دی: اینم شماره :
1-نه اون سامسونگ هم جاوا هست سیستم عامل نداره...منتها جاوای سامسونگ هیچ موقع به جاوای سونی اریکسون نمیرسه و نخواهد رسید...شما خیالت راحت باشه این c905 هرچی برنامه بازی جاوا باشه اجرا میکنه عالی...ولی اون سامسونگ نه اصلا...خیلی مشکلات داره تو جاوا....
2- من چون سامسونگ و ال جی رو قبول ندارم چیزی در مورد اونها نمیگم ولی از نوکیا میشه به N82 اشاره کرد که قدیمی شده خب..ولی چیز خوبیه...N85 هم هست که دوربین مناسبی داره....کلا تو این قیمت دوربین 8 کمه..این یه جورایی بهترین هست...
3- بله به نظر من C901 از نظر کیفیت عکس بهتره...منتها اندازه عکس کوچک تره ولی کلا کیفیت عکس خیلی بهتره..
4- gps اینها همشون gprs لازم دارن ...همراه اول هم که gprs داره...میتونی استفاده کنی...
دست و پنجولت درد نکنه مازیار جان،
1- در کل حدودا چند عنوان بازی هست که بشه با این C905 بازی کرد؟
2- منم همینطور اصلا از سامسونگ خیلی بدم میاد، LG که هیچی، کارت تلفن رو بهش ترجیح میدم.
3- جدا؟ اندازه عکس برام مهم نیست، من که نمیخوام A3 چاپ کنم عکسی رو که با موبایل میگیرم، احتمالا عکسا رو بزرگتر از 3مگاپیکسل نمیگیرم هیچوقت. مقایسه رسمی ای چیزی سراغ داری تفاوت عکس این دوتا رو بتونم ببینم؟ ممنونت میشم.
4- جدا؟ پولیه؟ چطوریه؟ من چون 1100 دارم (خیــــــــــــلی هم دوستش دارم) اصلا ازش خبر ندارم!
5- بین C901 و C905 کدومو پیشنهاد میدی؟
6- الان بهترین گارانتی واسه سونی اریکسون ماله کجاست؟ اصلا فایده ای داره گارانتیشون؟
ممنونتم.