بلبل بهترینه. جوجه که بخری( 10-15 تومن) خودت بزرگش میکنی کاملا اهلی و اگه بخوای خوندن یاد بگیره براش صدای پرنده پخش میکنی اگر هم نمیخوای یاد بگیره پخش نمیکنی همینطوری آروم بزرگ میشه ولی اینقدر شیطون و بانمکه که بهش عادت میکنی و کلا سرگرمت میکنه
خیلی باحال بود:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
فقط زیاد ارتباط برقرار نمیکنه باهات یعنی اصلا ادم حسابت نمیکنه :
خیلی باحال بود:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بقیه حیوونا رو نمیدونم ولی انصافا بلبل اینطور نیست. بالا هم گفتم خیلی خودشو براتون لوس میکنه و سرگرمتون میکنه...آره
در کل نمی دونم چرا حیوانات آدما رو جز آدم حساب نمی کنن
در حالی که آدما فک می کنن خیلی سرتر هستن
بقیه حیوونا رو نمیدونم ولی انصافا بلبل اینطور نیست. بالا هم گفتم خیلی خودشو براتون لوس میکنه و سرگرمتون میکنه...
جوجه بخوای بگیری 10 تومن (البته تو اهواز چون مثل گنجشک زیاد هست). بزرگ هم بخوای بگیری رام و خونگی 80-90-100رنج قیمتشون چطوره؟ میشه مثل عروس هلندی رامش کرد؛
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
جوجه بخوای بگیری 10 تومن (البته تو اهواز چون مثل گنجشک زیاد هست). بزرگ هم بخوای بگیری رام و خونگی 80-90-100
البته توصیه میکنم جوجه بگیری که بهت عادت کنه. وقتی صدات رو میشنوه برات میخونه
فقط یه مشکل اساسی : خدا نکنه ماده گیرت بیاد. مثل مرغ میمونه :| هیچکاری نمیکنه. فقط اینور اونور میپره :|
اما در کل حیوون دوست داشتنیی هست
خواستی عکس هم دارم ازش
والا داداش من نزديك 10 تا دارم نديدم مدفوع خواري كنه بخدا
اما بذار يكم توضيح بدم
حيوون اروم بي سر و صدا باهوش بر خلاف همستر هم محبت رو ميفهمه هم همه چي رو از همه مهمتر كاز تو كارش نيست دستتو سوراخ كنه بر خلاف همستر بوي.ادرارش تيز نيست متوسط عمرش 8 سال و تا 10 سال هم ميره
تغذيش هم عين همه جونده ها هستش
كلا حيوون معقول و بي ازاريه
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
ممنون از راهنماییت
میشه عکس ازش بزاری؟
اینم مثل عروس هلندی نر و مادش قابل تشخیص نیست تو جوجگی؟
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2