این سری lenovo که thinkpad هست . کیفیت و استحکام خوبی دارد .از برند ایسوس پیشنهادی ندارید؟
y500 اون مدلی که بود پردازندش قدیمی بود Intel Core i7 3630QMy500 lenovo هم تعریف زیاد میکنن ازش.یا ارزش تعربف نداره؟؟
y500 اون مدلی که بود پردازندش قدیمی بود Intel Core i7 3630QM
خیر پردازندشون قدیمیه y500داداش واسه کارهای گرافیکی و رندر لپ تاپ y5070 خوبه؟؟؟؟بیشتریا میگن واسه بازی خوبه فقط و زیاد داغ میکنه و کیفیت صفحه نمایش خوبی نداره؟؟؟
پس y500 هم نگیرم اگه گیر آوردم؟؟؟
Asus K550JK i7 8 1TB 4Gایسوس چه مدلی پیشنهاد میدین؟؟؟؟
بودجتون چقدره؟ایسوس چه مدلی پیشنهاد میدین؟؟؟؟
این لپتاپ کانفیگ بسیار خوبی دارد . کیفیت ساخت عالی . خنک کنندگی عالی . قابل مقایسه با کیفیت ساخت lenovo نیست .دوستان لطفا راهنمایی کنین و بگین>>>>مدل ایسوس n551jx
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک و نیم ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی -
ایسوس n551jx بهتره یا لنوو سری های y5070 ???????
واسه کارهای گرافیکی و رندرگیری لازم دارم البته گیم هم میخوام
ممون میشم راهنمایی کنین...
اسوس همیشه خوب بوده تو ساخت لپتاپ . تجربه ساخت قطعات pc در ساخت لپتاپ به کمکش اومده و تونسته به مشکلات حرارتی تا حدی غلبه کنه .چون قصد خرید y5070 لنوو رو داشتم توی خیلی از بررسی هایی که خوندم غیر از کیفیت ساخت از نظر کارهای گرافیکی کسی راضی نبود همچنین صفحه نمایش که همه از ترکیب رنگاش راضی نبودن و با با گیم های سنگین باید به شارژ باشه تو بدون لگ اجرا کنه در صورتی که کانفیگ بالایی هم داره....
ولی ایسوس n551jx رو پیشنهاد دادن که منم واسه همین توی این انجمن عنوان کردم ک نظر دوستان رو بدونم..
بنده با نظر AMD.Power کاملا موافقم. اصلا این دو لپ تاپ با هم از نظر کیفیت ساخت قابل قیاس نیستن. اگر کاربر سیستم عامل ویندوز هستید , در خرید Asus شک نکنید.چون قصد خرید y5070 لنوو رو داشتم توی خیلی از بررسی هایی که خوندم غیر از کیفیت ساخت از نظر کارهای گرافیکی کسی راضی نبود همچنین صفحه نمایش که همه از ترکیب رنگاش راضی نبودن و با با گیم های سنگین باید به شارژ باشه تو بدون لگ اجرا کنه در صورتی که کانفیگ بالایی هم داره....
ولی ایسوس n551jx رو پیشنهاد دادن که منم واسه همین توی این انجمن عنوان کردم ک نظر دوستان رو بدونم..
بنده با نظر AMD.Power کاملا موافقم. اصلا این دو لپ تاپ با هم از نظر کیفیت ساخت قابل قیاس نیستن. اگر کاربر سیستم عامل ویندوز هستید , در خرید Asus شک نکنید.
عزیز اگر کیفیت ساخت براتون مهم نباشه لنوو کانفیگ بالاتری به نسبت قیمت داره و کارآییش هم بالاتره.شما رضا جان این مدل ایسوس که گفتم واسه گیم و کارهای رندرگیری نسبت به y5070 تایید میکنین؟؟؟؟(غیر از کیفیت ساخت)
و سوال دیگه که از دوستان داشتم کارت گرافیک این مدل ایسوس 950GTX از نوع DDR3 هست>>>که میگن از مدل DDR5 ضعیف تره>>>این مدل DDR5 نداره....حالا دوستان توضیح بدن ممنون میشم.
عزیز اگر کیفیت ساخت براتون مهم نباشه لنوو کانفیگ بالاتری به نسبت قیمت داره و کارآییش هم بالاتره.
در خصوص کارت گرافیک مهمترین و اساسی ترین آیتم در کارت گرافیک و پردازش آن , پردازنده گرافیکی هستش و رم چه از نظر میزان و چه از نظر نوع(DDR3 یا DDR5) بسیار کم اهمیت هستش. پس توصیه می کنم اصلا به اینکه رم کارت گرافیک چقدره و سری ساختش چیه توجه نکنید.