• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره نهایی برای خرید گوشی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از MahdiΩ :
اگه K750i تمام نقره ای داشت یه کم انگیزه پیدا میکردم حیف که دور قابش کماکان سیاه هست و میگن D750 به اون زیبایی که گوشی ای رو دستش نیست توی ایران بدرد نمیخوره و مشکل داره !!!

افسوس ! افسوس !

d750 چه مشکلی داره؟ d750:confused: همون w800 با نرم افزار k750 هستش می دونی دیگه..حالا اگه قیمتش کم شده و راه می ده، یه d750 بگیر، بعد از یکی ازین دوستانی که کردیت کارد دارن توی فروم کمک بگیر، نرم افزار گوشی رو تو نت آپدیت کن به w800! ده-دوازده دلارم بیشتر در نمی آد;)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئن باش در صورت اینکار پشیمون نمیشی

امیدوارم همینطور باشه.

d750 چه مشکلی داره؟ d750 همون w800 با نرم افزار k750 هستش می دونی دیگه..حالا اگه قیمتش کم شده و راه می ده، یه d750 بگیر، بعد از یکی ازین دوستانی که کردیت کارد دارن توی فروم کمک بگیر، نرم افزار گوشی رو تو نت آپدیت کن به w800! ده-دوازده دلارم بیشتر در نمی آد

قضیه Lock بودن و Unlock شدن و آپدیت پولی از سایت های دیگه چیه ؟!!

میشه بهش اطمینان کرد؟

کسی اینجا هست d750 داشته باشه ؟

از ظاهر d750 بیشتر از k750 خوشم میاد.

اگه مشکلی نداشته باشه انتخاب ها K750 و d750 خواهند بود !

ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از tintin :
Rax عزیز ، گوشی X700 ، گوشی خوبیه ولی همون چند عیبی که خودتون روش گذاشتین باعث میشه یکی به سمت
K700 و K750 بره ! بالاخره اونها عیب هستند !
در ضمن من تجربه ی کار با قویترین موبایل سامسونگ در زمان خودش رو داشتم ( D600 ) . ولی بقدری گوشی مذخرفی
بود که همون فرداش رفتم و عوضش کردم
فوق العاده مذخرف بود . ( البته به چشم من مذخرف اومد ، وگرنه Sony Ericsson!! هم سابقه ی کار با این گوشی رو داره
و ازش راضی بوده : این رو با توجه به این میگم که من و اون در زمینه ی موبایل توی 90% مواقع هم عقیده ایم )

البته فعلا این دوستمون شرط اولش رو نپسندید که قیافه بود چه برسه به باقی ایراداش..ولیقیمتش وسوسه انگیزه..:lol:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از xPlod :
حالا X700 یه چیزی ولی زیمنس دیگه داره کم کم از پل صراط هم رد میشه، تو هنوزم قصد نداری بی خیالش بشی؟:D
M75 قبل از عرضه رسمی تولیدش متوقف شد و هر چی تو بازار هست همونایی ـه که همزمان با CX75 تولید شده بود.

تازه زدم تو خط S88....:blink: :lol: ( زیمنس توش داره..من PDA هم دو تا واسه داداشم و دستش خرید عشق جاودانیم Dell رو بخاطر این زیمنس فدا کردم :f34r: ) در مورد M75 اتفاقا خودم هم تعجب کردم..تو اوج فروشش فقط 1 مغازه ازش داشت..:blink:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از MahdiΩ :
چشم ، به توصیه شما دوستان گرامی عمل میکنم.

ترجیح میدم یک ماه دیگه صبر کنم بعد اقدام کنم.احتمالاً هم K750 میگیرم.

( نمیدونم چرا K750 رو کامل نقره ای نمیکنن؟! )

ممنون از شما دوستان گرامی
K750 رو الان زیر 250 گیر بیاری با گارانتی شاهکار کردی..ولی همیشه جای امیدواری هست..یهو دیدی رفتی بازار 220 تومن هم بود( همونطور که 2 هفته پیش بدون گارانتی خریدم..);)

امیدوتو از دست نده..برو بازار...اگه پیدا کردی خوب حله..نشد هم اگه دوربین رو فدای کارت میکنی:
Motorola ROKR E1 با همه ضعف هاش اونم قیمتش 170-180 تومنه..

من بودم تا 250 هم واسه 750 هزینه میکردم..ارزشش رو داره..:happy:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از tintin :
شما نظر ندی طوری نمیشه ها عزیزم
پیداست خودتون رو خیلی سطح بالا می دونین که فکر می کنین حرفتون اونقدر معتبره که ایشون حاضره بخاطرش دور
برند مورد علاقشو خط بزنه !

مهدی جان ، شما همون W300 رو بگیر
بهتره بازم پولاتو جمع کنی بعد بری خرید . فعلا زوده . K700 گوشی خوبیه ولی نه برای شما که مموری بالا دوست داری

اول اين كه من خودم رو سطح بالا نميدونم بلكه تمام كاربران نوكيا رو سطح بالا ميدونم ( چراكه انقدر سطحشون بالا هست كه برن نوكيا رو به عنوان گوشي مورد علاقه شون انتخاب كنند ):p
دوم اين كه من به ايشون امر نكردم يا دستور ندادم كه برو نوكيا بخر ! ( اصلا اجازه اين كار رو ندارم و شخصيت من هم به اين كار اجازه نميده :p بر عكس بعضي از يوزر هاي سوني كه تا يكي ميگه نوكيا ميريزين سرش ):p

جناب مهدي م فقط راهنمايي كردم اين راه (نوكيا) اين هم بيراهه (سوني) حالا ديگه خودتون انتخاب كنيد كه انتخاب خودتون هم مقدسه .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از MahdiΩ :
قضیه Lock بودن و Unlock شدن و آپدیت پولی از سایت های دیگه چیه ؟!!

میشه بهش اطمینان کرد؟

کسی اینجا هست d750 داشته باشه ؟

از ظاهر d750 بیشتر از k750 خوشم میاد.

اگه مشکلی نداشته باشه انتخاب ها K750 و d750 خواهند بود !

ممنون

lock نیستش که؟ اولا قرار بوده فقط واسه ی t-mobile تولید بشه ولی بعداً unlock شدش هم اومده تو بازار، فقط لوگوی t-mobile اون پایین باقی مونده;) ولی ازونجایی که هم کم تولید شده هم کم وارد شده هم الان قیمتا شیر تو شیره فک نکنم بتونی با یه قیمت خوب پیداش کنی!...
راستی این k750 نقره ای رو هم یکی از دوستای من داشت 3-4 ماه پیش، یعنی اون مدلیشم هست تو ایران، ولی باز همون مشکل کم بودن و قیمت رو داره احتمالاً!:f34r:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fuhnen :
اول اين كه من خودم رو سطح بالا نميدونم بلكه تمام كاربران نوكيا رو سطح بالا ميدونم ( چراكه انقدر سطحشون بالا هست كه برن نوكيا رو به عنوان گوشي مورد علاقه شون انتخاب كنند ):p
دوم اين كه من به ايشون امر نكردم يا دستور ندادم كه برو نوكيا بخر ! ( اصلا اجازه اين كار رو ندارم و شخصيت من هم به اين كار اجازه نميده :p بر عكس بعضي از يوزر هاي سوني كه تا يكي ميگه نوكيا ميريزين سرش ):p

جناب مهدي م فقط راهنمايي كردم اين راه (نوكيا) اين هم بيراهه (سوني) حالا ديگه خودتون انتخاب كنيد كه انتخاب خودتون هم مقدسه .
بابا تو خیلی خوشی ! بیا برو اینتو ببینم ( منظور از این تو : توی Ignor List می باشد ! امیدوارم شما هم منو به ایگنورلیست
خودتون وارد کنید چون دیگه حوصله ی خوندن پست های تکراری و بی بار شما رو ندارم )

بالا