• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
در مورد share مموری 1024 اومده به بازار ... اگر اشتباه نکنم روی 8600 ها دیدم .

در این مورد حق با شماست .

اما در مورد RAM و GPU ، خب نمیشه گفت که RAM بی تاثیر هستش ، اما فاکتور اولیه سنجش GPU هستش .

بعد توی دو مورد که GPU ها با هم قدرت یکسانی دارند ، اونجا VRAM وارد صحنه میشه و تایین میکنه که کدوم

یکی سر هستن .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت لپتاپ دل XPS M1530با مشخصات پایین چنده؟

15.4inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen
2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset (up to 2.4GHz available)
2GB DDR2-667 SDRAM (up to 4GB DDR2 SDRAM available)
160GB 5400 RPM SATA HDD (32GB SSD drive available)
* Slot-loading dual-layer DVD±RW drive
* NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
* WWAN option for Verizon
* Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option
* Integrated 2.0 megapixel webcam
* HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader
* Media Center remote located in ExpressCard slot
* Windows Vista Home Premium

یه سری به سایت zogorat.com بزنین . قیمت مناسب رو بهتون میده .

البته فکر میکنیم این کانفیگ رو با کمی تغییرات داشته باشه . اما به هر حال حدود قیمت به خوبی دستتون میاد .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام
از بابت مدل هایی که قبلا برام مثال زدید ممنونم.
الان دنبال یه نوت بوک می گردم که باهاش کارهای گرافیکی حرفه ای انجام بشه و همچنین برای پردازش داده های زیاد سرعت عمل قابل توجهی داشته باشه و مثل پست قبلیم زیبایی:D و دوام خیلی مد نظر هست.
ضمنا لطف کنید مدل هایی که معرفی می کنید از تمام جنبه ها برام توجیه کنید.
دوباره متشکرم

اگر دنبال کار های گرافیگی هستین ، اونم به صورت حرفه ای ، فقط باید به دنبال کارتهای 7900 و 7600 GO

باشید .

که چیزی که مبرهنه اینه که 7900 بسیار از 7600 سر تره .

البته باید توجه کنین ، با اینکه این کارتها نسل 7 هستن ، اما هنوز از محصولات نسل 8 عرضه شده روی نوتبوک ها

سر ترن .

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
رادیان جان ورودت رو پس از سالهای مدید تبریک میگم انشالله تداوم داشته باشه.از جناب اسفندیار و میلاد چند وقتیه خبری نیست؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
1- بعد از این همه مقایسه و پرس و جو و با کمی فکر کردن، هر انسان عاقلی شک خواهد کرد که 512 Dedicate هست یا Share!

2- رم کارت گرافیک تاثیر خاصی نداره!!!!
از همین حرفت معلوم میشه که .....
آخه عزیز من تاثیر خاصی نداره؟ پس تو برو به جای کارت گرفیک 128، 64 بگیر. اون وقت می‌بینیی تاثیر داره یا نه. اول یکم فرک کن و بعد حرف بزن.
اگه می‌گفته برای کارهای معمولی بازم میشد بهت امیدوار شد.
من این لپ‌تاپ رو برای خودم نمی‌خوام. برای برادرم می‌خوام. اون هم این لپ‌تاپ رو برای قشنگی نمی‌خواد. می‌خواد ازش کار بکشه اونم کارهای گرافیکی سنگین نظیر 3DMax . همچنین می‌خواد باهاش برنامه‌نویسی هم انجام بده. حالا بازم بگو تاثر نداره.

صرف‌نظر از تاثیر داشتن یا نداشتن، توی این بازار آشفته اگه حواسم رو جمع نکنم و به این‌جور چیزها توجهی نداشته باشم، یه لپ‌تاپ 1 میلیون تومنی رو بهم میده 1 میلیون و مثلاً 200 هزار تومن.

باشه عزیز چرا دعوا داری.
اول اینکه من Vostro1500 دارم.دلیل اینکه فینگیلیسی مینوشتم این بود که روی کیبرد لپ تاپم حروف فارسی نیست.
اما در مورد وسترو من 2 ماه دارمش کارم هم مثل برادر شما Maya,3Dsmax,Zbrus... کار میکنم.
تا حالا که بهم جواب داده اما هنگام کار مخصوصا رندر گرفتن دما میره بالا و فن...
واسه همین واسه رندر های طولانی و صحنه های خیلی سنگین مثل کار با Particle ها و Emiter با Vostro1500 کار کنی.پیشنهاد من اینه که XPS بخری - شایدبگی کارت گرافیکش ضعیفتره و از این حرفا...
فراموش نکن سری XPS برای بازی ساخته شدن و تحمل صحنه های گرافیک سنگین رو دارند.
من از Vostro1500 خیلی راضی هستم اما اگه زمان به عقب برگرده احتمال اینکه XPS 1330 بخرم بیشتره.
با تشکر
پسر خاکستری

Radian

Registered User
لایک‌ها
0

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سری به سایت zogorat.com بزنین . قیمت مناسب رو بهتون میده .

البته فکر میکنیم این کانفیگ رو با کمی تغییرات داشته باشه . اما به هر حال حدود قیمت به خوبی دستتون میاد .

دوست من ، زیگورات اینو نداره تو لیستش .
دنبال قیمتش هستم .
راستی از 1520 بهتره یا نه ؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
قیمت لپتاپ دل XPS M1530با مشخصات پایین چنده؟

15.4inch WXGA (1280 x 800) CCFL glossy screen
2.2GHz Core 2 Duo T7500 processor, Santa Rosa chipset (up to 2.4GHz available)
2GB DDR2-667 SDRAM (up to 4GB DDR2 SDRAM available)
160GB 5400 RPM SATA HDD (32GB SSD drive available)
* Slot-loading dual-layer DVD±RW drive
* NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
* WWAN option for Verizon
* Ethernet, 802.11a/g/n (Intel 4965), Bluetooth option
* Integrated 2.0 megapixel webcam
* HDMI, VGA, S-Video, Firewire/1394, three USB 2.0 ports, integrated media reader (MS, SD, xD), fingerprint reader
* Media Center remote located in ExpressCard slot
* Windows Vista Home Premium
1820 قیمت هفته پیش
1- گرافیک شیر 1024 هم داریم! معلومه شما از همه جا بی‌خبر هستید. اگه یه سری به سایت‌های لپ‌تاپ بزنید، حتماً خواهید دید.
این از اولیش

2- من هیچ وقت نگفتم که "6200 با 512 مگ رم از 8600 با 256 مگ رم قوی تر هست" بلکه این رو می‌گم که 8600 با 512 از 8600 با 256 قوی‌تر هست. البته این تفاو ت برای کاربرانی که از کامپیوتر فقط برای مثلاً اینترنت و کارهای گرافیکی پایین استفاده می‌کنند، محسوس نخواهد بود.

در ضمن منظورتون از "رم تنها در رزولوشن های بالا تاثیر گذاره " رو نمی‌فهمم. منظورتون در مورد رزولوشن چه چیزی هست؟

بازم میگم. حواستون رو بیشتر جمع کنید.
خوبه میگم معمولا رمشون اینقده (مخصوصا توی بازار ایران)
بازم میگم رم توی پرفورمنش gpu ها (مخصوصا low end که در نوت بوک ها متداولند) تاثیر نداره. باور نداری نیگا:
If you want to execute graphically more demanding applications (3D) and 3D games, you often need faster graphic cards than current onboard models (see our comparison of graphic cards). How much memory is necessary and useful for such applications?

Basically, a lack of memory only slows down, when it is needed (that means, when the settings of resolution, texture details, anti aliasing or anisotrope filtering needs more memory than available).

Up to 128 MB graphic memory

Most current games (10/2006) need 128 MB with a resolution of 1024x768 pixels and without anti aliasing / anisotrope filtering. If graphic cards are used, whose performance is not able to represent these resolutions with high details, 128 MB are too much and unnecessary. So, video cards below the performance of a NVIDIA GeForce Go 7600 or ATI Mobility Radeon X1600 don't need more memory than 128 MB.
256 MB graphic memory

256 MB video memory are sufficient for almost all current games with high settings and a resolution of 1024x768 or similar. An improved performance with 256 MB only is possible with video cards of the mid range or high end class like NVIDIA GeForce Go 7600 or ATI Mobility Radeon X1600.​
پس لطفا از خودتون نظر ندید که نمی دونم مموری خیلی مهمه و از این حرفا. تازه توی toms هم نگا کنید می تونید ببینید که تفاوت پرفورنتس x2 3870 که خیلی قوی تر از این gpu هاست برای 512 و 256 فقط در رزولوشن های بالا مشخص میشه.

در مورد share مموری 1024 اومده به بازار ... اگر اشتباه نکنم روی 8600 ها دیدم .

در این مورد حق با شماست .

اما در مورد RAM و GPU ، خب نمیشه گفت که RAM بی تاثیر هستش ، اما فاکتور اولیه سنجش GPU هستش .

بعد توی دو مورد که GPU ها با هم قدرت یکسانی دارند ، اونجا VRAM وارد صحنه میشه و تایین میکنه که کدوم

یکی سر هستن .

سلام استاد. دلمون واست تنگ شده بود.:blush:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)

از لپتاپ های تبلت و قیمتاشون چرا صحبتی نمیشه؟؟؟:(

از دوستانی که در جریان لپتاپهای تبلت و قیمتاشون هستن خواهش میکنم یه چندتا معرفی کنن! ... من مصرانه دنبال یه لپتاپ تبلت ادیشن هستم:rolleyes: به نظرتون تو رنج قیمت 900 تا یه تومن چه لپتاپهای تبلتی تو بازار گیر میاد؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من ، زیگورات اینو نداره تو لیستش .
دنبال قیمتش هستم .
راستی از 1520 بهتره یا نه ؟

ببینین دوست عزیز ، این پسوند هایی که برند DELL برای نشانه گزاری محصولاتش از اونها استفاده میکنه

مثل INSPIRON و XPS و LATITUDE و VISTRO ...

اینها در واقع به میزان زیادی نشان دهنده کار بری این دستگاه ها دارند .

برای مثال سری XPS برای مولتی مدیا و مخصوصا بازی طراحی شده .

یعنی قطعات و نحوه ی ارنج و چیدمان اونها طوری طراحی شده که پرفورمنس دستگاه رو برای بازی افزایش بده .

این در حالیه که سری Latitude بری کاربری صنعتی طراحی شده که مهم ترین خصوصیت در این نوع کاربری

استحکام دستگاهه .

و سری Inspiron هم برای کابری خانگی ( که من بهش میگم دانشجویی ) و معمولی ساخته شده .

شما روی این مشخصاب باید تصمیم بگیری که XPS نیاز شما رو براورده میکنه یا سایر دستگاه ها .

موفق باشید .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)

از لپتاپ های تبلت و قیمتاشون چرا صحبتی نمیشه؟؟؟:(

از دوستانی که در جریان لپتاپهای تبلت و قیمتاشون هستن خواهش میکنم یه چندتا معرفی کنن! ... من مصرانه دنبال یه لپتاپ تبلت ادیشن هستم:rolleyes: به نظرتون تو رنج قیمت 900 تا یه تومن چه لپتاپهای تبلتی تو بازار گیر میاد؟

خب در کل این دستگاه ها تعداد کاربرانشون محدوده .. علت هم واضحه چون پرفورمنس کمتری نسبت

به دستگاه های معمولی دارن و تکنولوژی در اونها روی سیستم Touch متمرکز شده .

حدودا فکر میکنم 100 صفحه ی پیش در این مورد بحث زیاد شده :rolleyes:

( کی میره این همه راه رو )

اما در مورد بودجه فکر میکنم باید بیشتر از اینها هزینه کنین تا بتونین یک دستگاه خوب گیر بیارین .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
من دو سری لبتاپ می خوام که نهایتا هر کدام یک میلیون و چهارصد ( 1.400.000 ) بیشتر نشه .

سری اول :
سونی , با مشخصات به روز و کارکرد متعادل به خوب با مانیتور 14 حد اکثر

سری دوم :
دل با مشخصات به روز و کارکرد متعادل به خوب با مانیتور 15 حداکثر

ضمنا چون برای کسی می خوام یک چیری که حالت شبک و قشنگ و البته خوب هم کار کنه . لطفا معرفی کنید .
اگر لطف کنید مشخصات کامل رو بدید ممنون میشم .

sub

Registered User
لایک‌ها
1

یکی سر هستن .
اتفاقاً من مدلهایی از Vostro 1500 که دیدم همگی Geforce 8600 GT بودند اما انواع مختلفی از حافظه گرافیکی داشتند.

اما قیمت‌های ناعقلانی سبب شک من شد. البته من هر جا بالاتر از 512 دیدم، بدون فکر گفتم که share هست اما در مورد 512 نمی‌دونم! آخه با این قیمت نباید 512 باشه.

sub

Registered User
لایک‌ها
1
1820 قیمت هفته پیش

خوبه میگم معمولا رمشون اینقده (مخصوصا توی بازار ایران)
بازم میگم رم توی پرفورمنش gpu ها (مخصوصا low end که در نوت بوک ها متداولند) تاثیر نداره. باور نداری نیگا:
If you want to execute graphically more demanding applications (3D) and 3D games, you often need faster graphic cards than current onboard models (see our comparison of graphic cards). How much memory is necessary and useful for such applications?

Basically, a lack of memory only slows down, when it is needed (that means, when the settings of resolution, texture details, anti aliasing or anisotrope filtering needs more memory than available).

Up to 128 MB graphic memory

Most current games (10/2006) need 128 MB with a resolution of 1024x768 pixels and without anti aliasing / anisotrope filtering. If graphic cards are used, whose performance is not able to represent these resolutions with high details, 128 MB are too much and unnecessary. So, video cards below the performance of a NVIDIA GeForce Go 7600 or ATI Mobility Radeon X1600 don't need more memory than 128 MB.
256 MB graphic memory

256 MB video memory are sufficient for almost all current games with high settings and a resolution of 1024x768 or similar. An improved performance with 256 MB only is possible with video cards of the mid range or high end class like NVIDIA GeForce Go 7600 or ATI Mobility Radeon X1600.​
پس لطفا از خودتون نظر ندید که نمی دونم مموری خیلی مهمه و از این حرفا. تازه توی toms هم نگا کنید می تونید ببینید که تفاوت پرفورنتس x2 3870 که خیلی قوی تر از این gpu هاست برای 512 و 256 فقط در رزولوشن های بالا مشخص میشه.

سلام استاد. دلمون واست تنگ شده بود.:blush:
جان من یعنی خواسته بگه من دارم بی‌خود حرف می‌زنم، یه متنی آورده به انگلیسی (که همه در نگاه اول بگند آره چون خارجی‌ها می‌گند، پس درسته) بدون منبع آورده.

این "پرفورمنش" که الان وگفتی یعنی چه؟ کلمه جدیده؟

در ضمن استادتون هم حرف من رو تایید کردند (منظورم جناب Radian هست) دیگه شما به عنوان شاگرد نمی‌خواد کاسه داغ‌تر از آش بشی!!!!

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
خب در کل این دستگاه ها تعداد کاربرانشون محدوده .. علت هم واضحه چون پرفورمنس کمتری نسبت

به دستگاه های معمولی دارن و تکنولوژی در اونها روی سیستم Touch متمرکز شده .

حدودا فکر میکنم 100 صفحه ی پیش در این مورد بحث زیاد شده :rolleyes:

( کی میره این همه راه رو )

اما در مورد بودجه فکر میکنم باید بیشتر از اینها هزینه کنین تا بتونین یک دستگاه خوب گیر بیارین .

من دوست داشتم بدونم تا یه میلیون تومن چه نمونه هایی از لپتاپ های تبلت تو بازار پیدا میشه. حالا بماند که مشخصات سخت افزاریشون پایین هست یا نه... مثلا این مدلهایی که پایین لینک دادم ( و یا امثال اینا) تو بازار پیدا میشن؟ و با چه قیمتی؟

Toshiba Portege M200

Fujitsu LifeBook T4000

Acer TravelMate C310

Toshiba Portege 3505

یه چند تا که فکر کردم قیمتاشون تقریبا باید همین حدودا باشه رو نوشتم:D

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
اتفاقاً من مدلهایی از Vostro 1500 که دیدم همگی Geforce 8600 GT بودند اما انواع مختلفی از حافظه گرافیکی داشتند.

اما قیمت‌های ناعقلانی سبب شک من شد. البته من هر جا بالاتر از 512 دیدم، بدون فکر گفتم که share هست اما در مورد 512 نمی‌دونم! آخه با این قیمت نباید 512 باشه.
در مورد Vostor 1500 باید بگم حافظه گرافیکی 256 Dedicate (اختصاصی )هست.
به این معنی که به هیچ وجه share نیست.
لابد شما هم توی بعضی سایت ها اصطلاح زیر رو دیدید:
Gefoce 8600GB 256(512Shared memory
ولی به معنای واقعی منظور این نیست که از رم به اشتراک میگیره
برای مثال همین Vostro 1500 بنده حقیر گرافیکش 8600Gt هست.
در محیط XP حافظه گرافیکی تا 512 توربو میکنه.
حتی توی محیط ویستا تا 1024 توربو میکنه
اگه به قول شما Share باشه باید رم 2 گیگ من پایین بیاد دیگه...؟
در صورتی که این اتفاق نمی افته و رم همچنان 2GB
در ضمن من 8600 رو با حافظه های گرافیکی مختلف ندیدم اما 8400 رو چرا...
در مورد 8600 حافظه گرافیکی تا جایی که وسترو ما گفته با عوض شدن سیستم عامل تغییر می کنه.
ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من دو سری لبتاپ می خوام که نهایتا هر کدام یک میلیون و چهارصد ( 1.400.000 ) بیشتر نشه .

سری اول :
سونی , با مشخصات به روز و کارکرد متعادل به خوب با مانیتور 14 حد اکثر

سری دوم :
دل با مشخصات به روز و کارکرد متعادل به خوب با مانیتور 15 حداکثر

ضمنا چون برای کسی می خوام یک چیری که حالت شبک و قشنگ و البته خوب هم کار کنه . لطفا معرفی کنید .
اگر لطف کنید مشخصات کامل رو بدید ممنون میشم .

سلام به مدیر عزیز .

به قسمت لپ تاپ خوش اومدین .

در مورد sony من زیاد سر رشته ای ندارم

اما در مورد DELL

من Inspiron 1520 رو بهتون پیشتهاد میکنم

CPU 2.2 4 mb Cash

VGA 8600 GT

هارد 160

رم 2 گیگ

این دستگاه یکی از بهرینهای حال بازاره ... با این کانفیگ قیمتش حدودا 1300 ( کمی بالاتر ) در میاد .

از نظر قیافه هم خوبه .

یک مدل هم HP زده ... 6500 اونم تو همین ردست . اما به هر حال شما مد نظرتون DELL بود.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن استاد هم حرف من رو تایید کردند (منظورم جناب Radian هست) دیگه .... کاسه داغ‌تر از آش بشی!!!!

ایشون مزاح فرمودن ... شما جدی نگیرین ...

من از همه ی دوستانی که اینجا هستن اطلاعاتم کمتره .

ایشون سرور ما هستن :rolleyes:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان notebook حدود 800 تومان که ارزش خريد داشته باشه چی هست ؟ ميدونم که گزينه های زيادی هست، ولی در مقام مقايسه مسلماً برخی به برخی برتريهائی دارند، فارغ از نوع کاربری.

بالا