• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
گارانتی آرتاک چطوره ؟

سیستم 1500 با بدنه آلیاژ منیزیم و کیبورد زد آب و باتری 9 سلولی با وزن بیشتر بهتره یا 1520 با باتری 6 سلولی با config یه ذره بالا تر ؟

من لپتاپم گارانتی ارتاک هست!

خوب بابت نرم افزار گارانتی ندارید!

اما مسئولینش خوب بودند

خوب برخورد کردند و تقریبا سریع رسیدگی کردند

البته من هنوز بابت 25 تومنی که برای XP دادم ،شاکی هستم!(نمی دونستم و گرنه خودم بهش ور می رفتم!)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه لپ‌تاپ زیر بین 600 تا 800 میلیون Dell برای برنامه‌نویسی و کارهای معمولی کامپیوتر می‌خوام.
چی پیشنهاد میدید؟

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
این دو مدل رو هر دو در کانفیگ گرافیکی مثل هم هستن .

اما در مورد گارانتی اشاره فرمودین ، باید خدمتتون عرض کنم که اگه دنبال گارانتی معتبر تر هستین بهتون

پیشنهاد میکنم به سراغ مارک DELL برین . چون شرکتهای معتبری مقل ZIGORAT گارانتی کننده اون هستن .

و قابل اعتماد تره .

موفق باشید

با سلام خدمت استاد معظم

خواهش میکنم نظرتون راجع به dell latitude d830 بیان بفرمایید
چون من این لب تاب رو به نوعی برای استفاده در کارگاه وبیابون میخوام
2- معتبرترین گارانتی شرکت دل کدومه و وسایل جانبی لب تاپ چیه؟

ممنون

عطار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر می خواین هزینه کنید ؟

به بخش تبلت هم سر بزنید!(با اندازه 12 اونجا می تونید چیزای جالب پیدا کنید!)

بیشتر از یک میلیون و دویست سیصد نشه.

مرسی حتماً اونجا هم میرم.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
یه لپ‌تاپ زیر بین 600 تا 800 میلیون Dell برای برنامه‌نویسی و کارهای معمولی کامپیوتر می‌خوام.
چی پیشنهاد میدید؟

برای چه برنامه نویسی ای دوست عزیز؟:happy:
مثلا Jetbrain عجیبه!CPU و RAM می خواهد بسی!یا .Net!!:happy:
خوب HTML هم میشه؟!کدوم؟

البته این حدود قیمت خریدن نو یکم محدود میشه!
Dell - Inspiron - 6400N(1.73)
1.73Dou/512/80/DVD+RW/15.4"WXGA Brite/VGA 224 Share/WiFi/Bluetooth/Dos 7500000

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
بیشتر از یک میلیون و دویست سیصد نشه.

مرسی حتماً اونجا هم میرم.
قیمت جدید تبلت باید پرسید!خیلی قیمت هاش عوض شده!

اگه CPU براتون مهمه!!

Dell - XPS - 1210m(2.0)
2.0 C2D/1024/120+/DVD+RW/12.1"WXGA/VGA Share 224/WiFi/Bluetooth/XP Pro 13800000

از سری دل پیشنهاد می کنم

Dell - XPS - 1210m(2.0)
2.0 C2D/1024/160+/DVD+RW/12.1"WXGA/VGA Share 224/WiFi/Bluetooth/XP Home 13200000

این مدل در ویندوز و هارد تفاوت داره!مقایسه کنید.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
گارانتی آرتاک چطوره ؟

سیستم 1500 با بدنه آلیاژ منیزیم و کیبورد زد آب و باتری 9 سلولی با وزن بیشتر بهتره یا 1520 با باتری 6 سلولی با config یه ذره بالا تر ؟

هر کودوم میپسندی. 1520 هم خوبه

بستگی به شرایطی داره که میخوای کارکنی

از توجه شما ممنون

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
آقا جسارت نشده باشه یک وقت :D

مبارک باشه قربان :guitar:

نه آقا ... خواهش می کنم

ممنون ... الان دیگه خریدمش ... از همه دوستان هم بابت راهنمایی هاشون ممنونم ( ipc110 , Radian , miladninja... ) ...:happy:
فقط یه لطفی بکنین به اینجا هم یه سری بزنید ... کار من با این تاپیک تموم شده , باید برم اون یکی ...:happy:

سلام
البته میتوانید از نرم افزارهای بک آپ گیری هارد مانند ACRONIS استفاده کنید که نتیجه حاصله هیچ تفاوتی با بک آپ گیری VAIO RECOVERY ندارد.

ممنون ولی مشکل من اینه که بکاپ نمی گیره ...اینجا

frog

Registered User
لایک‌ها
36
یه لپ تاپ می خوام تا 1500000 و برای کارهای عادی یه دانشجو ، مصرف باتریش کم باشه یا بهتر بگم زمان زیادی با باتری دوم بیاره . ظاهارشم شیک باشه و حدامکان سبک .

البته قیمتش خیلی مهم نیست ولی نمی خوام هم بالاترین قیمت ممکنه توی بازار رو بهم یگین . ممنون

چی پیشنهاد می کنین .

arowana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:
جناب میلاد نینجا چرا جواب منو نمیدی؟
آخری صفحه قبل.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام و درود به همگی

یک ماه پیش لپ تاپ Hp 2530 خریدم ، خیلی خیلی ازش راضی ام . فقط به چند تا مشکل بر خوردم :

1. بلوتوثش از کاز افتاده : اوایل بدون مشکل کار می کرد تا من 2 تا برنامه بلوتوث منیجر روش نصب کردم که از برنامه خود لپ تاپ امکانات بیشتری داشت + PCsuit Nokia ( می خواستم با بلوتوث وصل بشم ) . بعد از اون موقع از کار افتاد و دیگه کار نمی کنه .

آیا راهی هست که بدون recovery من درایوشو درست برگردونم و بدون مشکل کار کنه؟ اگر بخوام Recovery کنم کلی آپدیت ویندوز و کلی برنامه باید نصیب کنم و هزار یک کار دیگه که کلی زمان می بره .

2. فونت های فارسی لپ تاپ مخصوصا بعضی ار فونتهای اصلی کلمات را حرف حرف نشون می دن و این مسئله در تمامی برنامه ها هست . چی کار بیاد بکنم ؟

3. مشکل دوم من با برنامه e-mule هست که نصب شده و کار هم می کنه ولی هر سری تنظیمات مجدد می خواد و اگر وسط دانلود ببندمش همه فایلها می پره آیا همه کسانی که با ویستا کار می کنند این مشکل را دارند . تا حالا ند بار هم نصبش کردم و از آخرین نسخه هم استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید .

arowana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود به همگی

یک ماه پیش لپ تاپ Hp 2530 خریدم ، خیلی خیلی ازش راضی ام . فقط به چند تا مشکل بر خوردم :

1. بلوتوثش از کاز افتاده : اوایل بدون مشکل کار می کرد تا من 2 تا برنامه بلوتوث منیجر روش نصب کردم که از برنامه خود لپ تاپ امکانات بیشتری داشت + PCsuit Nokia ( می خواستم با بلوتوث وصل بشم ) . بعد از اون موقع از کار افتاد و دیگه کار نمی کنه .

آیا راهی هست که بدون recovery من درایوشو درست برگردونم و بدون مشکل کار کنه؟ اگر بخوام Recovery کنم کلی آپدیت ویندوز و کلی برنامه باید نصیب کنم و هزار یک کار دیگه که کلی زمان می بره .

سوال 2و3 شما رو دقیقا نمیدونم.اما در مورد اولی درایور بلو توث رو از سایت اچ پی داونلود کردید؟
یک سوال ..مانیتور دستگاه شما از نظر کیفیت قابل مقایسه با سونی هست؟منم میخام این دستگاهو بگیرم اما هنوز افراد وارد کمت تجربه ای راجع بهش دارن.شما هم اگر ممکنه در مورد مزایا ومعایب دستگاهتون بنویسید.
مانیتورش چشمو اذیت نمیکنه؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه لپ تاپ می خوام تا 1500000 و برای کارهای عادی یه دانشجو ، مصرف باتریش کم باشه یا بهتر بگم زمان زیادی با باتری دوم بیاره . ظاهارشم شیک باشه و حدامکان سبک .

البته قیمتش خیلی مهم نیست ولی نمی خوام هم بالاترین قیمت ممکنه توی بازار رو بهم یگین . ممنون

چی پیشنهاد می کنین .

اگر واسه ظاهر و سبکی میخوای برو سراغ sony

اگر یه سیستم خرکار میخوای و دانشجویی dell 1520 و dell 6400

اگر هم یک سیستم متناسب خوب میخوای hp 6500

از توجه شما ممنون.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام و درود به همگی

2. فونت های فارسی لپ تاپ مخصوصا بعضی ار فونتهای اصلی کلمات را حرف حرف نشون می دن و این مسئله در تمامی برنامه ها هست . چی کار بیاد بکنم ؟

3. مشکل دوم من با برنامه e-mule هست که نصب شده و کار هم می کنه ولی هر سری تنظیمات مجدد می خواد و اگر وسط دانلود ببندمش همه فایلها می پره آیا همه کسانی که با ویستا کار می کنند این مشکل را دارند . تا حالا ند بار هم نصبش کردم و از آخرین نسخه هم استفاده می کنم . لطفا راهنمایی کنید .

سلام خوبی فریدجان:)

تو مشکلت حل نشد؟

1.من برسی کردم و فهمیدم که برنامه ای که روش ریختی باعث بهم ریختن فایلهای ریجیستر برنامه بلوتوث خود لپ تاپ شده .دوراه وجود داره یکی این که از گزینه run بری تو regedit و بعد اونجا سرچ کن بلوتوث و وقتی پیدا کرد برو فایلهایی سیستمی که به اسم اون برنامه ها ایجاد شده پاک کنی.
روش دوم این که بلوتوثت رو نصبش remove کنی و دوباره نصب کنی که یکم سخته.

2. احتمالا داره از فونت چند زبانه داری استفاده مکنی. در قسمت show the language bar در پایین صفحه ویندوز طرف راست ببین چند زبان داری؟؟ اگر که اینطوری هست دوباره فونت ها رو به سیستمت معرفی کن.

3. من از یکی از دوستان شنیدم که میگفت هنوز emule با ویستا سازگاری درستی نداره ولی خودم هنوز امتحان نکردم.

خوب فعلا بای

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک سوال ..مانیتور دستگاه شما از نظر کیفیت قابل مقایسه با سونی هست؟منم میخام این دستگاهو بگیرم اما هنوز افراد وارد کمت تجربه ای راجع بهش دارن.شما هم اگر ممکنه در مورد مزایا ومعایب دستگاهتون بنویسید.
مانیتورش چشمو اذیت نمیکنه؟

در مورد کیفیت lcd سونی نمیشه حرف زد چون سونی در کیفیت lcd حرف اول رو میزنه چون بیشتر روظاهر و کیفیت lcd کار کردن. ولی چندان تفاوتی با hp .dell ندارد.

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تشکر
منظورتون اینه که بدون گارانتی هم میشه خرید؟
مدل 2600 که بیشتر میپسندید چه فرقی با 2500 داره؟(بجز 70 گرم وزن بیشتر)
منتظر جوابم...مرسی

سلام.

بله مشه خرید کسانی این کارو میکنن که یه تست حرفه ای سیستم میکنن و وقتی از سالم بودن دستگاه اطمینان حاصل کردن بر میدارم و این کار مخصوص حرفه ای هاست.ولی من میگم شما با همین گارانتی ایران بخر.

2600 یکی از دوستام داشت و خیلی راضی بود ولی 2500 کمی مدلش پایین تره.

من پیشنهاد میکنم hp 6500 بهتر از همس.

اینم جواب سوالتون:)

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان اومدم یک کار خوشکل از dell معرفی کنم:) dell xps m1330
25935.jpg

25887.jpg

25899.jpg

25895.jpg

25951.jpg

25949.jpg

25889.jpg

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام خوبی فریدجان:)

تو مشکلت حل نشد؟

1.من برسی کردم و فهمیدم که برنامه ای که روش ریختی باعث بهم ریختن فایلهای ریجیستر برنامه بلوتوث خود لپ تاپ شده .دوراه وجود داره یکی این که از گزینه run بری تو regedit و بعد اونجا سرچ کن بلوتوث و وقتی پیدا کرد برو فایلهایی سیستمی که به اسم اون برنامه ها ایجاد شده پاک کنی.
روش دوم این که بلوتوثت رو نصبش remove کنی و دوباره نصب کنی که یکم سخته.

2. احتمالا داره از فونت چند زبانه داری استفاده مکنی. در قسمت show the language bar در پایین صفحه ویندوز طرف راست ببین چند زبان داری؟؟ اگر که اینطوری هست دوباره فونت ها رو به سیستمت معرفی کن.

3. من از یکی از دوستان شنیدم که میگفت هنوز emule با ویستا سازگاری درستی نداره ولی خودم هنوز امتحان نکردم.

خوب فعلا بای

سلام میلاد عزیز

نه متاسفانه ، منم اگر یکجای کار لپ تاپ بلنگه راحت نیستم ، چه برسه به حالا که 3 تا مشکل دارم .

1. روش اوا تو regedit رفتم ولی اینقدر فایل های مختلف هست که می ترسم یه چیزی رو چاک کنم کلا دیگه بالا نیاد و نمی دونم اون برنامه ها هم فایل هاشون به چه اسمیه و کجان بین این همه فایل .:(

روش دوم رو بیشتر توضیح می دی ؟ من تا حالا برنامش و درایورشو uninstall و دوباره نصب کردم از سایت خود hp هم گرفتم ، نمی دونم شایدم فایلی که گرفتم اونی که من می خواستم نبوده ، ببین خودت چی گیر میاری . اp bluetooth 2530 .

اون پایین دو تا زبان فارسی و انگلیسی هست ، چی کار کنم درست بشه این از همه بیشتر داره عذاب میده :eek:

e-maul اگر کار نمی کنه کدوم Fownload P2P با ویستا خوب سازگاره ؟

بالا