usl
Registered User
اره عزیز درسته آلپاین یه چیز منحصر به فرده
مگه الان 7250 و 7150 چنده
تقریبا هم قیمت 8019 هستن نیست؟
حرفتون سنده7541 infinity که قیمت دسته دوم تمیزش 300 ایناست - فقط باید حواست باشه چون بعضیا روی پیچ تنظیماتشون نویز هست !!
px4.760 سانداستریم هم آکبندش 470 ایناست و دسته دومش اگه پیدا بشه 350 ایناست
دوکانال هم باید بگردی ببینی چی هست !!
پخش هم گفتم یه پخش کامل بگیر - توو رنج 300 تومن 7250 تمیزو سالم دور و بر 340 هست - 6350 هم همین قیمتاست
ساب هم مدل 1202 قیمتش 110 تومن هست (تمیز و سالم) - برند های دیگه هم کنوود 3010 هست دور و بر 100 تومن ولی به گردپای 1202 نمیرسه !!
باکس حرفه ای و قدرتی بدی برات بسازن (وحید دیکسل رو پیشنهاد میدم !!) دور و بر 70 تومن در میاد !!
718 ها رو دیدم عکسشون اگه باندهای خودته که آکبنده و قیمتش 300 ایناست و میتونی راحت بفروشیشون - آمپ و پخش رو هم امید فکر کنم بخواد ولی سعی کن همونجا به دوستی یا آشنایی بده که خاطر خودت هم جمع باشه - آمپ رو خودت قیمت بزار و پخش رو هم همینطور چون من کنون تجربه نداشتم و نمیدونم ارزشش چقدره !!
اره عزیز درسته آلپاین یه چیز منحصر به فرده
اگه بتونه اون 718 رد کنه که عالی میشه صداش واقعا تیز و خسته کنندس مشکل اینجاست که این باند و 6975 با اون کیفیت مزخرفشون اینقدر طرفدار دارن
بدبختی مردم ما اینه که همه فقط دنبال اسم میگردن کسی به کیفیت کار نداره
مثلا یکی میاد شلوار ایرانی میزنه با کیفیت خیلی عالی و یکی میاد یه شلوار میاره کیفیت مزخرف ولی اسمش معروف طرف میره دومی میخره
مثلا خودم 696 میخواستم بفروشم طرف میگفت 6975 قویتره یا این صداش نسبت به 718 چه جوری اخه من به این ادم چی بگم
چه میشه کرد:shades:
اگه میشد اینارو رو اول بفروشم و مثلا بگم یک میلیون بودجه دارم چی میتونم ببندم خیلی عالی میشدداداش گلم حرفت کاملا درسته ولی لطفا دقت کنید این دوستمون بودجش چقدره !!!!!
اونجوری باشه که من آلپاین پیشنهاد میدم که شاه کیفیته !!!!
این بنده خدا میخواد با کمترین بودجه به بهترین صدا برسه !!
حرفتون سنده
پس اول جنسامو برآورد قیمت میکنم
جنسایی هم که میخوام بگیرم برآورد قیمت میکنم
ببینم چند باید پول بدم یا نه
718 ها عکسای باندهای خودمه
مال دوستم از مال من تمیز تره
هرکی 2 جفتش رو خواست یا علی درخدمتیم
اگه میشد اینارو رو اول بفروشم و مثلا بگم یک میلیون بودجه دارم چی میتونم ببندم خیلی عالی میشد
اینجوری قات زدم والا نمیدونم چکار کنم
اول باید تکلیف باندها رو ضبط رو مشخص کنم
یه بدی هم که دارم چیزی رو مفت نمیدم بره با قیمت خودش میدم البته چون بودجه کم آوردم مجبورم قیمت منصفانه بدم
ضبط رو خودم 640 خریدم پارسال الان نمیدونم چنده عاشق ضبط تصویری هستم و خواهم بود اگه ماشینم رو نمیخواستم بفروشم میخواستم پایونیر تصویری بگیرم که قسمت نشد
یکی بیاد یه راه چاه نشونمون بده تا هم بنده هم بقیه استفاده بکنن
منم همینو گرفتم ولی هنوز نیومدهفکر کنم آقا فرید با چاپار فرستادهایشالا میرسه دستم7250 دیروز قیمت کردم 340 تومن - تمیزو سالم - 7150 هم دور و بر 450 هست تمیز و سالم !!! 8019 رو قیمت ندارم ولی بعضیا 600 میدن !!
درسته داداش - خودمم خسته شدم از بس اسم اینارو شنیدم - دورورز پیش رفتم توو خیابون امام ***** (پاتوق سیستم فروشا تو زاهدان!!) یارو یه 3010 توو طاقچه داشت با یه جفت 718 چینی - آمپش پریمیر بود روده بر شدم از خنده - بغلیش هم 2 جفت 718 پشت شیشه بسته بود کلی خندیدم جات خالی!!
من خودم الان یه جفت باند از برند EarthQuake از آقا فرید گرفتم - فقط میتونم بگم کیفیت فوق العاده در برابر قیمت واقعا مناسب !!
داداش برو اینجا ببین http://forum.persiantools.com/t418288.htmlممنون داداش اول باید جنسامو رد کنم بعد بخرم
قیمتش چنده؟
راستی شماره کارت بده تا واست واریز کنم پول اسکنر رو
زحمت میکشینهمین کارو کنی خیلی خوب میشه - فقط حواست باشه حساب کتابت در نره که بمونی توو خرید
شما برو شهر خودت جنسات رو قیمت بگیرو از هر کدوم 20 درصد کم کن - اون میشه قیمت واقعا منصفانه !!
بعد به دوستات بسپر که وسایلت رو داری میفروشی - اینجا هم واسه فروش بزار
اینا که کامل فروش رفت پولش رو حساب کن ببین چقدر داری - بعد تصمیم قطعی بگیر برای خرید وسایلی که من و دوستان پیشنهاد دادیم
بعد ببین چقدر کم داری بزار روو پولات و برو توو کار خرید !!
برای نصب هم من و دوستان تا جایی که بتونیم کمک میکنیم
ممنون داداشداداش برو اینجا ببین http://forum.persiantools.com/t418288.html
شماره کارت هم پخ میکنم.
منم همینو گرفتم ولی هنوز نیومدهفکر کنم آقا فرید با چاپار فرستادهایشالا میرسه دستم
شما همون 693 گرفتین درسته؟
من کلا از گذاشتن دو جفت باند متنفرم
حالا اگه میدبیس باشه اشکالی نداره
چون میدبیس دارم باید صدای بیس رو بیشتر کنم تا سیستم خوبی بشه
زحمت میکشین
فردا میرم قیمت میگیرم
حتما همین کارو میکنم
ولی میخوام چیزی ببندم که دیگه خیالم راحت بشه و از راهنماییتون خیلی کمک گرفتم
ممنون داداش
به قول ما شیرازیا ایول داری کاکوآره داداش - صداش واقعا محشره و اصلا روو مخ نیست
خواهش میکنم داداش - من هرچی در توانم باشه کمکت میکنم - چون خودم هم موقع نصب سیستم خیلی پرس و جو کردم تا یه چیزی ببندم که ازش راضی باشم واسه همین حالت رو اساسی درک میکنم
همه جوره در خدمتیم
خب پس باید بدونید 8019 کنوود هم از 7150 بهرته هم 7250 تنظیماتی که 8019 ارئه میکنه براتون فقط پایونیر p80 و تقریبا 9450 میتونه ارائه بده 7150 و 7250 با این قیمتایی که تو بازار دارن اصلا به قیمتشون نمی ارزن نمیخوام بگم هدیونیتای بدی هستن ولی نسبت به قیمت میشه 8019 یا حتی 8016 یا 7016 کنوود برداشت که خیلی هم بهترن ولی ما ایرانی ها نمیدونم رو پایونیر چرا انقدر تعصب نشون میدیم حتی خود من
من به شخصه هدیونیت پایونیر رو خیلی قبول دارم چون ضبطهای دیگه کیفیت پایونیر رو ندارنبه خاطر اینکه کیفیت ساخت پایونیر خیلی سرتر از کنوود مخصوصا سری قدیم بگذریم جدیدا قطعاتش چینی شده
این همه رو 8019 یا 8016 تعصب به خرج میدید خودم رو ماشین 8016 دارم البته اشتباه بزرگی کردم پخش ماهمو 8850 فروختم این اشغالو خریدم دیروز از ارتفاع 30 سانتی پنلش از دستم افتاد اونم رو مرمر ولومش از جا کنده شد به همین راحتی این چه کیفیتی:hmm:
اگر رو تنظیمات پایونیر وارد بودید این حرفو نمیزدید مثلا چی 8019 خوب اینکه نوع ماشینو و اندازه بانداتو انتخاب میکنی که هیچ فرقی تو صدات ایجاد نمیشه یه سری منو داره که نصفش دهن پر کنه هیچ فایده ای نداره
از همون 7250 یه صدایی براتون میگیرم که از8019 عمرا بیرون نیاد
اگه واقعا دنبال تفکیک صدای خوب هستید یاید برید سمت هدیونیت های alpine و clarion فقط یه مقدار قیمتاشون بالاست
همین پایونیر یه پخشی مثل p99 زده تو دنیا هیچکدوم به پاش نمیرسن
من به شخصه هدیونیت پایونیر رو خیلی قبول دارم چون ضبطهای دیگه کیفیت پایونیر رو ندارن
خب به یه مشکل برخوردم اگه آمپ دوکاناله بگیرم بزارم واسه ساب آمپ چهار کانال هم بزارم واسه میدبیسها و کواک مجبورم کل بیس آمپ رو ببندم تا فشاری روی میدبیسها نیاد که حال نمیده
به نظرم باید سعی کنم این دو رو تو دوتا آمپ بزارم که راحت باشم
نظرتون چیه؟آمپم رو نفروشم یه آمپ چهار کانال توپ بگیرم
میدبیسهارو بزارم رو آمپ کننون که دارم و روی اچ پی اف تنظیمش کنم تا بیس اصلا نداشته باشه
یه آمپ با کیفیت بگیرم واسه ساب و کواک
آمپی که بریدجش 400 وات باشه چنده قیمتش؟روی 4 اهم 120 تا بده؟کیفیتی هم باشه
کسی میدونه کواک ارت کوآک t693 چند وات آر ام اس داره؟من که جایی ندیدم
احتمالا کامپوننت آلپاین هم میگیرم
آها یادم نبود که هر جفت باندی یه تنطیمی دارهجواب مشکلاتت رو با رنگ خودشون مشخص کردم !!
هیچ ربطی نداره !! شما آمپ 4 کانال میگیری - میدبیس ها وصل میشه به دوکانال و کواک ها به دوکانال دیگه - تنظیمات هر دوتا کانالی جداست - یعنی دو جفت تنظیمات داری که یکی مال 2 کانال اول و یکی دیگه مال دوکانال دوم هست
شما هرجوری بخوای تنظیم میکنی - بیس میدبیس ها رو میزاری و تنظیم میکنی و کواک ها رو هم فیلتر hpf میدی و تنظیم میکنی - کاملا از هم مجزا هستن - مثال :
مشاهده پیوست 398078
آمپت رو حتما بفروش - اگه میخوای سیستمی ببندی که واقعا با ارزش باشه و با صداش حال کنی باید آمپت رو یه چیز درست درمون برداری که کیفیت قطعات داخلیش بالا باشه !!
بنظر من آمپات رو بفروش و یه 4کانال قوی بگیر + 2 کانال قوی و برو حالشو ببر
آمپ 4کانالت باید رو هر کانال حداقل 110 وات بده - نگرانت کواک ها نباش - 693 ها 90 وات میخواد هر کدوم ولی من الان 120 تا بهشون دادم و هیچ مشکلی پیش نمیاد براشون
باید درست تنظیم کنی از روی آمپ که زیاد به باندها فشار نیاد !!!
این بهترین پیشنهاد ممکنه !! : SoundStream PX4.760 یا Infinity 7541
اینا هردوشون روی هر کانال 120 وات میدن و روی بریدج هم 380 وات - فقط اگه اینفینی گرفتی باید حواست باشه که پیچ های تنظیماش نویز نداشته باشه !!
هر طرف 90 وات میخواد ولی تحملش خیلی بالاست و مشکلی براش پیش نمیاد اکه درست تنظیم بشه
اینو کی بهت پیشنهاد داد؟ کنار کواک و میدبیس کامپوننت میزاری که چی بشه؟ اگه واسه استیج جلو میخوای که جالب میشه ولی چون ماشین پیکان هست همون باندهای عقب کل ماشین رو پر میکنن و نیاز به استیج جلو نداری !!!
سلامسلام
این693و 696 که گفته شد تو تاپیک میشه بیشتر بگین ازش ؟مدل دقیق و قیمت و ......
من دنبال یه چیزی بهتر از 718 میگردم که صداش بهتر و کیفیتی تر باشه
مصطفی جون باندارو چند بهش بدم واسم پخ کنامپ 7541 اینفلیتی رو اصلا سمتش نرو داش مجید
امپ ساندی که دوستمون معرفی کرده بد نیست
اگه trx4.880 گیر بیاری خیلی بهتره
و یا tx هم باشه خوبه در درجه اخر px بگیر
مورد بعدی شما به یک امپ چهارکانال برای اسپیکرها و یک امپ دو کانال قوی و اگر بودجه داری و میخوای حرفه کار کنی و از نظر برق به مشگل نخوری یه امپ مونو دیجیتال بخری که هم صداش و قدرتش عالیه هم مصرف برق خیلیییی کمتری داره
امپ کننون رو حتما رد نکن چون خیلی مارکش متفرقه و پاینه کیفیتش
پخش هم سلیقه ایه
شما یه پخش پایونر خوب داشته باشیو سری 5 به بالا باشه کار راه میندازه
.
:lol:از اون لحاظ که شما گفتی شیرازیم اساسی
چشم الان جواب میدم
.