید یعنی چی ؟
یعنی اینکه شما داری پولتو دور میریزی عزیزم
یعنی اینکه کسی که مثلا ادعا داره گیم با کیفیت بالا بازی میکنه همه ی بازیها رو در رزولوشن بالا با نهایت جزییات بازی کنه و این یعنی هزینه گزاف برای حداکثر دو سال ولی گیمرهای نیمه حرفه ای وآماتور(مثل خودم) میان کیس رو برای 5 سال میبندن به این صورت که یه رزولوشن رو هدف میگیرن مانیتور رو انتخاب میکنن و بعد یه کارت متوسط بازار رو میخرن دو ، سه سال اول رو با کیفیت high بازی میکنن و بقیه رو با کیفیت متوسط (کیفیت منظور جزییات داخل بازی هست نه رزولوشن انتخابی)
اگه میخوای بازی ها رو باحال اجرا کنی به نظرم اینکار رو بکن:
مادربوردتو عوض کن مثلا میخوای زیاد هزینه نکنی :
ASUS H97M-E LGA1150 H97 Mainboard حدودا 350تومن قیمت داره
کارت گرافیک رو هم دیگه 1060 برداری یا 480 فرق نمیکنه (1060 بهتره البته نسخه 6 گیگ)ولی اگه کلا میخواد بیشتر از 1300 هزینه نکنی مادربورد رو با rx470 بردار بعد حتما آخرین درایور رو دان کن ونصب و دایرکس 12 رو دان ونصب کن مطمئنا بهترین نتیجه رو میگیری
حالا اصلا نمیخوای زیاد هزینه کنی پیشنهاد من RX 470 که 100 وات مصرف داره و خیلی هم کارایی خوبی داره(البته برای فول اچ دی با جزییات high) لینک زیر رو ببین پولتم هدر ندادی (قسمت گیم بنچمارکش رو ببین اینا فک کنم برای دایرکس 11 هست با 12 نتیجه فک کنم به نفع 470 باشه)
http://hwbench.com/vgas/radeon-rx-470-vs-geforce-gtx-970
در هر صورت هر کارتی خریدی رفرنس نخر
در پایان نه انویدیا نه ای ام دی برتری مطلق ندارن چون گیم خانگی فعلا برای ما ایرانی داره به یه رویا تبدیل میشه چون قفل denuvo سد محکمی شده برای کرک کنندگان بازی فعلا بازیهای دو سال پیش به زور تک و توک باز شدن حالا شما سیستمت عالی بازی جدید کجا بود؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
Last edited: