hooman_per
Registered User
پس با حداکثر آرا باید برم سراغ نکسوس
اخه این چه حرفیه میزنی داداش گلم؟آقا من با دوتای دیگه کار ندارم و اطلاعات کافی هم ندارم فقط نظر بنده اینه که شما اگر 10 میلیونم بدی به موبایل وقتی آرم LG روش بیاد یعنی 2 زارم نمیارزه.
شما که داری این همه پول میدی به فکر برند هم باش. من اگر با این پول بخوام موبایل بخرم 100 % و 100% میرم MOTOROLA Razer Maxxx میخرم. وقتی باهاش کار میکنی باهات صحبت میکنه. روح داره اینو واقعا میگم. روح داره. اگر طهران ساکنی برو هایپر استار هم پرادا و هم انواع موتورلا ها و هم انواع گلکسی هارو گذاشتن که کار کنی بعد خودت بیا اینجا بگو تفاوتارو.
آقا من با دوتای دیگه کار ندارم و اطلاعات کافی هم ندارم فقط نظر بنده اینه که شما اگر 10 میلیونم بدی به موبایل وقتی آرم LG روش بیاد یعنی 2 زارم نمیارزه.
شما که داری این همه پول میدی به فکر برند هم باش. من اگر با این پول بخوام موبایل بخرم 100 % و 100% میرم MOTOROLA Razer Maxxx میخرم. وقتی باهاش کار میکنی باهات صحبت میکنه. روح داره اینو واقعا میگم. روح داره. اگر طهران ساکنی برو هایپر استار هم پرادا و هم انواع موتورلا ها و هم انواع گلکسی هارو گذاشتن که کار کنی بعد خودت بیا اینجا بگو تفاوتارو.
اخه این چه حرفیه میزنی داداش گلم؟
من خودم به شخصه دنبال بهترین کانفیگم با هزینه ایی که میکنم هست الان اس 3 دارن اما جدیدا ال جی یه گوشی داده اپتیموس جی که از لحاظ کانفیگ اس3 رو قورت میده اما هنوز نیومده اگه بیاد اون رو بردمیدارم! اگه دنبال کلاسی برو طلا بخر یا بده یه تیکه ریز الماس ادم گوشی میخره که ازش استفاده کنه این حرفام که میگن سامسونگ لباس شویی میزنه ال جی یخچال میزنه ماله دو دسته از ادماس یک اینکه پول خرید هیچ اسمارت فونی ندارن2. اون دسته ادمایی که یه گوشی خریدن و اسمارت فونای حاشیه داری مثل سامسونگ یا الجی با همون قیمت قدرت بیشتری نصبت به گوشی اون شخص داره رو رو میکنه اونام واسه خود فریب این حرف هارو میزنن(منظورم اصن شما نبودین کلی عرض کردم)
آخه یه چیزی نگو بهت بخندن داداش من به شخصه دوس دارم همه جور گوشی رو امتحان کنم نوکیا اپل سامسونگ سونی و تقریبا همه ی برندهارو امتحان کردم ولی هیچ وقت به طرفداری خشک و خالی از یه برند نپرداختم ولی انصافا چند وقته که ال جی 4x hd دارم که انصافا هر چه میگذره بیشتر مجذوبش میشم کاملا برخلاف تمام گوشی هایی که داشتم نظرمو هم بدون تعصب گفتم.آقا من با دوتای دیگه کار ندارم و اطلاعات کافی هم ندارم فقط نظر بنده اینه که شما اگر 10 میلیونم بدی به موبایل وقتی آرم LG روش بیاد یعنی 2 زارم نمیارزه.
آخه یه چیزی نگو بهت بخندن داداش من به شخصه دوس دارم همه جور گوشی رو امتحان کنم نوکیا اپل سامسونگ سونی و تقریبا همه ی برندهارو امتحان کردم ولی هیچ وقت به طرفداری خشک و خالی از یه برند نپرداختم ولی انصافا چند وقته که ال جی 4x hd دارم که انصافا هر چه میگذره بیشتر مجذوبش میشم کاملا برخلاف تمام گوشی هایی که داشتم نظرمو هم بدون تعصب گفتم.
ببخشید که اینطوری پاسخ میدم. مثلا کی میخواد به حرف من بخنده؟! شما؟ ایرادی نداره شما نمیتونی با نظر دیگران کنار بیای بنابر این نظرات دیگران رو به عنوان یه جک میبینی و بهشون میخندی.آخه یه چیزی نگو بهت بخندن داداش من به شخصه دوس دارم همه جور گوشی رو امتحان کنم نوکیا اپل سامسونگ سونی و تقریبا همه ی برندهارو امتحان کردم ولی هیچ وقت به طرفداری خشک و خالی از یه برند نپرداختم ولی انصافا چند وقته که ال جی 4x hd دارم که انصافا هر چه میگذره بیشتر مجذوبش میشم کاملا برخلاف تمام گوشی هایی که داشتم نظرمو هم بدون تعصب گفتم.
ببخشید که اینطوری پاسخ میدم. مثلا کی میخواد به حرف من بخنده؟! شما؟ ایرادی نداره شما نمیتونی با نظر دیگران کنار بیای بنابر این نظرات دیگران رو به عنوان یه جک میبینی و بهشون میخندی.
بخند تا دنیا بروت بخنده.
برادر من این تاپیک برای نظر خواهیه. منم نگفتم دیوایسای موتورولا از سامسونگ (خودم سامسونگ دارم) یا LG قویتره. همه ی دنیا میدونن تو تکنولوژی سامسونگ پیشتازه. ولی من میگم با قیمت 1 میلیونی که دوستمون میخواد هزینه کنه برای موبایل حتما برند رو هم در نظر بگیره. منی که 600 تومن میدم به موبایل برند واسم مهم نیست و فقط کارایی و ارزش مهمه ولی زمانی که مبلغ گزافی میخوام خرج کنم حتما برند و کیفیت ساخت رو در نظر میگیرم.
بنده به دوست عزیزمون پیشنهاد دادم که فقط و فقط برن دیوایس موتو ریزر و گلکسی 3 و الجی پرادا رو در کنار هم بگیرن و بعد خودشون تصمیم بگیرن. این پیشنهاد رو به شما هم میکنم شاید فرجی بشه تا به نظر دیگران احترام بگذارید.
آقای وامق قیمت رو دقیق ندارم ولی فکر میکنم حدود 1/100 باشه الان. البته تو کرمانشاه مقداری ارزون تره و منم گاهی خرید هام رو میزارم برای وقتایی که میام کرمانشاه خرید میکنم.
پیروز باشید.