cinemaresearch
Registered User
- نوشتهها
- 250
- لایکها
- 118
پردازنده corei7 چندین نسل دارند . که تفاوت قیمت و قدرت زیادی با هم دارند .
خوب الان اینی که نوشتم چطوریه؟ کلا لب تاپ های hp خوبن؟
پردازنده corei7 چندین نسل دارند . که تفاوت قیمت و قدرت زیادی با هم دارند .
خریدار لپتاپ استوک رو توصیه نمیکنم مخصوصا از HPخوب الان اینی که نوشتم چطوریه؟ کلا لب تاپ های hp خوبن؟
سلام. چون اکثرا رفرش شده و تعمیری توسط مراکر تعمیراتی (غیر از خود کمپانی HP ) هستند و در نظر داشته باشید که این Core i3,5,7 هایی که روی این لپ تاپها می بینید متعلق به نسلهای قدیمی مثلا 2010 Sandy Bridge هستند و اصلا بروز نیستند و با Core i3 ,5,7 سریهای جدید از نظر کارآیی کاملا متفاوتند.مثلا همین i7-640M متعلق به حدود 5 سال پیشه و اصلا با یک Core i7-4700HQ که متعلق به سال 2014 هست U قابل قیاس نیست. ضمنا در نظر داشته باشید که نسل جدید BroadWell که متعلق به سال 2015 هستش تا چندی دیگر وارد بازار میشه.سلام
دوستان چرا لب تاپ های استوک hp اینقدر ارزون هستن؟
مثلا با سی پی یو های i5 و i7 و 4 گیگ رم قیمتشون 800-1000 هست ؟؟؟
مثلا امروز یه مدل 2540p (سی پی یو i7-640LM و 4 گیگ رم ddr3) که باتریشم 2 ساعت نگه میداشت ، داشت میگفت 900 تومن.
سلام دوستان من میخوام این مدل توشیبا که دوستمون معرفی کردرو بگیرم نظرتون چیه ؟سلام.با توجه به اینکه تفاوت پردازنده ها رو میشه اصلا هیچ در نظر گرفت , رم و کارت گرافیک ملاک انتخاب میشه که با در نظر گرفتن اینها بین اینهامیشه این:
http://www.digikala.com/Product/DKP-35257/ASUS-K551LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-K551LN
لپ تاپ خوبیه و برندش هم خوبه. اما به نظر من مورد زیر بهتر از ایناست:
http://www.digikala.com/Product/DKP-41939/TOSHIBA-Satellite-S50-B-127/لپ-تاپ-توشيبا-ستلايت-S50-B-127
هم برندش بهتره و هم رمش بیشتره و هم صفحه نمایشش Full HD هست و ویندوز 8.1 ارژینال هم روشه(فقط شاید کارت گرافیکش پایینتر باشه که اونم در مجموع ارزششو داره) و به نظر من از اون یه مدل خیلی بهتره.
دوست عزیز. چون کاربریتون گیم نیست پس بفرمائید چقدر می خواین هزینه کنید تا راهنمائیتون کنم؟سلام دوستان من میخوام این مدل توشیبا که دوستمون معرفی کردرو بگیرم نظرتون چیه ؟
درایو نوری نداره یکم ضد حاله
باتریش چجوریاس ؟ کسی تجربه کار باهاشو داره ؟
در کل بنظرتون تو این رنج قیمت مناسبه ؟
خیلی اهل بازی نیستم
ولی نرم افزارای
matlab
catia
solid work
کار میکنم لازمم میشه
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
در همین حدود 2 تا حداکثر 2500دوست عزیز. چون کاربریتون گیم نیست پس بفرمائید چقدر می خواین هزینه کنید تا راهنمائیتون کنم؟
برای مقایسه کارآیی کارتهای گرافیک لپ تاپها از لینک زیر استفاده کنید:دوستان یه سوال دیگه مدل c850 توشیبا گرافیکش
amd ati 7610m
هستش ، مدل s50 گرافیکش
amd radeon r7 m 260
کدوم قوی تره ؟؟
تشکربرای مقایسه کارآیی کارتهای گرافیک لپ تاپها از لینک زیر استفاده کنید:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
بر همین اساس 7610 رتبه 288 و مدل R7 M260 رتبه 171 رو داره. پس R7-M260 بهتره.
بهترین کانفیگ و سرعت رو توی این رده قیمتی مورد زیر داره:تشکرنظر شما چیه ؟ بین 2 تا 2500 بازی اصلا نمیکنم ، فقط با یه سری نرم افزار ک گفتم کار میکنم ..
Lenovo E4070 - Aسلام دوستان
بین 2300 تا 2700 چی پیشنهاد میدین؟
گیم هم بازی میکنم ولی نه زیاد
خیلی از خریدران این لپتاپ راضی نیستند . پیشنهادم اسوس با گارانتی هماهنگ هست .سلام به دوستان خوب و همیشه در صحنه
مدتهاست دنبال gx۶۰ destroyer MSI هستم ایا این لپ تاپ با توجه به اینکه شده 3تومن خوبه یا کلا بیخیال برند MSI بشم ?!?!ممنون از پاسخ
گرافيكش ضعيف نيست؟Lenovo E4070 - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.5 × 249 × 340 میلیمتر - وزن: 2.1 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.310 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه هشت گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon R5 M235 2GB
صفحه نمایش:14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکاناتVD-RW Webcam Fingerprint Scanner Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
تمام مواردش عالیه . نسبت به بودجشگرافيكش ضعيف نيست؟
مشکل حرارت زیاد . تو این مورد زیاده . یکسری خرابی مادربرد هم دیده شده . باز میل خودتون هست .میشه علت رو هم بگید چرا از gx60 destroyer راضی نبودند ...من فقط برا گیم میخام ...سی پی ضعیف داره ولی مهم گرافیکش خوبه ....اما اگه علت ضعفش رو بگی ممنون میشم ...چه مشکلی داره .؟؟؟ اگه مشکل سنگینی مهم نیست ...gx70 هم میخاستم بگیرم چون مانیتش ۱۷ اینچ و قیمت با رم 8 و بدون ssd حول ۳تومن....اما ممنون میشم بیشتر قضیه این لپ تاپ بشکافید
قيمت ايسر چنده الان؟این هم خوبه
Acer Aspire V5 / i7
CPU: INTEL i7 / CACHE: 4.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE:YES / VGA: AMD Radeon R7 M265 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI /
2.4
واین
ASUS - K551LN / i5
CPU: Intel Core i5 4200U 1.60GHz up to 2.60 GHz / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 840 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.3 Kg / DOS