Hp 620 برا من که فقط میخوام برنامه نویسی کنم و کار گرافیکی هم ندارم و اصلآ به شارژ باطری نیاز ندارم چون میخوام تو خونه کار کنم خوبه ؟
باسلام ،
من دنبال یه نوت بوک هستم که ، حداقل CoreI5 باشه ، برای کارای برنامه نویسی مناسب باشه(برای استراحت هم حتما بشه گیم با کیفیت خوب بازی کرد) ، بشه روش MAC os X هم نصب کرد.
قیمت هم زیر 1.4 باشه عالیه
یه خبر جدید ... دل یک مدل مشابه N53SV وارد بازار کزده است که از هر نظر نسبت به N53SV برتری دارد.
نگاه کنید:
http://www.dell.com/us/p/xps-l502x/pd#TechSpec
این مدل همینک در بازار ایران موجود است:
http://kpslaptop.com/default.aspx?itemcode=2-14-2-2-22
مزیتها:
هارد 750 با سرعت دور 7200
باطری 9 سلولی
رم 6 گیگ
پورت esata
2 پورت اختصاصی USB 3
بلوری
Intel Centrino Wireless-N 1030 (با 802.11n فرق میکنه)
من فقط نمیدونم چیپست این مدل هم آیا ممکن است مثل محصول Asus مشکل داشته باشه یا نه؟
منظورتون g62 هست؟بله خوبه,البته با کانفیگ i5
سلام
من دنبال لپ تاپي هستم كه اين چند مشخصه زير رو حتما داشته باشه ::
1- بودجه :: 1200000
2- USB3 داشته باشه
3- سبك وزن
4- شارژ خوب نگهداره
5- گرافيكش زياد برام مهم نيست (بازي نمي كنم) ولي لپ تاپ از سرعت خوبي برخوردار باشه
6- سايزش "13 يا "14 باشه
7- رايتر هم داشته باشه
لپ تاپي كه خودم درنظر دارم ASUS مدل U43jc هست.
اگه دوستان گزينه بهتري سراغ دارن خوشحال ميشم بنده رو هم درجريان بذارن
بـا تــشـــكــــــر
ممنون رفیق ولی منظورم HP 620 بود که قیمتش 550 تومنه .
من یه لپ تاپ ارزون و خرکار میخوام ، اصلآ کار سنگین باهاش ندارم . فقط اینترنت و برنامه نویسی . وزنش هم اصلا مهم نیست هرچی محکمتر بهتر .
بعد از 2 ساعت گشتن وبلاگها و سایتهای مختلف بالاخره جواب خودم را پیدا کردم. گفتم به شما هم بگم تا اگه خواستین از dell خرید کنین، با خیال راحت خرید کنید:
در این دو لینک که سرپرست پشتیبانی سایت dell نوشته، مدلهای مسئله دار مشخص شده:
http://en.community.dell.com/dell-b...y-bridge-system-options-more-coming-soon.aspx
http://en.community.dell.com/dell-b...details-on-new-xps-15-and-xps-17-laptops.aspx
قسمت مهمش اینه:
Before I get into the fun details, one thing to make clear is that all configurations of the new XPS 15 and 17 laptops all feature updated hardware from Intel that is not affected by the chipset issue.
من که همین امروز فردا میرم این مدل دل را برای داداشم میخرم!![]()
دوستان بين از بين اين مدل كدوم يكي خوبه و چرا؟؟؟
Acer=Aspire 5742-382G50Mncc و HP Pavilion G62-455SX و HP ProBook 4520s-D
و اين مدلiها... و چرا؟؟؟
Acer Aspire 5742G-484G64Mncc و HP Pavilion G62-b5 و HP ProBook 4520s-E
سلامدوستان نظرتون در مورد Acer 5750 چیه؟ مشخصاتش خیره کننده است تو قیمت خودش؛
..........
:: Processor
Intel Core i7 2630QM 2 GHz
...
:: Mainboard
Intel ID0104
...
:: Memory
6144 MB, DDR3
...
:: Graphics adapter
NVIDIA GeForce GT 540M - 2048 MB, Core: 672 MHz, Memory: 800 MHz, DDR3, 266.58
...
:: Display
15.6 inch 16:9, 1366x768 pixel, LGD0250, WXGA glare type LED TFT, glossy: yes
...
:: Harddisk
Toshiba MK6465GSX, 640GB 5400rpm 5400rpm 640GB
...
:: Soundcard
HD Audio
...
:: Connections
2 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: Headphone, microphone, Card Reader: 5in1 (Secure Digital, MultiMediaCard, Memory Stick, Memory Stick PRO, xD-Picture Card) ,
...
:: Networking
Broadcom NetLink Gigabit Ethernet (10/100/1000MBit), Atheros AR5B97 (bgn), 3.0 HS Bluetooth
...
:: Optical drive
Slimtype DVD A DS8A5SH
...
:: Size
height x width x depth (in mm): 34 x 381 x 253
...
:: Weight
2.54 kg Power Supply: 0.56 kg
...
:: Battery
45.36 Wh Lithium-Ion, 10.8V 4.2Ah
...
:: Operating System
Microsoft Windows Vista Business 64 Bit
...
:: Additional features
Webcam: Acer Crystal Eye HD Webcam, 24 Months Warranty,
هنوز نخریدم. قیمت ظاهرا به 1 میلیون و 100 نمیرسه که با توجه به کانفیگش عالیه. بیشتر از لحاظ کیفیت ساخت خود لپ تاپ منظورم هست. اصلا هیچ تجربه ای با ایسر نداشتم. برای خودم هم نمی خوام. می شه روش حساب کرد؟ ضایعمون نکنه...سلام
با توجه به اينكه پردازندش سندي بريج هست مي شه گفت كه انتخاب معقولي هست. و بستگي داره كه چه قيمتي گرفته باشين؟
بله خودم هم لنوو را خیلی قبول دارم ولی به خاطر اصطلاحا رند بازار نبودن فکر می کنم شاید بعدا از لحاظ تامین قطعات و خدمات پس از فروش دچار مشکل بشم.روی برند لنوو هم فکر کن, با اینکه در ایران زیاد طرفدار ندارد , ولی کیفیتش خوب است و قیمتش
مناسب! یک از دوستانم لنوو خریده است , برخلاف اکثر لپ تاپ ها گرم هم نمی شود چه برسد به داغ!
در رده بندی جهانی هم پس از اپل دوم است !
:happy:
درسته معتبره ولی اینم پس فردا ول می کنه میره سراغ یه شرکت دیگه. هیچ تضمینی نیست که 1 سال دیگه هم خدمات و قطعه لنوو را تامین کنن. برندهایی مثل سونی و hp و دل و ایسر و... جا افتادن و یه شرکت ساپورت بکنه یا نه مهم نیست چون تقاضا براشون بالاست.لنوو گارانتی سازگار دارد که شرکت معتبری است ( البته گارانتی چندان در ایران مهم نیست و نباید معیار
خرید باشد)