۸۶۰۰ gt for 1520
8400gs for 1330
8400>8600!!!??:blink:
سلام
ببینید XPS1330 اصولا برای گیم طراحی شده است و این توصیه تولید کننده است.
۸۶۰۰ gt for 1520
8400gs for 1330
8400>8600!!!??:blink:
من فکر میکنم ایشون به سود بیشتری که از فروش XPS گیرشون میاد فکر میکنند:baaasmile![]()
سلام.
دوستان میشه یه لپ تاپ معرفی کنین که قیمتش بین 1.5 تا 2 ملیون قیمتش باشه. فقط یه چیزایی برام خیلی مهمه... اولا میخوام خیلی با دوام باشه به قولی سگ جون باشه.مثلا بعد 2 سال استفاده یهو نسوزه. در ثانی حتما HDMI Output داشته باشه چون میخوام وصلش کنم به HDTV .... برای پخش فیلمهای HD کم نیاره. خودم latitude D830 رو در نظر گرفته بودم ولی مطمئن نیستم بتونم باهاش فیلم با کیفیت HD رو TV داشته باشم. ممنون میشم منو راهنمایی کنین.
سلام دوستان در مورد خرید لپتاپ از Ebay کسی اطلاعاتی داره ؟ میگن با نصف قیمت میشه لپتاپ خرید !کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره ؟
سلام.
دوستان میشه یه لپ تاپ معرفی کنین که قیمتش بین 1.5 تا 2 ملیون قیمتش باشه. فقط یه چیزایی برام خیلی مهمه... اولا میخوام خیلی با دوام باشه به قولی سگ جون باشه.مثلا بعد 2 سال استفاده یهو نسوزه. در ثانی حتما HDMI Output داشته باشه چون میخوام وصلش کنم به HDTV .... برای پخش فیلمهای HD کم نیاره. خودم latitude D830 رو در نظر گرفته بودم ولی مطمئن نیستم بتونم باهاش فیلم با کیفیت HD رو TV داشته باشم. ممنون میشم منو راهنمایی کنین.
سلام
SONY FZ290N4 انتخاب ایده آلی است.
برای دیدن تصاویر باکیفیت HD نیاز به لپ تاپی با LCD با کیفیت HI-COLOR دارید که در لپ تاپهای سونی سری FZ290 وجود دارد.
سری AR سونی طراحی شده واسه کارهای multimedia.
علاوه بر صفحه Multimedia Powerhouse 17 اینچی, دیسکهای HD Blueray رو write میکنه و همچنین TVout هم داره.
اصولا این سری به Digital Studio معروفه.
اینی که شما معرفی کردید فکر نکنم تو بازار ایران باشه... هستش؟
اینی که شما معرفی کردید فکر نکنم تو بازار ایران باشه... هستش؟
سونی سری AR موجود است.
جهت دیدن مشخصات و قیمت به نشانی زیر مراجعه نمایید:
http://www.lapmall.com/index_files/pricelist1.htm
راستشو بخواین من دیگه سراغ sony vaio نمیرم چون یه VGN A240 داشتم که کارت صداش سوخت اگرم بخوام تعمیرش کنم حدود 600 تومن خرجشه که اونم نمیارزه.
ولی feature هاش که چیز دیگه ای رو میگهسلام
ببینید XPS1330 اصولا برای گیم طراحی شده است و این توصیه تولید کننده است.
هر کدوم که ارزونتر باشه بهتره چون تفاوت خاصی ندارند. ۱۳۳۰ هم کلاس کاریش جداستسلام
چرا کسی منو تحویل نمیگیره ؟
قبلا پرسیده بودم :
بین دل 1500 و دل 1520 کدامیک را بهتر می دانید ؟
http://www.digikala.com/Reviews/Note...=NO-Del-1520-D
http://www.digikala.com/Reviews/Note...VOSTRO 1500F
تو این سایت دیجی کالا هر دو را 1420.000 قیمت زده مشخصات هم خیلی به هم شبیه است
حالا میخوام این دوتا را با XPS 1330 هم مقایسه کنید البته این آخری ظاهرا گرانتر است
از بین این 3 کدوم بهتره ؟
سری fz که hdmi out put نداره. سری ar خوبه.سلام.
اگه بازی و یا کار گرافیکی می کنی بهتره عوض بشه و گرنه برای کار ها معمولی نه.دوستان کارت گرافيک ati radeon x1200 برای لپتاپ خيلی کم؟
ولی feature هاش که چیز دیگه ای رو میگه![]()
همه سریهای FZ290 خروجی HDMI دارند.سری fz که hdmi out put نداره. سری ar خوبه.