• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و راهنمایی برای خرید خودرو تا سقف 15 تومان ( جدیه داداش )

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
همین جوری بچرخم , مسفارت برم , کارای روزمره کلا

اخه مشکل پراید اینه که بزنن یا بزنم کلا خودم با ماشین جم میشم و باید بیایین حلوامو بخورید

خوب با پراید فقط تو شهر می شه چرخید.. مسافرت ریسک بالایی داره

گل هم ماشین عالی ای هست و فرانسوی هست.. خز هم نشده.. کیفیت قطعات و موتور هم واقعا بالا هست

405 هم کیسه خوبیه اما می گی حال نمی کنی.. اما 405 خودرو استانداردی هست از همه لحاظ ( به نسبت قیمتش ) سواری خوبی هم داره

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اخه سیوش هم کنم زیاد سودی نداره مگه اینکه بخوام 5 ساله کنم که اونم نمیشه چون یهو لازمم میشه اگه بخوام از سپرده در بیارم کلی باید جریمه بدم

خب سپرده چرا ، طلا ، ارز ، با دکتر دکستر یه مشورتی بکن ، ارزش پولت هم حفظ میشه

من باید رای تو رو بزنم راه نداره ! :دی

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80

گل هم ماشین عالی ای هست و فرانسوی هست.. خز هم نشده.. کیفیت قطعات و موتور هم واقعا بالا هست

برادر گل یک محصول برزیلی از برند فولکس واگن آلمان هست!

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
آقا فصل الخطاب بود حرفت پس نتیجه نهایی شد همین فولکس گل
47b20s0.gif

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم ولی فکر کنم همین گلف باشه اینا برداشتن ایرانیش کردن شده گل

برادر گل یه سری محاسن داره و یه سری معایب
من هردو را واستون میگم ببینید کدومش واستون مهم تره تا انتخاب بهتری داشته باشید...

معایب: یه کمی لرزه ی موتور داخل اتاق میاد و بعضی مواقع احساسش میکنید این ایراد در همه ی گل ها وجود داره و بخاطر جهت نصب شدن موتور روی ماشین هستش که لرزش انتقال پیدا میکنه به داخل کابین.
بعضی مواقع هم یه صدای تق تق پشت سر هم شنیده میشه داخل ماشین که خفیف هست و ماله کندانستور بنزین هستش.
کولرش پرتاب باد آنچنانی نداره مگر در درجه ی آخر که اونم چون خیلی صدا میده مجبورید از خیرش بگذرید...
ایراد دیگرش اینه که اگر توی جاده خدای نکرده به مشکل برخورد و مکانیک خواستید احتمال 99 درصد باید بکسلش کنید به نزدیکترین شهر بزرگ تا مکانیکش را پیدا کنید.

محاسن هم: موتور فوق العاده قوی شتاب عالی هندلینگ و کشش عالی تیپ اسپرتش تک بودنش 2تا ایربگ، آینه برقی پاور ویندو سیستم ضد سرقت عالیش صندوق جادار نسبت به هاچبک بودنش و اینکه چون کمه خیلی خاطر خواه داره و معمولا هرجا پارک کنید یا بنزین بزنید یا ... یکی میاد از چند و چونش ازتون سوال میپرسه و حس جالبی به آدم دست میده :دی قطعاتش هم چون تقلبی ندارن فوق العاده با کیفیتن....

درضمن گل را با گلف یکی نگیرید درسته که موتور گل مال نسل های قدیمی گلف هست ولی تفاوت این 2 ماشین از زمین تا آسمونه ایرانی ها هم این اسم را واسه گل نذاشتن و کار برزیلی هاست....

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
گل بخر از همه بیترو با کلاس تره
خدا از دهنت بشنوه :D

405 هم کیسه خوبیه اما می گی حال نمی کنی.. اما 405 خودرو استانداردی هست از همه لحاظ ( به نسبت قیمتش ) سواری خوبی هم داره
نه که با 405 حال نکنم کلااز ماشین جم و جور خوشم میاد یا کلا از ماشین تانک مثل لندکوروز یا نیمه شاسی بلند مثل ویتارا که خب اینا رو نمیشه گرفت
خب سپرده چرا ، طلا ، ارز ، با دکتر دکستر یه مشورتی بکن ، ارزش پولت هم حفظ میشه

من باید رای تو رو بزنم راه نداره ! :دی
اگه میتونی بزن خودمم از خدامه رای خودمو بزنم :D

برادر گل یه سری محاسن داره و یه سری معایب
من هردو را واستون میگم ببینید کدومش واستون مهم تره تا انتخاب بهتری داشته باشید...

معایب: یه کمی لرزه ی موتور داخل اتاق میاد و بعضی مواقع احساسش میکنید این ایراد در همه ی گل ها وجود داره و بخاطر جهت نصب شدن موتور روی ماشین هستش که لرزش انتقال پیدا میکنه به داخل کابین.
بعضی مواقع هم یه صدای تق تق پشت سر هم شنیده میشه داخل ماشین که خفیف هست و ماله کندانستور بنزین هستش.
کولرش پرتاب باد آنچنانی نداره مگر در درجه ی آخر که اونم چون خیلی صدا میده مجبورید از خیرش بگذرید...
ایراد دیگرش اینه که اگر توی جاده خدای نکرده به مشکل برخورد و مکانیک خواستید احتمال 99 درصد باید بکسلش کنید به نزدیکترین شهر بزرگ تا مکانیکش را پیدا کنید.

محاسن هم: موتور فوق العاده قوی شتاب عالی هندلینگ و کشش عالی تیپ اسپرتش تک بودنش 2تا ایربگ، آینه برقی پاور ویندو سیستم ضد سرقت عالیش صندوق جادار نسبت به هاچبک بودنش و اینکه چون کمه خیلی خاطر خواه داره و معمولا هرجا پارک کنید یا بنزین بزنید یا ... یکی میاد از چند و چونش ازتون سوال میپرسه و حس جالبی به آدم دست میده :دی قطعاتش هم چون تقلبی ندارن فوق العاده با کیفیتن....

درضمن گل را با گلف یکی نگیرید درسته که موتور گل مال نسل های قدیمی گلف هست ولی تفاوت این 2 ماشین از زمین تا آسمونه ایرانی ها هم این اسم را واسه گل نذاشتن و کار برزیلی هاست....

آقا ممنون از توضیحات خوبتون

درمورد معایب باید بگم این پرایدی که الان زیر پامه مدل 90 تحویل بهمن ماهه (131sx ) کلا اینقدر سر و صدا داره که فکر کنم گل پیشش پادشاه باشه , جرات نمیکنه آدم ترمز بزنه صداش از بس زیاده همه نیگا میکنن آدمو , فکر میکنن ما بد ترمز میگیریم :D
کولرش زیاد مهم نیس یه جوری با هم کنار میایم !
در مورد خرابی تو راه یه مشکل بزرگه به نظرم :(

شما که خودت 4 ساله گل داری صفر خریدی یا کار کرده ؟
چند خریدی ؟
مدل ؟
تا حالا از بابت تعمبر اذیتت نکرده ؟
مسافرت باهاش زیاد رفتی ؟
الان که 4 سال گذشته دوست داری عوضش کنی یا هنوز که هنوزه ازش راضی هستی ؟

معذرت که این همه سئوال کردم :)

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
آقا ممنون از توضیحات خوبتون

درمورد معایب باید بگم این پرایدی که الان زیر پامه مدل 90 تحویل بهمن ماهه (131sx ) کلا اینقدر سر و صدا داره که فکر کنم گل پیشش پادشاه باشه , جرات نمیکنه آدم ترمز بزنه صداش از بس زیاده همه نیگا میکنن آدمو , فکر میکنن ما بد ترمز میگیریم :D
کولرش زیاد مهم نیس یه جوری با هم کنار میایم !
در مورد خرابی تو راه یه مشکل بزرگه به نظرم :(

شما که خودت 4 ساله گل داری صفر خریدی یا کار کرده ؟
چند خریدی ؟
مدل ؟
تا حالا از بابت تعمبر اذیتت نکرده ؟
مسافرت باهاش زیاد رفتی ؟
الان که 4 سال گذشته دوست داری عوضش کنی یا هنوز که هنوزه ازش راضی هستی ؟

معذرت که این همه سئوال کردم :)

سلام.
خواهش میکنم. قابل نداشت.
صفر خریدم
18 ت
مدل 87
خیر ماشین بی آزاریه.
عاشق مسافرت باهاشم....
خیلی ازش راضیم و دوستش دارم اما اگر پول داشتم با یدونه هیوندای آیسی عوضش میکردم....

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حمید هیچ آمار درستی از گل نیستا ! حواست باشه ! الان دخترا بیشتر سمت پرشیا می رند !
وای نه پرشیا نه ببخشین منم میتونم نظر بدم ؟زانتیا چطوره ؟من خعلی خوشم میاد

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
زانتیا امنیت نداره ، یهو دیدی با آقاتون رفتید قاطی باقالیا ! :(

راست میگی داوود واقعا زانتیا امنیت نداره ؟چرا خوبه که ماشین خارجی .الان مثلا زانتیا برای سال 84 چنده ؟

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
سلام.
خواهش میکنم. قابل نداشت.
صفر خریدم
18 ت
مدل 87
خیر ماشین بی آزاریه.
عاشق مسافرت باهاشم....
خیلی ازش راضیم و دوستش دارم اما اگر پول داشتم با یدونه هیوندای آیسی عوضش میکردم....
آقا با این حرفا هر لحظه منو بیشتر به سمتش میکشونی :D
وای نه پرشیا نه ببخشین منم میتونم نظر بدم ؟زانتیا چطوره ؟من خعلی خوشم میاد
گل دوست نداری احیانا ؟ :D

چرا پس شما هم از زانتیا خوشت میاد ؟ زانتیا چی داره که دخترا خوششون میاد ؟ :(
زانتیا امنیت نداره ، یهو دیدی با آقاتون رفتید قاطی باقالیا ! :(

فعلا آقا نداره , عذبه :D

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
راست میگی داوود واقعا زانتیا امنیت نداره ؟چرا خوبه که ماشین خارجی .الان مثلا زانتیا برای سال 84 چنده ؟

آره امنیتش کمه اما به هر حال از ماشینای ایران فرغون بهتره.تمیزش 84 گیر بیاد 17 تا 20 تومنه ولی خب خیلی راه رفته و احتمالا به خرج افتاده خرجشم زیاده یه جفت کمک عقب 3 میلیونه!!!کلا ماشین پر خرجیه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

خداییش ماشین شخصیت داره .با کلاسه پرستیژ داره .گل هم خوبه بد نیست ولی ابهت زانتیا یه چی دیگس
آره امنیتش کمه اما به هر حال از ماشینای ایران فرغون بهتره.تمیزش 84 گیر بیاد 17 تا 20 تومنه ولی خب خیلی راه رفته و احتمالا به خرج افتاده خرجشم زیاده یه جفت کمک عقب 3 میلیونه!!!کلا ماشین پر خرجیه

نه بابا یا 5 تن من عاشق زانتیام دلم میخواد زانتیا بخرم .تازه 84 قیمتش 17 تا 20 .اوه من فکر کردم با 14 تومن میشه خرید
خدای من
تمام احساسات و آروزهام بر باد رفت که اینجوری

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
خداییش ماشین شخصیت داره .با کلاسه پرستیژ داره .گل هم خوبه بد نیست ولی ابهت زانتیا یه چی دیگس

نه بابا یا 5 تن من عاشق زانتیام دلم میخواد زانتیا بخرم .تازه 84 قیمتش 17 تا 20 .اوه من فکر کردم با 14 تومن میشه خرید
خدای من

میخوای بخاطرت زانتیا بگیرم بیام دنبالت ؟

تاپیکم به فنا رفت
127fs3556139.gif

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141

خدای من

:Dبا 14 تومن یدونه چپیش گیرت میاد بشینی توش واست بندری میزنه:blink:
هورسا بیا یه سوناتا 2012 سفید عروسک واست بخرم تازه احساساتت قلیان میکنه.من عاشقشم
springsmile.gif

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

اصلا ، تا تصادف کنی ، سریع ستون های وسط خم می شن و شهادتین ...

حمید ، حیف سنت کمه و دهنت بوی شیر می ده والی کیس خوب سراغ دارمبرات

خدای من

زانتیا ماشین خلاف کارهاست :D ! البته بعد زانتیا پرشیا می رسه ! پرشیا بعد زانتیا رفت برای دخترها !
الان دخترها مزدا 2 سوار می شن ، خواهر دوستم تو ارزونی گرفت 34 تومان

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
میخوای بخاطرت زانتیا بگیرم بیام دنبالت ؟

تاپیکم به فنا رفت
127fs3556139.gif

عموییی چقدر تو مهربونی .الان هیچ اسمایلی دم دستم نیست برات بذارم ابراز احساساتمو نشون بدم .از ته دل برات دعا کردم ایشالا به حق علی به حق 5 تن آل عبا از این سوناتاها که مملی میگه بخری .:دی

:Dبا 14 تومن یدونه چپیش گیرت میاد بشینی توش واست بندری میزنه:blink:
هورسا بیا یه سوناتا 2012 سفید عروسک واست بخرم تازه احساساتت قلیان میکنه.من عاشقشم
springsmile.gif

محمد آخه پولم جایی گیره نمیشه آزادش کنم .بعدم دلم نمیاد اینقدر پول ماشین بدم .

مزدا 2 هم خیلی خوشگله

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
حمید ، حیف سنت کمه و دهنت بوی شیر می ده والی کیس خوب سراغ دارمبرات
تولو خدا معرفی کن
bonheur.gif
تولو خدا

سن که مهم نیس , مهم تفاهمه
hmm2.gif

عموییی چقدر تو مهربونی .الان هیچ اسمایلی دم دستم نیست برات بذارم ابراز احساساتمو نشون بدم .از ته دل برات دعا کردم ایشالا به حق علی به حق 5 تن آل عبا از این سوناتاها که مملی میگه بخری .:دی

مرسی عمه جان که برام ارزوی سوناتا کردی . اگرم یه روز سوناتا بتونم بگیرم که دیگه عمرا دنبال تو نمیام
onion055.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تولو خدا معرفی کن
bonheur.gif
تولو خدا

سن که مهم نیس , مهم تفاهمه
hmm2.gif

مرسی عمه جان که برام ارزوی سوناتا کردی . اگرم یه روز سوناتا بتونم بگیرم که دیگه عمرا دنبال تو نمیام
onion055.gif

اشکالی نداره عزیزم من فقط برات دعا کردم .من جنسیس هم بیاد محلش نمیذارم .ولی خدایی دیدی جنبشو نداشتی .خدایا به حق 5 تن همون پراید:دی

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
اشکالی نداره عزیزم من فقط برات دعا کردم .من جنسیس هم بیاد محلش نمیذارم .ولی خدایی دیدی جنبشو نداشتی .خدایا به حق 5 تن همون پراید:دی

غلط کردم , پراید نه
154fs232528.gif
توبــــــــــــــه

بالا