سلام دوستان
لطفا من رو یه راهنمایی کامل بکنید هفته دیگه دارم میرم لب تاپ بگیرم.
بودجه ای که برای لب تاپ کنار گذاشتم حدود 4 میلیون تومان هست ، اما می تونم یه مقدار کمی هم افزایش بدم.
کاره من طراحی سایت و برنامه نویسی هست و تنها با برنامه های مربوط بهشون کار می کنم.
فیلم دیدن ، گوش دادن به موسیقی و اینترنت هم زیاد انجام می دم.
اهل بازی نیستم ، شاید بعضی موقع ها FIFA بازی کنم.
انتظارات من از لب تاپ
- سخت افزار نسبتا قوی داشته باشه که تا چند سال برای کار هایی که انجام می دم مشکل کم و کاستی نداشته باشه.
- شارژ خوب نگه داره و وزنش خیلی سنگین نباشه.
- صفحه نمایش 13 تا 15 اینچ و رزولوشن تصویر Full HD باشه.
- ظاهر لب تاپ شیک باشه!
بین برند های بازار اگه قرار باشه ویندوز بگیرم Sony و در درچه آخر Asus !
اگر قرار باشه سیستم عامل دیگه بگیرم خب تنها برند Apple می مونه!
اگر بخوام از برند Sony بگیرم ، مدل SVF تنها ایرادش CPU ضعیفش هست!
Core i7 سری U که فرکانس 1.8 و 2 هسته داره + 2 هسته مجازی روی هم 4 هسته! مابقی کانفیگش نسبتا خوبه!
البته بدمم نمیاد سیستم عامل Mac رو امتحان کنم چون خیلی تعریف ازش شنیدم اما از این می ترسم که توی کارم به مشکل بخورم.
مثلا نرم افزار های جهت برنامه نویسی برای این سیستم عامل وجود داره ؟ مثل Visual Studio ؟
یا اینکه شنیدم فارسی نوشتن در نرم افزار های نسخه Mac دردسر داره !
کلا گیج شدم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم!
یه سوال اساسی.
سری جدید لب تاپ ها کی معرفی می شه!؟ اگه به همین زودی قراره بیاد دست نگه دارم.
ولی اگه حالا حالا ها خبری ازش نیست برم بگیرم...
سلام
من خودم ۵ سال ه با مک کار می کنم مزایا و معایبش رو می گم
اولم معایبش رو می گم
۱-گرونه
۲-کلا مک به نظر من واسه کار رو با مک ساخته شده البته می شه روش خیلی ساده ویندوز نصب کرد و کار کرد ولی کار سنگین بکنی گرم می شه یکم،البته اینو بگم رو مک ۹۰٪ کاراتو می تونی انجام بدی،من الان رو خود مک هم اتوکد کار می کنم هم متلب بدون هیچ مشکلی،بعدش فارسی نوشتن رو مک هیچ مشکلی نداره هیچ نرم افزار خاصی هم نمی خواد.حالا این وسط یک سری نرم افزار هستن که ویندوز لازم دارن مثلا من یک پکیج اموزشی خریده بودم که برا کار باهاش باید ویندوز بود
۳-رو گیم فکر نکن اگه می خوای گیم بازی کنی مک نخر
----
حالا بریم سراغ مزایا
۱-کیفیت ساختش عالیه،من مدل ۲۰۰۹ ام رو تا ۱ ماه پیش داشتم واقعا عالی بود یعنی اصلا اذیتم نکرد واقعا لذت می بردم باهاش
۲-الان شما اگه بخری اصولا فکر کنم رتینا می گیری،تفاوت کیفیت رتینا با یقیه برند ها از زمین تا اسمون ه!
۳-واقعا خوش دست ه،یعنی وزنش ۱.۵ ه و به خاطر این اصلا اذیت نمی شی راحت می تونی هر جا ببری
۴-باتریش رو مک فوق العادست،رو ویندوز بازم از بقیه برندها بهتره
----
نتیجه
شما یک تحقیق بکن در مورد نرم افزارایی که کار می کنی اگه ورژن مک داشتن که هیچ اگه کم بودن یا نرم افزار سنگینی نبودن راحت می تونی اجراش کنی با نصب ویندوز ولی اگه دیدی کلی نرم افزار خاص می خوای که فقط برا ویندوز هست بیخیال شو
یکیم این که نرم افزارهای مک همشون راحت پیدا می شن کرک ام دارن و اینم اشاره کنم که زیاد به اعداد ارقام توجه نکن(نمی گم این عدد ها اصلا هیچ ان ولی اینو بدون سخت افزار مک بازده خیلی عالی داره)
کلا بازم سوالی داشتی بپرس