عسل مجید
Registered User
فروش بذر ویستریا سینسیس و افرای ژاپنی با قیمت مناسب
عروس هلندی.سلام.اساتید بنظرتون واسه خانوم میخوام یک طوطی دستی و رام بگیرم پیشنهدتوون چه نژادی هست.قیمتش هم زیاد نباشه
سلام
دوستانی که تجربه دارن
ایا حیوانی داریم به جز پرندگان
که مثل گربه شنگول باشه یعنی تحرگ خوبی داشته باشه از طرف دیگه با اموزش بشه ازاد تو خونه ولش کرد و خلاصه مثل این حیونای تو کارتون بشه
کثیف کاری مریض اینا نکنه؟؟؟؟
خرگوشی مینیاتوری چطور ؟؟میشه اموزش دادش بعد تو خونه ازاد باشه خودش بره تو قفس از این حرف ها؟
سلامدوستان من به پرندگان علاقمند شدم و میخوام یه چیزی بگیرم البته طوطی ها تا اونجایی که میدونم هم هزینه زیادی میخواد هم اینکه خیلی مراقبت و توجه احتیاج داره که از عهده من خارج هست و وقتشو هم ندارم. راستش یه نفر از فامیل مرغ مینا داره که من با دیدن رفتار، ظاهر و از همه مهمتر هوش و قدرت تکلمش خیلی مایل شدم که منم یکی بگیرم اما میخواستم قبلش راهنمایی بگیرم به نظر شما مرغ مینا نگهداریش چطوره چیز بهتری میشه گرفت که قیمتش هم نهایت تا 200 تومن باشه؟ (حالا یکم بالا پایین هم مشکلی نداره) اینجا هم من شهرستانم جایی رو نمیشناسم واسه فروش البته هست ولی نمیدونم چیز خوبی میشه ازش خرید یا نه تهران اگه سراغ دارید معرفی کنید چون اینطور هم که شنیدم باید حتما باید جوجشو گرفت و فروشنده ممکنه خیلی کلاه سر ادم بزاره مرسی
بعد از همسترم دیگه هیچ حیوان خانگی نگرفتم!سلام دوستان
میخواهم یه پرنده بگیرم
حیوون خونگی قبلیم همستر بود که عمرش تموم شد و الان دنبال یه حیوون دیگم
الان بین سه تا پرنده موندم
مرغ مینا.کاکاتیل و طوطی اسکندر
هر کدومش چه خصوصیاتی داره؟
از نظر شما کدومش بهتره؟
به نظر منم فقط عروش هلندی بگیر.سلام.اساتید بنظرتون واسه خانوم میخوام یک طوطی دستی و رام بگیرم پیشنهدتوون چه نژادی هست.قیمتش هم زیاد نباشه
نگیر آقا ، بهش دلبستگی پیدا میکنید ، بعد خدای نکرده چیزیش بشه افسردگی بعدش سخت رفع میشه ، مگه بیخیال باشی که موضوع دیگه ای هست. ولی اگه علاقمند حیواناتین به نظر من نگیریدسلام.اساتید بنظرتون واسه خانوم میخوام یک طوطی دستی و رام بگیرم پیشنهدتوون چه نژادی هست.قیمتش هم زیاد نباشه
سلام وقت بخیرپیت بول یا روتوایلر ؟
سلام وقت بخیر
هر دوتا نژاد سگ های بسیار خوبی هستن ،با قدرت و وفادار و باهوش
اما علایق و شرایط خودتون تعیین میکنه کدومشون رو انتخاب کنین
اول از همه شما جای نگهداریتون مناسب سگ بزرگ یا گوچیک ؟ یا اصلا فرقی نداره از هردوتاش میتونید نگهداری کنید؟
دوم اینکه از شگتون چه خلق و خوی میخوایید؟ ایا دوست دارید مثلا با بچه کوچک تنهاش بگذارید بدون اینکه نگران باشید یا سگتون به اعضای خانواده تون مثل صاحبش اهمیت و ارزش بذاره ؟ در این صورت باید روتوایلر انتخابتون باشه،یا اینکه دوست دارید بیشتر سگتون با خودتون مچ باشه ؟پس انتخابتون میشه پیت بول
ولی به صورت کلی روتوایلر به عکس چهره اش سگ خشنی نیست و اموزش بهش ساده است و حافظ فوق العاده ایی داره
اما پیت بول پرخاشگر و خشن هستش و قلمرو طلب هستش و عکس العمل هاش تقریبا غیر قابل پیش بینیه
و هر دو نزاد رو بایدو حتما از سنین پایین خریداری کنید
موفق باشین
من خودم عاشششششق گریت دین هستم :general406::general406::general406: اگر هم بخوام سگی رو انتخاب کنم دوباره گریت دین رو انتخاب میکنم.نظرتون در مورد گریت دین چیه ؟
من خودم عاشششششق گریت دین هستم :general406::general406::general406: اگر هم بخوام سگی رو انتخاب کنم دوباره گریت دین رو انتخاب میکنم.
از نظر من گریت دین تلفیق جثه و هوش هستش ، سگ سراب یا کانگال رو احتمالا میشناسید این نژاد هیکل خوبی داره ولی هوشش خیلی ضعیفه
و سگ بلژین مالینویز شاید بشه گفت برترین هوش رو توی سگ ها داره اما زیاد جسه خوبی نداره زیاد گنده نیستش
ولی گریت دین علاوه بر اینکه هیکل خیلی خوبی داره ،هووش خیلی فوق العاده ایی داره به طوری که یه سری کارا رو خودش یاد میگیره ،برای مثال من یه چندتا مرغ داشتیم افتاب که غروب میکرد ما اینا رو کیش کیش کنان میفرستادیم توی لونه شون ،چهار روز جلوش این کارو کردم خودش یادش گرفت افتاب غروب میکرد همه مرغ ها رو میفرستاد توی لونه شون. سگ خیلی خیلی وفا داریه خیلی مواقع برای صاحبش از جون خودش میگذره ،خیلی مهربونه نسبت به صاحب و خانواده صاحبش مخصوصا بچه ها ،خیلی قدرت منده و نگهبان خوبیه و سگی نیستش که همه اش واق واق کنه در مواقع خاصی صداش در میاد
ولی یه سری سختیایی هم داره که باید قبل خریدش بدونی :
اول اینکه صاحبش باید یه فرد منظم باشه چون باید یه سری کارا رو سر موقع انجام بدی مثلا شستشوی لونه سگ یا شستشوی گوشهاش یا حموم بردنش و...
دوم باید بدونی که زیرش باید موکت بندازی که یه سری کنه ها نره لای پاش (اگه بره حتی اگه هم خوب بشه جاش میمونه )
سوم به خاطر جسه بزرگش یهم مقدار غدای بیشتری میخوره و طبعا باید بیشتر براش وقت بذارید تا انرژیشو تخیله بشه
چهارم به خاطر جسه بزرگش احتمال پیچیدگی روده رو داره
همون طور که گفتم من عاشق گریت دین هستم و اینایی که گفتم از نظر من اصلا سختی نیستش بلکه شرایط نگهداریشه ،ولی پیشنهاد من اینه که نژاد اصیلشو بگیری چون در غیر این صورت نه از هیکلش لذت میبری نه از هوشش ،اگه سگ گریت دین رو درست اموزش بدی میتونه حتی خرس هم بکشه
در زادگاه خودش یعنی المان وظیفه سگ گریت دین شکار خرس بود . و طبق معمول باید از سنین پایین نگهداری بشه
گریت دین (به انگلیسی: Great Dane) از انواع اصلی سگهای نگهبان، که اصلیتی آلمانی دارد. در این سگ قدرت و نیرومندی و زیبایی توام مشاهده میشود. بر خلاف نامش اصلیت این نژاد آلمانی است و هیچ ربطی به دانمارک ندارد.پس گریت دین اصیل باید المانی باشه ؟
مگه دانمارکی نیستش ؟
پس تصمیم بر این شد که سگ بخرید؟