• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
آقا این جریان حروفی که پشت مدلها میاد چیه ؟ مثلا" من الان نظرم روی لنوو z500 هست اما با قیمتهای مختلف در بازار موجوده و هرکدوم هم علاوه بر تغییرات جزئی در کانفیگ یه حرف هم پشت مدلش داره مثلا" z500-I یا z500-u یا حتی مدلهای دیگه از فوجیتسو و اچ پی ؟

el_1362

Registered User
لایک‌ها
30
سلام.

تا 3 تومن حالا یه کم کمتر یا بیشتر چی توصیه میشه؟ نهایت 14 اینچ.

لطفاً چند مورد بگین که بشه از بینشون انتخاب کرد. مرسی.

سلام به نظر من n46jv
هفته پیش برای دو تا از دوستان n46jv و z500 رو تهیه کرده بودم و همزمان کارهای نرم افزاری مربوطه رو انجام میدادم واقعا از کار با n46jv لذت بردم دستگاهفوقالعده سریع و خوش ساخت و صفحه نمایش عالی.

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
لپتاپ تا 2500 الی 3 تومن

15 اینچ به بالا
پنل ips و مشکل بازتاب نور نداشته باشه
سی پی حدالامکان ii7 باشه و u نباشه
از بین برندها اول از سونی بگین

از اچ پی ، ایسوس ، سامسونگ و لنووو هم مدل های هم رده رو بگید تا بتونم مقایسه کنم

مرسی

الوووووووو

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
لپتاپ تا 2500 الی 3 تومن

15 اینچ به بالا
پنل ips و مشکل بازتاب نور نداشته باشه
سی پی حدالامکان ii7 باشه و u نباشه
از بین برندها اول از سونی بگین

از اچ پی ، ایسوس ، سامسونگ و لنووو هم مدل های هم رده رو بگید تا بتونم مقایسه کنم

مرسی

گرامی منم مثل خودت دنبال لپتاپم! .........تا جایی که من بازار تهران و گشتم .......... 15 اینچ سونی I7 که U هم نباشه نداریم! ..... حداقل 3.5 اونم با سری U ........... مدلهای f ...Fit سونی ..........البته خیلی زیبا هستن.....

I7 چهارهسته ای سونی 4 به بالا ......................

ایسوس ای سون .... 4 هسته ..... 3.2 قیمتشه مثل N56VB ....ریختشم خوبه!

سامسونگ هم سری 3 هست کانفیگ پایینه!

اچ پی مورد علاقه من نیست .......... ابدا ازش خرید نمیکنم ...........!

لنووو هم مدل Z500 با کانفیگ I7 .....شش گیگ ..... 1 ترا .... 740 دو گیگ ...........حدود 2.5 هست اگه اشتباه نکرده باشم ...........

اینا اطلاعات خودم بود از پاساژ گردی ..............

رو هم رفته سونی سری فیت و ایسوس سری N برا خرید خیلی خوبن! قیافشونم خوبه! ................ ضمنا لپتاپ با سی پی یو هاسول هم هست (کمه) فک کردن بهش بد نیس ......................

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
سلام ببخشید من دنبال لپتا cori7هستم با بود جه2200 بی زحمت راهنمایی کنید رم هم 4 یا 6 باشه وهارد هم بالای 500 ومانیتور هم 15.6 باشه وگرافیک هم انبورد نباشه......

عزیز کور ای سون نسل 3 همون ایوی بریج با این قیمت نداریم ............. من ندیدم ................. شاید ای فایو! ......

ضمنا توجه داشته باشید کور ای سون با کد QM فقط 4 هسته ای هست !! ............. که قیمتشون بالاس ............... اکثر کور ای سون و کور ای فایو ها 2 هسته هستن!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
الان لپ تاپ هایی که تو بازار هست تولید 2012 یا 2013 ؟؟
تاریخ تولید رو از کجا میشه فهمید؟ تو لیست قیمت فروشنده ها اصلا تاریخ تولید درج نمیشه! و همینطور سایتهایی مثل nb24 , digi.kala و .. مثلا من میخوام از بین لپتاپهای 2013 ای که تو بازار هست یکی رو انتخاب کنم .... ؟؟

گرامی بعضی از سایتهای حرفه ای بررسی لپتاپ تاریخ ریلیز رو میزنن .... باید گوگل کنید ..... ولی بعضی از مدلها که آخرین مدل شرکتهای تولید لپتاپ هست در بازار موجوده ....تا جایی که من برخورد داشتم ...با کمترین فاصله وارد ایران میشه

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
فوجیتسو LH532 یا AH532 وسامسونگ 350!!!ارزانترین و خوش قیمت ترین لپ تاپهای توی این رنج هستن که چون همه ایسوس معرفی میکنن،کسی به اینها نگاه نمیندازه

عزیز تو اکثر رنکینگها مدلهای فوجیتسو اصلا وجود ندارن و از برندهای مطرح نیست ! ..... سامسونگ هم سری 7 و 9 عالی هست که کمیاب و نایابه! .... سونی و ایسوس حتی لنوو برندهای قابل اعتماد تری هستن.....

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان شاید اگه کمی صبر کنید انشاالله سری هسول وارد بشه قطعا نسل سوم با همون ivyb افت خوبی داشته باشه. همون طور که عرض کردم فعلا فروشنده ها شدیدا دنبال این هستن که نسل سوم ها رو به قیمت بالا بدن بره چون هسول انشالله وارد بشه نسل قبل افت میکنه.
در رابطه با تاریخ ساخت شاید روی لیبل کارتن دستگاه چیزی زده باشه یا شاید با سرویس تگ دستگاه بشه سابقه ای در آورد.اما حتما دقت کنید جعبه پلمپ باشه وود تا حد ممکن دستگاه و متعلقات نو و آکبند باشن خدای نکرده ریفربیش نباشه.در ضمن شنیده شده مدلهای قبلی که فروش نرفته به طور جزیی کانفیگش ارتقا داده شده و بعنوان مدل جدید و با قیمت بالا بفروشن.
در رابطه با مقایسه I5,I7سری 3230ای فایو قوی تر از برخی سریهای ای 7 سری یو هست پس به کد سی پی یو و کارت گرافیک خیلی دقت کنیدو به نیازتون قطعا اگر چه سری یو ضعیف تره ولی خوب مصرف و گرمای کمتری هم داره.
جناب امین خان این سری فوجیتسو رو من خیلی دنبالش بودم برای کسی.تقریبا میشه گفت عالیه هم ریویو خارجی هم داخلی فقط دو نکته کوچک منو منصرف کرد یکی شرکت خدمات گارانتی رو آشنایی باهاش نداشتم و شاید کارت گرافیکش خیلی قوی نباشه البته ضعیف نیست
موفق باشید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
جناب امین خان این سری فوجیتسو رو من خیلی دنبالش بودم برای کسی.تقریبا میشه گفت عالیه هم ریویو خارجی هم داخلی فقط دو نکته کوچک منو منصرف کرد یکی شرکت خدمات گارانتی رو آشنایی باهاش نداشتم و شاید کارت گرافیکش خیلی قوی نباشه البته ضعیف نیست
موفق باشید

دوست عزیز ممنون از پاسخگویی تون..والا من چند نفر دیدم که این مدلها را داشتن،کلا از کارآیی اش راضی بودن...فعلا من چون رنگ مشکی اش گیرم نیومده نخریدم،همش یا قرمزه یا آبی و سبز..درضمن شما مدلی که پیدا کردین با گرافیک 2 گیگ بوده که فرمودین قوی نبوده یا 1 گیگ...گرافیک 2 گیگش که نسب به برخی رقباش قویتره...من یکی از رفقام یک مدل قدیمی فوجیستو را از 5 سال پیش داره و هنوز مثل ...ازش کار میکشه...برنامه نویسی با مطلب و...
در مورد فوجیتسو،دیگه سابقه زیمنس خیلی حرف برای گفتن داره...اینکه توی رنگینکهای جهانی نیست نمیشه دلیل که بگیم بده!!!!!البته منم فقط یکم از بابت خدمات پس از فروشش تردید دارم که البته توی ایران این چیزا بیشتر در حد جوکه!!!وقتی برای ماشین30 میلیونی معنی نمیده دیگه برای لپ تاپ 2 میلیونی کی ارزش قایل میشه...درضمن سونی برایکسی خوبه که میخاد پول برند بده وگرنه برای افراد بادرآمد عادی،خریدش پول دورریختنه....

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
خواهش میکنم تا حد اطلاعات کمم وظیفه است.
گرافیکش 2 گیگ بود اما برای قدرت گرافیک مهمتر از میزان حافظه کد کارت هست که بسیار موثر هست البته کارت گرافیک این لپتاپ ابدا ضعیف نیست اما شاید اگر کسی اشتباها برای بازی هم از لپ تاپ استفاده کنه نمیشه در حد رده های بالای موجود ازش انتظار داشت. کیفیت ساخت رو بنده هم با شما موافقم و اصلا به همین دلیل دنبال این دستگاه بودم.راستی اتفاقا من هر چی دیدم رنگ مشکی بود .
اما در مورد گارانتی هنوز هستن شرکت هایی تو ایران که واقعا به مشتری و البته به خودشون و منافعشون احترام میگذارند و به نظر حقیر نکته مهمی هست البته برای شرکتهایی که این طور باشند که کم هم هستن و بقیه صرفه یک کاغذ پاره و بی ارزش هستن.
سونی هم بله اصلا به صرفه نیست و حتی شاید کیفیتش هم مشابه قبل نباشه.
البته در مورد فوجیتسو بنده فقط با شرکت خدمات دهنده آشنایی ندارم و ممکنه خدماتشان خوب باشه ولی خود دستگاه خیلی به نظر به صرفه میاد و حتی کمی شک برانگیز بعلت قیمت پایینش.

Last edited:

saeed7711

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر شما سری vivo ایسوس که صفحش تاچه بهتره یا سری هایی که صفحش تاچ نیست مثل سریN ؟

saeed7711

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر شما لپ تاپ وایو درحد 3 تومن کدوم مدلش خوبه و میتونه جایگزین کامپیوتر خونگی بشه ؟(از نظر نصب بازی های سنگین و دوام)

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
گرامی منم مثل خودت دنبال لپتاپم! .........تا جایی که من بازار تهران و گشتم .......... 15 اینچ سونی I7 که U هم نباشه نداریم! ..... حداقل 3.5 اونم با سری U ........... مدلهای f ...Fit سونی ..........البته خیلی زیبا هستن.....

I7 چهارهسته ای سونی 4 به بالا ......................

ایسوس ای سون .... 4 هسته ..... 3.2 قیمتشه مثل N56VB ....ریختشم خوبه!

سامسونگ هم سری 3 هست کانفیگ پایینه!

اچ پی مورد علاقه من نیست .......... ابدا ازش خرید نمیکنم ...........!

لنووو هم مدل Z500 با کانفیگ I7 .....شش گیگ ..... 1 ترا .... 740 دو گیگ ...........حدود 2.5 هست اگه اشتباه نکرده باشم ...........

اینا اطلاعات خودم بود از پاساژ گردی ..............

رو هم رفته سونی سری فیت و ایسوس سری N برا خرید خیلی خوبن! قیافشونم خوبه! ................ ضمنا لپتاپ با سی پی یو هاسول هم هست (کمه) فک کردن بهش بد نیس ......................

از z500 خیلی خوشم اومد ولی مشکل زاویه دید و بازتاب داره

shmohammad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید این لبتاپو کسی میشناسه؟
Acer E1-571G i7 6 750 2G
به نظر شما چطوره؟
یه چیز دیگه که عجیبه اینه که این مدلو من که توسایت خود ایسر پیدا نکردم شما اگه پیداکردین لینکشو بی زحمت بدین.

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان تا 2تومن 2.5 چه لپ تاپی پیشنهاد میدید؟
کیفیت صفحه نمایش و باریک بودن و کم وزن بودنش خیلی مهمه برام
و 100 درصد از پردازده های نسل جدید Haswell استفاده کنه

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

لپ تاپ هاسول دار کم هست و توی بازار تقریبا اصلا نیست .

من خودم منتظر n550jv اسوس هستم ولی نییییییییییییییییست !

شما بهتره با افزایش بودجه برید سمت مک بوک ایر های جدید که حدود 13 اینچ و آی 5 هاسول درماید حدود 3600 !

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

الان هاسول تقریبا نیست! شما باید کمی صبر کنید ........... با حداکثر بودجه شما 17 که نه شاید 15 بشه تهیه کرد .........

لپ تاپ هاسول دار کم هست و توی بازار تقریبا اصلا نیست .

من خودم منتظر n550jv اسوس هستم ولی نییییییییییییییییست !

شما بهتره با افزایش بودجه برید سمت مک بوک ایر های جدید که حدود 13 اینچ و آی 5 هاسول درماید حدود 3600 !

این مدل اسوس مورد نظر منم هست کانفیگش خیلی خوبه ....... یه سری موجود شده و فروخته شده .......... حالا سری بعدی کی باشه ...... تا نظر وارد کننده ها چی باشه!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
این نسل جدید پردازنده ها بیاد،میتونه روی قیمت قبلی ها تاثیر بگذاره و اونا را پایینتر بیاره؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
سلام دوستان یه مدت از موجودی بازار لپ تاب بی اطلاعم نمی دونم چی اومده چی رفته چی میخواد بیاد ...
یکی از دوستان بنده لپ تاب لازم داره تو محدوده یک میلیون تومان
مورد استفاده برای کارهای عادی روزانه و دانشجوئی / سنگین ترین کار احتمالاً فتوشاپ خواهد بود البته فایل های تقریباً حجیم / پخش بلوری از روی هارد / رم حداقل 4 گیگ به خاطر همون فتوشاپ/ کیفیت کیبرد مهمه چون کار تایپ زیاد انجام میده / برای کنفرانس خروجی HDMI لازم داره ولی نمی دونم تو این محدوده قیمت انتخابی هست یا نه / رزولیشن صفحه حداقل اچ دی باشه
در نهایت میدونم یه تومن کمه و توقعات بالاست ولی خواهش میکنم بهترین انتخاب را پیشنهاد دهید

با تشکر بسیار

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

من یه ل÷ تا÷ معمولی احتیاج دارم یعنی کارم باهاش انجام یه سری کارهای تحقیقاتی و سرچ های اینترنتی هستش میخام در حد امکان قیمتش پایین باش. چی پیشنهاد میدین؟

فقط خیلی فوریه ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین

بالا