• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و راهنمایی برای خرید خودرو تا سقف 15 تومان ( جدیه داداش )

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
کولر به قدرت فنش نیست، به قدرت کندانسورشه... گویا کولر ریو رو امتحان نکردید! ضمنا مثل خودتون جواب شکلکی دادم... شما منظور منو نگرفتید، پس توقع نداشته باشید دیگران هم افکار شما رو بخوانن!! حرفی دارید، بفرمایید... شکلک :blink: معناش ترولینگه!

چرا اتفاقا برادرم ریو داشت اصلا سیستم خنک کنندش در حد و اندازه ی سیلوی من نبود. نمیگم خوب نبود اتفاقا راضی کننده بود ولی کولر سیلو از نظر پاشش باد و خنک کنندگی هردو از ریو سر بود.

راستی یادم رفت عرض کنم ریو در هیچ شرایطی قدرت رقابت با تیپ 5 رو نداره مگر اینکه تیپ 5 رانندش یه پیرزن 95 ساله باشه! در هرصورت اگر از بنده رنجیدید عذرخواهی میکنم...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چرا اتفاقا برادرم ریو داشت اصلا سیستم خنک کنندش در حد و اندازه ی سیلوی من نبود. نمیگم خوب نبود اتفاقا راضی کننده بود ولی کولر سیلو از نظر پاشش باد و خنک کنندگی هردو از ریو سر بود.

راستی یادم رفت عرض کنم ریو در هیچ شرایطی قدرت رقابت با تیپ 5 رو نداره مگر اینکه تیپ 5 رانندش یه پیرزن 95 ساله باشه! در هرصورت اگر از بنده رنجیدید عذرخواهی میکنم...

پس گاز کولر ماشین برادرتون مشکل داشته مثل 99% از ریوهای دیگه! موقع برداشتن گیج روغن همیشه لوله گاز شل میشه و گاز به مرور خارج میشه!

سیستم انتقال قدرت ریو از پژو خیلی جلوتره... سربالاییهای شدید رو میشه زد دنده 4 و با سرعت 5 کیلومتر رفت بالا... توی سرعت 150 کیلومتر پاتو از روی گاز برداری و دوباره بزاری یهو ماشین میکنه انگار دنده 1 هست... صرف اینکه بگید ریو 97 اسبه و پژو 110 اسب، ملاک مقایسه نیست... باید تجربه کنید! من بارها در خارج از شهر با تیپ 5 تجربه کردم... فقط زمانهایی تیپ 5 جلوتر از من بوده که راننده حرفه ای سوارش بوده و خودرو کمی تیون شده بود. تیپ پنج گازش الکترونیکیه، یعنی وقتی گاز دادی یک ساعت میای پایین یه چایی میزنی دوباره سوار میشی، یه ختم قرآن میکنی تازه شاید اون موقع چرخها شروع کنن به سوت کشیدن و حرکت کردن! :D ریو تا گازو فشار بدی مثل چی شروع میکنه به حرکت! همیشه هم تکنولوژی های جدید بهتر نیست.... 206 کامپیوتر بسیار پیشرفته تری نسبت به ریو داره، نمیزاره به ماشین فشار بیش از حد بیاد... ولی ریو خنگ تر از اونیه که هوا و بنزین و گاز و اینا رو مطابق با سلامت موتور تنظیم کنه! :D (البته نه اینکه نمیکنه، ولی محدودیت های تیپ 5 رو نداره)

نه بابا رنجش چیه، داریم صحبت میکنیم... :D فقط من اونقدر باهوش نیستم که از روی یه شکلک بتوانم منظور نویسنده رو متوجه شم! :D

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
دوست عزیز
درسته ریو ماشینه خوبی هست اما شما دارین ازش یه بت میسازین
ریو یه یه چیزی تو مایه های پژو 405 و پارس با موتور xu7 هست -
هیچ ماشینی نمیتونه سر بالایی با سرعت 5 تا بیاد بالا یکم منطقی و غیر مغرضانه نظرتون رو به دیگران بگین
ریو تو شتاب اولیه یکم از 405 و پارس بهتره اما هیچ موقع به تیپ 5 نمیرسه
و تو کشش هم به هیچ پزو یی نمیرسه مطمئن باش
اون تاخیر پدال هم در حد چند میلی ثانیه هست که خیلی خیلی کم هست که اصلا من و شما متوجه اون نمیشیم (غیر از موقعی که شروع به حرکت میکنیم )

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز
هیچ ماشینی نمیتونه سر بالایی با سرعت 5 تا بیاد بالا یکم منطقی و غیر مغرضانه نظرتون رو به دیگران بگین
اون تاخیر پدال هم در حد چند میلی ثانیه هست که خیلی خیلی کم هست که اصلا من و شما متوجه اون نمیشیم (غیر از موقعی که شروع به حرکت میکنیم )

خب پس یه بار دیگه پستهای منو بخوانید تا قشنگ متوجه شید که 50 -50 از معایب و مزایاش گفتم!!

ریوی موجود در ایران مدل سال 2001 است، شما با 405 مدل 1988 مقایسه میکنید؟!! :lol:

ببخشید دنده 4 و سرعت 5 کیلومتر به نظرتون زیاده؟ نمیدونستم پژوی شما با سرعت 150 تا سربالایی میره... ریو با دنده 4 همون 5 تا میره... (پژو با دنده 4 توی سربالایی، دنده عقب میره!!) ببخشید دیگه امکانات نبود نشد سرعت بالاش تولید بشه! :D گیربکس ریو اینقدر قویه که با سرعت 10 تا رو به جلو، میزاری عقب با دیسک و صفحه ترمز میکنه و شروع میکنه به عقب اومدن... مقایسه کنید با تیپ 5 که در حالت سکون هر وقت میزاری دنده عقب، یه لیوان آب هویج هم برات میگیره!!

اینکه شما درباره یه خودرو اظهار نظر کنی، صرفا به تجربه شخصیت بر میگرده... من بارها و بارها در این 7-6 سال با تیپ 5 کورس گذاشتم و در مسیر حدود 500 متری همیشه ریو جلوتر از تیپ 5 بوده، به غیر از چند بار که بچه های پیست سوار تیپ 5 بودن که خب راننده حرفه ای محسوب میشن! اینکه شما بخواید نظرتون رو به دیگران بقبولونید که نه این امکان نداره، از یه نظر و تنفر شخصی از یه تیکه آهن پاره (ریو) منشاء میگیره!

ضمنا" شما چرا پستهای منو کامل نخواندید؟ وقتی جوابی به پستی میدید، حتما قبلش کامل بخوانید... من گفتم وقتی معکوس میکشیم گاز پژو تاخیر داره؟؟؟؟؟؟ نه خداییش یه بار دیگه پستهای منو بخوان بعد ببین هر چی من گفتم رو آنتی کردی اومدی دوباره داری ازم می پرسی!! :lol:

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
ده خب با چه زبونی بهت بگم وقتی یه پراید زیر پاته الکی 15 میلیون پول ماشین نده دیگه ؟!
280.png

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ده خب با چه زبونی بهت بگم وقتی یه پراید زیر پاته الکی 15 میلیون پول ماشین نده دیگه ؟!
280.png

:D

دخترا دیگه این روزا به ماشین زیر 20 تومن پا نمیدن... دلیل عوض کردن هم قطعا همینه! :D :p :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب ایشون که به هر حال میگه 15 میلیون داره ! :D

دلیل غیر منطقی بودن کارش هم همینه!! ماشین 15 تومنی با پراید هیچ فرقی نداره! :D تازه پراید استتارش هم بهتره... اگه اتو زد و یکی جلوشو گرفت میگه مسافرکشم! :D

/

البته میتونه ماشین 25 میلیونی چپی داغون رو 15 بخره، دخترا که نمی فهمن چپیه! :D فکر میکنن 25 تومن پولشو داده، حتما" پول اونا رو هم خوب میده! :p

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
مگه قبلا فکر نکردی ؟ :D

راستش من وقتی یه چیزی بگیرم میخوام فقط ازش استفاده کنم دیگه حوصله تعمیر و رسیدگی بیش از حد رو ندارم

حالا شما نظرت راجع به فنی گل چیه برادر ؟

ممنون ولی پارس بزرگه , ماشین جمع و جور دوس دارم

به هيچ وجه طرف گل نرو

ماشين بسيار خوبيه اما قيمت لوازم اش با يه بنز سري E قديم برابري ميكنه
چون خط توليدش و قطع كردن همه لوازمش رو ديگه به صورت شخصي وارد ميكنن و قيمت خون پدرشون ميفروشن.....
ماشين المانيه خراب نميشه اما. يه تصادف ساده بكني. باهاش

يه گلگير خامش ٣٣٠ ٤٠ تومنه

درب موتورش ٨٠٠ تومنه. تازه بدون هزينه ي رنگ....

اينه بقلش ٨٠ تومنه

اگر ميتوني. از پس اين هزينه ا بر بياي حرفي نيست

گذشته از اين كه هزينه سرويس دوره ايشم هر دفعه ٢٥٠ ٣٠٠ تومن در مياد

Sent from my iPhone using Tapatalk

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دلیل غیر منطقی بودن کارش هم همینه!! ماشین 15 تومنی با پراید هیچ فرقی نداره! :D تازه پراید استتارش هم بهتره... اگه اتو زد و یکی جلوشو گرفت میگه مسافرکشم! :D

حالا فرض کن اصلا این بنده خدا 30-40 میلیون تومن داشته باشه بخواد ماشین هم بخره ، خوب با این پول ماشینی که میخره ، ارزش واقعیش چقدر هست ؟

بعد چقدر طول میکشه تا این مقدار پول رو یه بنده خدایی با سطح درآمد متوسط جمع کنه ؟ به همین راحتی پولی که این همه براش زحمت کشیدن رو ملت میریزن تو حلقوم یه مشت دزد بیشرف بی ناموس ، اون کارگر بدبخت ایران خودرو و سایپا که فقط داره یه حقوق چندغاز میگیره.

تا میتونن مردم باید از خرید ماشین نو خودداری کنن به نظر من

حالا اگه یکی وضع مالیش خوبه و چند ده میلیون براش پولی نیست ، اون یه بحث دیگه س

ITI

Registered User
لایک‌ها
138

سیلو تمیز و سالم زیر 11 تومن پیدا نمیکنید با این قیمت که شما میفرمایید یدونه خسته و در به داغون و پرخرج گیرشون میاد...

من 4 سال سیلو داشتم هیچ کولری کولر سیلو نمیشه درضمن ماشین فوق العاده نرمیه و اون زمان خیلی توی بورس بود.... الان هم مشتری خودش رو داره ولی یکم ظاهرش قدیمی شده....

شما اگر بین ماشین های زیر 20 که این دوستمون میخوان ماشینی پیدا کردید که کولرش بهترز سیلو باشه جایزه دارید البته ماشین های بورس که مد نظر ایشون هست و دوستان

کولر به قدرت فنش نیست، به قدرت کندانسورشه... گویا کولر ریو رو امتحان نکردید! ضمنا مثل خودتون جواب شکلکی دادم... شما منظور منو نگرفتید، پس توقع نداشته باشید دیگران هم افکار شما رو بخوانن!! حرفی دارید، بفرمایید... شکلک :blink: معناش ترولینگه!

پس گاز کولر ماشین برادرتون مشکل داشته مثل 99% از ریوهای دیگه! موقع برداشتن گیج روغن همیشه لوله گاز شل میشه و گاز به مرور خارج میشه!

سیستم انتقال قدرت ریو از پژو خیلی جلوتره... سربالاییهای شدید رو میشه زد دنده 4 و با سرعت 5 کیلومتر رفت بالا... توی سرعت 150 کیلومتر پاتو از روی گاز برداری و دوباره بزاری یهو ماشین میکنه انگار دنده 1 هست... صرف اینکه بگید ریو 97 اسبه و پژو 110 اسب، ملاک مقایسه نیست... باید تجربه کنید! من بارها در خارج از شهر با تیپ 5 تجربه کردم... فقط زمانهایی تیپ 5 جلوتر از من بوده که راننده حرفه ای سوارش بوده و خودرو کمی تیون شده بود. تیپ پنج گازش الکترونیکیه، یعنی وقتی گاز دادی یک ساعت میای پایین یه چایی میزنی دوباره سوار میشی، یه ختم قرآن میکنی تازه شاید اون موقع چرخها شروع کنن به سوت کشیدن و حرکت کردن! :D ریو تا گازو فشار بدی مثل چی شروع میکنه به حرکت! همیشه هم تکنولوژی های جدید بهتر نیست.... 206 کامپیوتر بسیار پیشرفته تری نسبت به ریو داره، نمیزاره به ماشین فشار بیش از حد بیاد... ولی ریو خنگ تر از اونیه که هوا و بنزین و گاز و اینا رو مطابق با سلامت موتور تنظیم کنه! :D (البته نه اینکه نمیکنه، ولی محدودیت های تیپ 5 رو نداره)

نه بابا رنجش چیه، داریم صحبت میکنیم... :D فقط من اونقدر باهوش نیستم که از روی یه شکلک بتوانم منظور نویسنده رو متوجه شم! :D

دوست عزیز

خب پس یه بار دیگه پستهای منو بخوانید تا قشنگ متوجه شید که 50 -50 از معایب و مزایاش گفتم!!

ریوی موجود در ایران مدل سال 2001 است، شما با 405 مدل 1988 مقایسه میکنید؟!! :lol:

ببخشید دنده 4 و سرعت 5 کیلومتر به نظرتون زیاده؟ نمیدونستم پژوی شما با سرعت 150 تا سربالایی میره... ریو با دنده 4 همون 5 تا میره... (پژو با دنده 4 توی سربالایی، دنده عقب میره!!) ببخشید دیگه امکانات نبود نشد سرعت بالاش تولید بشه! :D گیربکس ریو اینقدر قویه که با سرعت 10 تا رو به جلو، میزاری عقب با دیسک و صفحه ترمز میکنه و شروع میکنه به عقب اومدن... مقایسه کنید با تیپ 5 که در حالت سکون هر وقت میزاری دنده عقب، یه لیوان آب هویج هم برات میگیره!!

اینکه شما درباره یه خودرو اظهار نظر کنی، صرفا به تجربه شخصیت بر میگرده... من بارها و بارها در این 7-6 سال با تیپ 5 کورس گذاشتم و در مسیر حدود 500 متری همیشه ریو جلوتر از تیپ 5 بوده، به غیر از چند بار که بچه های پیست سوار تیپ 5 بودن که خب راننده حرفه ای محسوب میشن! اینکه شما بخواید نظرتون رو به دیگران بقبولونید که نه این امکان نداره، از یه نظر و تنفر شخصی از یه تیکه آهن پاره (ریو) منشاء میگیره!

ضمنا" شما چرا پستهای منو کامل نخواندید؟ وقتی جوابی به پستی میدید، حتما قبلش کامل بخوانید... من گفتم وقتی معکوس میکشیم گاز پژو تاخیر داره؟؟؟؟؟؟ نه خداییش یه بار دیگه پستهای منو بخوان بعد ببین هر چی من گفتم رو آنتی کردی اومدی دوباره داری ازم می پرسی!! :lol:

دوستان عزیز ببخشید این وسط مصدع اوقاتتون شدم
hmm2.gif

شما که تجربه دارید با گل هم تجربه داشتید ؟ نظرتون راجع بهش چجوریاست ؟
280.png
رشتی بگو
:D

دخترا دیگه این روزا به ماشین زیر 20 تومن پا نمیدن... دلیل عوض کردن هم قطعا همینه! :D :p :D
بنده اهل اینجور تفکر نیستم , دوست دختر هم ندارم . یکی داشتم الان دیگه ندارم
خب ایشون که به هر حال میگه 15 میلیون داره ! :D
آخه با 15 تومان که نه میشه خونه خرید نه سپردش زیاد میشه سودش . بدیم بالا ماشین خب

/

البته میتونه ماشین 25 میلیونی چپی داغون رو 15 بخره، دخترا که نمی فهمن چپیه! :D فکر میکنن 25 تومن پولشو داده، حتما" پول اونا رو هم خوب میده! :p
به نکته ظریفی اشاره کردید قابل تامله
به هيچ وجه طرف گل نرو

ماشين بسيار خوبيه اما قيمت لوازم اش با يه بنز سري E قديم برابري ميكنه
چون خط توليدش و قطع كردن همه لوازمش رو ديگه به صورت شخصي وارد ميكنن و قيمت خون پدرشون ميفروشن.....
ماشين المانيه خراب نميشه اما. يه تصادف ساده بكني. باهاش

يه گلگير خامش ٣٣٠ ٤٠ تومنه

درب موتورش ٨٠٠ تومنه. تازه بدون هزينه ي رنگ....

اينه بقلش ٨٠ تومنه

اگر ميتوني. از پس اين هزينه ا بر بياي حرفي نيست

گذشته از اين كه هزينه سرويس دوره ايشم هر دفعه ٢٥٠ ٣٠٠ تومن در مياد

نه آقا خدایی راست میگی ؟ نه خدایی دیگه نمیخوام خرج رو دستم بذاره . اینطوری هر چی در میارم که باید بالاش بدم
حالا فرض کن اصلا این بنده خدا 30-40 میلیون تومن داشته باشه بخواد ماشین هم بخره ، خوب با این پول ماشینی که میخره ، ارزش واقعیش چقدر هست ؟

بعد چقدر طول میکشه تا این مقدار پول رو یه بنده خدایی با سطح درآمد متوسط جمع کنه ؟ به همین راحتی پولی که این همه براش زحمت کشیدن رو ملت میریزن تو حلقوم یه مشت دزد بیشرف بی ناموس ، اون کارگر بدبخت ایران خودرو و سایپا که فقط داره یه حقوق چندغاز میگیره.

داداش گلم مزدا 3 یا بنز و کوفت و زهرمار که نمیتونیم بخریم . باید همینا رو سوار شیم خب

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

حالا اینا به کنار، طرف خدای نکرده تصادف میکنه یه عمر پس اندازش دود میشه میره! :wacko: یا اینکه هر جا پارک میکنه، دقیقه ای یک بار میاد سر میزنه که کسی روی ماشین خط نندازه! :D

در جوامع غربی، تا حدودی نوع ماشین بیانگر شخصیت افراده... در ایران شما راننده های ماشینهای 150 میلیونی رو ببینید، یکی از یکی عقده ای تر... طوری رانندگی میکنن انگار با سوار شدن یه تیکه آهن، پادشاه شدن!! :blush:

من یه پزشک رو میشناسم که خونش (خانه :blush: ) رو فروخت و رفت اجاره نشین شد، برای اینکه وقتی میره بیمارستان با آزرا بره... 10 دفعه هم من باهاش رفتم خداییش به غیر از نگهبان کسی نمی بینه و نمیدونه که آزرا سوار میشه!! :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان عزیز ببخشید این وسط مصدع اوقاتتون شدم
hmm2.gif

شما که تجربه دارید با گل هم تجربه داشتید ؟ نظرتون راجع بهش چجوریاست ؟

خواهش میکنیم!! :D تاپیک خودتونه!! :p

من سال 85 میخواستم گل بگیرم... یهو از 12 تومن شد 14 تومن، ریو گرفتم گفتم یه سال باهاش سر میکنم و بعد گل میگیرم. اون موقع برای یه گاز کولر ریو باید میامدیم تعمیرگاه تخصصی ریو در جاده مخصوص، ببین دیگه گل چی بود!!

گل یه مدل برزیلیه... مثل پژو پارس که نام پژو رو یدک میکشه، اونم نام فاوه رو یدک میکشه... کیفیت گلف رو نداره.

تصادف و اینا کنی علاف میشی در حد معتادا! :D هزینه های سنگین قطعات هم که بماند...

ترمزش هم مثل ریو ساده است... به نظر من یه چیزی بگیر حداقل abs و ebs داشته باشه مثل ما توی یخ بندون با سلام صلوات نیای بیرون! :D

ولی خب گل در مقایسه با ریو در کلاس پرستیژی بالاتری قرار داره... دست هر کسی نمی بینی، ساعت 6 صبح هم عین 206 طرف با شلوار کردی و چشمهای پف کرده ازش پیاده نمیشه دم نونوایی!! :weird:

ریو رو اگه جنبه سرعت و شتاب رو داشته باشی، ماشین خیلی خوب و بی آزاریه... توی هندلینگ، ریو خیلی از ماشینهای همرده خودش سرتره... طوری که توی خانواده پژو در پیچیدن، همه کله میشن ریو راحت می پیچه... ترمز ضعیفی داره چون abs و ebd رو از روش برداشتن، دلیل اینکه زیاد تصادفی دیدی هم همین موارد بوده!

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
خواهش میکنیم!! :D تاپیک خودتونه!! :p

من سال 85 میخواستم گل بگیرم... یهو از 12 تومن شد 14 تومن، ریو گرفتم گفتم یه سال باهاش سر میکنم و بعد گل میگیرم. اون موقع برای یه گاز کولر ریو باید میامدیم تعمیرگاه تخصصی ریو در جاده مخصوص، ببین دیگه گل چی بود!!

گل یه مدل برزیلیه... مثل پژو پارس که نام پژو رو یدک میکشه، اونم نام فاوه رو یدک میکشه... کیفیت گلف رو نداره.

تصادف و اینا کنی علاف میشی در حد معتادا! :D هزینه های سنگین قطعات هم که بماند...

ترمزش هم مثل ریو ساده است... به نظر من یه چیزی بگیر حداقل abs و ebs داشته باشه مثل ما توی یخ بندون با سلام صلوات نیای بیرون! :D

ولی خب گل در مقایسه با ریو در کلاس پرستیژی بالاتری قرار داره... دست هر کسی نمی بینی، ساعت 6 صبح هم عین 206 طرف با شلوار کردی و چشمهای پف کرده ازش پیاده نمیشه دم نونوایی!! :weird:

ریو رو اگه جنبه سرعت و شتاب رو داشته باشی، ماشین خیلی خوب و بی آزاریه... توی هندلینگ، ریو خیلی از ماشینهای همرده خودش سرتره... طوری که توی خانواده پژو در پیچیدن، همه کله میشن ریو راحت می پیچه... ترمز ضعیفی داره چون abs و ebd رو از روش برداشتن، دلیل اینکه زیاد تصادفی دیدی هم همین موارد بوده!

یعنی ریو و گل عباس نداره ؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاککککککککککککککک بر سرشون , من چون زیاد تو نخ ماشین نیستم نمیدونستم . دقیقا عید 91 فکر کنم 4 تا ریو رو تو تصادفات دیدم چون خطه رو کامل از اول تا آخرش رفتم

پس گل هم مالید :(

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یعنی ریو و گل عباس نداره ؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاککککککککککککککک بر سرشون , من چون زیاد تو نخ ماشین نیستم نمیدونستم . دقیقا عید 91 فکر کنم 4 تا ریو رو تو تصادفات دیدم چون خطه رو کامل از اول تا آخرش رفتم

پس گل هم مالید :(

ببین 206 چپی رو طرف میخره 3 تومن، با 3 تومن هم درستش میکنه! :wacko:

ولی ریو و گل اولا چپ نمیکنن! :D دوما قیمت قطعاتش برای طرف نمیصرفه که چپی بگیره درست کنه... از 206 خیلی بیشتر خرج دارن!

من خیلی روی گل مطالعه کردم و ریو هم گرفتم پشیمون بودم، ولی وقتی کمی گذشت دیدم ماشین خیلی بی آزار و خوبیه.

این دو تا در عقب مارو کلا به گاج دادن... سه بار بردم صافکاری... دفعه اول صافکاره گفت ارباب این ماشینه ها... اونقدر محکم بود که پدرم در اومد درشو صاف کردم. (حالا اون موقع اینقدر ریو جدید بود که خیال میکردن بنزه!!) دفعه دوم که بردم و خودم هم اونجا وایسادم دیدم واقعا چقدر محکمه... آهن دوبل... میله های ضربه گیر توی در... یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی! دفعه سوم که بردم صافکاره گفت ببین دهن مارو مائیدی، من اینو دیگه صاف نمیکنم!! یادمه 120 برای پراید میگرفت من بهش 150 دادم تا صافش کرد... واقعا ماشین محکمیه. البته مدلهای اولیش... بعدیاش دیگه ساخت ایران شدن! :D

یه بار هم داشتم از آرایشگاه میامدم دیدم ریموت توی جیبم صدا میکنه... سریع اومدم توی خیابون اصلی دیدم چند تا بچه دبیرستانی دارن میان... گفتم شاید لگد مگدی زدن... اومدم دیدم جای کفش دو نفرشون از روی کاپوت شروع شده، اومدن روی سقف، بعد صندوق رو مزین کردن و اومدن پایین!! :D اگه 206 بود مطمئن باش سوراخ میشد پاشون گیر میکرد توی سقف! :D

اون ماشینهایی هم که دیدی تصادف کردن جنبه شتاب و سرعت و هندلینگ رو نداشتن... تند رفتن، یهو دیدن ترمز نداره! رفتن توی باقالیا!! راننده ریو نباشی مثل سیلو بخوای این چهارراه ترمز کنی، چهارراه بعدی ماشین توقف میکنه! :D (البته کمی پیازداغشو زیاد کردم، نترس بابا ترمز داره... :D ولی به اندازه ترمز تیپ 5 و زانتیا نیست)

یه روغن ساده گل یا 206 رو بخوای عوض کنی میدونی چقدر باید پیاده بشی؟ در حالی که ریو دقیقا عین پراید میمونه... با روغن مایع خوراکی هم کار میکنه! :D

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88

دوست عزيز من پست شمارو كامل نخوندم. اما يه جاش ديدم فرموديد. ريو ٢٠٦ تيپ ٥ و ميزنه ؟

نزن داداش اين حرفو
تو خيابون بري داد بزني بگي اين حرفو مردم ميتركن از خنده

٢٠٦ تيپ ٥ و ٦ يكي از پر شتاب ترين ماشين اي توليد داخل اند

من با ٢٠٦ ١٦٠٠
مزدا ٣ نيو.
سراتو كوپه
ورنا
پرشيا
٤٠٥ كلا ماشين اي داخل كه حرفي برا گفتن ندارن

رو زدم

همين الان تو پاسداران رفتم بنزين بزنم. ماشين بقليم. يه مزدا ٣ نيو سفيد بود كل كلمون شد انداختيم تو صياد جر داد خودشو نرسيد
اخرم كم اورده بود از دور زنونشو انداخته بود تو چشم كه طلافي كنه... بعد شما ميگي. ريو ١٢٨٩ سي سي ٢٠٦ تيپ ٥ و ميزنه ؟ :دي

درسته
ريو ماشين خوبيه اما ...... :دي

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزيز من پست شمارو كامل نخوندم. اما يه جاش ديدم فرموديد. ريو ٢٠٦ تيپ ٥ و ميزنه ؟

نزن داداش اين حرفو
تو خيابون بري داد بزني بگي اين حرفو مردم ميتركن از خنده

٢٠٦ تيپ ٥ و ٦ يكي از پر شتاب ترين ماشين اي توليد داخل اند

من با ٢٠٦ ١٦٠٠
مزدا ٣ نيو.
سراتو كوپه
ورنا
پرشيا
٤٠٥ كلا ماشين اي داخل كه حرفي برا گفتن ندارن

رو زدم

همين الان تو پاسداران رفتم بنزين بزنم. ماشين بقليم. يه مزدا ٣ نيو سفيد بود كل كلمون شد انداختيم تو صياد جر داد خودشو نرسيد
اخرم كم اورده بود از دور زنونشو انداخته بود تو چشم كه طلافي كنه... بعد شما ميگي. ريو ١٢٨٩ سي سي ٢٠٦ تيپ ٥ و ميزنه ؟ :دي

درسته
ريو ماشين خوبيه اما ...... :دي

همون مردم بترکن از خنده! :D بزار شاد باشن... :lol:

ریو رو شما سیمان ریختی توی موتورش که که حجمش رو از 1500 آوردی به 1300 ؟ :D

عزیزم همه چیز حساب و کتاب نیست... یه سر به تی تی و پی هالز بزن، تیپ 6 که سوسکه... تیپ 5ی هاش توی کف ریو هستند که چطوری یه ماشین سنگین با موتور ضعیفتر، سوسکشون کرده!! :D یادمه 5 سال پیش بازار کل کل ریو و تیپ 5 خیلی داغ بود... دیگه سن و سالمون رفته بالا توی خط کل کل نیستم... :D

اینکه شما توی خیابون کل کل میکنی خب بهت حق میدم... نمیدونی گرفتن یعنی چی!! وقتی میگم ریو جلوتر از تیپ 5 هست یعنی از یه نقطه با هم شروع به حرکت میکنن، 500 متر جلوتر هم ترمز میکنن... نه اینکه با 120 تا داری میری، یکی دیگه با 140 تا رد بشه، بعد به ترافیک بخوره تو رد بشی بگی سوسکش کردم... بله سوسکش کردی، ولی تو... نه ماشین... ماشین رو میخوای تست کنی باید توی یه جاده کفی از سرعت 0 شروع کنی به حرکت! دیگه سعی کردم به بهترین نحو توضیح بدم... اگه نمیخوای قبول کنی دیگه مشکل از فرستنده نیست! :D

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
همون مردم بترکن از خنده! :D بزار شاد باشن... :lol:

ریو رو شما سیمان ریختی توی موتورش که که حجمش رو از 1500 آوردی به 1300 ؟ :D

عزیزم همه چیز حساب و کتاب نیست... یه سر به تی تی و پی هالز بزن، تیپ 6 که سوسکه... تیپ 5ی هاش توی کف ریو هستند که چطوری یه ماشین سنگین با موتور ضعیفتر، سوسکشون کرده!! :D یادمه 5 سال پیش بازار کل کل ریو و تیپ 5 خیلی داغ بود... دیگه سن و سالمون رفته بالا توی خط کل کل نیستم... :D

اینکه شما توی خیابون کل کل میکنی خب بهت حق میدم... نمیدونی گرفتن یعنی چی!! وقتی میگم ریو جلوتر از تیپ 5 هست یعنی از یه نقطه با هم شروع به حرکت میکنن، 500 متر جلوتر هم ترمز میکنن... نه اینکه با 120 تا داری میری، یکی دیگه با 140 تا رد بشه، بعد به ترافیک بخوره تو رد بشی بگی سوسکش کردم... بله سوسکش کردی، ولی تو... نه ماشین... ماشین رو میخوای تست کنی باید توی یه جاده کفی از سرعت 0 شروع کنی به حرکت! دیگه سعی کردم به بهترین نحو توضیح بدم... اگه نمیخوای قبول کنی دیگه مشکل از فرستنده نیست! :D
دادا هیچ ماشین زیر 22 تومن شناب 206 تیپ 5 رو نداره.........
اینو دیدم که میگم.....110 اسب قدرت واسه یه ماشن 1050 کیلویی خیلی خوبه.
پرشیا ای ال ایکس هم با اون وزنش 110 اسب قدرت.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یه پیام اخلاقی میان تاپیکی هم بدم! :D

پیشنهاد میکنم به هیچ وجه توی شهر کورس نذارید که ممکنه یه عمر پشیمانی به بار بیارید... بیاید توی بر و بیابون، تا دلتون میخواد کل کل کنید... با کامیون کورس بزارید! :D با هواپیما کورس بزارید! :D ولی توی شهر آسه برید آسه بیاید... نه پلیس جریمتون کنه و نه اینکه خدای نکرده کار دست خودتون و دیگران بدید.

به ادامه برنامه توجه فرمایید... :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دادا هیچ ماشین زیر 22 تومن شناب 206 تیپ 5 رو نداره.........
اینو دیدم که میگم.....110 اسب قدرت واسه یه ماشن 1050 کیلویی خیلی خوبه.
پرشیا ای ال ایکس هم با اون وزنش 110 اسب قدرت.

ای بابا... باشه نداره! :D حالا انگار تیپ 5 ریو رو بگیره، ماشین شما گرون میشه؟ :D

جای بحث تخصصی، فروم تخصصیه... تی تی و پی هالز جای مناسبیه برای بیان تجربیات تیپ 5 ای هایی که در حیرت این ماشین چشم قورباغه ای هستند! البته باید تاپیکهای 5 سال پیش رو ببینید. الآن دیگه انسانهای متمدن سرعت و شتاب و اینا براشون مهم نیست، مصرف بنزین و ایمنی براشون مهمه!

ضمنا" همه چیز محاسبات روی کاغذ نیست... اگر اینطوریه که حجم و قدرت موتور کامیون میدونی چند برابر تیپ 5 هست؟! :D

به هر حال من همیشه جلوتر از تیپ 5 بودم به غیر زمانی که بچه های حرفه ای پشت تیپ 5 بودن! فکر هم نمیکنم یه آدم عادی بتوانه با تیپ 5، از سرعت 0 ریو رو بگیره!

توی شتاب ثانویه که دیگه هیچی... قبلا هم گفته، با دنده 5 پاتو از روی گاز برداری دوباره فشار بدی همچین ماشین میکنه که فکر میکنی دنده 1 ئه! :D

بالا