• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام.من یه سیستم با مشخصات زیر می خوام:

کارکرد : مهندسی (الکترونیک) +محیط صنعتی+کم و بیش هم multimedia و Render

قیمت: fit شدن مشخصات پایین تو اولویت قرار داره.

cpu: core 2 duo 2GH به بالا یا مدلهای جدیدتر

رم: 2G به بالا

Finger print Recorder

Full port پورت موازی تا حد امکان داشته باشه.(کارای برنامه نویسی و ...)

blue-ray

HDCP or DIV-tv out or VGA یه خروجی TV مناسب

windows xp : تا حد امکان نشد هم قابلیت نصب xp کنار vista رو داشته باشه.

کارت گرافیکی Geforce 8000 به بالا (مموری shared نداشته یاشه)

bluetooth

wifi 802.11 g یا پرسرعت تر.

باتری هم6 ساعت به بالا.

صفحه نمایش بین 15 تا14.

وزن هم تا سقف 3KG.

رو مواردی که bold شده هیچ رقمه نمی تونم کوتا بیام!:D
ممنونم.
سری fz + port replaceator تنها انتخاب شماست. باتری هم که کمتر از 6 ساعته. قیمتش هم بیشتر از 1700 میشه
دوستان سلام
من قصد خريد يک لپتاپ براي يکی از آشنايان رو دارم .کار ايشون در حد کار کردن با فتو شاپ،افيس و کار های معمولی در اينترنت هست مثل چک کردن email و سرچ .در حال حاضر خيلی از لحاظ مالی دستمون باز نيست .ميخواستم ببينم با کمترين بودجه چی ميتونيم بگيريم ؟فکر ميکنم hp با قيمت پايين مدل های خوبی داره .لطفاً اگه مدل خاصتی رو در نظر داريد با قيمت بگيد .
ممنون از لطف شما
اولا اگر می تونید pc بخرید شما laptop کارایی لازم رو با این قیمت نداره. اگه نشد مدل دست دوم core due پیشنهاد میشه. تا 800 تومن هم inspiron 6400 پیشنهاد میشه.
لطفا يكي هم جواب من رو بده.
يكم عجله دارم. آيا قيمتش خوبه يا نه ؟
قیمتش خوبه فقط باید ببینه که vga ش dedicate هست یا نه.

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من قصد خريد يک لپتاپ براي يکی از آشنايان رو دارم .کار ايشون در حد کار کردن با فتو شاپ،افيس و کار های معمولی در اينترنت هست مثل چک کردن email و سرچ .در حال حاضر خيلی از لحاظ مالی دستمون باز نيست .ميخواستم ببينم با کمترين بودجه چی ميتونيم بگيريم ؟فکر ميکنم hp با قيمت پايين مدل های خوبی داره .لطفاً اگه مدل خاصتی رو در نظر داريد با قيمت بگيد .
ممنون از لطف شما

کسی جواب مارو نميده ؟يه چيزی گفتم به اين دوستم موندم توش .دوستان راهنمايی کنيد شرمنده نشم من .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
اين dedicate يعني چي و چه خاصيتي داره ؟

این didicate مربوط به رم کارت گرافیکی هستش. دو نوع کارت گرافیکی داریم:
1- onboard
2- didicate
که اولی کنده و از رم کامپیوتر استفاده می کنه ولی دومی سریعتره و خودش رم داره.

AjinDojin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من دانشجوی رشته فناوری اطلاعات هستم و می خوام یه نوت بوک بخرم که هم تو زیبایی حرف نداشته باشه و هم تو قدرت پردازش و دوام و تا حدود یک و ششصد ( یه کم بالا و پائین ) براش هزینه کنم....
کسی پیشنهاد خوبی داره؟ ممنون میشم.:D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همگی
من دانشجوی رشته فناوری اطلاعات هستم و می خوام یه نوت بوک بخرم که هم تو زیبایی حرف نداشته باشه و هم تو قدرت پردازش و دوام و تا حدود یک و ششصد ( یه کم بالا و پائین ) براش هزینه کنم....
کسی پیشنهاد خوبی داره؟ ممنون میشم.:D

اینا خوبه:
xps 1330
mac book
sony sz
(به ترتیب اولویت)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

من می‌خواستم Vostro 1500 یا Inspirion 1520 بگیرم اما اگه اینجا رو نگاه کنید http://www.rayaneh.com/product-3600.aspx برای Vostro 1500 با CPU سری T7500 و گرافیک 512، قیمت فقط 1 میلیون و 370 هزار تومن هست!!
یعنی این قیمت با این حافظه کارت گرافیک و مشخصات، سازگاری نداره.

همچنین در تماس یکی از دوستان با یکی از شرکت‌های فروش لپ‌تاپ، برای همین مدل قیمت 1 میلیون و 300 هزار تومن اعلام کرده بود با گرافیک 512 به اصطلاح خودشون Real !

همچنین در یکی دیگر از انجمن‌ها، یکی از دوستان می‌گفتند همین مدل را با گرافیک 512 Dedicate به قیمت 1 میلیون و 300 هزار تومن در شهر خودشون دیده‌اند. (و البته خودشون نخریده بودند)

ممنون می‌‌شم که این ابهام رو رفع کنید.

با تشکر

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام دوستان..
لطفا یه نوت بوک واسه مهندسی عمران معرفی کنید!!
قیمتش تو کانادا 600 $ اینا باشه..مرسی

gba

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

من می‌خواستم Vostro 1500 یا Inspirion 1520 بگیرم اما اگه اینجا رو نگاه کنید http://www.rayaneh.com/product-3600.aspx برای Vostro 1500 با CPU سری T7500 و گرافیک 512، قیمت فقط 1 میلیون و 370 هزار تومن هست!!
یعنی این قیمت با این حافظه کارت گرافیک و مشخصات، سازگاری نداره.

همچنین در تماس یکی از دوستان با یکی از شرکت‌های فروش لپ‌تاپ، برای همین مدل قیمت 1 میلیون و 300 هزار تومن اعلام کرده بود با گرافیک 512 به اصطلاح خودشون Real !

همچنین در یکی دیگر از انجمن‌ها، یکی از دوستان می‌گفتند همین مدل را با گرافیک 512 Dedicate به قیمت 1 میلیون و 300 هزار تومن در شهر خودشون دیده‌اند. (و البته خودشون نخریده بودند)

ممنون می‌‌شم که این ابهام رو رفع کنید.

با تشکر

خوب در اینکه قیمتش خوبه شکی نیست. حالا شما از کجا می دونید که سازگاری نداره؟ و رم کارت گرافیکی تاثیر خاصی نداره، پس شما نگران نباش.

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام خدمت تمامي دست اندر كاران گرامي
خصوصا جناب gba كه از پست هاشون مطلب فرا گرفتم
---

هدف : خريد
كابرد : برنامه نويسي و مطالعه ebook
بودجه : 1450000 به پايين

CPU : Intel T7xx 4mbCache
RAM : 2048
طراحي : ظاهر مناسب
مدل هاي مد نظرم :

VAIO FZ-250 EB
Asus F3SC/A
(اگر FZ-250 پيدا نشه FZ-290-N03)
(دل هم خوبه اما ظاهرش :( ، وزنش)

دوستان خدماتش (+ قطعات) بشه به راحتي پيدا كرد

جناب gba پيشنهاداتون در هر زمينه اي رو از ما دريغ نفرماييد

پيشنهاد شما دوست عزيز --> هر مدلي با اين كارايي بفرماييد متشكرم

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
---

مدل هاي مد نظرم :

VAIO FZ-250 EB
Asus F3SC/A
(دل هم خوبه اما ظاهرش ، وزنش)

modelhaye sony az lahaze zibae besiar Top hastand,
ama Asus pishnahad nemishe bekhatere inke ghatatesh ziad to iran nist magar inke az yek garantie motabar bekharid,
shoma DELL XPS 1330 ro nega bendazid nazareton raje be modelhaye DELL avaz mishe
http://img126.imageshack.us/img126/2664/m1330bvz2.jpg
http://www.krunker.com/wp-content/uploads/2007/06/xps m1330_thumb1.jpg
gheimate XPS (avarage) hodode 1..400 hast,
(Finger Print,HDMI,2 USB Port,Graphic 8400)
motmaen bash aberoto jolo rafighat mikhare
albate age zaher baraton mohem nist dell 6400 ba zaher mamoli monasebe kare shomast ke hodode 800T gheimat dare.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
---

مدل هاي مد نظرم :

VAIO FZ-250 EB
Asus F3SC/A
(دل هم خوبه اما ظاهرش :( ، وزنش)

خیلی ممنون دوست عزیز:blush:
خوب چون شما برنامه نویسی بیشتر کار می کنید و همچنین خواندن e-book باید دنبال لپتاپی بگردید که اولا سبک باشه، دوما صفحه درخشانی داشته باشه. پس به نظر من 15 اینچ اصلا بدرد این کار نمی خوره و نظر من روی 13 اینچ هست. بهترین انتخاب توی این رنج xps 1330 هستش با backlight : LED که هم خیلی سبکه (1.8کیلو که عالیه) هم صفحه درخشانی داره (33 درصد روشنایی بیشتر، کنتراست بهتر) و هم این که فول پرت هستش (حتی hdmi داره) و هم اینکه خوشگله و هم اینکه قیمت خیلی خوبی داره. شما می تونید با بودجتون اینو بخردید که اگه گرافیکش 8400 هم باشه چه بهتر ولی اگه نبود می تونید گرافیک shared بگیرید.
اگه سوالی بود در خدمتیم.:happy:

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از راهنمايي شما دوستان متشكرم

اما 1330 با قيمتي كه گرفتم‌(cpu 2.2) 1670000 كه مناسب نيست
جنابgba : قبلا از نكاتي كه مد نظر گرفتيد متشكرم اما گاهي در همين 17 Inch اي ها هم مجبورم رزولوشن رو روي 1152*864 بگذارم ، فكر كنم به يك 15 يك حداقل 14 نياز دارم ، با اين تواصيف چه پيشنهادي مي فرماييد؟

سوال ديگر اينكه: گذشته از هر نوع برند و مدل ، موقع خريد از فروشنده بخوام كه جلوم رجيستر كنه ؟ -در يكي از پست ها تون نوشته بوديد- و اينكه گارانتي رو چه طور در نظر بگيريم

اگر سوالات زياد شد ، پوزش :)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
خوب در اینکه قیمتش خوبه شکی نیست. حالا شما از کجا می دونید که سازگاری نداره؟ و رم کارت گرافیکی تاثیر خاصی نداره، پس شما نگران نباش.

1- بعد از این همه مقایسه و پرس و جو و با کمی فکر کردن، هر انسان عاقلی شک خواهد کرد که 512 Dedicate هست یا Share!

2- رم کارت گرافیک تاثیر خاصی نداره!!!!
از همین حرفت معلوم میشه که .....
آخه عزیز من تاثیر خاصی نداره؟ پس تو برو به جای کارت گرفیک 128، 64 بگیر. اون وقت می‌بینیی تاثیر داره یا نه. اول یکم فرک کن و بعد حرف بزن.
اگه می‌گفته برای کارهای معمولی بازم میشد بهت امیدوار شد.
من این لپ‌تاپ رو برای خودم نمی‌خوام. برای برادرم می‌خوام. اون هم این لپ‌تاپ رو برای قشنگی نمی‌خواد. می‌خواد ازش کار بکشه اونم کارهای گرافیکی سنگین نظیر 3DMax . همچنین می‌خواد باهاش برنامه‌نویسی هم انجام بده. حالا بازم بگو تاثر نداره.

صرف‌نظر از تاثیر داشتن یا نداشتن، توی این بازار آشفته اگه حواسم رو جمع نکنم و به این‌جور چیزها توجهی نداشته باشم، یه لپ‌تاپ 1 میلیون تومنی رو بهم میده 1 میلیون و مثلاً 200 هزار تومن.

خواهش می‌کنم دوستان اگه چیزی رو بلد نیستند، پست الکی نزنند و وقت من رو هم تلف نکنند!!!!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
از راهنمايي شما دوستان متشكرم

اما 1330 با قيمتي كه گرفتم‌(cpu 2.2) 1670000 كه مناسب نيست
جنابgba : قبلا از نكاتي كه مد نظر گرفتيد متشكرم اما گاهي در همين 17 Inch اي ها هم مجبورم رزولوشن رو روي 1152*864 بگذارم ، فكر كنم به يك 15 يك حداقل 14 نياز دارم ، با اين تواصيف چه پيشنهادي مي فرماييد؟

سوال ديگر اينكه: گذشته از هر نوع برند و مدل ، موقع خريد از فروشنده بخوام كه جلوم رجيستر كنه ؟ -در يكي از پست ها تون نوشته بوديد- و اينكه گارانتي رو چه طور در نظر بگيريم

اگر سوالات زياد شد ، پوزش :)

خوب من الان لیست قیمتی که جلویم هست 1330 رو با قیمت 1420 دارم که cpuش 1.8 گیگ هست و مموری هم 1 گیگ و کارت گرافیکیش هم 8400 هست. پس به بودجتون می خوره.

در مورد رزولوشن: lcd ها native resoulotion دارند یعنی اگه رزولوشن تغییر کنه تصویر مات میشه پس رزولوشن همیشه ثابته. ولی رزولوشن رابطه مستقیمی با سایز صفحه نداره یعنی لپتاپ من که 15.4 اینچه همون رزولوشنی رو داره که 1330 داره(1280*800). پس جای نگرانی نیست. (البته رزولوشن های بالاتر هست که من در ایران ندیدم)
در مورد سوال سوم هم: جواب بله هست چون یک سری جنس ریفربیش هستند که خراب بودند و درست شدند و قیمتی ارزانتر دارند. به خاطر همین با رجیستر معلوم میشه. در مورد گارانتی هم: حتما گارانتی اینترنشنال داشته باشه + گارانتی ایران (که در رده بعدی اهمیت قرار می گیره).
یک نکته ای که یادم رفت بگم اینه که سبکی واقعا نعمت بزرگیه. هم حمل و نقلش راحته (هر 100 گرم اضافی مثل 1 کیلو اضافی می مونه:lol:) همچنین سایزش خوبه و راحت در کیف معمولی جا میشه.

1- بعد از این همه مقایسه و پرس و جو و با کمی فکر کردن، هر انسان عاقلی شک خواهد کرد که 512 Dedicate هست یا Share!

2- رم کارت گرافیک تاثیر خاصی نداره!!!!
از همین حرفت معلوم میشه که .....
آخه عزیز من تاثیر خاصی نداره؟ پس تو برو به جای کارت گرفیک 128، 64 بگیر. اون وقت می‌بینیی تاثیر داره یا نه. اول یکم فرک کن و بعد حرف بزن.
اگه می‌گفته برای کارهای معمولی بازم میشد بهت امیدوار شد.
من این لپ‌تاپ رو برای خودم نمی‌خوام. برای برادرم می‌خوام. اون هم این لپ‌تاپ رو برای قشنگی نمی‌خواد. می‌خواد ازش کار بکشه اونم کارهای گرافیکی سنگین نظیر 3DMax . همچنین می‌خواد باهاش برنامه‌نویسی هم انجام بده. حالا بازم بگو تاثر نداره.

صرف‌نظر از تاثیر داشتن یا نداشتن، توی این بازار آشفته اگه حواسم رو جمع نکنم و به این‌جور چیزها توجهی نداشته باشم، یه لپ‌تاپ 1 میلیون تومنی رو بهم میده 1 میلیون و مثلاً 200 هزار تومن.

خواهش می‌کنم دوستان اگه چیزی رو بلد نیستند، پست الکی نزنند و وقت من رو هم تلف نکنند!!!!

جوابتون رو می دم فقط به خاطر اینکه بفهمید که من الکی حرف می زنم یا شما:hmm:
گرافیک شیر معمولا از 512 کمتره (چیزی در حدود 358 مگ). پس لازم نیست شک کنید:D
جواب سوال دومتون: شما اگه مقداری از سخت افزار بلد بودید می فمیدید این چیزی که در کارت گرافیکی مهمه gpu است نه ram. طبق نظریه شما باید 6200 با 512 مگ رم از 8600 با 256 مگ رم قوی تر باشه ولی در واقعیت... تازه رم تنها در رزولوشن های بالا تاثیر گذاره و برای کارتی مثل x1400 مثل ژیانی هستش که فرقی نداره باکش 64 لیتر گنجایش داشته باشه یا 128 لیتر (تازه کند تر هم میشه)
شما هم بهتر حواستون رو جمع کنید:rolleyes:

(از دوستان هم معذرت می خوام، یکم زیادی تند شد)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
از قیمت Acer Travelmate 8210 خبری دارید ؟ تنها لپ تاپی هست که خوشم اومده

AjinDojin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام
از بابت مدل هایی که قبلا برام مثال زدید ممنونم.
الان دنبال یه نوت بوک می گردم که باهاش کارهای گرافیکی حرفه ای انجام بشه و همچنین برای پردازش داده های زیاد سرعت عمل قابل توجهی داشته باشه و مثل پست قبلیم زیبایی:D و دوام خیلی مد نظر هست.
ضمنا لطف کنید مدل هایی که معرفی می کنید از تمام جنبه ها برام توجیه کنید.
دوباره متشکرم

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت لپتاپ دل XPS M1530با مشخصات پایین چنده؟

15.4inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen
2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset (up to 2.4GHz available)
2GB DDR2-667 SDRAM (up to 4GB DDR2 SDRAM available)
160GB 5400 RPM SATA HDD (32GB SSD drive available)
* Slot-loading dual-layer DVD±RW drive
* NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
* WWAN option for Verizon
* Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option
* Integrated 2.0 megapixel webcam
* HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader
* Media Center remote located in ExpressCard slot
* Windows Vista Home Premium

sub

Registered User
لایک‌ها
1
جوابتون رو می دم فقط به خاطر اینکه بفهمید که من الکی حرف می زنم یا شما:hmm:
گرافیک شیر معمولا از 512 کمتره (چیزی در حدود 358 مگ). پس لازم نیست شک کنید:D
جواب سوال دومتون: شما اگه مقداری از سخت افزار بلد بودید می فمیدید این چیزی که در کارت گرافیکی مهمه gpu است نه ram. طبق نظریه شما باید 6200 با 512 مگ رم از 8600 با 256 مگ رم قوی تر باشه ولی در واقعیت... تازه رم تنها در رزولوشن های بالا تاثیر گذاره و برای کارتی مثل x1400 مثل ژیانی هستش که فرقی نداره باکش 64 لیتر گنجایش داشته باشه یا 128 لیتر (تازه کند تر هم میشه)
شما هم بهتر حواستون رو جمع کنید:rolleyes:

(از دوستان هم معذرت می خوام، یکم زیادی تند شد)

1- گرافیک شیر 1024 هم داریم! معلومه شما از همه جا بی‌خبر هستید. اگه یه سری به سایت‌های لپ‌تاپ بزنید، حتماً خواهید دید.
این از اولیش

2- من هیچ وقت نگفتم که "6200 با 512 مگ رم از 8600 با 256 مگ رم قوی تر هست" بلکه این رو می‌گم که 8600 با 512 از 8600 با 256 قوی‌تر هست. البته این تفاو ت برای کاربرانی که از کامپیوتر فقط برای مثلاً اینترنت و کارهای گرافیکی پایین استفاده می‌کنند، محسوس نخواهد بود.

در ضمن منظورتون از "رم تنها در رزولوشن های بالا تاثیر گذاره " رو نمی‌فهمم. منظورتون در مورد رزولوشن چه چیزی هست؟

بازم میگم. حواستون رو بیشتر جمع کنید.

بالا