• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و راهنمایی برای خرید خودرو تا سقف 15 تومان ( جدیه داداش )

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
با سلام خدمت دوستان

قبل از هر چیز از مدیران محترم و محترمه میخوام چند روز تاپیک باشه بعد منتقل کنن , چون تاپیک رو در جای مربوط به خودش زدم ولی هیچ خبری نشد , پرنده هم پر نمیزنه
Just_Cuz_06.gif

اول از همه بگم که هیچ نوع اطلاعاتی راجع به ماشین ندارم و کلا ماشین باز هم نیستم , فقط میخوام یه چیزی زیر پام باشه , از طرفی هم منزل وسط طرح هستش و زیاد نمیتونم ازش استفاده کنم

راستش یه پراید نو هستش که هر موقع بخوام میتونم سوار شم ولی میخوام یه ماشین برا خودم داشته باشم

نهایتا میخوام 15 تومان براش هزینه کنم نه بیشتر , حالا به 15 هم نرسید اشکالی نداره

من خودم نظرم روی فولکس گل (گلف) دست دو هست که تو سایتا که دیدم میشه 11 تا 14 تومان خریدش

اولا میخوام نظر حرفه ای دوستان رو بدونم که آیا این ماشین , ماشینه خوبی هست یا نه ؟ همه میگن قیافش خیلی معمولیه ولی من یه ماشین ساده مثل این دوست دارم

دوما اگه مورد دیگه نظرتون هست بفرمائید ولی میخوام یه ماشین جمع جور باشه مثل همین گلف یا 206 یا یه چیزی تو همین مایه ها

سوما بفرمائید که ماشینی که 100 تا کار کرده ارزش داره بخرمش یا اصلا نرم سمتش ؟ اگه بعدا خواستم بفروشمش چقدر ازش میافته ؟ اصلا الان زمان مناسبی برای خرید مشین هست یا نه ؟ چون عجله ای ندارم

چهارما بفرمائید طرح یکساله چنده ؟

پنجما هر چی به نظرتون میرسه که بتونه کمک کنه ممنون میشم بگید

با تشکر

با هرگونه مزه پراکنی , خوشمزگی و کلا هرگونه اسپم برخورد قاطع و فیزیکی خواهد شد
5.gif

:D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب شما که 15 تومن داری میزاری 15 هم بزار رووش یه چی خوب بخر دیگه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه برات چیزی مهم نیست ! ( قیافه ) تندر 90 بگیر !

گل هم هزینه هاش بالاست ! قطعاتش کم یاب و اجرت بالا !

ماشین ها معمولا تا 80 الی 100 هزار خرجی ندارن ! بعد یه خرج اساسی می خوان و بعد 100 هزار تا سالم هستند ! پس فکرشو نکن ! مگر اینکه با یه بلد بری خرید !

پ.ن : بنده هم آماتور هستم و منتظر نظر اساتید هستم

Hamed57

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز اگه می خواهی یک ماشین نرم و راحت کم مصرف، کم اصطهلاک بی آزار خلاصه بهترین انتخاب تو این قیمت را بکنی یک هیوندا ورنا دست دوم بگیر خودت را راحت کن، من انواع ماشینهای ایران خودرو و سایپا را داشتم هیچ کدام به گرد پای ورنا نمیرسند، الان ۴ ساله دارمش و ۱۲۰ هزار راه رفته تا به حال به جز برای تعویض لنت و تسمه تایم که باید روی ۱۰۰ هزار عوض میشد تعمیرگاه نرفتم، ماشینم مدلش ۸۴ هستش اینقدر نو و سالم و بی سر و صدا و نرم هست هر کس میشینه داخلش فکر میکنه صفره!! البته این به خاطر کیفیت بالای ساخت و قطعات استفاده شده در این ماشین هست، اگه سوالی داشتی در خدمتم

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
شما اسم تیونینگ تالک به گوشتون خورده؟ ;)
خدای ماشین باز ها اونجا هستن...
بنظر من حتما حتما از اونجا هم راهنمایی بگیرید..
TuningTalk.com

چند تا چیز دیگه رو هم اینجا و هم اونجا مطرح کنید..

مصرف سوخت براتون چقدر اهمیت داره؟
ماشین رو برای زیر پا و دوندگی میخواید .. یا برای دور زدن و صفا کردن؟
سرعت و شتاب و تعادل ماشین براتون مهم هست؟ یا میخواید یک رانندگی معمولی بکنید؟
با چه ماشین هایی حال میکنید و با چه ماشین هایی حال نمی کنید؟
آمریکایی قدیمی..بی ام و های نسبتا قدیمی..یا همین ماشین های امروزی. مثل ریو.. سمند. 405.. پرشیا.. مزدا و ..... ؟

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
به نظر من الان بصرفه ترین ماشین داخلی L90 هست
تنها ایرادش ظاهرش هست که البته سلیقه ای هست! ولی من تقریبا همه ی دوست و فامیلی را که به قیافش ایراد میگرفتند مجاب کردم که باز بهترین ماشنیه!
از نظر کیفیت ساخت، ایمنی، شتاب، مصرف، نرمی و.....

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
يه پرايد چوُوُن (لگن) :D بخر. خرج نداره .قوطي كبريته ديگه.

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
تنها ایرادش ظاهرش هست که البته سلیقه ای هست! ولی من تقریبا همه ی دوست و فامیلی را که به قیافش ایراد میگرفتند مجاب کردم که باز بهترین ماشنیه!
بله تایید میشه.. فقط یک مدت قطعاتش توی بازار نبود.. که الان خدا رو شکر قطعاتش توی کل بازار به راحتی پیدا میشن..

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
ورنا گزینه مناسبی هست ، از سمند و پژو و اینا هم کلاسش بالاتره
ال 90 خوبه ولی جوون پسند نیست
پژو پارس زیاد عالی نیست ولی با 15 یه تمیزشو بهت میدن .

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
هیوندا ورنا بهتر است یا پژو 206 صندوق‌دارV8 ؟
دو خودروی هیوندا ورنا دستي و پژو 206 صندول دارV8 از جمله خودروهای هستنند که دررده قیمتی 17 تا 19میلیون تومان قرار دارند.
این دو خودرو که یکی تحت لیسانس هیوندایی در شرکت کرمان موتور مونتاژ و دیگری در شرکت ایران خودرو تولید مي‌شود، علاوه بر آنکه از لحاظ قیمتی در یک سطح قرار دارند از لحاظ فنی نیز شباهت‌های بسیاری با یکدیگر دارند، به طوری‌که هر دو خودرو از موتور 1600سی‌سی بهره می‌برند با این تفاوت که پژو 206 صندوق‌دارV8 با این حجم موتور مي‌تواند 110 اسب بخار قدرت تولید کند، اما خروجی هیوندا ورنا دستي پنج اسب بخار کمتر از رقیب خود است.

از سوی دیگر هر چند این دو خودرو از حجم موتوری يكسان برخوردارند، اما هیوندا ورنا برای رسیدن به شتاب صفر تا صد نیازمند 11ثانیه زمان است در حالی که پژو 206 صندوق‌دارV8 برای رسیدن به این شتاب نیازمند 8/11ثانیه زمان است. از سوی دیگر با هیوندا ورنا دستي مي‌توان سرعت 175 کیلومتر در ساعت را تجربه کرد، در حالی‌که با پژو 206 صندوق‌دار V8 می‌توان تا مرز 193 کیلومتر در ساعت پدال گاز را فشرد. همچنین نگاهی به میزان مصرف سوخت این دو خودرو از بهینه بودن پژو 206 صندوق‌دار حكايت دارد. به طوری که این خودرو در هر صد کیلومتر در سیکل ترکیبی 6/6 لیتر بنزین مي‌سوزاند، در حالی که هیوندا ورنا برای طی کردن این مسافت نیازمند 8/7 لیتر سوخت است‌.

اما از لحاظ تجهيزات ايمني، این دو خودرو در یک سطح قرار دارند، به طوری که هر دو خودرو به ترمز ABS و ايربگ مجهز هستند که این امر موجب مي‌شود این دو خودرو در رده خودروهای ایمن قرار گیرند. در حال حاضر پژو 206 صندوق دار V8 با قيمتي برابر با 17ميليون و 500هزار تومان و هيوندا ورنا دستي نيز با قيمت 19ميليون تومان در بازار عرضه مي‌شوند.

منبع: دنیای اقتصاد

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
کلا ماشین هایی که الان تا 15 تومن تو ایران هست کدوماس ؟! نو + دست دوم

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
یعنی تو روحت :D
خب شما که 15 تومن داری میزاری 15 هم بزار رووش یه چی خوب بخر دیگه
داداش نفست از جای گرم بلند میشه ها من میخوام تازه همه 15 تومان رو هم ندم
اگه برات چیزی مهم نیست ! ( قیافه ) تندر 90 بگیر !

گل هم هزینه هاش بالاست ! قطعاتش کم یاب و اجرت بالا !

ماشین ها معمولا تا 80 الی 100 هزار خرجی ندارن ! بعد یه خرج اساسی می خوان و بعد 100 هزار تا سالم هستند ! پس فکرشو نکن ! مگر اینکه با یه بلد بری خرید !

پ.ن : بنده هم آماتور هستم و منتظر نظر اساتید هستم
میگن که تندر قطعاتش گرونه ؟ آره ؟
قیافه که نداره ولی زیاد مهم نیس
دوست عزیز اگه می خواهی یک ماشین نرم و راحت کم مصرف، کم اصطهلاک بی آزار خلاصه بهترین انتخاب تو این قیمت را بکنی یک هیوندا ورنا دست دوم بگیر خودت را راحت کن، من انواع ماشینهای ایران خودرو و سایپا را داشتم هیچ کدام به گرد پای ورنا نمیرسند، الان ۴ ساله دارمش و ۱۲۰ هزار راه رفته تا به حال به جز برای تعویض لنت و تسمه تایم که باید روی ۱۰۰ هزار عوض میشد تعمیرگاه نرفتم، ماشینم مدلش ۸۴ هستش اینقدر نو و سالم و بی سر و صدا و نرم هست هر کس میشینه داخلش فکر میکنه صفره!! البته این به خاطر کیفیت بالای ساخت و قطعات استفاده شده در این ماشین هست، اگه سوالی داشتی در خدمتم
اتفاقا اینو چند نفر هم بلده کار بهم پیشنهاد کردن ولی راستشو بخوای اولا یه ماشین جمع و جور میخوام دوما نمیدونم چرا از قیافه ورنا خوشم نمیاد , اصن یه وضی , نچسبه یکم , البته 100% حق داری هرچی باشه هیوندا هستش و نسبت به بقیه گزینه ها خیلی بهتره . آخر سر اگه چیز درست حسابی پیدا نکنم میرم همینو میگیرم
شما اسم تیونینگ تالک به گوشتون خورده؟ ;)
خدای ماشین باز ها اونجا هستن...
بنظر من حتما حتما از اونجا هم راهنمایی بگیرید..
TuningTalk.com

چند تا چیز دیگه رو هم اینجا و هم اونجا مطرح کنید..

مصرف سوخت براتون چقدر اهمیت داره؟
ماشین رو برای زیر پا و دوندگی میخواید .. یا برای دور زدن و صفا کردن؟
سرعت و شتاب و تعادل ماشین براتون مهم هست؟ یا میخواید یک رانندگی معمولی بکنید؟
با چه ماشین هایی حال میکنید و با چه ماشین هایی حال نمی کنید؟
آمریکایی قدیمی..بی ام و های نسبتا قدیمی..یا همین ماشین های امروزی. مثل ریو.. سمند. 405.. پرشیا.. مزدا و ..... ؟
ممنون دوست عزیز اونجا هم سر میزنم

مصرف سوخت زیاد مهم نیس

برای دور زدن , گردش , مسافرت , کار , اگرم اوضاع خراب شد مسافر کشی !

من کلا اهل رانندگی آرومم و با رعایت دقیق قوانین ( پاستوریزه ) :D

مثلا با همین گلف حال میکنم . البته نظرم بنزای دهه 90 هم بود ولی فکر کنم خرجش خیلی بالا باشه

فعلا تندر رو هم یه نظر بهش دارم
بله تایید میشه.. فقط یک مدت قطعاتش توی بازار نبود.. که الان خدا رو شکر قطعاتش توی کل بازار به راحتی پیدا میشن..
قطعاتش میگن گرونه ؟ یا نه ؟
ورنا گزینه مناسبی هست ، از سمند و پژو و اینا هم کلاسش بالاتره
ال 90 خوبه ولی جوون پسند نیست
پژو پارس زیاد عالی نیست ولی با 15 یه تمیزشو بهت میدن .
پارس خوشم نمیاد , زیادی درازه باز ورنا یکم بهتره
هیوندا ورنا بهتر است یا پژو 206 صندوق‌دارV8 ؟
دو خودروی هیوندا ورنا دستي و پژو 206 صندول دارV8 از جمله خودروهای هستنند که دررده قیمتی 17 تا 19میلیون تومان قرار دارند.
این دو خودرو که یکی تحت لیسانس هیوندایی در شرکت کرمان موتور مونتاژ و دیگری در شرکت ایران خودرو تولید مي‌شود، علاوه بر آنکه از لحاظ قیمتی در یک سطح قرار دارند از لحاظ فنی نیز شباهت‌های بسیاری با یکدیگر دارند، به طوری‌که هر دو خودرو از موتور 1600سی‌سی بهره می‌برند با این تفاوت که پژو 206 صندوق‌دارV8 با این حجم موتور مي‌تواند 110 اسب بخار قدرت تولید کند، اما خروجی هیوندا ورنا دستي پنج اسب بخار کمتر از رقیب خود است.

از سوی دیگر هر چند این دو خودرو از حجم موتوری يكسان برخوردارند، اما هیوندا ورنا برای رسیدن به شتاب صفر تا صد نیازمند 11ثانیه زمان است در حالی که پژو 206 صندوق‌دارV8 برای رسیدن به این شتاب نیازمند 8/11ثانیه زمان است. از سوی دیگر با هیوندا ورنا دستي مي‌توان سرعت 175 کیلومتر در ساعت را تجربه کرد، در حالی‌که با پژو 206 صندوق‌دار V8 می‌توان تا مرز 193 کیلومتر در ساعت پدال گاز را فشرد. همچنین نگاهی به میزان مصرف سوخت این دو خودرو از بهینه بودن پژو 206 صندوق‌دار حكايت دارد. به طوری که این خودرو در هر صد کیلومتر در سیکل ترکیبی 6/6 لیتر بنزین مي‌سوزاند، در حالی که هیوندا ورنا برای طی کردن این مسافت نیازمند 8/7 لیتر سوخت است‌.

اما از لحاظ تجهيزات ايمني، این دو خودرو در یک سطح قرار دارند، به طوری که هر دو خودرو به ترمز ABS و ايربگ مجهز هستند که این امر موجب مي‌شود این دو خودرو در رده خودروهای ایمن قرار گیرند. در حال حاضر پژو 206 صندوق دار V8 با قيمتي برابر با 17ميليون و 500هزار تومان و هيوندا ورنا دستي نيز با قيمت 19ميليون تومان در بازار عرضه مي‌شوند.

منبع: دنیای اقتصاد
راستشو بخوای اگه قرار باشه 206 هم بگیرم عمرا نمیرن صندوق دار بگیرم , خیلی ضایس , به قوله یکی از بچه ها بهش میگه پژو کو.نی :D

ممنون مطلب مفیدی بود
کلا ماشین هایی که الان تا 15 تومن تو ایران هست کدوماس ؟! نو + دست دوم

نو که فکر کنم همین تیبا بشه 12 تومان

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
آقا گفتم الان میگی برو سمند خودروی ملی بخر :D

گفتی خودرو ملی :ی صبر کن ببین این رانا چی از اب در میاد :ی اش شل قلمکاری هست :ی

با این قیمت 206-L90-حقیقتا سمند ال ایکس که البته 15 تومن فکر نکنم باشه

تاپیک قفل
trolldad.png
نیست

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مورد استفادت از ماشین چیه ؟

اگه برای توی شهر می خوام و مورد استفاده خاصی نداری یه پراید بگیر.. بقیش هم بده سیستم بنداز روش !

زدن بهت خیالی نیست !
زدی به کسی خیالی نیست !

کلا به عنوان فرقون موتور دار وصیله خوبیه! کار آدم رو راه می ندازه... همه چیزش هم ارزونه عینه پشکل هم توی بازار ریخته !

کنترلشهم خوبه چون سبکه...

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
مونتاژ ایرانی - سرمایه ملی :D
ریو - L90 - 206 -پراید
خیط بکش : سمند - تیبا- پرشیا

البته بجای ریو میتونن رورووک بگیری
ایران با این سطح هزینه فقط فقط پراید و لاغیر فقط الباقی رو جهت یاد آوری گفتم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فولکس گل به نظرم یه ماشین عالیه.قدرتش خیلی خوبه و مصرفش هم پایین هست.از ساپورت قطعاتش اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم گزین هی خوبی باشه
پ.ن: من هیچ اطلاعاتی از ماشین ندارم.ولی با گل خیلی خیلی حال میکنم

بالا