• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره درباره پنل sms لطفاً

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام

چند تا سئوال درباره پنل‌های sms داشتم :

1. قرارداد مکتوب برای خرید آن نوشته می‌شود؟
2. چه تضمینی وجود دارد که از شماره‌هایی که به آن‌ها پیامک می‌فرستم سوء استفاده نکنند (پیامک تبلیغاتی نفرستند)
3. یک پنل sms چه چیزهایی باید داشته باشد؟
4. تجربه خودتون در خرید و استفاده از پنل‌های sms چیه؟
5. شرکت‌های باسابقه و با پشتیبانی خوب سراغ در زمینه پنل‌ sms ؟
6. sms‌های فارسی که در گوشی‌ها چند پارت است را به همان تعداد پارت حساب می‌کنند یا یک sms فارسی را بدون توجه به تعداد پارت‌اش یکی حساب می‌کنند؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
1. قرارداد مکتوب برای خرید آن نوشته می‌شود؟
بسته به شرکت هست
2. چه تضمینی وجود دارد که از شماره‌هایی که به آن‌ها پیامک می‌فرستم سوء استفاده نکنند (پیامک تبلیغاتی نفرستند)
ببینید این مشکلات برای سایتهای رایگان و یا ارسال تست هستش! که کاملا غیر اخلاقی محسوب میشه!
3. یک پنل sms چه چیزهایی باید داشته باشد؟
باید نیازهای شمارو برطرف کنه (نام تجاری، شماره ثابت مخصوص تهرانیها ویا ارسال از روی نقشه) همگی قابلیتها باعث گرونتر شدن هزینه شما میشوند باید دید شما دنبال چی هستید
4. تجربه خودتون در خرید و استفاده از پنل‌های sms چیه؟
بنده الان خودم فروشنده پنل هستم! و طی کارکرد 3 ساله ای که با انواع پنل داشته ام هرچه ساده تر باشه پنل بهتره
5. شرکت‌های باسابقه و با پشتیبانی خوب سراغ در زمینه پنل‌ sms ؟
شما بسته به میزان فعالیت خودتون باید شرکت رو انتخاب کنید بعنوان مثال شرکتهای اصلی یا اپراتورها گزینه خوبی برای کاربرهای معمولی نیستن چون تعرفه هاشون پلکانی هستش و کاربر ساده به راحتی به تعرفه ارزان نمیرسید اما شرکتهای پایین دستی با جمع کردن پول از کاربرهای عادی خریدهای خوبی انجام میدهند!
6. sms‌های فارسی که در گوشی‌ها چند پارت است را به همان تعداد پارت حساب می‌کنند یا یک sms فارسی را بدون توجه به تعداد پارت‌اش یکی حساب می‌کنند؟
ببینید دقیقا مثل گوشی هستش 70 کارکتر فارسی و 160 کارکتر انگلیسی و قیمت هم براساس فارسی ارائه میشود انگلیسی ضریب می خوره!

یک نکته هم که نپرسیدید: تعرفه ها همه جا مالیات رو هم باید درنظر بگیرید! یعنی 6درصد محاسبه میکنن براتون مگر اینگه گرون حساب کنن!:puke:
در آخر عرض کنم که اگر تصمیم به خرید هرنوع پنل گرفتید بنده در خدمتتون هستم:D
و با پایین ترین تعرفه باشه! (تعرفه ها ثابت هستند بسته به پنل 81 ریالی داریم تا پنل پایه95 ریال ثابت!) نیاز داشتید پ خ بدهید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ممنون از پاسخ‌تان

نام تجاری، شماره ثابت مخصوص تهرانیها چیه؟

گزارش تحویل دارند یا نه؟

اگر پنل گرفتم شماره اختصاصی بهم می دهند و یا هر بار با یک شماره ارسال می‌شود؟

ایا می‌توانم شماره همراهم را به عنوان شماره اختصاصی استفاده کنم؟

پول پنل جداست و پول sms هم جدا یا یکی هست؟

آدرس سایت پنل تان لطفاً؟

ما چند تا شرکت اصلی پنل sms داریم و از کجا بفهم که چند سال سابقه دارد و اصلاً به درد می‌خورد یا نه؟

پشتیبانی پنل‌ها به چه صورت هست؟ (تلفنی است یا آنلاین؟)

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
ممنون از پاسخ‌تان
خواهش می کنم
نام تجاری، شماره ثابت مخصوص تهرانیها چیه؟
بجای شماره 10000،5000، 3000 lسم مینویسه(البته قیمت ارسال با نام هم محدودیت داره هم قیمتش بالاس شماره تلفن 02188... میافته!
گزارش تحویل دارند یا نه؟
فقط خطوط 3000 گزارش دارن که تعرفه بالاتری دارن! بجای 81 ریال 91 ریالی اند
اگر پنل گرفتم شماره اختصاصی بهم می دهند و یا هر بار با یک شماره ارسال می‌شود؟
اگر پنل بگیرید یا شماره اختصاصی داره که امکان دریافت هم دارند یا عمومی که فقط ارسال دارند
ایا می‌توانم شماره همراهم را به عنوان شماره اختصاصی استفاده کنم؟
شماره اپراتور اول 1000 ایراتور دوم 2000 اپراتور سوم 3000 اپراتور چهارم فک کنم هنوز با 5000 هست و پردیس هم که 5000 هست شروع میشه! مثلا: شماره همراه شما1000
پول پنل جداست و پول sms هم جدا یا یکی هست؟
پنل جدا اس ام اس هم جدا! یعنی یه هزینه اولیه برای پنل و یه شارژ خریداری میکنید! پنل 100هزارتومانی تعرفه ارسال 82 ریال پنل رایگان 95ریال
آدرس سایت پنل تان لطفاً؟
پ خ می شود خدمتتان
ما چند تا شرکت اصلی پنل sms داریم و از کجا بفهم که چند سال سابقه دارد و اصلاً به درد می‌خورد یا نه؟
ببینید اپراتور داریم که قبلا عرض کردم شرکت هم چندتایی هستن اصلی که از اپراتورها ارزان تر هستن! اگر خواستید میتونم براتون پ خ کنم سایتاشون رو
پشتیبانی پنل‌ها به چه صورت هست؟ (تلفنی است یا آنلاین؟)
هردو ، قسمت تیکت هستش و تلفنی هرکدام که شما بخواهید! هردو را سریع پاسخ میدهیم!!

بالا