• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره نهایی برای خرید گوشی

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:rolleyes:

با تشکر از دوستان گرامی که دلسوزانه در بخش موبایل فعالیت میکنن و سایر دوستان رو راهنمایی میکنن تا گوشی هایی مطابق میلشون بخرن.

بسه یا بازم بگم؟!!:D

آقا غرض از مزاحمت اینکه توی نوسانات قیمت گوشی تصمیم گرفتم K700 رو نخرم تا قیمتها کمی به ثبات برسه،
تقریبا همینطور هم شد.

دیشب رفتیم واسه یکی از دوستام گوشی بگیریم که فروشنده گفت Z530i اومده با قیمت 188 تومن (با گارانتی) !
اینم مشخصاتش

گفت نسبت به کا 700 به صرفه تره ! آخه 1GIG هم رم میخوره:blink:

حالا با توجه به اینکه از گوشی تاشو زیاد خوشم نمیاد موندم چکار کنم؟!!

تازه یکی میگفت W300 از Z530 بهتره :)
اینم مشخصات W300

تفاوت بین سری های K و W و Z چیه ؟

آیا گوشی که تاشو نباشه و توی همین رینج قیمت باشه(Up to 200)و کارت هم بخوره سراغ دارین ؟:rolleyes: ;)

حالا با این تفاسیر من چه کار کنم ؟ z530 خوبه ؟ w300 چی ؟

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از MahdiΩ :
سلام:rolleyes:

با تشکر از دوستان گرامی که دلسوزانه در بخش موبایل فعالیت میکنن و سایر دوستان رو راهنمایی میکنن تا گوشی هایی مطابق میلشون بخرن.

بسه یا بازم بگم؟!!:D

آقا غرض از مزاحمت اینکه توی نوسانات قیمت گوشی تصمیم گرفتم K700 رو نخرم تا قیمتها کمی به ثبات برسه،
تقریبا همینطور هم شد.

دیشب رفتیم واسه یکی از دوستام گوشی بگیریم که فروشنده گفت Z530i اومده با قیمت 188 تومن (با گارانتی) !
اینم مشخصاتش

گفت نسبت به کا 700 به صرفه تره ! آخه 1GIG هم رم میخوره:blink:

حالا با توجه به اینکه از گوشی تاشو زیاد خوشم نمیاد موندم چکار کنم؟!!

تازه یکی میگفت W300 از Z530 بهتره :)
اینم مشخصات W300

تفاوت بین سری های K و W و Z چیه ؟

آیا گوشی که تاشو نباشه و توی همین رینج قیمت باشه(Up to 200)و کارت هم بخوره سراغ دارین ؟:rolleyes: ;)

حالا با این تفاسیر من چه کار کنم ؟ z530 خوبه ؟ w300 چی ؟
w800ميتوني بگيري اما فكر كنم حدود 200 باشه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من موبایلی نیستم ولی موبایل دوستان رو دوست دارم...دوست عزیز با این مشخصات فکر رو Samsung X700 فکر کنی از بقیه بهتر باشه..زیر 200 تومنه..

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موبایلی نیستم ولی موبایل دوستان رو دوست دارم...دوست عزیز با این مشخصات فکر رو Samsung X700 فکر کنی از بقیه بهتر باشه..زیر 200 تومنه..

این هم گوشیه خوبیه اما میخوام از برند SonyEricsson باشه !

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه K700 کارت میخورد حتما میگرفتمش.

یه گوشی که تاشو نباشه و توی همین رینج قیمت باشه(Up to 200)و کارت هم بخوره کسی سراغ نداره ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از MahdiΩ :

خوب اگه پولت به 750 میرسید خوب بود..من خودم SE fan boy هستم ولی دلیل نمیشه وقتی قراره خرید کنم چشامو ببندم..

اگه بازار ایران در و پیکر داشت : زیمنس M75 ... و بنکیو زیمنس S88 و موتورولا L7 قیمت خوبی داشتن..

هنوز نفهمیدم ایراد X700 سامسونگ رو چی میدونید..انتنش در حد معقول مناسبه..کیفیت موزیک هم کمی کمتر از 750 و عمر باطری خوب و قیافه نسبتا تو سبک محصولات SE...;)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
w300 رو اگه بخرید خیلی کار درستی کردین

یعنی از Z530i بهتره ؟ چه مزایایی داره؟

یه مشکلی که هست اینه که از گوشی تاشو دل خوشی ندارم!

البته w700 هم هست ولی نمیدونم چنده؟؟

حدود 330 تومنه ! خیلی بالاست.

هنوز نفهمیدم ایراد X700 سامسونگ رو چی میدونید..انتنش در حد معقول مناسبه..کیفیت موزیک هم کمی کمتر از 750 و عمر باطری خوب و قیافه نسبتا تو سبک محصولات SE...

راستش از قیافه اش خوشم نیومده ! جلوش خیلی قلمبه ست.

قیمت دقیق کا 750 رو دارین ؟ شنیدم تهران 230 هم میدن، درسته ؟ اینجا 260 به بالا میگن نامردا !!!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دبليو 300 بد نيست ولي اگه گوشي خوب ميخواي كه واست كار كنه ( اسباب بازي چيني نميخاي !) دور سوني رو خط بكش . بيا يه نوكيا بگير تو هم بشو نوكيا يوزر !
بعد تازه نوكيا هم تو اين رنج قيمت كه شما فرموديد گوشي هاي خوبي داره كه اصلا نبايد سوني رو با اونا مقايسه كرد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
شما نظر ندی طوری نمیشه ها عزیزم
پیداست خودتون رو خیلی سطح بالا می دونین که فکر می کنین حرفتون اونقدر معتبره که ایشون حاضره بخاطرش دور
برند مورد علاقشو خط بزنه !

مهدی جان ، شما همون W300 رو بگیر
بهتره بازم پولاتو جمع کنی بعد بری خرید . فعلا زوده . K700 گوشی خوبیه ولی نه برای شما که مموری بالا دوست داری

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
Rax عزیز ، گوشی X700 ، گوشی خوبیه ولی همون چند عیبی که خودتون روش گذاشتین باعث میشه یکی به سمت
K700 و K750 بره ! بالاخره اونها عیب هستند !
در ضمن من تجربه ی کار با قویترین موبایل سامسونگ در زمان خودش رو داشتم ( D600 ) . ولی بقدری گوشی مذخرفی
بود که همون فرداش رفتم و عوضش کردم
فوق العاده مذخرف بود . ( البته به چشم من مذخرف اومد ، وگرنه Sony Ericsson!! هم سابقه ی کار با این گوشی رو داره
و ازش راضی بوده : این رو با توجه به این میگم که من و اون در زمینه ی موبایل توی 90% مواقع هم عقیده ایم )

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا مهدی گل! تو هنوز گوشی نگرفتی!؟ بابا اونجوری که قبلا اومدی و حلالیت طلبیدی من گفتم دیگه کا 700 رو خریدی حتما .. دیگه کم کم داره میشه قصه هزار و یک شب این حکایت گوشی خریدنت برادر;) .. ولی حالا که نخریدی اینو گوش بده .. برای تو که اینهمه صبر کردی کا 700 کمه! یعنی هم دیگه تقریبا قدیمی شده هم به اینهمه صبر کردن شاید نیارزه .. یکم بودجتو بیشتر کن ارزش داره مثلا کا 750 رو بگیری .. خب بیا از تهران بگیر! بابا اروپا که نیستی! یه سر بیا بخر و برو:) البته یه گوشی هم سونی کامینگ سون داره که شبیه دبیلو 800 هست اگه اشتباه نکنم دبلیو 700 یا 710 اونم خوبه فک کنم قیمتش هم مناسب بشه نمیدونم کی میاد روی اون هم فک کن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
دبليو 300 بد نيست ولي اگه گوشي خوب ميخواي كه واست كار كنه ( اسباب بازي چيني نميخاي !) دور سوني رو خط بكش . بيا يه نوكيا بگير تو هم بشو نوكيا يوزر !
بعد تازه نوكيا هم تو اين رنج قيمت كه شما فرموديد گوشي هاي خوبي داره كه اصلا نبايد سوني رو با اونا مقايسه كرد

خوبه حالا بنده خدا همچین جمله ای رو گفته :

اینم نمیگفتی چی میگفتی؟؟:D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از rax :
اگه بازار ایران در و پیکر داشت : زیمنس M75 ... و بنکیو زیمنس S88 و موتورولا L7 قیمت خوبی داشتن..
حالا X700 یه چیزی ولی زیمنس دیگه داره کم کم از پل صراط هم رد میشه، تو هنوزم قصد نداری بی خیالش بشی؟:D
M75 قبل از عرضه رسمی تولیدش متوقف شد و هر چی تو بازار هست همونایی ـه که همزمان با CX75 تولید شده بود.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خیلی حیلی ممنونم از تمام دوستانی که راهنمایی کردن . چه به سوی SE چه Nokia و چه زیمنس !

مطمئناً همه قصد راهنمایی و کمک دارند و نه گمراه کردن. فقط اختلاف در سلایق و عقاید هست.

اقا مهدی گل! تو هنوز گوشی نگرفتی!؟ بابا اونجوری که قبلا اومدی و حلالیت طلبیدی من گفتم دیگه کا 700 رو خریدی حتما .. دیگه کم کم داره میشه قصه هزار و یک شب این حکایت گوشی خریدنت برادر .. ولی حالا که نخریدی اینو گوش بده .. برای تو که اینهمه صبر کردی کا 700 کمه! یعنی هم دیگه تقریبا قدیمی شده هم به اینهمه صبر کردن شاید نیارزه .. یکم بودجتو بیشتر کن ارزش داره مثلا کا 750 رو بگیری .. خب بیا از تهران بگیر! بابا اروپا که نیستی! یه سر بیا بخر و برو البته یه گوشی هم سونی کامینگ سون داره که شبیه دبیلو 800 هست اگه اشتباه نکنم دبلیو 700 یا 710 اونم خوبه فک کنم قیمتش هم مناسب بشه نمیدونم کی میاد روی اون هم فک کن

به به ..... چاکر علیرضا خان هم هستیم. گفتم پولامو جمع کنم یه گوشی بهتر بخرم. از K300 به K310 بعد به K700 حالا به ...... !!!
امروز رفتیم واسه یکی از دوستام 6630 گرفتیم! کلی حال میکنه باهاش !
w700 قیمتش بالاست !

مهدی جان ، شما همون W300 رو بگیر
بهتره بازم پولاتو جمع کنی بعد بری خرید . فعلا زوده . K700 گوشی خوبیه ولی نه برای شما که مموری بالا دوست داری

آخه از گوشی تاشو بدم میاد !!! کاشکی کا 700 کارت میخورد !

فکر کنم مجبور بشم همون K700 رو بگیرم !
اگه K750i تمام نقره ای داشت یه کم انگیزه پیدا میکردم حیف که دور قابش کماکان سیاه هست و میگن D750 به اون زیبایی که گوشی ای رو دستش نیست توی ایران بدرد نمیخوره و مشکل داره !!!

افسوس ! افسوس !

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگر برات مقدور هست k700i رو نگیر.چون بعدها برای کم بودن مموریش قصه میخوری.
یکم صبر کن شاید قیمت ها پایین اومد.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MahdiΩ :
سلام

خیلی حیلی ممنونم از تمام دوستانی که راهنمایی کردن . چه به سوی SE چه Nokia و چه زیمنس !

مطمئناً همه قصد راهنمایی و کمک دارند و نه گمراه کردن. فقط اختلاف در سلایق و عقاید هست.

به به ..... چاکر علیرضا خان هم هستیم. گفتم پولامو جمع کنم یه گوشی بهتر بخرم. از K300 به K310 بعد به K700 حالا به ...... !!!
امروز رفتیم واسه یکی از دوستام 6630 گرفتیم! کلی حال میکنه باهاش !
w700 قیمتش بالاست !

آخه از گوشی تاشو بدم میاد !!! کاشکی کا 700 کارت میخورد !

فکر کنم مجبور بشم همون K700 رو بگیرم !
اگه K750i تمام نقره ای داشت یه کم انگیزه پیدا میکردم حیف که دور قابش کماکان سیاه هست و میگن D750 به اون زیبایی که گوشی ای رو دستش نیست توی ایران بدرد نمیخوره و مشکل داره !!!

افسوس ! افسوس !

دوست من!حاج مهدی عزیز! بازم بهت میگم کا 700 رو بیخیال شو! کسی که اینهمه صبر میکنه نمیره گوشی ای بگیره که امکاناتش خیلی زود براش کم بیاد! میگیری منظرومو؟ اگه یه دفه میخواستی بگیری اره بد نبود ولی چون مدت زیادی این دست اون دست! کردی الان اگه بری کا 700 بگیری هم مموریش هم دوربینش هم ... به زودی ناامیدت میکنه! باور کن ارزش داره کا750 رو بگیری! حرف قبول کن دیگه مرد حسابی! مگه چقد باید روی پولی که میخوای به کا700 بدی باید روش بذاری که راضیت نمیکنه! به روح 3310 قسم من اگه بودم اگه تو موقعیت تو بودم قرض هم میکردم ولی همچین انتخابی نمیکردم .. اشتباه نکن .. کا750 رو بخر!

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم ، به توصیه شما دوستان گرامی عمل میکنم.

ترجیح میدم یک ماه دیگه صبر کنم بعد اقدام کنم.احتمالاً هم K750 میگیرم.

( نمیدونم چرا K750 رو کامل نقره ای نمیکنن؟! )

ممنون از شما دوستان گرامی

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MahdiΩ :
چشم ، به توصیه شما دوستان گرامی عمل میکنم.

ترجیح میدم یک ماه دیگه صبر کنم بعد اقدام کنم.احتمالاً هم K750 میگیرم.

( نمیدونم چرا K750 رو کامل نقره ای نمیکنن؟! )

ممنون از شما دوستان گرامی

مطمئن باش در صورت اینکار پشیمون نمیشی .. نمیدونم نقره ایش تو ایران هست یا نه ولی اونم قشنگه .. حداقل توی عکساش که اینطور به نظر میاد .. حالا اینکه تو بازار هست یا نه رو من ندیدم تا حالا ..

بالا