• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در زمینه موبایل مهم هست .

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوستان عجله نکنین من خودم خیلی وقته میخوام گوشی بخرم گزاشتم بعد از عید
طی تحقیقات چند روز اخیر من قیمت ها داره میاد پایین چه جورم
نمونش اس 2 که یک و دویست بود شده یه تومن و اکسپریا ری و نئو هم قیمتشان 30-40 هزار کاهش داشته
راست میگن که گر صبر کنی زقوره حلوا سازد

چون قدیمی داره میشه. همین اس 2 میرسه بِ قیمتِ 100 تومن یه روزی. چون هر روز مدل های جدیدی میاد. همین اس 2 توی مهر میشه 700 تومن با گارانتی. کیـ میخره؟ شما؟ نه. شما میری یِ مدلِ بِ روز میگیری کِ بازم 1.200 هست قیمتش.

چی تاحالا رفته بالا پایین اومده؟ خیلی چیزا. اما الان شرایط فرق کرده. الان مرغ گیلویی 4200 هستش و تخمش هم کیلویی 4200. شما میگی این میاد پایین؟ بِ هیچ وجه. وسایلِ الکترونیکی و کامپیوتری چون قدیمی میشن و خز، قیمتاشون میاد پایین. اما مدل های جدیدی کِ میاد قیمتاشون نجومیه.

اینو هم برای استارتر بگم : بله دوستِ عزیز. اگر شما تصمیم گرفتید کِ یک مدلِ خاصی رو بخرید، مثلا Galaxy S2 و الان قیمتش "مثلا" یک و دویست هستش، بله حتما قیمتش میاد پایین تا 3 ماهِ دیگه. اما شما 3 ماهِ دیگه اینو میخری بِ 800 تومن ولی میبینی "مثلا" پسرِ همسایتون رفته مثلا 1.200 داده یه گوشی گرفته در حد اعلا و بِ روز.

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
باید ارزون بشه چون دولت گمرک رو واسه وارد کنندگان موبایل کم کرده

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

تایید میشه
همین دیروز دیدم مه اسکپریا ری توی شهر خودم یه فروشگاه قبل عید زده بود 510-20 تومن حالا به شکل عجیبی بعد 10-11 روز زده 450 هرکی خواست تا لینک هم بدم
چرا انقدر فکرتان ناامیدو خرابه یکم امیدم خوب چیزیه به هرحال توی این مملکت همه چی پایین بالا میشه و اینطور نیس که هرچی رفت بالا دیگه پایین نیاد
میاد خوبم میاد نمیخواد تا مهر ماه و اینا صبر کنید همین 1 ماه دیگه ببینین چی میشه
یا علی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
تایید میشه
همین دیروز دیدم مه اسکپریا ری توی شهر خودم یه فروشگاه قبل عید زده بود 510-20 تومن حالا به شکل عجیبی بعد 10-11 روز زده 450 هرکی خواست تا لینک هم بدم
چرا انقدر فکرتان ناامیدو خرابه یکم امیدم خوب چیزیه به هرحال توی این مملکت همه چی پایین بالا میشه و اینطور نیس که هرچی رفت بالا دیگه پایین نیاد
میاد خوبم میاد نمیخواد تا مهر ماه و اینا صبر کنید همین 1 ماه دیگه ببینین چی میشه
یا علی

من کِ فکر نمیکنم دیگه چیزی پایین بیاد. بنزین کِ 14 فروردین بشه 980 تومن، دیگه پایین نمیاد هیچی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

لازم به ذکر است اکثر گوشیهای موبایل به طور قاچاق وارد کشور میشوند! (و اصلا دلیل کم کردن گمرکیش همین بود که شاید دیگه قاچاق نیارن)
پس کم و زیاد کردن گمرک چندان موثر نخواهد بود.

hassantajdari

Registered User
لایک‌ها
2
لازم به ذکر است اکثر گوشیهای موبایل به طور قاچاق وارد کشور میشوند! (و اصلا دلیل کم کردن گمرکیش همین بود که شاید دیگه قاچاق نیارن)

تایید میشه...

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
من کِ فکر نمیکنم دیگه چیزی پایین بیاد. بنزین کِ 14 فروردین بشه 980 تومن، دیگه پایین نمیاد هیچی.
بنزین 15 فروردین 12 شب میشه 1200 ازاد به احتمال 99 درصد

شاید معجزه نکنه ولی وقتی گمرکی بیاد پایین از این طرف گوشی های با گارانتی افت قیمت میکنن از اون طرف چون بازار گوشی قاچاق تعطیل نشه اونها هم قیمت رو میکشن پایین.
برای مثال شما میخوای s2 بخری الان با گارانتیش 1 تومن بدون گارانتی 910 هزار-حالا تعرفه واردات گوشی از 20 درصد بشه x درصد و قیمت s2 با گارانتی اصلی بشه مثلا 920 تومن اون وقت کسی برای 30-40تومن که نمیره بدون گارانتی بگیره.پس قاچاقچیان محترم هم مجبورن از قیمتشون کم کنن که بازار رو از دست ندن و مثلا قیمتشون رو کنن850.
فقط در یک صورت هست که قاچاق تعطیل بشه اونم باید تعرفه واردات اونقدر پایین بیاد که اختلاف قیمتی که گوشی از مبادی قانونی وارد بشه با گوشی که از راه قاچاق وارد بشه بسیار ناچیز باشه که اینم محاله چون شرکت وارد کننده که در راه خدا گوشی وارد نمیکنه دنبال سوده و چون گارانتی میکنن باید جوابگو باشن در صورتی که گوشی قاچاقی دیگه گارانتی نداره و بعد فروش هیچ مسئولیتی بر عهده قاچاقچی نیست.پس باز یک اختلاف قیمتی به وجود میاد

Last edited:

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
حالا میرم سر اصل مطلب کاهش یا افزایش قیمت:
کلا هیچی معلوم نیست نه کاهش نه افزایش چون
1-دلایل کاهش:
1-قیمت جهانی گوشی ها کاهش یافته
2-به خاطر گرانی های پی در پی فشار زیادی رو حکومت هست
3-به احتمال قوی برای کم کردن فشارها بر روی دولت یک سناریو برای کاهش قیمت دلار چیده شده است.
4-بازار از تب و تاب فروش عید افتاده و مشتری انگشت شمار میشود.به طب برای فروش بیشتر و ترغیب به خرید مردم قیمت کاهش میابد.
5-تعداد گوشی های دست دو در بازار زیاد میشود(احتمالا)
6-فصل امتحانات و کنکور شروع شده و درصد زیادی از خریدارن گوشی که در حال تحصیل میباشند(دانشجو-دانش اموز-کنکوری-پشت کنکوری)از بازار حذف میشوند.
7-ماه رمضان نزدیک میشوند.
8-فروشندگان موبایل با استفاده از سود انچنانی دیگر نیازی به قیمت بالا برای تصفیه حساب و پرداخت بدهی ندارند.(ادم جماعت همیشه دنبال سوده
حالا دلایل افزایش:
1-تحریم های بیشتر=افت بیشتر ارزش ریال در مقابل دلار در نتیجه افزایش قیمت اجناسی که وارداتی هست.
2-کلاهبرداری هایی که در مدت زمان رشد فزاینده ارزها از اصناف دیجیتال شد که رقم بالایی میشود.
3-واردکنندگان ارز را با مبلغ بالایی خریداری کردن به طب قیمت محصولات را بالا برده اند و انبارهای خود را با اجناس وارد شده با ارز گران پر کرده اند و حتی با کاهش نخر دلار مقاومت کرده تا ضرر هنگفتی متوجه انان نباشد(مثلا جنسی که با خودشون 100 تومن بیفته رو که نمان بدن 70 تومن)
4-تمام فروشندگان کالا را با قیمت بالا خریداری کرده اند و زیر ان قیمت نمفروشن.
5-بانک مرکزی افسار قیمت دلار از دستش خارج شده و فعلا در حال مهار قیمت سکه میباشد.
6-مردم ایران مردم............هستند و خود را با شرایط وقف میدهند بجای امتناع از خرید بدو بدو میروند گوشی میخرند تازه یکی هم اضافه میخرند که اگر گوشی گران شد سود کنند.
7-جو سازی فروشندها.
8-عدم دخالت ارگانهای مربوط مثل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان
در کل این نظر شخصی من هست دیگه هرچی به فکرم رسید گفتم.
من هم مثل شما میخوام گوشی بخرم ولی فعلا صبر کردم ببینم چی میشه.حداقل تا اردیبهشت صبر میکنم
تنها پیشنهادی هم که میتونم بکنم اینه اگه دیگه قصد خرید داری و نمیتونی صبر کنی بگرد دنبال دست دو تمیز در حد.
دیگه ببخشید زیاد حرف زدم.
اینها هم تمام نظر شخصی خودم هست شاید اشتباه باشند شاید درست

Last edited:
بالا