robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
والا من به یک نظریه خیلی اعتقاد دارم که منفهومش چنینه
گاهی با مقداری افزایش سرمایه بیشتر در خرید یک کالا میتوان از ضایع شدن سرمایه اولیه جلوگیری کرد
یعنی اگر 50 تومان بدیم در اصل چیزی خریدیم که نمیتونیم استفاده مناسب کنیم ولی اگر 100 تومان میدادیم کالای خیلی بهتری میخریدیم اما حالا 50 تومانمونم از بین رفت.
باز نظر شخصی منه و سعی میکنم هر وقت تونستم چیزی رو میخرم که واقعا خوب باشه و اگر نتونستم حداقل چیزی رو نمیخرم که به شک و شبهه بیافتم اخرشم ببینم ارزششو نداشته
من تجربه متفاوتی داشتم
یادمه مرفتم کارت اینترنت پارس آنلاین - امیدان - فارآنلاین و ........ میگریفتم ساهتی 1500 تا 2500 - همیشه دیسکانت و ..........
یه بار کارت اینترنت شادان دیدم 3 ساعت با 2 ساعت شبانه 1000 تومن - دیدم نه دیسکانک داره هم سرعتش بهتره
همه میرفتن گوشی ها گرون قیمت نوکیا میخریدن منم میخریدم بعد با گوشی سونی اریکسون و بعد ال جی خریدم خیلی خیلی بهتر با قیمت خیلی کمتر ( اما همه میگفتن این چیه آشغاله برو نوکیا بخر اما تجربه حتی 1 روز lg داشتن نداشتن )
چند سال پیش یه تبلت برند i-life خریدم برای مادرم کادو تولدش - خیلی هم خوب بود تازه تبلت ارزون قیمت 230 هزار تومنی بود - هنوزم دارتش
یه حدود 3 سال پیش یه گوشی blackberry z3 خریدم 340 هزار آکبند واقعا خوش ساخت و خوب بود اما سر همین گوشی کلی مسخره ام کردن - نمیدونم مردم چرا گیر دادن به آیفون و سامسونگ
همین الان گوشی برند micromax خریدم که هندیه و معروفم هست اما تو ایران شناخته شده نیست - انقدر خوب و باکیفیته اما بقیه میگن این چیه برو سامسونگ بخر - یه گوشی lumia هم دارم انقدر خوبه که نگو خاما به هرکی بگی گوشی ویندوزی چطوره میگن آشغاله
و ...................