• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من فکر میکنم ایشون به سود بیشتری که از فروش XPS گیرشون میاد فکر میکنند:baaasmile:D

سلام
دوست عزیز بنده بیشتر برندهای SONY و TOSHIBA را کار می کنم و بندرت DELL کار می کنم و تفاوتی برای من نمی کند که کدامیک از مدلهای DELL فروخته شود و در خصوص سئوال آن دوست محترم، بنده نظر و توصیه تولیدکننده را منتقل کردم و سود شخصی برایم ملاک نبود.

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان و ممنون از راهنمایی شما . پس با این حساب چون من به دنبال کیفیت هستم باید برم دنبال همون HP یا Sony . یه خواهش دیگه داشتم تا رنج 1400000 کدام مدل HP رو پیشنهاد میکنید همین مدل 6710B با همون config که گفتم خوبه یا مدل دیگه ای هست که بهتر باشه و ممنون از همه شما دوستان .

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
چرا کسی منو تحویل نمیگیره ؟
قبلا پرسیده بودم :
بین دل 1500 و دل 1520 کدامیک را بهتر می دانید ؟
http://www.digikala.com/Reviews/Note...=NO-Del-1520-D
http://www.digikala.com/Reviews/Note...VOSTRO 1500F
تو این سایت دیجی کالا هر دو را 1420.000 قیمت زده مشخصات هم خیلی به هم شبیه است
حالا میخوام این دوتا را با XPS 1330 هم مقایسه کنید البته این آخری ظاهرا گرانتر است
از بین این 3 کدوم بهتره ؟

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان میشه یه لپ تاپ معرفی کنین که قیمتش بین 1.5 تا 2 ملیون قیمتش باشه. فقط یه چیزایی برام خیلی مهمه... اولا میخوام خیلی با دوام باشه به قولی سگ جون باشه.مثلا بعد 2 سال استفاده یهو نسوزه. در ثانی حتما HDMI Output داشته باشه چون میخوام وصلش کنم به HDTV .... برای پخش فیلمهای HD کم نیاره. خودم latitude D830 رو در نظر گرفته بودم ولی مطمئن نیستم بتونم باهاش فیلم با کیفیت HD رو TV داشته باشم. ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من ميخوام يه نوت بو ک بگيرم .اما شديدا گير کردم از بين اين 3 تا کارت گرافيک کدوم رو انتخاب کنم .
در ضمن اضافه کنم کار من بيشتر با عکس هست و کيفيت تصوير برام خيلی مهم.لطفا من رو راهنمايی کنيد .
با تشکر

1Toshiba Satellite A210 AMD Athlon 64 X2 Dual Core TK-57 1.9GHz Laptop GRAPHIC CARD: ATI Radeon X1200

2Toshiba Satellite A210 Intel Core 2 Duo T5450 1.66GHz Laptop GRAPHIC CARD : Mobile Intel GMA X3100

3DELL VOSTRO 1500 Intel® Celeron M® M550 (2.0GHz, 1M L2 Cache, 533MHz FSB) GRAPHIC CARD :128MB NVIDIA® GeForce™ 8400M GS

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.
دوستان میشه یه لپ تاپ معرفی کنین که قیمتش بین 1.5 تا 2 ملیون قیمتش باشه. فقط یه چیزایی برام خیلی مهمه... اولا میخوام خیلی با دوام باشه به قولی سگ جون باشه.مثلا بعد 2 سال استفاده یهو نسوزه. در ثانی حتما HDMI Output داشته باشه چون میخوام وصلش کنم به HDTV .... برای پخش فیلمهای HD کم نیاره. خودم latitude D830 رو در نظر گرفته بودم ولی مطمئن نیستم بتونم باهاش فیلم با کیفیت HD رو TV داشته باشم. ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

سلام
SONY FZ290N4 انتخاب ایده آلی است.
برای دیدن تصاویر باکیفیت HD نیاز به لپ تاپی با LCD با کیفیت HI-COLOR دارید که در لپ تاپهای سونی سری FZ290 وجود دارد.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان در مورد خرید لپتاپ از Ebay کسی اطلاعاتی داره ؟ میگن با نصف قیمت میشه لپتاپ خرید !کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره ؟

فقط اینو بگم که اگه خواستی این کار رو بکنی فقط و فقط از Power Seller ها بگیر چون اینها از طرف Ebay certified شدن و حداقل شانس اینکه چیز خراب بهت بدن کمتره (من خودم تجربه تلخشو دارم...:hmm:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.

سری AR سونی طراحی شده واسه کارهای multimedia.
علاوه بر صفحه Multimedia Powerhouse 17 اینچی, دیسکهای HD Blueray رو write میکنه و همچنین TVout هم داره.
اصولا این سری به Digital Studio معروفه.

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
SONY FZ290N4 انتخاب ایده آلی است.
برای دیدن تصاویر باکیفیت HD نیاز به لپ تاپی با LCD با کیفیت HI-COLOR دارید که در لپ تاپهای سونی سری FZ290 وجود دارد.

مرسی از راهنماییتون ولی من دیگه سراغ snoy vaio نمیرم چون خودم یکیشو داشتم ولی بعد 2 سال سوخت اگه تو برند های دیگه چیزی معرفی کنین مثل dell یا toshiba ممنون میشم. راستی این latitude d830 به TV وصل نمیشه؟ full HD هم نباشه برا من کافیه چون TV من 720p هستش.

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سری AR سونی طراحی شده واسه کارهای multimedia.
علاوه بر صفحه Multimedia Powerhouse 17 اینچی, دیسکهای HD Blueray رو write میکنه و همچنین TVout هم داره.
اصولا این سری به Digital Studio معروفه.

اینی که شما معرفی کردید فکر نکنم تو بازار ایران باشه... هستش؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینی که شما معرفی کردید فکر نکنم تو بازار ایران باشه... هستش؟

حقیقتا بازار ایران رو ازش خبری ندارم (شما گفتین از اونور میخواید بیارین درسته؟)
اون مدلی که لینکشو داده بودم خیلی ارزون شده جدیدا!
وگرنه سری AR از 3000$ شروع میشه:rolleyes:

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان . ممنون از راهنمایی و نظرات خوبتون . مدل پیشنهادی شما که همون XPS 1330 بود رو دیدم ولی به این نتیجه رسیدم که LCD 14 یا 15 رو بگیرم . و میخواستم بونم که در بین مدلهای HP تا رنج 1400000 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین و آیا لب تاپ های HP نسبت به DELL و ASUS از نظر کارایی بهتر هستن یا نه .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سونی سری AR موجود است.
جهت دیدن مشخصات و قیمت به نشانی زیر مراجعه نمایید:
http://www.lapmall.com/index_files/pricelist1.htm

مرسی از شما جهت راهنمایی. ولی امروز یه لپ تاپ XPS Dell تو یکی از سایتها دیدم خیلی خوشم اومد. دقیقا همون چیزیه که دنبالشم... HDMI Output ... 15.4 inch منتظر میمونم تا به بازار ایران برسه. دوستان احیانأ کسی این مدل XPS M1530 رو تو بازار ایران ندیده؟

http://reviews.cnet.com/laptops/dell-xps-m1530-intel/4505-3121_7-32778979.html?tag=also

راستشو بخواین من دیگه سراغ sony vaio نمیرم چون یه VGN A240 داشتم که کارت صداش سوخت اگرم بخوام تعمیرش کنم حدود 600 تومن خرجشه که اونم نمیارزه.

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام:happy:
ممنون از راهنمایی دوستان برای انتخاب لپ تاپ

راستشو بخواین من دیگه سراغ sony vaio نمیرم چون یه VGN A240 داشتم که کارت صداش سوخت اگرم بخوام تعمیرش کنم حدود 600 تومن خرجشه که اونم نمیارزه.

سلام
:eek: نگو که من دارم قات میزنم ، من اول میخواستم یه del1330 بخرم از طراحی اون خوش نیومد یه سونی fz250 سفارش دادم که فردا میرسه .
تا اونجایی که من می دنم لپ تاپ سونی خیلی خوبه ، امیدوارم که این مشکل برای من پیش نیاد :(

دوستان عموما لپ تاپ های sony-del-hp رو پیشنهاد میدن.

بابهترین آرزوها موفق باشید

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ببینید XPS1330 اصولا برای گیم طراحی شده است و این توصیه تولید کننده است.
ولی feature هاش که چیز دیگه ای رو میگه:D
سلام
چرا کسی منو تحویل نمیگیره ؟
قبلا پرسیده بودم :
بین دل 1500 و دل 1520 کدامیک را بهتر می دانید ؟
http://www.digikala.com/Reviews/Note...=NO-Del-1520-D
http://www.digikala.com/Reviews/Note...VOSTRO 1500F
تو این سایت دیجی کالا هر دو را 1420.000 قیمت زده مشخصات هم خیلی به هم شبیه است
حالا میخوام این دوتا را با XPS 1330 هم مقایسه کنید البته این آخری ظاهرا گرانتر است
از بین این 3 کدوم بهتره ؟
هر کدوم که ارزونتر باشه بهتره چون تفاوت خاصی ندارند. ۱۳۳۰ هم کلاس کاریش جداست
سلام.
سری fz که hdmi out put نداره. سری ar خوبه.
دوستان کارت گرافيک ati radeon x1200 برای لپتاپ خيلی کم؟
اگه بازی و یا کار گرافیکی می کنی بهتره عوض بشه و گرنه برای کار ها معمولی نه.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بالا