ASHK2
Registered User
http://forum.persiantools.com/threa...-great-dane-اصیل-پرورش-تخصصی-گریت-دین.514609/
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
حتما به دامپزشک مراجعه کنین احتمال قارچ پوستی هست و ممکنه به شما هم انتقال پیدا کنهبا سلام..چند وقتی هست طوطی ملنگوی من پاهاشو خیلی با نوکش میخارونه..پاهاش یکم پوسته پوسته میشه و میریزه... دوستان نمیدونن چشه؟
ممنون
حاجی چند وقتی هست پشت زانوی پام عجیب میخاره بعضی وقتا....نکنه ماله اینه...چون بیشتر طرف من میاد...هرشب قبل خوابش پرواز میکنه میاد رو شونم که یه چند دقیقه ای..گردن و طرف گوششو براش بمالونم..عین مرغی که سرشو بخوای ببری دراز میکشه بعد چندتا خمیازه میکشه و خودش میره تو قفسش میخوابه...اخه در قفسش همیشه بازه..بخواد ادرار کنه خودش میره تو قفس بعد میاد بیرون...منکه به نظافتش خیلی میرسم...خودشم ماهی یه بار با فرچه و شامپو میشورم.. بهش میوه و اینجور چیزا از نظر ویتامینی میدم...چرا باید قارچ بگیره!....حدود یه ماهه قبل نشخوار میکرد...هرچی میخورد بالا میاورد و دوباره با لذت میخورد...الان خیلی بهتر شده...حتما به دامپزشک مراجعه کنین احتمال قارچ پوستی هست و ممکنه به شما هم انتقال پیدا کنه
خواهش میکنم.حاجی چند وقتی هست پشت زانوی پام عجیب میخاره بعضی وقتا....نکنه ماله اینه...چون بیشتر طرف من میاد...هرشب قبل خوابش پرواز میکنه میاد رو شونم که یه چند دقیقه ای..گردن و طرف گوششو براش بمالونم..عین مرغی که سرشو بخوای ببری دراز میکشه بعد چندتا خمیازه میکشه و خودش میره تو قفسش میخوابه...اخه در قفسش همیشه بازه..بخواد ادرار کنه خودش میره تو قفس بعد میاد بیرون...منکه به نظافتش خیلی میرسم...خودشم ماهی یه بار با فرچه و شامپو میشورم.. بهش میوه و اینجور چیزا از نظر ویتامینی میدم...چرا باید قارچ بگیره!....حدود یه ماهه قبل نشخوار میکرد...هرچی میخورد بالا میاورد و دوباره با لذت میخورد...الان خیلی بهتر شده...
ممنون
باید کوتاه بشه ولی توسط دامپزشک چون ممکنه گوشت انگشت هم با ناخون بریده بشهراستی ناخن طوطی رو نمیشه کوتاه کرد؟ خیلی بلند و تیز شده...زده شونه ها و دستامو داغون کرده..
متاسفم برای سگتون.با سلام خدمت تمامی عزیزان
بنده یه سگ داشتم از نژاد کاوالیر کینگ چارلز اسپانیل که این سگ و دختر کوچیک من ارتباط وحشتناکی داشتن الان دختر من 6 سالشه و خوب از همون بدو تولد این سگ باهاش بود و خوب همون طور گفتم خیلی با هم ارتباط عاطفی داشتن ولی 2 ماه پیش سگ مرد الان به مشکل شدیدی برخوردیم این که دختر کوچیک من به طرز وحشتناکی برای سگش بی تابی میکنه متاسفانه هر کاری کردیم حتی با بدبختی یه سگ خیلی شبیه به قبلی گرفتم ولی اصلا" افاقه نکرد الا دقیقا" گیر کردم چیکار میشه کرد چون دخترم واقعا" اذیت میکنه و خیلی بی تابی میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزان
ممنون دوست عزیزمتاسفم برای سگتون.
کاوالیر نژاد خیلی مهربون و تو دل بروییه.
حتما براش یه توله کاوالیر بیارید چون بچه ها با توله جدید خیلی بهتر رابطه برقرار میکنن تا سگ بالغ.
اگر مشکلتون با یه توله کاوالیر حل نشه باید به روانشناس مراجعه کنین تا راه حل بهتری برای مشکلتون پیدا کنین.
به احتمال 90 درصد با توله مشکلتون حل میشه اگر قبل از خرید با روان شناس مشورت میکردید حتما بهتون میگفت که توله بخرین و خرید سگ بالغ و اصولا قرار دادن جایگزین مشابه چیزی که دیگه نیست کار اشتباهیه. با خرید توله بچه رو در جریان نبود سگش قرار میدین و بهش کمک میکنین توله جدید رو بپذیرهممنون دوست عزیز
پس یه کاوالیر توله براش میگیرم امیدوارم با این مشکلمون حل بشه روان پزشک متاسفانه توی این سن یکم دیر جواب میده و خوب دیدن دخترم توی این شرایط خیلی سخته ولی با پیشنهاد شما یه کاوالیر اونم توله براش میگیرم
بستگی دارهسلام
قیمت یه بچه پرشین کت چنده؟ رنگشم سفید باشه.
واکسنش هر چند وقت یه باره؟؟
واسه دوستان می خوام.
ممنون
اوهبستگی داره
اما رو یک میلیون به بالا حساب کنید
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نژاد ایرانی هست اما سراسر دنیا تولید مثل میشن و استاندارد خاص دارند و از همه با کیفیت تر گربه پرشین یزدی هستدوستان این پرشین کت گربه ایرانیه ؟ یا اسمش اینه ؟
همه جا پره از سگ قدرجانی برای فروشمن سگ قدرجانی میخوام از اونا که الندازه یه خرس میشن پشمالو تپل بگیر نترس ؟ کسی میتونه گیر بیاره