• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی بین 3 مدل

ASHK2

Registered User
لایک‌ها
65
آقا من با دوتای دیگه کار ندارم و اطلاعات کافی هم ندارم فقط نظر بنده اینه که شما اگر 10 میلیونم بدی به موبایل وقتی آرم LG روش بیاد یعنی 2 زارم نمیارزه.
شما که داری این همه پول میدی به فکر برند هم باش. من اگر با این پول بخوام موبایل بخرم 100 % و 100% میرم MOTOROLA Razer Maxxx میخرم. وقتی باهاش کار میکنی باهات صحبت میکنه. روح داره اینو واقعا میگم. روح داره. اگر طهران ساکنی برو هایپر استار هم پرادا و هم انواع موتورلا ها و هم انواع گلکسی هارو گذاشتن که کار کنی بعد خودت بیا اینجا بگو تفاوتارو.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
آقا من با دوتای دیگه کار ندارم و اطلاعات کافی هم ندارم فقط نظر بنده اینه که شما اگر 10 میلیونم بدی به موبایل وقتی آرم LG روش بیاد یعنی 2 زارم نمیارزه.
شما که داری این همه پول میدی به فکر برند هم باش. من اگر با این پول بخوام موبایل بخرم 100 % و 100% میرم MOTOROLA Razer Maxxx میخرم. وقتی باهاش کار میکنی باهات صحبت میکنه. روح داره اینو واقعا میگم. روح داره. اگر طهران ساکنی برو هایپر استار هم پرادا و هم انواع موتورلا ها و هم انواع گلکسی هارو گذاشتن که کار کنی بعد خودت بیا اینجا بگو تفاوتارو.
اخه این چه حرفیه میزنی داداش گلم؟
من خودم به شخصه دنبال بهترین کانفیگم با هزینه ایی که میکنم هست الان اس 3 دارن اما جدیدا ال جی یه گوشی داده اپتیموس جی که از لحاظ کانفیگ اس3 رو قورت میده اما هنوز نیومده اگه بیاد اون رو بردمیدارم! اگه دنبال کلاسی برو طلا بخر یا بده یه تیکه ریز الماس ادم گوشی میخره که ازش استفاده کنه این حرفام که میگن سامسونگ لباس شویی میزنه ال جی یخچال میزنه ماله دو دسته از ادماس یک اینکه پول خرید هیچ اسمارت فونی ندارن2. اون دسته ادمایی که یه گوشی خریدن و اسمارت فونای حاشیه داری مثل سامسونگ یا الجی با همون قیمت قدرت بیشتری نصبت به گوشی اون شخص داره رو رو میکنه اونام واسه خود فریب این حرف هارو میزنن(منظورم اصن شما نبودین کلی عرض کردم)

hooman_per

Registered User
لایک‌ها
44

بله قبول دارم خیلی گوشی توپیه.مخصوصا این مدلش ولی خب سامسونگ حرف اول رو میزنه تو بازار.قیمت این مدلش رو داری شما؟

اخه این چه حرفیه میزنی داداش گلم؟
من خودم به شخصه دنبال بهترین کانفیگم با هزینه ایی که میکنم هست الان اس 3 دارن اما جدیدا ال جی یه گوشی داده اپتیموس جی که از لحاظ کانفیگ اس3 رو قورت میده اما هنوز نیومده اگه بیاد اون رو بردمیدارم! اگه دنبال کلاسی برو طلا بخر یا بده یه تیکه ریز الماس ادم گوشی میخره که ازش استفاده کنه این حرفام که میگن سامسونگ لباس شویی میزنه ال جی یخچال میزنه ماله دو دسته از ادماس یک اینکه پول خرید هیچ اسمارت فونی ندارن2. اون دسته ادمایی که یه گوشی خریدن و اسمارت فونای حاشیه داری مثل سامسونگ یا الجی با همون قیمت قدرت بیشتری نصبت به گوشی اون شخص داره رو رو میکنه اونام واسه خود فریب این حرف هارو میزنن(منظورم اصن شما نبودین کلی عرض کردم)

منم اگه این الجی اپتیموس جی تو بازار بود بدون شک اون رو میخریدم خیلی خفنه،ولی کو تا بیاد اونم با این وضع دلار.

brand22

Registered User
لایک‌ها
0
آخه یه چیزی نگو بهت بخندن داداش من به شخصه دوس دارم همه جور گوشی رو امتحان کنم نوکیا اپل سامسونگ سونی و تقریبا همه ی برندهارو امتحان کردم ولی هیچ وقت به طرفداری خشک و خالی از یه برند نپرداختم ولی انصافا چند وقته که ال جی 4x hd دارم که انصافا هر چه میگذره بیشتر مجذوبش میشم کاملا برخلاف تمام گوشی هایی که داشتم نظرمو هم بدون تعصب گفتم.

hooman_per

Registered User
لایک‌ها
44
آخه یه چیزی نگو بهت بخندن داداش من به شخصه دوس دارم همه جور گوشی رو امتحان کنم نوکیا اپل سامسونگ سونی و تقریبا همه ی برندهارو امتحان کردم ولی هیچ وقت به طرفداری خشک و خالی از یه برند نپرداختم ولی انصافا چند وقته که ال جی 4x hd دارم که انصافا هر چه میگذره بیشتر مجذوبش میشم کاملا برخلاف تمام گوشی هایی که داشتم نظرمو هم بدون تعصب گفتم.

اون دوسمون درست میگن،الان همین ال جی که شما دارین گوشی توپیه البته بجز اون مشکل دوربینش.ولی خب برای فروش قیمت پایینی میکنه و زیاد کسی طرفش نمیره، صرفا چون مارکش الجیه.تو ایران جا افتاده دیگه کاریشم نمیشه کرد،

ASHK2

Registered User
لایک‌ها
65
ببخشید که اینطوری پاسخ میدم. مثلا کی میخواد به حرف من بخنده؟! شما؟ ایرادی نداره شما نمیتونی با نظر دیگران کنار بیای بنابر این نظرات دیگران رو به عنوان یه جک میبینی و بهشون میخندی.
بخند تا دنیا بروت بخنده.
برادر من این تاپیک برای نظر خواهیه. منم نگفتم دیوایسای موتورولا از سامسونگ (خودم سامسونگ دارم) یا LG قویتره. همه ی دنیا میدونن تو تکنولوژی سامسونگ پیشتازه. ولی من میگم با قیمت 1 میلیونی که دوستمون میخواد هزینه کنه برای موبایل حتما برند رو هم در نظر بگیره. منی که 600 تومن میدم به موبایل برند واسم مهم نیست و فقط کارایی و ارزش مهمه ولی زمانی که مبلغ گزافی میخوام خرج کنم حتما برند و کیفیت ساخت رو در نظر میگیرم.
بنده به دوست عزیزمون پیشنهاد دادم که فقط و فقط برن دیوایس موتو ریزر و گلکسی 3 و الجی پرادا رو در کنار هم بگیرن و بعد خودشون تصمیم بگیرن. این پیشنهاد رو به شما هم میکنم شاید فرجی بشه تا به نظر دیگران احترام بگذارید.
آقای وامق قیمت رو دقیق ندارم ولی فکر میکنم حدود 1/100 باشه الان. البته تو کرمانشاه مقداری ارزون تره و منم گاهی خرید هام رو میزارم برای وقتایی که میام کرمانشاه خرید میکنم.
پیروز باشید.

hooman_per

Registered User
لایک‌ها
44
ببخشید که اینطوری پاسخ میدم. مثلا کی میخواد به حرف من بخنده؟! شما؟ ایرادی نداره شما نمیتونی با نظر دیگران کنار بیای بنابر این نظرات دیگران رو به عنوان یه جک میبینی و بهشون میخندی.
بخند تا دنیا بروت بخنده.
برادر من این تاپیک برای نظر خواهیه. منم نگفتم دیوایسای موتورولا از سامسونگ (خودم سامسونگ دارم) یا LG قویتره. همه ی دنیا میدونن تو تکنولوژی سامسونگ پیشتازه. ولی من میگم با قیمت 1 میلیونی که دوستمون میخواد هزینه کنه برای موبایل حتما برند رو هم در نظر بگیره. منی که 600 تومن میدم به موبایل برند واسم مهم نیست و فقط کارایی و ارزش مهمه ولی زمانی که مبلغ گزافی میخوام خرج کنم حتما برند و کیفیت ساخت رو در نظر میگیرم.
بنده به دوست عزیزمون پیشنهاد دادم که فقط و فقط برن دیوایس موتو ریزر و گلکسی 3 و الجی پرادا رو در کنار هم بگیرن و بعد خودشون تصمیم بگیرن. این پیشنهاد رو به شما هم میکنم شاید فرجی بشه تا به نظر دیگران احترام بگذارید.
آقای وامق قیمت رو دقیق ندارم ولی فکر میکنم حدود 1/100 باشه الان. البته تو کرمانشاه مقداری ارزون تره و منم گاهی خرید هام رو میزارم برای وقتایی که میام کرمانشاه خرید میکنم.
پیروز باشید.

آره اینجا قیمتا کمی ارزونتره ممنون دوست عزیز.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود بر شما ، دوست من ، اگه میخوای بری سراغ پرادا ، باید فاکتور خاص بودن گوشی خیلی برات مهم باشه. پرادا خیلی گوشی شیک و خاصی هست ، و همچنین ابتکاری که در مورد محیط کاربریش به کار فته ، بسیار جالب هست (البته سلیقه ایه ، احتمال اینکه از محیط کاربریش در عرض 1 ساعت خسته بشین خیلی زیاده) ولی از نظر کیفیت صفحه نمایش و همچنین کانفیگ سخت افزاری ، قابل مقایسه با 2 گزینه ی دیگه نیست. در قسمت صفحه نمایش ، رزولوشنش در مقایسه با one s که qhd هست و بخصوص نکسوس که hd هست ، اصلاً بالا نیست و اون وضوح و شارپنسی که توی one s و بخصوص بخصوص galaxy nexus شاهدش هستید رو ، نمیتونید تو این گوشی ببینید. از نظر کانتراست و رنگ بندی و ... هم ، صفحه نمایش نسبتاً خوبی داره ، ولی اصلاً قابل مقایسه با 2 گزینه ی دیگه نیست. در ضمن گوشی به اونصورت خوشدستی هم نیست.

one s خیلی گوشی خوبیه ، از مشکلاتش میتونم به این موارد اشاره کنم که ، دوربینش خیلی ضعیفه ، موردهای زیادی از پریدگی رنگ بدنه توش دیده شده ، ولی در عوض هم خیلی خوشساخت و خوشدسته و زیباست (بخصوص رگ خاکستریش) ، هم خیلی گوشی قوییه ، هم کیفیت صدای خیلی خوبی (تو هدفون) داره.

گلکسی نکسوس ، خیییلییی گوشی خوبیه ، از نظر قدرت سختافزاری ، به نظر من به one s نمیرسه (one s خیلی راحتتر از nexus بازیها رو اجرا میکرد) ، و همچنین علیرغم خوشساختی ، خوشدستی و زیباییش ، از نظر کیفیت ساخت ممکنه به One s نرسه (one s از آلومینیم یا سرامیک ساخته شده ، ولی نکسوس از پلاستیک) ، البته به شخصه هیچ مشکلی با کیفیت ساخت نکسوس ندارم ، و از معدود گوشیهای سامسونگ بوده که ازش مشکل ساخت نگرفتم. ولی در مقایسه یا one s ، با اختلاف خیییلیی کمی ، در رده ی پایینتری میبینمش. در مقابل ، دوربینش با اینکه فقط 5 مگ هست ، ولی کیفیت فوقالعاده خوبی رو ارایه میده ، کیفیت صفحه اش حرف نداره ، و از نظر طراحی یکی از بهترین طراحیها رو داره به نظر من. از طرفی دیگه هم ، گوشی رسمی گوگل هست ، و حالا حالا ها ساپورت میشه.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
فقط گلگسی نگسوز بین

بالا