بله عزیزبنده هم یک سوال دارم.
شما نام کاربری Trouble Team رو میشناسید؟
سلام عزیزسلام
اگر یک وبلاگ پربازدید با ورودی گوگل بالا داشته باشیم و بعد به یک دامنه اتصالش بدیم، آیا باید در گوگل وبمستر دامنه رو هم ثبت کنیم؟ اینطوری محتوای تکراری حساب نمی کنه؟
و سوال دیگه اینکه آیا این اتصال به دامنه باعث میشه ورودی گوگل و بازدید دامنه هم بالا بره یا خیر؟
تشکر از پاسخهاتون
بله عزیز
ما یک تیم هستیم عزیزدر نتیجه اگه خودتون رو میشناسین؛ بهتره با یه نام کاربری دیگه فعالیت نکنید. یا حداقل بگید که در گذشته چیکار کردید که اگه کسی خواست پروژه ای به شما بده در جریان همه چی باشه!
اگه خودتون مایل نیستین، بفرمایین بنده توضیحات مفصلی ارائه بدم!
"بنده با شما دیگه صحبتی ندارم!"
صحبت بنده با دوستانی هست که احتمالا شما و تیمتون!!!! قرار بهشون کمک!!!! کنید.
"""""""""محض اطلاع دوستان عرض میکنم، ایشون و شرکتی که باهاشون فعالیت میکردن مدتی سئو سایت بنده رو برعهده داشتن که بعد از ماها و بدون کوچیک ترین پیشرفتی و با انواع و اقسام کلک، پول بنده رو بالا کشیدن. حتی یه هاست بی کیفیت هم به بنده انداختن که البته بعد از بدبختی زیاد؛ هزینه هاست رو پس دادن. اما هزینه سئو رو نه. حالا بماند حدود 6 ماه وقت بنده رو گرفتن..
در پست اول رزومشونو قرار دادن که اسم اون شرکت رو نذاشتن چون میدونستن اگه بذارن دستشون زودتر روو میشه! شرکت فوق تخصصی فیلفا!
کماکان پیام های قبلی ایشون در این سایت موجوده! در صورت انکار شات ارسال میشه تا دوستان در جریان قرار بگیرند.
به دوستان هم اکیدا پیشنهاد میکنم برای همکاری با ایشون و تیمشون!!!! تامل کنند.!
همانطور که اگه چک کنید نام کاربری "Trouble Team" از فعالیت تجاری در سایت محروم شده! اما ایشون بعد از چند ماه با نام دیه ای فعالیت رو از سر گرفته. فکر کرده کسی متوجه نمیشه!""""""""""""""""
خودتون در زمینه سئو فعالیت میکنید ؟سلام .من این سایت رو 6 ماهه دارم و رتبه الکسای خوبی داره ولی بازدید و ورودی گوگل خیلی بده به زحمت روزی 20 ای پی.به غیر از محتوی و بک لینک به نظرتون چه مشکل دیگه ای داره؟سئوی قالب به نظرتون چه مشکلی داره؟
http://rozseo.ir/
خودتون در زمینه سئو فعالیت میکنید ؟
خودتون در زمینه سئو فعالیت میکنید ؟
سلام .من این سایت رو 6 ماهه دارم و رتبه الکسای خوبی داره ولی بازدید و ورودی گوگل خیلی بده به زحمت روزی 20 ای پی.به غیر از محتوی و بک لینک به نظرتون چه مشکل دیگه ای داره؟سئوی قالب به نظرتون چه مشکلی داره؟
http://rozseo.ir/