• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
مدل های full hd و با cpu عالی، زیر 4 تومن
y510p از لنوو (اگر فول اچ دیش رو پیدا کنی)
asus n56jr (کمی بیشتر از 4 تومن و نایاب)
asus n550( مدل غیر لمسی در حدود 4300)
msi ge60 2oe( از قیافش خوشتون نمیاد)
شما یا یکی از این مدل ها رو انتخاب کنید یا صبر کنید و ببینید که در آینده چه مدل های جدیدی وارد بازار می شه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مرسی از دوستان @amirfakhrian و @AMD.POWER
این مدل MSI رو هم دیدم ، امکاناتش فوق العاده است. اما خیلی زشته :( ضخامتش هم زیاده! (تو ذوق می زنه)
در مورد این 2 مدل Lenovo هم مدل هایی خوبی هستن ، اما من دنبال بهترین مدل تا سقف 4 میلیون می گردم.
برای من اینا مهمه.
رزولوشن : Full Hd
CPU : مدل Core i7 از سری های MQ یا HQ (سری U نباشه)
VGA : مدل Geforce از 740 به بالا
رم و هارد مهم نیست ، چون قابل ارتقا هست.
ظاهرش هم داغون نباشه! :D

گیج شدم!!
این مورد هم ببینید
ASUS - K451LB / i7
CPU: INTEL i7 Haswell / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 14.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 740 - 4GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / DOS

حدود
2.940
asus f550/i7
CPU: INTEL Core i7 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI / 2.5 Kg / DOS
2.850

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
این مورد هم ببینید
ASUS - K451LB / i7
CPU: INTEL i7 Haswell / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 14.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 740 - 4GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / DOS

حدود
2.940
asus f550/i7
CPU: INTEL Core i7 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI / 2.5 Kg / DOS
2.850
دوست عزیز مرسی از راهنمایی.
این مدلی که معرفی کردید تنها کارت گرافیکش اون طور که می خواستم بود. CPU این مدلی سری U هست و رزولوشنش Full HD نیست.

یک سوال اساسی!! حساسیت من نسبت به مدل CPU زیاده ؟ (از چندین نفر شنیدم که سری U کارایی بالایی نداره)
چون اگه CPU سری U انتخاب کنم ، دستم خیلی باز تر می شه!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این مدلی که معرفی کردید تنها کارت گرافیکش اون طور که می خواستم بود. CPU این مدلی سری U هست و رزولوشنش Full HD نیست.

یک سوال اساسی!! حساسیت من نسبت به مدل CPU زیاده ؟ (از چندین نفر شنیدم که سری U کارایی بالایی نداره)

پیشنهاد میکنم صبر کنید . شاید اوایل خرداد قیمت ها کمی تعدیل بشه و دوباره nv550 وارد بشه . سری u حدود 20 درصد ضعیفتره .

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
پیشنهاد میکنم صبر کنید . شاید اوایل خرداد قیمت ها کمی تعدیل بشه و دوباره nv550 وارد بشه . سری u حدود 20 درصد ضعیفتره .
مرسی دوست عزیز.
خرداد ماه فقط احتمال وارد شدن این مدل هست ؟ یا اینکه ممکنه مدل های دیگه هم بیاد !؟
اصلا معمولا کی مدل های جدید لب تاپ ها وارد بازار میشه !؟

با تشکر

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام.
بین این لنوو که گفتی با Asus N55 صفحه تاچ نباشه، و Asus n46jv کدوم بهتره به نظرت؟
14 میخواستم بگیرم،گفتم چون حمل و نقلش بهتره اما دیدم 200 گرم با 15 فرق داره، n55 صفحه IPS داره در عوض.
بعد اینکه کلا هارد در بیارم جاش SSD بزارم چقدر تو وزن تاثیر داره؟
با سلام
دوست عزیز اگر N55 که گفتید Jv باشه حرف نداره بخاطر کیفیت صفحه نمایشش و رم گرافیکش
من N55 خالی پیدا نکردم
اما بین N46 که شما گفتی و لنوو من لنوو رو انتخاب میکنم بخاطر ترکیبی بودن هارد و گرافیک قویتر و...

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوست عزیز مرسی از پاسخ
من یه بررسی کردم متاسفانه سونی توی این سری لب تاپ کانفیگ خوب ارائه نداده!
Asus سری N رو دیدم خوشم اومد! یه مدل دیدم ازش N550JV خیلی عالی بود! فقط قیمتش یه مقدار بالا بود. 4.700 !
مدل دیگه ای نداره با همین مشخصات تا 4 میلیون ؟ صفحه تاچ برای من مهم نیست! اما رزولوشن Full HD مهمه!
در کل نظرتون در مورد این مدل چیه !؟

و یه چیزه دیگه!! قیمت لب تاپ رو به افزایش هست ؟ من زودتر برای خرید اقدام کنم یا اینکه کمی صبر کنم ؟؟

با تشکر
با سلام
دوست عزیز شما گزینه فول اچ دی بودن صفحه با بودجت تناسب نداره تنها انتخاب دم دست این مدل گیگابایت هست که از نظر آیتمهای سخت افزار همونیه که شما میخواهی

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

با توجه به اینکه شما گفتید کارتون برنامه نویسیه و گرافیک نباید مشکل آنچنانی داشته باشید کمتر پیش میاد که سیستم از 90% قدرت سی پی یو هم استفاده کنه
البته باتوجه به اینکه سی پی یو های لب تاپ کلا ضعیف تر از دسکتاپ هست نباید انتظار آنچنانی داشت

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
با سلام
دوست عزیز اگر N55 که گفتید Jv باشه حرف نداره بخاطر کیفیت صفحه نمایشش و رم گرافیکش
من N55 خالی پیدا نکردم
اما بین N46 که شما گفتی و لنوو من لنوو رو انتخاب میکنم بخاطر ترکیبی بودن هارد و گرافیک قویتر و...
همون N550jv مد نظرم هست که صفحه IPS داره البته صفحه غیر لمسی ، منتهی اگر بخوام هاردش رو بردارم جاش ssd بزارم چقدر تو وزنش تاثیر داره؟
البته خیلی لپتاپ جابجا نمیکنم!ولی باز وزنش مهمه!
دوستمون هم که بالاتر گفته 4700 صفحه لمسیش این قیمته.صفحه معمولی ارزونتره!

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
وزن هارد لب تاپ اونقدر نیست که تاثیری داشته باشه کلا با هارد اینترنال فرق داره
تو این لینک میتونید مشخصاتش رو ببینید
550 کلا سر تره یه اسپیکر پورتابل هم داره

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
وزن هارد لب تاپ اونقدر نیست که تاثیری داشته باشه کلا با هارد اینترنال فرق داره
تو این لینک میتونید مشخصاتش رو ببینید
550 کلا سر تره یه اسپیکر پورتابل هم داره
برای یکی از اشناها N56VZ گرفتم و یکی دیگه هم N46vz گرفتم.هر دو عالی اند.خوبه 46 اینه که سبکتره.اما تو سری هاسول بین 55jv و 46jv فقط 200 گرم تفاوت هست.
فعلا که 550jv کمیاب شده.حالا باید کمی صبر کنم.ممنون از شما

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
برای یکی از اشناها N56VZ گرفتم و یکی دیگه هم N46vz گرفتم.هر دو عالی اند.خوبه 46 اینه که سبکتره.اما تو سری هاسول بین 55jv و 46jv فقط 200 گرم تفاوت هست.
مطمئنید اختلاف وزن برای اینچ 14 و 15.6 نیست

arYa2550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان

یه لپ تاپ واسه استفاده روزانه 10-12 ساعت میخوام حدود دو تومن
بیشتر فیلم و گیم و نت و...... (گیم سنگین منظورم نیست)
چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
یه مدل با کیفیت و با دوام و با طول عمر بالا میخوام نمیخوام مدام دردسر بکشم

لپ تاپ خودم رو اگه بخوام بفروشم حدودا چه قیمتی میخرن؟
Dell vostro 1510
CPU Core2due T9300 2.5ghz - VGA Geforce 8400M GS - RAM 3gb - LCD 14 inch - HDD 250gb

پیشاپیش ممنون

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
من دیروز پایتخت بودم ، N550 با گارانتی اصلی 4.650.000 ، فقط ای کاش کیبردش هم رنگ بدنه (نقره ای) نبود!
مشابه این مدل با برند Lenovo (مدل Y510) قیمتش 3.740.000 بود.

دوستان گارانتی واجبه ؟ گارانتی اسوس ایران مدل N550 رو با کیبرد نقره ای داره! ولی گارانتی دیگه کیبرد رنگ مشکلی داره!

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
من دیروز پایتخت بودم ، N550 با گارانتی اصلی 4.650.000 ، فقط ای کاش کیبردش هم رنگ بدنه (نقره ای) نبود!
مشابه این مدل با برند Lenovo (مدل Y510) قیمتش 3.740.000 بود.

دوستان گارانتی واجبه ؟ گارانتی اسوس ایران مدل N550 رو با کیبرد نقره ای داره! ولی گارانتی دیگه کیبرد رنگ مشکلی داره!
n550jv بود؟ صفحه معمولی یا تاچ؟ به نظر من صفحه تاچ بوده.
به نظر من گارانتی داشتن توی لپتاپ سوپاپ اطمینانه!اما بعضی وقتها این شرکتهای گارانتی کننده بد حال ادم رو میگیرن.
دوست من یه سونی خریده بود 24 ساعت نشد سوخت! برد گارانتی گفتند شما باید از محافظ استفاده میکردی!! شامل گارانتی نمیشه این چیزا!

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
n550jv بود؟ صفحه معمولی یا تاچ؟ به نظر من صفحه تاچ بوده.
به نظر من گارانتی داشتن توی لپتاپ سوپاپ اطمینانه!اما بعضی وقتها این شرکتهای گارانتی کننده بد حال ادم رو میگیرن.
دوست من یه سونی خریده بود 24 ساعت نشد سوخت! برد گارانتی گفتند شما باید از محافظ استفاده میکردی!! شامل گارانتی نمیشه این چیزا!
آره دوست عزیز jv بود. مدل تاچ با بلوری درایور. اون یکی مدل که تاچ نباشه رو اصلا پیدا نکردم!
دوستتون دیگه خیلی بد شانس بوده!

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان یک سوال.
فرق بین مدل N500 و N56 در Asus چیه !؟

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان یک سوال.
فرق بین مدل N500 و N56 در Asus چیه !؟
اگر منظورتون n550jv و n56jr است، فرق آنچنانی با یکدیگر ندارند.
n56 دارای گرافیک قویتر و n550 دارای صفحه نمایش بهتر است.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
گارانتی اصلی ایسوز سازگار یا ویستا یا الماس یا گارانتی 5 شرکت اصلی هست که 3تا شرکتی که ازشون اسم بردم هم داخلشون هست
غیر از این گارانتی اصلی بحساب نمیاد
اگر میخواهید خاطرتون از بابت کیفیت دستگاه هم راحت باشه حتما با گارانتی اصلی بگیرید مخصوصا سازگار

بالا