Undisclosed
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 350
- لایکها
- 57
کثافت کی راپورت داده بهت ؟ زود تند سریع بنال
یه ابلهی به نام استارتر !
کثافت کی راپورت داده بهت ؟ زود تند سریع بنال
مردک مگه ماشین من ج.نده خونستحمید تو لیاقت نداری جدا !
بخر بده من، هرچی مخ زدم نصف نصف !
هم سوار ماشین شدی ، هم عشق و حالتو کردی
--
ولی جدا گل نگیر ، تو هم تو مایه های خودمون هستی و خرج نمی خواهی کنی برا تعمیر !
206 تمیز بگیر و خودتو درد سر نده حمید
قیافه مهم نیست ، ال ممد بگیر خودتو راحت کن
بعیده !یه ابلهی به نام استارتر !
ایمنی میخوای پس یه چیزی بگیر که ترمز ABS و EBD داشته باشه که مثل ما درو باز نکنی با پات ترمز بگیری!!
فکر کنم توی این رنج پژو 206 یونی و لوگان تنها گزینه باشن... :wacko:
لوگان میخوای بخری، فقط سایپا بگیر. از نظر کیفی بالاتر از ایرانخودروئه.
هر ماشینی الآن بگیری همینه... میفته به تعمیر! ایرانیه دیگه... مگه اینکه منتظر شی یه چیزی مثل ریو بیارن، اولش که 99% ش رو مونتاژ میکنن اون موقع بخری... وگرنه از وقتی قطعات ایرانی بشن، همین آشه و همین کاسه.
راستی دست دو ورنا هم میتوانی بگیری... دقیقا مثل ریوئه از نظر امکانات و تجهیزات... فقط سواریش یه کم بهتره! :happy:
کلا یه چیزی رو اگه درک کنی زیاد حساس نمیشی... الآن مثل وقتی که بخوای یه گوشی موبایل زیر 1.5 میلیون تومان بخری نیست... اون موقع هزار تا انتخاب داری، از گوشی 30 تومنی نوکیا تا آیفون 4s، ولی الآن باید یکی از چند گزینه رو انتخاب کنی... گفتم مگر اینکه صبر کنی که یه خودروی جدید بخوان مونتاژ کنن که با توجه به سال تولید ملی، بعیده!!
راستی تیبا هم مال سایپاست... یه چیزی بین پراید و ریو... دقیقا اطلاعی ازش ندارم ولی ببین اگه abs + ebd داره میتوانه انتخاب مناسبی باشه.
IGI جدی میگم این 15 میلیون رو بردار بزن به یه کاری یا حداقل یه جوری سیو کن که ارزشش کم نشه ، با دکتر تو بخش کار و سرمایه مشورت کن.
میتونی حتی در این راه خرجش کنی
بچه ها الان یه بار دیگه حسابم رو چک کردم , حواسم نبود یه صفر زیادی دیده بودممشاهده پیوست 162724
خب عیبی نداره با 1.5 هم میشه همون کار رو شروع کنی
نگرفتم منظورتو , کجه
آخه دوس داشتم گل بگیرم ولی با توجه به نظر بچه ها باید بیخیال بشم , تندر هم بی ریخته
میگم ویتارا هم قشنگه
تاپیکی که تو پست قبلیش معرفی کردم رو دیدی ؟خودت کجی !
ویتارا رو ولش کن لامبورگینی قشنگ تره
ماله خودمو گفتم کجه دیگه
دیدم اون تاپیکو , یکمش رو خوندم هنگ کردم بستم
آهان خب پـَــ هیچی ! :دی
cpu تو عوض کن باو چه وضیه ولی جدن بخون خود دکتر هم داره همون کار رو انجام میده ، خیلی جالبه. اون مقدار حداقلی که تعیین کرده با 2,400 در سال امکان پذیره ، اونم برای 5 سال فقط ، بعدش همون پول رو با سودش دوباره میذاری به حساب.
چی شد ؟ولش کن من ماشین میخوام