از کجا قیمت گرفتی برو پایتخت فکر کنم با ین مشخصات بتونی ارزونترم بگیری.من این سیستم رو با گارانتی امرتات1500000 قیمت گرفتم . میخواستم ببینم نظر اساتید این بخش چی هست . گارانتی امرتات چطور هست ؟
dell xps 1530
cpu 2.2 core2duoT7500
ram 2 Gb
hard 160 GB
monitor wxga 15.4
DVD+- RW DL
gforce 8400 895 MB
vista-HP
BT/ WEB CAM / FINGER PRINT / HDMI
من این سیستم رو با گارانتی امرتات1500000 قیمت گرفتم . میخواستم ببینم نظر اساتید این بخش چی هست . گارانتی امرتات چطور هست ؟
dell xps 1530
cpu 2.2 core2duoT7500
ram 2 Gb
hard 160 GB
monitor wxga 15.4
DVD+- RW DL
gforce 8400 895 MB
vista-HP
BT/ WEB CAM / FINGER PRINT / HDMI
از کجا قیمت گرفتی برو پایتخت فکر کنم با ین مشخصات بتونی ارزونترم بگیری.
سلام و عرض ادب
یه لب تاپ می خوام مناسب برای کارهای گرافیکی ( طراحی فوتوشاپ و اینا )
گرافت : 256 یا به بالا
رم : مطلقا 2 گیگ
سی پی یو : مطلقا 4 مگ کش
مانیتور هم فکر کنم باید 15 اینچ باشه
از بین سونی و وایو ... چی پیشنهاد میدید .
آها رنج قیمت هم حد اکثر 1.200 اینا باشه
ممنون
سلام
بودجه تان را باید کمی بیشتر کنید.
با بودجه 1.400.000 تومان می توانید یکی از مدلهای FZ250E/B و یا CR320 را انتخاب کنید.
مشخصات را در سایت ببینید.
سلام
شما فکر میکنید این دستگاههای سونی از نظر گرافیک از وسترو 1500 یا اینسپایرون 1520 بهتره ؟
در مورد صفحه نمایشگر هم اگر کسی از دوستان میدونه در مورد بریات و tft توضیح بده کدوم بهتره ؟
دوستان تصمیمم برای خرید Vaio Sz670N/C قطعی هستش و میخوام از تهران هم بگیرم البته خودم تهران نیستم اما حسابش رو که کردم دیدم اگر با هواپیما هم بیام تهران و برگردم باز هم مقرون به صرفه تر هست. حالا 2 سوال دارم :
1- کجا رو برای خرید پیشنهاد میکنیدو چه گارانتی؟
2- چطور بفهمم که Refurbished نیست؟
در سایت سونی خاورمیانه مدل SZ583N/C آورده شده که دقیقاً معادل SZ670N/C (ساخت ژاپن) هست.
1- تفاوت مدل های آسیایی با آمریکایی و اروپایی چیه؟
2- اگر شما بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟چرا؟
با تشکر
سلام من در مورد computer هیچ اطلاعی ندارم , الانم میخوام notebook رو عوض کنم, یه سوالی که شاید براتون خنده دار باشه ولی من نمیدونم!
چه چیزی نشاندهنده سرعت computer هست ? مثل باز کردن سایتها یا دانلود کردن.
ram مهمه? یا مقدار GHZ ?
الان میخوام macbook بگیرم که با تخفیف دانشجویی999$ میشه, 1G ram داره با intel 2.1GHZ
از رو چی سرعت notebook رو میشه فهمید?
macbook به نظر شما میرزه? با ram 2G میشه 1100$
اگه یکی برام اینها رو توضیح بده ممنون میشم چون خیلی بهم کمک کرده
همتون رو از دور میبوسم
خوش باشین و افتابی
در مورد سرعت کامپیوتر ram بیش تر مهمه البته cpu هم مهمه اما خمب چون شما دو تا انتخاب داری و با توجه به ما به تفاوت کم این دو تا بهتره ram 2 G رو بگیری. در مورد سرعت دانلود هم بستگی به نوع connection داره.