با سلام.
جا داره دوباره مطالبی بگم از ساخت لپ تاپ:
ببینید دوستان هیچوقت لپ تاپ رو واسه قیافه و فیلم دیدن یا بازی یا اینترنت یا یک کار خاص نگید میخوام بخرم .
منظورم اینه که مثلا یکی میگه من واسه اینترنت خریدم و حالا که واسه این کار خریدم پس زیاد مهم نیست که قطعاتش و مدلش پایین باشه. کاملا اشتباهه
لپ تاپ رو واسه این بخرید که چندین کار ازش بر بیاد و همچنین اون کاری که میخوای ازش اختصاصی بکشی مثل استفاده ازاینترنت.
90% کسایی که لپ تاپ میگیرن کسانی هستن که فکر میکنن لپ تاپی که دارای سی پیو بالا و ظاهر قشنگ رم بالا و این چیزا هست پس بهتر از اونیکی مدله.......
بیبند ما کیفیت در cpu بالا و lcd با کیفیت نیست
مثلا dell در سیستم های خود در چیپ ها و ic های خود از فناوری hort که چند صفحه پیش ازش گفتم/ واسه جلو گیری بیش ازحد حرارت استفاده میکنه یا مقاوم سازیش یا turn off fuze و......
و یا hp که دارای وایفر های خنک کننده در cpu هست که سی پیو را به شکل عجیبی خنک میدارد و.......
و یا sony که تلاش میکنه سیستم ها رو به زیبایی و ظریفترین شکل ممکن و با کیفیت بالا بیرون بده.
حرفه ای ها مثل جناب رادیان و lurix میدونن من چی میگم.
ببیند دوستان این سه کمپانی دارای رقابت در فناوری و صنعت هستن. صنعت و رقابت و کیفیت کالا یعنی این.
آیا گیگا بایت / فوجیتسو/و...... دارارای قدرت مقابله با این سه کمپانی غولپیکر(dell.sony.hp) هستن قطعا *خیر*.
من نمیگم فوجیتسو و....... نخرید بلکه منظورم اینه که این ملاکها در نظر داشته باشید.
متسفانه اکثر مشاورین ما در ایران خودشان بازاری هستن و هرچه که دارن خوبه هر چه که هم ندارن بده
هیچ نمایندگی رسمی در ایران نیست.
کجای سریال نامبر گارانتی ایران در شرکت سازنده save میشه. و ثبت شماره گارانتی بین المللی کجای شرکت به اسم نمایندگی در ایران save میشه.
دوستان اینا رو میگم گول این بازاریها نخورید.
به امید خرید بهتر
از توجه شما ممنون