• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره+قیمت+فروش آمپ،718،ضبط تصویری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان جای دیگه داشتیم بحث خرید ساب باکس شش ضلعی میکردیم به این نتیجه رسیدم که بعضی از قطعات سیستمم رو بفروشم به جاش دو تا آمپ(یا هردو 4 کانال یا یکی چهار کانال یکی دو کانال)
خدمتتون عارضم که ابتدا میخوام کواکهای 718 ، آمپلی کننون و شاید ضبط تصویریم رو بفروشم
1-ضبط کننون تصویری 7 اینچ(نه روز استفاده شده و 6 ماهه تو کارتونش گذاشتم)
3-دو جفت 718 اصلی(استفاده 4 ماه) یک جفتش فروخته شد
4-تیوتر پایونیر s20(استفاده 15 روز)
5-ساب باکس شش ضلعی سونی اکسپلود(استفاده شده 4 ماه)
شما نظرتون چیه؟چی پیشنهاد میدین

فایل های ضمیمه

• IMG_3088.JPG
    IMG_3088.JPG
    297.5 KB · نمایش ها: 415
  • IMG_3089.JPG
    IMG_3089.JPG
    89 KB · نمایش ها: 342
  • IMG_3082.JPG
    IMG_3082.JPG
    184.3 KB · نمایش ها: 314
  • IMG_3084.JPG
    IMG_3084.JPG
    163.7 KB · نمایش ها: 312
  • IMG_3085.JPG
    IMG_3085.JPG
    104.9 KB · نمایش ها: 304
  • IMG_3086.JPG
    IMG_3086.JPG
    100.4 KB · نمایش ها: 299
Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش این پیشنهاد من به تو :

1-پخش و آمپ کنون رو بفروش
2-تیوترها به کارت نمیاد چون 2 جفت کواک داری و یه جفت میدیس و اگه تیوتر بزاری صدا رو خراب میکنه
3-ساب و باکس رو کامل بفروش

اینم بعد از فروش اون وسایل :
1-پخش پایونر توو رنج 300 تومن بگیر مثل : 6350 (تقریبا حرفه ای ) یا 7250 (برادر دوقولوی 7150 هست) قیمت تمیز و سالمش دور و بر 340 هست
2- یه آمپ 4 کانال مارک معتبر بگیر با حدود 120 وات آر ام اس روی 4 اهم - آکبند جی وی سی آرسنال 9004 سراغ دارم 330 تومن !!
3-توی این مورد دقت کن !! تو میخوای با کمترین هزینه به بهترین صدا دست پیدا کنی اگه میخوای 718 ها و 693 ها رو با هم ببندی (یعنی 2 جفت باند) و میدبیس ها رو هم ببندی همون آمپ 4 کانال جی وی سی که بالا گفتم رو بگیر با یه آمپ 4 کانال خیلی قوی مثل px4.760 سانداستریم که جی وی سی میره واسه کواک ها و 2 کانال از این آمپ سانداستریم میره واسه میدبیس ها و 2 کانال دیگه بریدج میشه میره واسه ساب (بریدج 380 وات میده !!)
4-انتخاب ساب ووفر مناسب (با برق پایین قدرت بالایی داشته باشه!!) - تو باید یه سابی انتخاب کنی که بریدج آمپ 4 کانال اونو کامل راه بندازه و روی آمپ فشاری نیاد چون هزینه واسه آمپ مونو نداری اینو میگم !!
توی این زمینه من خودم جی بی ال رو پیشنهاد میدم چرا؟ چون تجربه من ثابت کرده جی بی ال با برق خیلی کم هم بیس مناسبی میده نسبت به قیمت ساب هاش !!
یه 1214 جی بی ال رو با 150 وات بستیم (طرف بودجش خیلی کم بود) ولی الان داره عشق و حال میکنه و واقعا بیس جالبی داره !!
خودم 1202D دارم که اصل آمریکاست و با 300 تا راه انداختمش و واقعا واسه خودش قولیه !! یعنی نه به آمپ فشار بیاد نه به ساب
بنظرم یه ساب جی بی ال بگیر و بعد با آقا وحید دیکسل تماس بگیر و بگو واست یه باکس درست کنه (باکس هاش واقعا محشرن و بهترین صدا رو از ساب میگیری !!)
قیمتش هم مناسب در میاد : ساب : تمیز و سالم دور و بر 110 و باکس خیلی خفن درست بشه دور و بر 60 یا 70 در میاد که در کل به 200 تومن هم نمیرسه !!

اگه فقط میخوای یه جفت کواک بندازی + میدبیس ها این کارو کن :
یه آمپ 4 کانال از همونایی که بالا گفتم !! هر کدومشون رو برداری واقعا کیفیت عالی دارن !! + یه آمپ 2 کانال نسبتا قوی که وقتی بریدج بشه بالای 250 وات برق بده بهت !!

نظرتو بگو تا باز من راهنماییت کنم

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
حسن جون هست راهنماییت میکنه دمش گرم خوب میگه سعی کن استفاده کنی
قیمت امپو پخشم بم ندادیا فدات

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
یه جفت کواک همون که جدید گرفتم میخوام بزارم t693 و میدبیسها
یعنی یه جفت کواک رو وصل کنم به میدبیسها؟
آخه اینا واتهاشون فرق میکنه آمپ طوریش نمیشه؟
یعنی دو کانالش واسه میدبیس دو کانالش واسه کواک؟
آمپ دوکاناله هم واسه ساب؟

حسن جون هست راهنماییت میکنه دمش گرم خوب میگه سعی کن استفاده کنی
قیمت امپو پخشم بم ندادیا فدات
امید جون قیمت اینا دستم نیست والا خودت قیمت بگیر بگو بهم ببینم چی میشه
فقط بدون که استفاده نشده و چون تازه فکر فروشش رو دارم هنوز بازار نرفتم و به دوستام هم نگفتم
تا چند روز آینده هم یه سیستم میاد دستم واسه فروش اگه دوستام همشو نبرن اینجا میفروشمش اونم رو زانتیا نصب بوده یک ساله ماشین نداره طرف خالا میخواد بفروشه

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
یه جفت کواک همون که جدید گرفتم میخوام بزارم t693 و میدبیسها
سعنی یه جفت کواک رو وصل کنم به میدبیسها؟
آخه اینا واتهاشون فرق میکنه آمپ طوریش نمیشه؟
یعنی دو کانالش واسه میدبیس دو کانالش واسه کواک؟
آمپ دوکاناله هم واسه ساب؟

آهان پس میخوای 718 ها رو بدی درسته؟ اگه اینطوری که کارت راحت میشه
یه آمپ 4 کانال قوی و معتبر مثل این : ($349) JVC KS-AR9004 Digital 4 Channel 4 x 100W RMS Amplifer - KSAR9004

البته توجه داشته باش وقتی میگم قوی یعنی توو رنج همون قیمت 300 تومن قویه وگرنه آمپ های 4 کانال خیلی قویتری داریم !!
میخوای با بودجه کم برات سیستم مناسب پیشنهاد بدیم و واسه همینه که اینارو پیشنهاد میدم !!

بعدش واسه ساب هم یه آمپ دوکانال قوی مثل همون کدنس که دوستمون واسه فروش گذاشته بگیری خیلی خوب میشه

ساب هم همونی که پیشنهاد دادم خیلی برات مناسبه !

راستی مجید جات ماشیت چیه؟

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
آهان پس میخوای 718 ها رو بدی درسته؟ اگه اینطوری که کارت راحت میشه
یه آمپ 4 کانال قوی و معتبر مثل این : ($349) JVC KS-AR9004 Digital 4 Channel 4 x 100W RMS Amplifer - KSAR9004

البته توجه داشته باش وقتی میگم قوی یعنی توو رنج همون قیمت 300 تومن قویه وگرنه آمپ های 4 کانال خیلی قویتری داریم !!
میخوای با بودجه کم برات سیستم مناسب پیشنهاد بدیم و واسه همینه که اینارو پیشنهاد میدم !!

بعدش واسه ساب هم یه آمپ دوکانال قوی مثل همون کدنس که دوستمون واسه فروش گذاشته بگیری خیلی خوب میشه

ساب هم همونی که پیشنهاد دادم خیلی برات مناسبه !

راستی مجید جات ماشیت چیه؟

آخی چی بگم والا:(
چند روز پیش بنا به دلیلی 206 ام رو فروختم و پولشو دادم رفت الان مجبورم پیکان بخرم هنوز نخریدم یک هفته ای هم هست،یه مدتی هم که سیستم رو گزاشته بودم خونه اعصابشو نداشتم ولی الان چون میخوام پیکان بخرم میخوام سیستمی ببندم روش کیفیتی که صداش رو بلند میکنم صدای ماشین به گوشم نرسه که قات میزنم
به دلیل همینه که دنبال جنس کیفیتی میگردم و دلنشین
البته ناگفته نماند من عاشق پیکانم و اولین ماشینی که داشتم پیکان بود از پراید شدیدا متنفرم یکیش تو خونه هست باور میکنی هنوز یه بار پشت فرمونش نشستم؟
ماشینمو فروختم به دوستم چون عاشقش بودم گفتم جلوی چشمم باشه خدارو شکر سیستم داشت دوستم و بیخیال سیستم خودم شد
تا چند مدت دیگه میخوام سیستمم رو ردیف کنم تا ردیف نکنم ماشین نمیخرم

جریان 4 اهم و دو اهم تو چیه؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
آخی چی بگم والا:(
چند روز پیش بنا به دلیلی 206 ام رو فروختم و پولشو دادم رفت الان مجبورم پیکان بخرم هنوز نخریدم یک هفته ای هم هست،یه مدتی هم که سیستم رو گزاشته بودم خونه اعصابشو نداشتم ولی الان چون میخوام پیکان بخرم میخوام سیستمی ببندم روش کیفیتی که صداش رو بلند میکنم صدای ماشین به گوشم نرسه که قات میزنم
به دلیل همینه که دنبال جنس کیفیتی میگردم و دلنشین
البته ناگفته نماند من عاشق پیکانم و اولین ماشینی که داشتم پیکان بود از پراید شدیدا متنفرم یکیش تو خونه هست باور میکنی هنوز یه بار پشت فرمونش نشستم؟
ماشینمو فروختم به دوستم چون عاشقش بودم گفتم جلوی چشمم باشه خدارو شکر سیستم داشت دوستم و بیخیال سیستم خودم شد
تا چند مدت دیگه میخوام سیستمم رو ردیف کنم تا ردیف نکنم ماشین نمیخرم

جریان 4 اهم و دو اهم تو چیه؟

انشالله همه چی ردیف میشه

ایمپدانس هست فکر کنم یعنی شدت جریان

که روی 4 اهم کیفیت بیشتر هست

خب اون میدبیس ها برق زیادی میخوان - بنظر من اگه میخوای ولوم بالا بدی به سیستم باید آمپی بخری که روی 4 اهم 4تا 120 وات واقعی بده (یعنی یه آمپ معتبر و استاندارد !!) من میگم سانداستریم px4.760 یا اینفینیتی 7541 بگیر که واقعا قیمتش مناسبه نسبت به قدرت و کیفیتش !!

واسه ساب هم یه دوکانال مناسب !! - ساب باکس رو هم عوض کن یعنی ساب جی بی ال و یه باکس دیکسل !!

فکر کنم درمورد اینا و نظرتو بنویس

راستی الان رفتم توو ماشین و ولوم دادم و واقعا با 693 ها حال کردم !!

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
خدا بزرگه
693 ها خوبه پس؟قیمت هم بهم بده داداش
من اول باید اینارو بفروشم تا بتونم اینارو بخرم
خب کمک کنین بفروشیم تا اینایی که میفرمایین بخریم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خدا بزرگه
693 ها خوبه پس؟قیمت هم بهم بده داداش
من اول باید اینارو بفروشم تا بتونم اینارو بخرم
خب کمک کنین بفروشیم تا اینایی که میفرمایین بخریم

7541 infinity که قیمت دسته دوم تمیزش 300 ایناست - فقط باید حواست باشه چون بعضیا روی پیچ تنظیماتشون نویز هست !!
px4.760 سانداستریم هم آکبندش 470 ایناست و دسته دومش اگه پیدا بشه 350 ایناست
دوکانال هم باید بگردی ببینی چی هست !!
پخش هم گفتم یه پخش کامل بگیر - توو رنج 300 تومن 7250 تمیزو سالم دور و بر 340 هست - 6350 هم همین قیمتاست

ساب هم مدل 1202 قیمتش 110 تومن هست (تمیز و سالم) - برند های دیگه هم کنوود 3010 هست دور و بر 100 تومن ولی به گردپای 1202 نمیرسه !!
باکس حرفه ای و قدرتی بدی برات بسازن (وحید دیکسل رو پیشنهاد میدم !!) دور و بر 70 تومن در میاد !!

718 ها رو دیدم عکسشون اگه باندهای خودته که آکبنده و قیمتش 300 ایناست و میتونی راحت بفروشیشون - آمپ و پخش رو هم امید فکر کنم بخواد ولی سعی کن همونجا به دوستی یا آشنایی بده که خاطر خودت هم جمع باشه - آمپ رو خودت قیمت بزار و پخش رو هم همینطور چون من کنون تجربه نداشتم و نمیدونم ارزشش چقدره !!

Last edited:

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
ساند استریم فکر کنم منطور از دسته دوش 350 بود درسته؟
قیمت را تا فردا میپرسم خبر میدم
عکس همشون رو هم میزارم
اینجوری بهتره

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام داداش این پیشنهاد من به تو :

1-پخش و آمپ کنون رو بفروش
2-تیوترها به کارت نمیاد چون 2 جفت کواک داری و یه جفت میدیس و اگه تیوتر بزاری صدا رو خراب میکنه
3-ساب و باکس رو کامل بفروش

اینم بعد از فروش اون وسایل :
1-پخش پایونر توو رنج 300 تومن بگیر مثل : 6350 (تقریبا حرفه ای ) یا 7250 (برادر دوقولوی 7150 هست) قیمت تمیز و سالمش دور و بر 340 هست
2- یه آمپ 4 کانال مارک معتبر بگیر با حدود 120 وات آر ام اس روی 4 اهم - آکبند جی وی سی آرسنال 9004 سراغ دارم 330 تومن !!
3-توی این مورد دقت کن !! تو میخوای با کمترین هزینه به بهترین صدا دست پیدا کنی اگه میخوای 718 ها و 693 ها رو با هم ببندی (یعنی 2 جفت باند) و میدبیس ها رو هم ببندی همون آمپ 4 کانال جی وی سی که بالا گفتم رو بگیر با یه آمپ 4 کانال خیلی قوی مثل px4.760 سانداستریم که جی وی سی میره واسه کواک ها و 2 کانال از این آمپ سانداستریم میره واسه میدبیس ها و 2 کانال دیگه بریدج میشه میره واسه ساب (بریدج 380 وات میده !!)
4-انتخاب ساب ووفر مناسب (با برق پایین قدرت بالایی داشته باشه!!) - تو باید یه سابی انتخاب کنی که بریدج آمپ 4 کانال اونو کامل راه بندازه و روی آمپ فشاری نیاد چون هزینه واسه آمپ مونو نداری اینو میگم !!
توی این زمینه من خودم جی بی ال رو پیشنهاد میدم چرا؟ چون تجربه من ثابت کرده جی بی ال با برق خیلی کم هم بیس مناسبی میده نسبت به قیمت ساب هاش !!
یه 1214 جی بی ال رو با 150 وات بستیم (طرف بودجش خیلی کم بود) ولی الان داره عشق و حال میکنه و واقعا بیس جالبی داره !!
خودم 1202D دارم که اصل آمریکاست و با 300 تا راه انداختمش و واقعا واسه خودش قولیه !! یعنی نه به آمپ فشار بیاد نه به ساب
بنظرم یه ساب جی بی ال بگیر و بعد با آقا وحید دیکسل تماس بگیر و بگو واست یه باکس درست کنه (باکس هاش واقعا محشرن و بهترین صدا رو از ساب میگیری !!)
قیمتش هم مناسب در میاد : ساب : تمیز و سالم دور و بر 110 و باکس خیلی خفن درست بشه دور و بر 60 یا 70 در میاد که در کل به 200 تومن هم نمیرسه !!

اگه فقط میخوای یه جفت کواک بندازی + میدبیس ها این کارو کن :
یه آمپ 4 کانال از همونایی که بالا گفتم !! هر کدومشون رو برداری واقعا کیفیت عالی دارن !! + یه آمپ 2 کانال نسبتا قوی که وقتی بریدج بشه بالای 250 وات برق بده بهت !!

نظرتو بگو تا باز من راهنماییت کنم

عزیز اون 7250 من یه سال پیش 360 در حدشو فروختم بعد دیدم واقعا مفت دادم زیر 420 پیدا نکردم 7150 خیلی سر تر از 7250 همون سریا اول که اومده بود 7250 من 180 خریدم در صورتی که 7150 بالای 230 قیمت داشت در ضمن 7150 خیلی حرفه ای تره پنل برقی دمو یخی کیفیت ساخت بالاتر کنترلش مدل حرفه ای خروجی شفاف تر
از نظر کواک بهترین مدلی که تا حالا باهاش کار کردم jbl t696 بوده که شما هر باندی که بگی البته مدلای بالا باهاش کار کردم حتی 1073 که اینقدر ازش تعریف میکنن به پاش نمیرسه اگه نگاه کنی جفتشم داشتم که میگم
از ساب که کلا خوشم نمیاد اونم به خاطر اینکه هیچ موقع با صدا خوب مچ نمیشه همیشه سازو خودشو میزنه
در رابطه با کامپ بهترینش محصولات gladen المان که برنده بهترین کامپ دنیا شد بعد jbl 608gti واقعا کیفیتش حرف نداره
در مورد امپم زیاد باهاش کار نکردم ولی راکفورد کیفیتش خوب خودم پاوربیس استفاده میکنم خیلی خروجی شفاف تر و با کیفیت تر از ساند

MAX_MAX

Registered User
لایک‌ها
2
داداش پخش 7450 خواستی من دارم در حد...

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
تیوتر اس 20 رو رد نکن چیز بهتری پیدا نمیکنید به کارتون میادا
الان بین 70 تا 150 معاملش میکنن اگه اصلی باشه
آمپ هم جی وی سی 8004 ارسنال رو پیشنهاد میکنم آمپ قوی و کلاس بالاست رده های کیفیتی خوبی هم پاس کرده قیمت فکر کنم 320 تا 380 باشه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
عزیز اون 7250 من یه سال پیش 360 در حدشو فروختم بعد دیدم واقعا مفت دادم زیر 420 پیدا نکردم 7150 خیلی سر تر از 7250 همون سریا اول که اومده بود 7250 من 180 خریدم در صورتی که 7150 بالای 230 قیمت داشت در ضمن 7150 خیلی حرفه ای تره پنل برقی دمو یخی کیفیت ساخت بالاتر کنترلش مدل حرفه ای خروجی شفاف تر
از نظر کواک بهترین مدلی که تا حالا باهاش کار کردم jbl t696 بوده که شما هر باندی که بگی البته مدلای بالا باهاش کار کردم حتی 1073 که اینقدر ازش تعریف میکنن به پاش نمیرسه اگه نگاه کنی جفتشم داشتم که میگم
از ساب که کلا خوشم نمیاد اونم به خاطر اینکه هیچ موقع با صدا خوب مچ نمیشه همیشه سازو خودشو میزنه
در رابطه با کامپ بهترینش محصولات gladen المان که برنده بهترین کامپ دنیا شد بعد jbl 608gti واقعا کیفیتش حرف نداره
در مورد امپم زیاد باهاش کار نکردم ولی راکفورد کیفیتش خوب خودم پاوربیس استفاده میکنم خیلی خروجی شفاف تر و با کیفیت تر از ساند

هرکس یه سلیقه ای داره - صدای سیستم هم همیشه سلیقه ای هست

درسته داداش منم نگفتم هیچ فرقی ندارن فقط گفتم برادر دوقلو یعنی ظاهری شبیه همن - ولی نسبت به قیمت (7250) واقعا امکانات خوبی داره - 3 جفت خروجی با کیفیت
تنظیمات کامل - دمودار - و در کل توی رنج قیمت خودش خوبه

7150 که واسه خودش غولیه !! - 696 که واقعا باند خوبی هست و در این شکی نیست ولی شما بودجه این بنده خدا رو هم نگاه کن

ایشون همه چی داره فقط پخش و آمپ میخواد و بس !!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
خب پس باید بدونید 8019 کنوود هم از 7150 بهرته هم 7250 تنظیماتی که 8019 ارئه میکنه براتون فقط پایونیر p80 و تقریبا 9450 میتونه ارائه بده 7150 و 7250 با این قیمتایی که تو بازار دارن اصلا به قیمتشون نمی ارزن نمیخوام بگم هدیونیتای بدی هستن ولی نسبت به قیمت میشه 8019 یا حتی 8016 یا 7016 کنوود برداشت که خیلی هم بهترن ولی ما ایرانی ها نمیدونم رو پایونیر چرا انقدر تعصب نشون میدیم حتی خود من

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خب پس باید بدونید 8019 کنوود هم از 7150 بهرته هم 7250 تنظیماتی که 8019 ارئه میکنه براتون فقط پایونیر p80 و تقریبا 9450 میتونه ارائه بده 7150 و 7250 با این قیمتایی که تو بازار دارن اصلا به قیمتشون نمی ارزن نمیخوام بگم هدیونیتای بدی هستن ولی نسبت به قیمت میشه 8019 یا حتی 8016 یا 7016 کنوود برداشت که خیلی هم بهترن ولی ما ایرانی ها نمیدونم رو پایونیر چرا انقدر تعصب نشون میدیم حتی خود من

داداش گلم حرفت کاملا درسته ولی لطفا دقت کنید این دوستمون بودجش چقدره !!!!!
اونجوری باشه که من آلپاین پیشنهاد میدم که شاه کیفیته !!!!
این بنده خدا میخواد با کمترین بودجه به بهترین صدا برسه !!

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
هرکس یه سلیقه ای داره - صدای سیستم هم همیشه سلیقه ای هست

درسته داداش منم نگفتم هیچ فرقی ندارن فقط گفتم برادر دوقلو یعنی ظاهری شبیه همن - ولی نسبت به قیمت (7250) واقعا امکانات خوبی داره - 3 جفت خروجی با کیفیت
تنظیمات کامل - دمودار - و در کل توی رنج قیمت خودش خوبه

7150 که واسه خودش غولیه !! - 696 که واقعا باند خوبی هست و در این شکی نیست ولی شما بودجه این بنده خدا رو هم نگاه کن

ایشون همه چی داره فقط پخش و آمپ میخواد و بس !!

اگه بتونه اون 718 رد کنه که عالی میشه صداش واقعا تیز و خسته کنندس مشکل اینجاست که این باند و 6975 با اون کیفیت مزخرفشون اینقدر طرفدار دارن
بدبختی مردم ما اینه که همه فقط دنبال اسم میگردن کسی به کیفیت کار نداره
مثلا یکی میاد شلوار ایرانی میزنه با کیفیت خیلی عالی و یکی میاد یه شلوار میاره کیفیت مزخرف ولی اسمش معروف طرف میره دومی میخره
مثلا خودم 696 میخواستم بفروشم طرف میگفت 6975 قویتره یا این صداش نسبت به 718 چه جوری اخه من به این ادم چی بگم
چه میشه کرد:shades:

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
تیوتر اس 20 رو رد نکن چیز بهتری پیدا نمیکنید به کارتون میادا
الان بین 70 تا 150 معاملش میکنن اگه اصلی باشه
آمپ هم جی وی سی 8004 ارسنال رو پیشنهاد میکنم آمپ قوی و کلاس بالاست رده های کیفیتی خوبی هم پاس کرده قیمت فکر کنم 320 تا 380 باشه
من اخلاقم اینه
چون به شدت از چیزی دارم مواظبت میکنم و هواسم بهشون هست مفت نمیدم بره
فوقش میزارمشون تو خونه نگهشون میدارم با همونایی که دارم سر میکنم
حداقل خودم میدونم چجور استفاده شده
تمام دوستام هم خیلی دوست دارن چیام رو مفت به چنگ بیارن که متاسفانه نمیتونن:D

اگه بتونه اون 718 رد کنه که عالی میشه صداش واقعا تیز و خسته کنندس مشکل اینجاست که این باند و 6975 با اون کیفیت مزخرفشون اینقدر طرفدار دارن
بدبختی مردم ما اینه که همه فقط دنبال اسم میگردن کسی به کیفیت کار نداره
مثلا یکی میاد شلوار ایرانی میزنه با کیفیت خیلی عالی و یکی میاد یه شلوار میاره کیفیت مزخرف ولی اسمش معروف طرف میره دومی میخره
مثلا خودم 696 میخواستم بفروشم طرف میگفت 6975 قویتره یا این صداش نسبت به 718 چه جوری اخه من به این ادم چی بگم
چه میشه کرد:shades:
:lol:
ایرانه دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا